Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια εδώ είμαι1!!

Χ'αθηκα το ξέρω αλλά καταλαβαίνετε τί χαμός έχει γίνει...

θα σας τα πώ αναλυτικά ελπίζω αργότερα...

ευχαριστω για τις ευχές για το Νικολιό μου, ανταποδίδω σε όλους τους εορτάζοντες, να τους χαιρόμαστε και πάνω από όλα ΥΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Η Νεφ Κυριακή βράδυ έκανε 40 πυρετό σχεδόν με ρίγη και Δευτέρα πρωί τρέχαμε παιδιατρους...πήγα και ήρθα 1000 φορές στο θέμα δουλειά, συζητήσεις με τον Βασίλη, με τον εαυτό μου, ένας χαμός σας λέω...τελικά μάλλον καταλήξαμε σε αυτό που θα κάνουμε,...

Σας αφήνω γιατί έρχονται τα αγόρια μου και θα τα πούμε μετά!!

Φιλάκια!!

Perastika sas.. mwre sto Nefelaki...ki akoma den ksekinhsate paidiko....

Einai dyskolo + na douleyeis eidika otan den exei voiyheia

Ypomonh

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ioanna perastika sti kouklitsa sou! an einai dinaton ti sou etixe! basika gia to mwraki pu talaipwrite !! koritsia den diabasa tpt allo para to mnm tis ioannas,eimai ena ptwma mou erxetai na klaiw apo tin kourasi, mpika isa isa na pw ena geia k paw na kanw mpanio ti mikri apo twra mpas k koimithei. tin exei analabei o pateras tis den mporw oute na perpatisw! paketo einai k douleia k spiti klp. afiste pou sikwnomai 5,30 me 6 kathe mera :(:(:( poso na anteksw???!!!!! entometaksi sto grafeio exei apisteuti douleia k piesi kai kai kai kai kaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii exw frikareiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

poli xairomai gia tin sinantisi tha erthw k egw!!! elpizw basika na min exw klatarei mexri tote.......

filakia kalinixta na exoume :)

Κοριτσάκια thanks. Απ' ότι βλέπω κι εσείς δεν πήρατε χαπάκια για να κοπεί τελειώς... τώρα για λίγες σταγονίτσες δεν πειράζει θα απορροφηθούν.. 'ετσι μου είπε κι ο γιατρός μου αλλά η άλλη στο ΙΚΑ μου είπε πώς έτσι δημιουργούνται οι κακοήθειες από τα υπολείματα..

Nαι ειναι αληθεια πως το ασβεστιο που μενει στο στηθος κανει κακοηθεια... ομως ο ογκολογος της μανας μου επιμενει να λεει ΟΧΙ στο χαπι και να αποθηλαζουμε φυσικα.... Φανταζομαι πως θα πρεπει να συντρεχουν κ αλλοι λογοι για να δημιουργηθει ενας ογκος διαφορετικα ολες οι γυναικες που σταματησαν τον θηλασμο χωρις χαπι θα επρεπε να ειναι γεματες ογκος, που δεν ειναι... κανε ομως εναν υπερηχο στηθους.. επιβαλλεται... και εγω μετα τις γορτες πρεπει να παω... (θελει να εχει περασει ενας μηνας απο την στιγμη που σταματησες να θηλαζεις)

mYQbp2.png

Σημερα αφησα την μικρη στην πεθερα (πρωτη φορα απο τοτε που γεννησα) και πηγαμε με τον λαμπρο για καφεδακι.. πηγαμε στο metro mall... πολυς κοσμος, ομορφος χωρος , ωραια περασαμε... χαζεψαμε και στα μαγαζια αλλα ολο λεγαμε να ηταν και η νεφελη εδω, θα χαζευε με τον κοσμο και με τα φωτα και με τις βιτρινες....

περιττο να σας πω γυρισα και την βρηκα με το φανελακι γιατι η πεθερα νομιζε πως το παιδι θα ζεσταινοταν... (και δεν ειχε αναψει και καλοριφερ...)

mYQbp2.png

καλε κοριτσια ας ερθει καμια να με μαζεψει!!!

