Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια γενικη σημερα ειχα στο σπιτι....στρωσαμε,στολισαμε,μοσχοβολαει τοσπιτι καθαριοτητα κ ο μπεμπης μου εκανε πολυ χαζι με τα λαμπακια...

αααααααααα

κ σημερα που εκανα γενικη,κ ειχα τον σκυλο εξω,κ δεν πατασημε με παπουτσια, κ ετσρωσα,αφησα τον ζυμαρουλη μου κατω κ αλωνισε οοοοοοοοοοολο το σπιτι...τι χαραπου εκανε το παιδακι μου...παρα πολυ...το καταευχαριστηθηκε,χτυπησε κ στο καλοριφερ λιγο,εβαλε τα κλαματα..αλλα δεν πτοηθηκε ξανα μανα..αλωνισμα...χαχαχα...

ε...κ με το που ηρθε ο Αρης κ πατησε με τε παπουτισα,ξανα μεσα στο παρκο ο Ζυμ...αυριο παλι αλωνισμα στο δωματιο του...χαχα

Ιωαννα κ Αλπαν καλη αρχη αυριο στις δουλιτσες σας!!!!!!!!! με το καλο!!!!!!!!!:D

καλα ειμαι απαρασεκτη...ναταλια;;;;;;;;;;;κ μιλαγαμε κ στο τσατ...

να χαιρεσαι το αντρακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με χαρα κ υγεια πανω απο ολα!!!!!!

Γιωτα κ εσυ να χαιρεσαι το αντρακι σου!!!!!!!!!!!!!!καλοτυχα να ειναι τα παιδακια σας!!!!!:D:D:D

Αααααααααααααααααα....κ κατι ακομα!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΡΕΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ EΝΤΕR K SPACE εεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

κοιτα κοιτα κοιτα κοιτα κοιτα space....

κοιτα

κοιτα

κοιτα

κοιτα

κοιτα

κοιτα

enter!!!!!!!!!!!!!!!!!

xaxaxaxaxaxaxxa

Ιωαννααααααααααααααααααα κ γω σαγαπωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

χαχααχχααχαχχα....:tongue::tongue::tongue::tongue:;)

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααα

εγω ακομα να κανω νανακια και βεβαια μαζι μου και ο Γρηγορακης για να μην σας πω την αληθεια η οποια βεβαια ειναι το αντιστροφο ..δλδ ακομα ο Γρηγορης να κανει νανι και μαζι και η μαμα και ο μπαμπας !! ειναι το 2ο βραδυ που μας το κανει αυτο !!!

γκρρρρρ ουτε καφε να ειχε πιει το απογευμα

η αληθεια ειναι πως καλα που υπαρχει και ο πατερας του και τον ανελαβε και αποψε αυτος ..ειναι πιο ηρεμος σαν ανθρωπος απο εμενα και το αντιμετωπιζει πιο ψυχραιμα ..ελπιζω να τα καταερει κ αποψε !

ιωαννα καλη αρχη σου ειπα?? δεν σου ειπα!!!

Καλη αρχηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

και στην Αλικη επισηςςςςς!!!!!

Μαρακι ολα καλα θα πανε θα το δεις !! παρε την Μαρινουλα σου αγκαλιτσα και σκεψου θετικαααααααααααα

Εμας τα νεα μας θα τα ειδατε και στο φατσοβιβλιο μας τσιμπησε κατι μαλλον ψυλλος και ειμαστε με fucidin μιλαμε τον γαζωσεεεεε

πηρα την γιατρο τηλ και μου εδωσε την κρεμα και θα δουμε πως θα ειναι ακι αυριο και αν ειναι θα τον παω να το δει !!!!

καληνυχτα κοριτσακι μου και ονειρα γλυκα σ ολες και ευχομαι συντομα κ σ εμενααααααα

Καλημερούδια και Καλό Μήνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή αρχή στα κοριτσάκια που ξεκινάνε δουλειά!!!!! Και καλή συνέχεια σε εμάς τις υπόλοιπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

KALHMERA KALO MHNA!!!

mallon kalos tha einai,koimithikame oooooooooooolo to vradi xwris na xupnisoume!!!!!!!!!!!!!!\

tyxaio????mporei an to kratisei gia olh th vdomada symenei pws teleiosan ta xupnimata..

lete na tis ekane tipota magika o antras mou giati egw den eimoun edw eixa paei gia mpiritsa me tis files mou...to thema einai oti koimithike!!

egw akoma den exw stolisei perimenw ta stolidia na mou erthoun thn paraskeuh ante na valoume kai kana fwtaki..

kata ta alla to prwsopaki ths xanafountose opwte tha paroume to giatro to apogeuma na doume th tha mas pei.egw alla antiviwsh den ths dinw pantos.

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Καλημέρα κορίτσια

αχ..το παιδάκι μου πήγε σχολείο...μακάρι να πάνε όλα καλά!!!

Εγώ θα πάω στη δουλειά Παρασκευή...

