Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ βρε Ελενα συγνώμη τα ξυπνήματα εννοουσα!!! Διάβαζα και ενα αρθρο για τα παιδια που δυσκολευονται στον υπνο οπως η δικιά μου και μπουρδουκλωθηκε το μυαλο μου εξου και τα εγραψα ετσι. Ηθελα να πω αν εξαιρέσεις τα συχνά ξυπνήματα τρώει ευκολα;

Να προσέξεις γιατι και η Μαρίνα ετσι αρχισε πριν λίγους μήνες και μετα απο καποιες μέρες αυπνίας δεν αντεξα και την πηρα στο κρεββατι μας. Και απο τότε παλευω να της το κόψω!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κορίτσια μετά από μια πολύ μίζερη εβδομάδα είχαμε ένα πολύ έντονο σαββατοκύριακο! Και για μπύρα πήγαμε και για καφέ στο εμπορικό και στο γάμο και σήμερα είχαμε κόσμο και το πρωί και το απόγευμα... Μια χαρά πέρασε ο μάριος 2 βραδιά στη γιαγιά του αν εξαιρέσεις ότι του δώσε και τις 2 μερίδες κρέμα που είχα στο δοσομετρητη και δεν του βαλε καλά το παμπερς και έγινε παπί... Θα εκπαιδευτεί και η γιαγιά που θα πάει... τον πήραμε στις 12 και γυρίσαμε σπίτι. Άλλαξα λίγο παραστάσεις καλά ήταν

i1lzp2.png

xaxaaxα Ιωαννα μου εμενα μου αρεσε πολυ το νεα μαμα...!;)

Τι να παρεξηγησουμε καλε; ετσι ειναι...!χαχα

Κατερινακι κ εγω μεσα ειμαι για την συναντηση..αλλα εχει δικιο η ελιτα ..δεν θα γινει ενας ψιλοχαμος;

Εννοειται κ στα γεννεθλια του Ανδρεα Λουκα...;)

Κ στα δικα μας κοριτσια να ερθετε....θα εχουμε ποοοοοοοοοολλα ωραια για τα παιδακια..κλοουν..μαγους..μασκοτ..ενα σωρο...

Οταν ερθει εκεινη η ωρα...θα το ανακοινωσω..εννοειται!

Αλπαν μου, εμενα δεν με εχοχλει που ειναι το σκυλακι μεσα στο σπιτι,ουτως η αλλως ειναι πεντακαθαρος,κ μετα απο βολτα παντα τον καθαριζω...ισα ισα κανει κ πολυ καλο στο χαρακτηρα των παιδιων...απλαδεν θελω να μπουσουλαει κ να σερνεται στο χωρο που ειναικο σκυλοςκ που πατανε με παπουτσια,συχαινομαι,δηλαδη στοκατω σπιτι,επανω στο δωματιο του που ειναι καθαρα...εννοειται κ τον αφηνω.

Ωχ..κλαιει ..παω

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ioanna ti na paraksigisoume kale. katalabame ti ennoouses!! :)

ramonitsa de me katalabes. leme to idio.. den exw prob me ta skilakia k zwakia genika, apla pisteyw oti otan ena mwro mpousoulaei k i moni tou ennoia einai ti tha balei sto stoma, kalo tha itan na min mpousoulaei ekei pou pataei to skilaki..mexri na ksepetaxtei ligo. to idio de leme?? :) xixixi

Αχ βρε Ελενα συγνώμη τα ξυπνήματα εννοουσα!!! Διάβαζα και ενα αρθρο για τα παιδια που δυσκολευονται στον υπνο οπως η δικιά μου και μπουρδουκλωθηκε το μυαλο μου εξου και τα εγραψα ετσι. Ηθελα να πω αν εξαιρέσεις τα συχνά ξυπνήματα τρώει ευκολα;

Να προσέξεις γιατι και η Μαρίνα ετσι αρχισε πριν λίγους μήνες και μετα απο καποιες μέρες αυπνίας δεν αντεξα και την πηρα στο κρεββατι μας. Και απο τότε παλευω να της το κόψω!!

ma epsaxna na vrw ta xtypimata kai meta lew mpa den tha leei gia mena.nai trwei polu den exw provlima molis ths dosw gala xerenetai ston ypno.Sto krevati den thn exw parei pote mono otan htan 2 mhnon kati vradia,prothmw na mhnw xupnia para na koimhthei mazi mas giati meta auto den kovetai.telika pisteuw pws pernaei kapoia fash kai tha xanahremisei.gia na doume shmera to vradi th tha ginei tha thn taisw 12 opws palia kai o theos vohthos.kalhnyxta...