ολο λεω να πω για υπνο και ολο εδω... εμ αφου δεν σας προλαβαινω το πρωι διαβαζω τα νεα σας μες στην νυχτα... μπηκα στο καφε του δεκεμβρη να δω τα νεα της αγγελικης και νεα δεν ειδα δυστυχως ξερει καμια πως ειναι μαμα κ γιος?????? μαρια εσυ μηπως????

παντως πωπω συγκινηθηκα, εκει επικρατει αναβρασμος!!! αχ θελω κ εγω να βαλω για το δευτερο αλλα φοβαμαι ρε κοριτσια, εδω με ενα κ τα εχω παιξει... αληθεια βρε ρια εισαι ηρωιδα στο εχω πει????;)

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!!!!!!

Πήγαμε χθες στην παιδίατρο!

Φτάσαμε τα 10kg και 75cm. Κάναμε εμβόλιο ηπατήτιδας (2η δόση) και επίσης ξεκινάμε αυγό σε 2-3 μέρες. Γενικά, μας βρήκε πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

Κατά τ'άλλα, άγχος στη δουλειά, τρέξιμο, δεν έχω στρώσει χαλιά ακόμα, δεν έχω στολίσει ακόμα, και την Κυριακή γιορτάζει και το μεγάλο μου μωρό και πρέπει να είναι όλα έτοιμα... για να δούμε!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

θεά η πεθερά!!

τώρα πουείπες ρία...η αγάπη ήταν άρρωστη ελπίζω να είναι καλύτερα ρε γμτ΄

κι εμείς χθες πήγαμε γιατρό, επέστρεψε η παλιά η δικιά μας

κάναμε μυνηγγιτιδας, είμαστε 76 εκ και 9800 αντε μπορεί να το φτάσουμε το μέσο όρο του χρόνου λέει χιχι

μας έδωσε και το πράσινο φως για αγελαδινά και σιγά σιγά για όλα τα φαγητά τα δικά μας, να μην τα πολυαλέθουμε

το βράδυ δεν κοιμηθηκε καλά, μάλλον από το εμβόλιο

μου πε στους 15 μήνες το MMR αλλά κάτι θυμόμουν που λέγαμε πώς είναι νωρίς, βέβαια αν πάει παιδικό πρέπει οπωσδήποτε να το κάνει αλλά θυμόμουν που λέγαν οι κατερίνες ότι ανεβάζει πυρετό πολύ και στους 17 της ανεμοβλογιάς

έχετε άποψη;

σήμερα έχουμε παιδικό πάρτυ ελπίζω να έρθει και ο μπαμπάς μας τελικά

λέμε να κατεβούμε στην Αθήνα, Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει, μάλλον προς Πρωτοχρονιά κλίνουμε, ελπίζω να τα καταφέρουμε και ελπίζω να δούμε όσες περισσότερες μανούλες και μπεμπάκια μπορούμε..

i1lzp2.png

Μια χαρά είστε Σοφούλα!!! Μπράβο που σας άφησε ελεύθερους, εμάς να κλείσει το χρόνο, λέει. Γκρρρρρρρρρρρρ

Ρία, αλήθεια πώς είναι η Αγαπούλα; Και η Νεφ, Ιωάννα; Τί κάνεις με τη δουλειά; Λίγο να μην μπω στο τσατ τα χάνω τα νέα σας.

Γαμώτο έχω εφημερία την Κυριακή που θα συναντηθούμε. Λέτε να τα καταφέρω να έρθω; Σνιφ, σνιφ

Σοφία, έλα εσύ και θα το κανονίσουμε οπωσδήποτε

Καλημερα Μανουλες!!!!!

επιτελους εφτιαξα το λαπτοπ μου!!!