Εχω μια αγωνία..άλλο πράγμα!Λέω στο Νικόλα, η Νεφ θα έρθει μαζί σου, όχι μου λέει στο μικρό σχολείο- αυτό του έλεγα τόσο καιρό- του λέω έκλεισε το μικρό σχολείο...και τί μου λέει?? έκλεισε και η δουλειά σου μαμά???Τον ατιμούλη...

Ευτυχώς πήγαμε σχολείο και είχαν στολίσει χριστουγεννιάτικα μέ έναν τεράστιο αγιο Βασίλη έξω, οπότε απασχολήθηκε εκεί..η Νεφ ήταν σχετικά άνετη, μου λέει η κοπέλα κάθεται κάτω να παίζει με παιχνίδια, χαχαχαχα...το καλύτερό της της λέω!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Πέρα των υπολοίπων σημερα εχω ενα σπιτι γεμάτο μαραγκους, πλακάδες και υδραυλικους!!! Αν υπολογίσεις και τον ιδιοκτήτη συνολικα εξι άτομα!!!!! Σε λίγο θα επιστρέψουν για να γκρεμίσουν τοίχους και ντουλάπια!! Θυμάστε για μια διαρροη που σας ελεγα πως εχουμε εδω και δυο χρονια, και εχει γεμισει υγρασια και μαυριλες τους τοιχουςκαι δεν μπορουσαν να την βρουν; ΕΕε δυο χρονια μετα, φτασαμε στο απροχωρητο και τελικα την βρηκάν!!!Εχω την αγωνία μου εχω καιαυτους!!!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

KALHMERA KALO MHNA!!!

mallon kalos tha einai,koimithikame oooooooooooolo to vradi xwris na xupnisoume!!!!!!!!!!!!!!\

tyxaio????mporei an to kratisei gia olh th vdomada symenei pws teleiosan ta xupnimata..

lete na tis ekane tipota magika o antras mou giati egw den eimoun edw eixa paei gia mpiritsa me tis files mou...to thema einai oti koimithike!!

egw akoma den exw stolisei perimenw ta stolidia na mou erthoun thn paraskeuh ante na valoume kai kana fwtaki..

kata ta alla to prwsopaki ths xanafountose opwte tha paroume to giatro to apogeuma na doume th tha mas pei.egw alla antiviwsh den ths dinw pantos.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! + ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!

κοριτσια εγώ στόλισα την Κυριακή με τα φωτάκια μας με τα όλα μας!!!! Θέλω να το ευχαριστηθούμε τοσπίτι έτσι γιορτινο και κυρίως το μωρό μου που με τα λαμπιονα παθαίνει!!

Το προσωπάκι σας θύμισέ μου φουντώνει από κοκκινίλες γύρω από τοστόμα της????

+ σας έδωσε αντιβίωση???

Γιατί κι εμένα βγάζει γύρω από το στόμα της αλλά με μια ενυδατική (Perioral) και την Fucidin H μου φεύγουν..

lX5Hp3.png

Κοριτσακια χαθηκα το ξερω... μια με την δουλεια, μια δεν ειχα ιντερνετ, μια με την γκρινια της μικρης.... ολα μαζι....

εμεις λεμε να στολισουμε το σκ και ελπιζω να ζησει το δεντρο μεχρι τις γιορτες.. αν ειχα λεφτα θα αγοραζα αυτα τα αναποδα δεντρα που δεν τα φτανουν τα μικρα... τεσπσ θα δειξει τι θα γινει, παντως σιγουρα καποιες μπαλες που ειναι γυαλινες και ζωγραφισμενες στο χερι σιγουρα δεν θα τις βαλω!!

εχθες της εβαλα και μπροκολο στο ψαρι το τσακισε και γλυφοταν κιολας και εκανε μαμ μαμ... χορτοφαγος θα μου βγει το χαζουλι μου!!!

mYQbp2.png

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! + ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!

κοριτσια εγώ στόλισα την Κυριακή με τα φωτάκια μας με τα όλα μας!!!! Θέλω να το ευχαριστηθούμε τοσπίτι έτσι γιορτινο και κυρίως το μωρό μου που με τα λαμπιονα παθαίνει!!

Το προσωπάκι σας θύμισέ μου φουντώνει από κοκκινίλες γύρω από τοστόμα της????

+ σας έδωσε αντιβίωση???

Γιατί κι εμένα βγάζει γύρω από το στόμα της αλλά με μια ενυδατική (Perioral) και την Fucidin H μου φεύγουν..

emena exei atopikh dermatitida.gia auti thn periodo exei kokkiniles apo th mhth kai katw kapies meres kai sth myth edw kai 2 mhnes.fucidin-h kortizonouxa vazame twra vazame elidel mh kortizonouxa kai eixe parei kai antiviosh fucidin gia stafilokkoko.giati sthn arxh fainotan gia stafilokokkos alla meta eidan pws einai atopikh.to provlima me th dikia mou einai oti den ths feugei me tipota kai shmera fountose arketa kai arxise pali na exaplonete..

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

Καλημερούδια και απο εμάς!!!!!!!!!!

Μπράβο Μαράκι!!! Έτσι πρέπει να είσαι, Αισιόδοξη!!!!!

Πράγματι τα δυο τικεράκια είναι καταπληκτικά!!!!!!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...