Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφάκι, σε αφήνει ο παιδίατρος να δώσεις φρέσκο; Ποιό του έδωσες; Όπως κατάλαβες ακόμα δεν πίνουμε κανένα γάλα.....

κατερίνα οι περισσότεροι παιδίατροι λένε στο χρόνο, εκτός από μερικούς που προωθούν πολύ φανατικά τις σκόνες

εμείς κλείνουμε τους 11 και επειδή δε φαίνεται μέχρι στιγμής να έχουμε κανένα θέμα με αλλεργία το τόλμησα

του δωσα φάρμα κουκάκη, μια μικρή μονάδα στο Κιλκίς, τις προτιμώ

αν αρχίσει να πίνει ποσότητες θα παίρνω αμερικάνικης γεωργικής σχολής ή όλυμπος βιολογικό

i1lzp2.png

αχ και εγω εχω πολλαααααα να πω αλλα δεν εχω το κουραγιο....

αλικη και εμενα την προηγουμενη εβδομαδα κοιμηθηκε 2-3 μερες μον της και ειχα χαρες και πανηγυρια, απλα την αφηνα στην κουνια και κοιμοταν.. αλλα ειπαμε 2-3 μερες κρατησε η χαρα... τωρα παλι νανι νανι το παιδι μου κανει... κοινως οπως της ηρθε η ορεξη να κοιμαται μονη της, ετσι της εφυγε....

ρε μαμι... 11 μηνων??? απαπα... απιστευτο..... (σαν να ηταν η προηγουμενη εβδομαδα που ελεγες εφτιαξα μαλλι και ειμαι στα χαι μου και μετα νικοοοοοοοο ασε το γηπεδο και τρεχαααααααααααααα..............................)

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!

Mummy, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!

Υπήρξαν αλλαγές στο θέμα γάμου και βάπτισης (πάλι), αλλά θα σας τα πω άλλη ώρα....

Φιλάκια σε όλες!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Kalhmera koritsia,kalh evdomada na exoume!!

to mashmeraki paw na parw to mikrouli mou apo th mama mou ax mou eleipse trela pali,ti kako einai auto,exastisei exw pathei?

to savvato phga Remos Paparozou den exw logia opws panta theos o antonakis teleio programa h Elena kouklara fonara ola mazi,perasame pollh wraia eixa na paw mpouzoukia panw apo enamish xrono!!Natalia kai egw thelw na paw danti ton eixa dei persi souper htan.egw phgenw sixna pikna sthn arxitektonikh stou papagou omws tespa.Xronia polla se ose exoun eortazontes!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Καλημερα και καλη εβδομαδα,! Παλι απο το κινητο γραφω γιατι για μια ακομα φορα το λαπτοπακι τα φτυσε. Σοφια να χαιρεσαι τον αντρουλη σου , Ιωαννα και εσυ τον Νικολα σου και Ολγα να χαιρεσαι κι εσυ το παιδακι σου εστώ και ανεπισημα και οσες αλλες εχετε εορταζόντες να τους χαιρεστε! Εμενα γιορταζει ο μπαμπακας μου και ο γιοκας μου κατα το ημισυ. Εμεις στολισαμε το Σαββατο και περασαμε τελεια εβαλα και φωτο στο fb απο το δεντρακι μας. Λοιπον κοριτσια η προσκληση στο σπιτι μου ισχυει περιμενω προτασεισ με ημερομηνιες που σας βολευουν.. Φιλακια πολλα!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου, Χρόνια πολλά στον Νικόλα σου!!!!!!!!!!!!

Κατερινάκι να χαίρεσαι μπαμπά και γιο (κατά το ήμισυ, χαχαχα)

Ολγάκι, πολύχρονος ο γιόκας!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

δεν ξέρω αν πρέπει να πάρεις χάπια..δε μου φαίνεται λογικό

είχες πάρει και τότε χάπια; γιατί; εγώ ξέρω ότι αν αποθηλάσεις σταδιακά δεν χρειάζεται

λίγο με τα + μπερδεύτηκα...:roll::roll:

oxi den exw parei kathola xapia ... stadiaka pou kophke kai den xreiasthke.. toylaxiston etsi moy eixe pei o dikos mou giatros..

Eseis koritsia ti kanate???? esy mammy eksereisai..xxxxx

lX5Hp3.png

Πάντως mammy σε ευχαριστώ πολύ γιατί αν και θηλάζεις είσαι η μόνη που απάντησε!!!!!

Καλησπέρα. Εγώ πήρα χάπια για 7 ημέρες, αλλά το γάλα σταμάτησε αφού πέρασαν άλλες τόσες μέρες περίπου. Επίσης η γιατρός μου μου είχε πει να δέσω όλες αυτές τις μέρες το στήθος με επίδεσμο αλλά δεν άντεχα να το κάνω. Την Πέμπτη θα πάω για υπερηχογράφημα στο στήθος και υποθέτω ότι θα μου πουν αν υπάρχει κάποιο θέμα. Εσάς σας είχανε πει να κάνετε υπερηχογράφημα στην αρχή της εγκυμοσύνης και να επαναλάβετε μετά το θηλασμό?

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...