Ιωαννα μου περαστικα σας, σε καταλαβαινω απολυτα και να σου πω την αληθεια το σκεφτηκα οτι θα ταλαιπωρηθειτε μολις μας ειπες οτι ξεκινας δουλεια και το Νεφελακι στον παιδικο , κανε υπομονη τωρα και ψυχραιμια ειναι δυσκολο το θεμα του παιδικου σε τοσο μικρες ηλικιες. Ζυγισε τα καλα και αποφασισε το καλυτερο!!!

Mummy εγω το mmr το ετρεμα γιαυτο επελεξα και το εκανα στον Αλκη 2,5 χρονων που θ ξεκιναγε παιδικο η αληθεια ειναι οτι ειχαμε εντονες παρενεργειες 3 μερες 40 πυρετο και εξανθηματα σαν Ιλαρας αλλα αυτο ενταξει περναει αυτα που με φοβιζαν περισσοτερο ηταν οσα ειχα ακουσει για αυτισμο κλπ. Να σου πω την αληθεια εγω ειμαι υπερ των εμβολιων και αν ειναι να ξεκινησει ο Μαριος παιδικο να το κανετε γιατι ειναι μεγαλο ρισκο να τον αφησεις ανεμβολιαστο αν δεν ξεκινησει αστο και καντο του λιγο πριν αρχισει. Επισης εχω ακουσει οτι το μμρ εχει περισσοτερες παρενεργειες απο το αντιστοιχο πριοριξ που ειναιακριβως το ιδιο σε αυτο θα μας βοηθησει η Κατερινα, στην Χριστιανα εγω παντως θα κανω το πριοριξ και μαλλον προσανατολιζομαι να της το κανω μετα τα 2

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Ρία, περαστικά στην Αγαπούλα!!! Και στο Νεφελάκι, Ιωάννα μου!!

Cate & Mummy, θέλω πολύ κι εγώ να συναντηθούμε!! Μακάρι να μπορέσουμε στης Κατερίνας ή και αλλού!! (πάντως Κατερίνα σε θαυμάζω... πώς αντέχεις να μαζέψεις τόσο κόσμο?)

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Η Νεφ είναι καλύτερα, δεν κάνουμε πυρετό από χθές απόγευμα, αλλά την κράτησα και σήμερα σπίτι και από αύριο πάλι παιδικό.