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!!

Φραγκίσκος & Ελπιδα- elita/ 25-12-2009

Mάριος mummycool/ 10-01-2010

Ανδρέας-Λουκάς paros99 17.01.2010

Νεφέλη- ioanna_k/ 26-01-2010

Νικόλας & Χρήστος- ΟΛΓΑ79/ 27-01-2010

Ελενα - ELENA10/ 03-02-2010

Αγγελική - Litsaki19 / 06-02-2010

Αποστολος-Αγγελος- ramonitsa/11-02-2010

Αλεξάνδρα-alpan/14-02-2010

Δημήτρης- Cate/ 19-02-2010

Μαρίνα Αναστασία-mariamg/20-02-2010

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Ax koritsia.βλεπω τη Λιστα με τα γενεθλειακαι εχω συγκινηθει.Θυμαστε περσι τετοια εποχη με τις κοιλιτσες τουμπανο.θυμαμαι ειχα βγει βολτα στα μαγαζια για να βρω καμοια φουστομπλουζα να φορεσω τα χριστουγεννα.και στη γιορτη μου στις 13 ειχα και αιματακι και ειχα μεινει μεσα στο κρεββατι.

Αυριο γυρναμε απο το πηλιο και σημερα ζοριζομαι πολυ.αφου του λεω να φυγουμε σημερα αλλα η αληθεια ειναι πως ειχαμε προπληρωσει.δεν αντεχω αλλο θελω να τα παρω αγκαλιτσα να τα μυρισω!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

kalmera!! ti kanoute koritsia pws koimithikate to bradi?i mallon koimithikate katholou to bradi?? emeis ta gnwsta ksipnisame stis 6 alla eutuxws ksanakoimithike meta apo gala k allagma k ksipnise stis 8.

pigame k tin bolta mas, me neuriase mia madam milame sto kreopwleio mou irthe na tin lintsarw!!!einai i mana tou idioktiti k enw itan pisw apo to pago pou simainei oti asxoliotan me ta kreata k de kserw k egw me ti allo, blepei tin mikri k arxise na tis leei ta diafora pu lene sta mwra k bgainei k erxetai konta sto mwro k tis xaideuei ta xeria k to proswpo! katse mwri epianes ta kreata me ta aimata k twra pianeis to paidi mou???? me tsantise prwiniatiko....

kata t'alla ta idia einai ligo bareti mera simera k genika eimai simera k egw baremeni :P

filia

Ax koritsia.βλεπω τη Λιστα με τα γενεθλειακαι εχω συγκινηθει.Θυμαστε περσι τετοια εποχη με τις κοιλιτσες τουμπανο.θυμαμαι ειχα βγει βολτα στα μαγαζια για να βρω καμοια φουστομπλουζα να φορεσω τα χριστουγεννα.και στη γιορτη μου στις 13 ειχα και αιματακι και ειχα μεινει μεσα στο κρεββατι.

Αυριο γυρναμε απο το πηλιο και σημερα ζοριζομαι πολυ.αφου του λεω να φυγουμε σημερα αλλα η αληθεια ειναι πως ειχαμε προπληρωσει.δεν αντεχω αλλο θελω να τα παρω αγκαλιτσα να τα μυρισω!!!!!!

bre c xalarwse twra pou mporeis!! ta mwrakia sou einai mia xara to pisteyw akradanta tha to deis k esi otan giriseis me to kalo :)

kalmera!! ti kanoute koritsia pws koimithikate to bradi?i mallon koimithikate katholou to bradi?? emeis ta gnwsta ksipnisame stis 6 alla eutuxws ksanakoimithike meta apo gala k allagma k ksipnise stis 8.

