Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ειναι σιγουρο πως ειναι καλή η κύηση. Προχθες το βράδυ νομίσαμε πως το έχασα, αλλα ευτυχως η χοριακη που εκανα χθες ηταν καλη. Είμαστε σε αναμονή μεχρι την αλλη Πέμπτη.

17 μέρες πέρασαν αλλες 7 μένουνν!!!!!!!!!!

Γιωτάκι σε νιώθω απόλυτα, μην ανησυχεις..

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

mpravo maria aisiodoxia kai tha pane ola kala!!

emeis phgame mall to apogeumataki kai agorasame ta prwta mas kanonika papoutsakia(oxi agalias)apo to mouger kai exw kataxarei!!!

aurio exw trelh fasina gia na stolisw epitelous to spiti,mou kakofainete pou den tha stolisw dentro alla epizw to tzaki na me apozimiosei..

elpizw na exoume oles ena usixo vradi..kalhnyxta

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Δεν ειναι σιγουρο πως ειναι καλή η κύηση. Προχθες το βράδυ νομίσαμε πως το έχασα, αλλα ευτυχως η χοριακη που εκανα χθες ηταν καλη. Είμαστε σε αναμονή μεχρι την αλλη Πέμπτη.

17 μέρες πέρασαν αλλες 7 μένουνν!!!!!!!!!!

Γιωτάκι σε νιώθω απόλυτα, μην ανησυχεις..

Μαρία μου τι ακούω??????????????????

Συγχαρητήρια!!!!!!! Με το καλό!!!!!

lX5Hp3.png

Kalhmera!!!!ti wraia ti kala shmera xupnise 9...

me ton upno xilikala phgenoume alles fores den xupnaei gia gala alles 1 fora mono toulaxiston satamatisan ta endiamesa xupnimata!!kati exei pathei apo xtes me to fai to apogeuma sto mall to giaourti ths oute na to dei den hthele se apotelesma na mhnei nystikh.kai tera me th froutokrema me to zori ths edwsa th mish.ti exei pathei kale?emena sinithos trwei oti vrei mprosta ths.

paw na kanw douleies kai na stolisw!!!

Maria pws eisai shmera????

Διαφημίσεις

καλημέρααααααα...

Ελενα αισιόδοξη είμαι.. ευτυχως η Μαρίνα δεν μου αφήνει τον χρόνο να σκεφτώ ή να χαλαρώσω!!! Τι κάνετε εσεις;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημερααααααααααα.........

Τρεχω σαν τον Βεγγο, αλλα βρε κοριτσια τι να πω, με βοηθαει πολυ που εχω ξεφυγει λιγο απο το να αλλαζω πανες, να ταιζω, να προσπαθω να την κοιμησω κτλ.... Εχω αρχισει να ξαναβρισκω τον εαυτο μου...

mYQbp2.png

helloooo girlsss!!!

μαρακι μια χαρουλα θα πανε οολα θα το δεις και η Μαρινουλα κανει και η ιδια οοτι μπορει ειδες??

γιωτουλα και που εισαι ακομααα!! ασε που εμενα μου λειπει οολο και πιο πολυ ο greg και μολις τον βλεπω ξαφνικα εχω οορεξη να παιξω μαζι του και να τον λιωσω στις αγκαλιες και στα φιλια ..βεβαια το βραδυ πονανε οολα απο μυαλο (λεμε τωρα) μεχρι και η μεση που μεταξυ μας δικαιολογειται εε???

αχ κοριτσια ειμαι θεοτρεληηη

εχω εργατες και μαζευουν τις ελιτσες που εχουμε στο σπιτι μας και επειδη αυριο θα εχω και την κοπελα για μια καλληηη γενικη κανω και δουλειες απο σημερα ..ειναι αυτο που ελεγε ο Λαζοπουλος καθαριζω γιατι εχω γυναικα αυριο χαχαχαχα

οκ οχι κ σε τετοιο βαθμο αλλα ξεκαθαρισα κατι συρταρια που ειχα απο τον καιρο του Νωε να τα κανω και εβγαλα και οολες τις κουρτινες για να τις πλυνω σημερα που εχει επισης καλη μερα για να τις βαλουμε αυριο αλλα την Κυριακη που θα στολισουμε θα μαζεψω φιλους μετα για καφε και επιτραπεζια

οποοια θελει ευπροσδεκτηηηηη

αλλωστε εχουμε Χριστουγεννα σε λιγο και κατι πρεπει να κανουμε να μπουμε σε γιορτινο κλιμα ε???

αντε κοπιαστεεεεεεεεεεεεεεεεε

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια...

αχ πόσο κουρασμένη είμαι...περιμένω πως και πως να πάει 8:30 η ώρα για να κοιμηθεί η Νεφ..

η 1η ημέρα στη δουλειά, μου δημιούργησε αρκετό άγχος, γιατί βλέπω να περιμένου νπολλά από μένα σε έναν μήνα πολύ δύσκολο για αυτούς..ελπίζω να μπορέσω να ανταπεξέλθω..

αλλά πιο πολύ ανησυχώ για τα μικρά..ιδιαίτερα για τη Νεφ...αχ εδώ και 2 ημέρες κάνει κάτι δεκατάκια και έχει και ξυπνήματα βραδυνά, δλδ στις 3, και τώρα την νιώθω πάλι με δεκατάκια και έχει ένα 37,4..και έχει και βήχα ρε γμτ..θα την πάω αύριο παιδίατρο...λέτε τόσο γρήγορα να κολλήσαμε την 1η μας ίωση???Τί να πώ, η τύχη μας μέσα...