Το ΣΚ που πέρασε ήταν δύσκολο από πολλές απόψεις, και λόγω επισκέψεων αλλά και λόγω πυρετού της Νεφελίτσας. Ήρθε ο αδελφός του Βασίλη με τη γυναίκα του, έγκυος στον 7ο και τον μικρό τους που είναι σχεδόν 4. Οκ ήμουν προετοιμασμένη για το χάος, μιας που θα τους φιλοξενούσαμε κιόλας, αλλά πάλι σκούρα τα βρήκα. Δυστυχώς, κάποιο άνθρωποι είναι εντελώς για την πάρτη τους, δλδ οκ έγκυος ήμουν και εγώ με μικρό παιδί, αλλά κρατούσα και ένα σπίτι εντελώς μόνη μου. Όχι να μην μπορώ να πάρω το φλυτζάνι του καφέ μου και να το πάω στο νεροχύτη ή να μην μπορώ να μαζέψω το πιάτο του παιδιού μου. Τους παραχώρησα ακόμα και το κρεββάτι μου να κοιμηθούν και κοιμήθηκα στον καναπέ, το παιδάκι μου αρρώστησε και το κρατούσα αγκαλιά όλο το βράδυ με ρίγος από το πυρετό, έφτασε σχεδόν 40 και να σκέφτομαι τι να κάνω το επόμενο πρωί που «έπρεπε» να πάω στη δουλειά και πως θα το αφήσω μόνο του, και να έχω και αυτούς να μου λένε, έλα μωρέ συμβαίνουν αυτά. Να είμαι ξύπνια από τις 12 μέχρι τις 5 το πρωί μέχρι να ηρεμήσει η Νεφ, μαζί με τον Βασίλη και να συζητάμε τι θα κάνουμε για την δουλειά, αφού δυστυχώς δεν μπορούσε να μείνει σπίτι με τίποτα, έπρεπε να παραδώσει επιμετρήσεις σε πελάτη για πρόγραμμα που έληγε το μεσημέρι. Να λέω οκ τέλος η δουλειά, όνειρο ήταν και τελείωσε, θα του πώ ότι δεν μπορώ να συνεχίσω. Τη Δευτέρα πάω στη γιατρό, στις 8:30 και να περιμένουν 6 παιδάκια!!Ξεμπερδέψαμε στις 12 και πάω σπίτι να φτιάξω φαγητό για τη Νεφ, έρχεται και ο Βασιλής με τον μικρό , ο οποίος το πρωί με τραβούσε από τα μαλλιά για να μην τον αφήσω στον παιδικό και στενοχωρήθηκα τόσο πολύ πού ήταν η γιορτούλα του και έκλαιγε τόσο. Το σπίτι να είναι σε κατάσταση βομβαρδισμού, να έχω τουλάχιστον 5 πλυντήρια, αλλά να μην μπορώ να κάνω τίποτα αφού η Νεφ ήθελε αγκαλιά συνέχεια. Την Τρίτη το πρωί, ξυπνάμε , της δίνω αντιπυρετικό και πάμε στη δουλειά μαζί να πώ στον άνθρωπο δυστυχώς δεν μπορώ, συγνώμη για την αναστάτωση. Συναντιόμαστε και μου λέει- να είναι καλά, τον εκτίμησα για άλλη μια φορά- «μην τρελαίνεσαι βρε Ιωάννα, πάρε το παιδί και άμε σπίτι, μόλις θα είναι καλά, έλα για δουλειά. Το ξέρω πως θα έχεις τέτοια, 1η φορά πάει στο παιδικό και εγώ το πέρασα με τις δικές μου και ξέρω. Μην ανησυχείς, θα τα βρούμε.» Με λίγα λόγια, επειδή εκτιμά όσα του έχω προσφέρει μέσω δουλειάς στο παρελθόν, μου λέει πως μου δίνει το περιθώριο, να δουλευω και από το σπίτι, όταν κάποιο δεν θα μπορεί να πάει παιδικό. Και έτσι τελικά συνεχίζω στη δουλειά.

Μέσα σε 2 ημέρες, πέρασα ψυχολογικά από το ζενιθ στο ναδιρ και πάλι πίσω, συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά ηθελα να τα πώ να ξεσπάσω…

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

αχ βρε ιωαννα ...

περαστικα σας βρε φιλεναδα. και μπραβο και στον ανθρωπο που ειναι τοσο ενταξει μαζι σου... ειδες τελικα μερικοι ανθρωποι.. το αιμα σου σε φτυνει και σε τρεχει και αυτος που σου δινει χερι στα δυσκολα ειναι ενας ξενος ανθρωπος.... ετσι ειναι η ζωη καποιοι ειναι εντελως για τον εαυτουλη τους, εντελως ομως....

αχ μην λετε για την συναντηση, παλι απ'εξω θα ειμαι και εχω σκασει... βεβαια και στο χωριο μου καλα θα περασω αλλα θα σας σκεφτομαι ολες μαζι και σκαωωωωω....

mYQbp2.png

Γιώτα και εγω ζηλευω πολύ!!!!!!!!!!!!

Αλλά κακομοίρες μου, ένα σας λέω!!!όταν έρθω Αθήνα θα έρθετε ΟΛΕΣ να σας δώ..και εσύ κυρία φαρμακοποιέ, το πολύ να κάνουμε συνάντηση στο φαρμακείο να πάρουμε και καμμιά πιπίλα!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Γιώτα και εγω ζηλευω πολύ!!!!!!!!!!!!

Αλλά κακομοίρες μου, ένα σας λέω!!!όταν έρθω Αθήνα θα έρθετε ΟΛΕΣ να σας δώ..και εσύ κυρία φαρμακοποιέ, το πολύ να κάνουμε συνάντηση στο φαρμακείο να πάρουμε και καμμιά πιπίλα!!!

:tongue::tongue::tongue:

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...