pigame k tin bolta mas, me neuriase mia madam milame sto kreopwleio mou irthe na tin lintsarw!!!einai i mana tou idioktiti k enw itan pisw apo to pago pou simainei oti asxoliotan me ta kreata k de kserw k egw me ti allo, blepei tin mikri k arxise na tis leei ta diafora pu lene sta mwra k bgainei k erxetai konta sto mwro k tis xaideuei ta xeria k to proswpo! katse mwri epianes ta kreata me ta aimata k twra pianeis to paidi mou???? me tsantise prwiniatiko....

kata t'alla ta idia einai ligo bareti mera simera k genika eimai simera k egw baremeni :P

filia

Auto mou etoixe xthes,eimastan sto asanser ths petheras mou kai htan mia hlithia kai kratage kai ena kouva mallon katharisstria vlepei th mikrh kai kanei(ax th wraio mwraki goutsou goutsou)kai ths pianei ta magoula.mou anevike to aima sto kefali exei pou exei h dikia mou to provlima thn pianoun kiolas,trelathika an den eimoun sths petheras tha thn eixa skilovrisei.

Kai nai shmera eimai xekourasth thn taisa 12 kai tha akousw tis sumvoule sas kai den tha thn xanaxupnisw gia gala kai xupnise meta sths 6 eipie,kai xupnisame gia prwi 8:30.TELEIA.Phgame voltitsa me ton mpampa mas pou einai se adeia kai exw trelathei apo th xara mou.Kai to apogeuma tha pame me ths nones mas golden hall!!!!!

Διαφημίσεις

Μην παρατάτε το καφέ μας!!!

Καλά από χθές έχουμε να γράψουμε..???Πωπω βρε κορίτσιααα!!!Ελάτε πίσωωωω....

Ειδα το Νησί, πολύ καλό ήταν και τώρα πάω για νάνι. Εύχομαι σε όλες μας ένα ήσυχο βράδυ, με ήσυχα μωρά και γαλήνιο ύπνο...

καληνύχτααααααααααααα!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Elena k alpan εγω κατι με κατι τετοιους τους τι λεω κανονικα....κ χεστηκα αν παρεξηγουνται...γινομαι σκυλα που λεει κ ο αντρας μου...χεστηκα!

Ακου η αλλη με τα βρωμοκρεατα!!!!!!!γκρρρρρρρρρρ

Ιωαννα τι εγινε στο νησι; γιατι δεν το πολυβλεπω ..ολο κατι γινεται κ ξεχνιεμαι...πεθανε η λεχου; απο την αρρωστια;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Φραγκίσκος & Ελπιδα- elita/ 25-12-2009

Mάριος mummycool/ 10-01-2010

Ανδρέας-Λουκάς paros99 17.01.2010

Νεφέλη- ioanna_k/ 26-01-2010

Νικόλας & Χρήστος- ΟΛΓΑ79/ 27-01-2010

Ελενα - ELENA10/ 03-02-2010

Αγγελική - Litsaki19 / 06-02-2010

Αποστολος-Αγγελος- ramonitsa/11-02-2010

Αλεξάνδρα-alpan/14-02-2010

Αγάπη - riaili /17/2/2010

Δημήτρης- Cate/ 19-02-2010

Μαρίνα Αναστασία-mariamg/20-02-2010

Καλημερούδια!!!!!

Καλά λέει η Ιωάννα βρε κορίτσια!! Μην παρατάτε το καφέ μας!!!

Σήμερα μπήκα πρωι πρωί γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβω αργότερα!!

Φιλάκια σε όλες!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Kalhmera!!!!ti kanete?

ramonitsa nai paithane h lexou egrapse kai ena grama stis kores ths asta polu klama pali eriksa!

Pws perasate to vradi sas usixa?emeis etsi kai esti den thn taisa sths 12 kai xupnise 2para kati thn taise o stathhs kai kata ths 5 griniakse ligo egw den shkothika na de kai xanakoimithike mexri ths 7:30.e kapos kalhtera htan xtes.

xtes loipon phgame golden hall me ths nonades mas to exoun kanei koukla h mikrh eixe xetrelathei me ta fwtakia sta magazia.vrika sto lapin kati rouxa trela alla den phra tipota,eides sofia mono ofthalmoloutro pros to paron!ayta koritsia kala na perasete shmera.egw exw poles douleies to spiti laiki k.a!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...