Εντωμεταξύ λέω στο αφεντικό, πριν τις 8:30 είναι εξαιρετικά δύσκολο να έρχομαι, καλά μου λέει, προσπάθησε το, πόσες ώρες του λέω θα είμαι έδω, όσες περισσότερες μπορείς μου λέεει!!Κάτσε βρε άνθρωπε, αφού είπαμε 5 ωρο το πολύ, έτσι συζητήσαμε και για χρήματα...εγω θα προσπαθώσω να είμαι οκ στο πρωινό, και 1 και κάτι θα φεύγω..όυτως ή άλλως 1 με 2 έχουν διάλειμμα..καλή, καλή ,αλλά δεν θα αφήσω να με εκμεταλευτεί κανείς τουλάχιστον σε αυτή την φάση της προσαρμογής μας..

το ΣΚ θα έχω και φιλοξενούμενους,,,αχ δεν μπορώ λέμε!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ωχ μωρέ το Νεφελάκι, περαστικά του. Ελπίζω όλα να πάνε καλά με τη δουλειά, Ιωάννα μου. Καλή αρχή. Είναι κάπως δύσκολα όταν γυρίζεις στη δουλειά ακόμα και για 5ωρο.

καλό μεσημέρι!!

ευτυχώς σήμερα δεν έχουμε πυρετό, τί να πώ μακάρι να ήταν περαστικό...έχει πολύ ωραία ημέρα, το πρωί ξύπνησα χάλια, η Νεφ με είχε ξυπνήσει 3 φορές το βράδυ και άλλες δυό ο Νικόλας, καταλαβαίνετε...τώρα είμαι καλύτερα σαν διάθεση, το μονό που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλά τα μωράκια μου, τίποτα άλλο..

Η αλήθεια Κατερίνα, είναι πως ακόμα και αν είναι 5ωρο, είναι δύσκολα όπως το λές..γιατί πλέον εκτός όλων των άλλων, έχω και τα άγχη και τις ευθύνες της δουλειάς..και όπως σας είπα, αν επιβιώσω αυτό το μήνα,,μέχρι και αύξηση θα ζητήσω!!!χαχαχαχαχ...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

koritsia geia sas! mou leipsate :)

ioanna euxomai na einai kala i mikri sou!!! loipon koritsia exw na pw, kala einai na pigaineis sti douleia ksefeugeis entelws gia kapoies wres apo taizein kseskatizein k ola ta sxetika, alla to pisteuw akradanta tpt de sigrinete apo to na eisai me ta paidia sou!!! k to lew egw pou imoun to pleon akatallilo atomo gia na ginw mana k apo thema agnoias sta mwra alla k apo tropo zwis... eutuxws sti douleia ola kala me perimenan pws k pws mexri k megali allagi sto mistho mou exw (koufo stis meres mas) alla otan mou eipe i mana mou sto til oti to mwro einai ligo melagxoliko, kopika.. otan girisa spiti ekane san palabi, na exei pesei panw mou k na gelaei na me xaideuei na me glifei trelathika ebala ta klamata. e ti deyteri mera ligo kalitera k pisteuw tha sinithisei. pantws an den itan to thema money sti mesi -pou gi'auto ginonte ola- den ipirxe periptwsi na paw gia douleia k as ginomoun xarwpi noikokira!!! to mono sigouro einai pws me dio einai apisteuta diskolo na doulepseis k kali lisi einai gia na mi laliseis me dio mikra, to part time san esena ioanna. oxi oti k ayto den einai diskolo, alla paleuetai kalitera apo to full wrario!

gia na kleinw siga siga tin ekthesi pou egrapsa exw na sas pw pws xarite oso mporeite tis meres pou eiste spiti me ta paidakia sas, den iparxei tpt san auto.. ena allo kalo einai pws zitisa na mi feygw me meiwmeno wrario alla na mazepsw tis wres k na kathomai mia mera tin ebdomada, k dexthke! opote tis deuteres den exei grafeio!! tha eimai sinexomena apo sk me ti mikri mou! kati einai k ayto, 3 meres mazi, 4 me ti mana mou..

kala i alitheia einai oti exw ananewthei, alla den mporw mou leipei to paidi poli... sorry gia to megalo mnm, prepei na einai k ligo asinartito alla eixa polla na sas pw k exw k anamikta sinaithimata opote katalabete meeeee xaxaxa filakia!!!

kale tha stolisoume to apogeuma k exei treli zesti parolo pou fisaei!! eleos theloume xeimwnaaaaa

Baftizomaste 5 iouniouuuuuuuuuu!!!!

ax vre alikaki me sigkinises,kane ypomoni kai tha sinithiseis kai esu to fovero einai pws tha kathese tis deuteres opote tha exeis 3 meres me to aggeloidi sou!pantos gia to thema ths manas liges gunaikes fainomenika pantna einai ayto pou les katalhlh gia spiti,etsi kai egw hmoun auth pou den einai oxi gia spiti alla oute gia troxospito,mou arese na douleuw douleua 15wres thn hmera kai to bradi evgena kai gurnaga xumeromata.Apo th stigmh pou ekana to paidaki mou tipota ma tipota den mporei na to antikatastisei.Latreuw ton kainourgio mou rolo kai as mhn exei psilotakouna kai as exei panes,kai as thes na to pnikseis kapoies meres,otan sou xamogelaei einai ta paaanta!!!

Ioanna perastika sas po po vre paidi mou kai esu me duo paidia kai douleia mpravo sou pragmatika!!!!

Loipon emeis stolisame xtes to tzaki anti gia dentro kai egine polh wraio.Ante kai tou xronou na eimaste kala..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...