Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!!

εχω πολυ καιρο να γραψω στο καφε μας , μας εφαγε το fb:tongue:

Βλεπω ολα τα μπεμπακια καλα βαλτε μας και εμας στην λιστα παρακαλουμε

Χριστιανα 13/01/2010

Ελιτα να περασετε σουπερ!!!

Αχ και εγω καθομουνα και διαβαζα τα παλια μια μερα, πως περασε ο καιρος σχεδον ενας χρονος και μου φαινεται σαν εχθες.

Εχθες ειχαμε παει στην κουμπαρα μου που ο 2ος μικρουλης ειναι 40 ημερων και τον πηρα αγκαλια να ρευτει και ζηλεψα , μυριζε τοσο πολυ μωρακι και ηταν μια σταλιτσα, αφου μου ηρθε ορεξη για 3ο:roll:

Σκεφτομουνα τωρα τα Χριστουγεννα να κανονισω αν θελετε κι εσεις μια συναντηση σπιτι μου που θα το εχω στολισει με ολα τα μωρακια δεν θα ηταν ωραια αν καταφερναμε να μαζευτουμε και να εχουμε και τα μωρακια μας μαζι?

Σκεφτειτε το και πειτε μου αν και ποτε σας βολευει!!!

Σκεφτομαστε να παμε για κανενα καφε τωρα να βγουμε μια βολτιτσα.

Φιλακια πολλα σε ολες!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalimera koritsia! xtes perasame ena telio sabbato ,figame stis 3 apo to spiti k girisame stis 11,30 to bradi! kala i mikri zitima na koimithike kamia wra, mi xasei k kanena epeisodio! to lipithika se mia fasi to koritsaki mou kata tis 7 eixe kommatiastei.alla mono ayti tha mas paideyei???? pigame mall k meta sto nono tis.den akoustike katholou alla ginete na eimai kathe mera stous dromous??? ioanna eixes dikio pira tsanta apo to carpisa teleia k pamftini me ta lefta pou tha edina pernw k alles 2 apo ekei xixixi

twra koimatai k molis ksipnisei ksana ekso gia fagito sti pethera k meta se filous. fobamai mi sinithisei k meta pou tha paw gia douleia thelei pali ekso na einai.. :P

efi mi trelenesai bre. ap'oti blepeis edw mesa apo oles mas ola pernane tis faseis tous. k emena ena diastima einai ola normal meta me skizei sta ksenixtia. apla pisteuw oti den prepei na tis kopseis to geuma stis 12.ektos oti to exei sinithisei, einai k mwrouli akoma mwre to exei anagi.k egw ta idia kanw to ksereis, siga siga pisteuw meta to xrono tha kopoun ayta.otan tha trwne kanonika fagito k genika i diatrofi tous tha allaksei entelws, tha tous dinoume gala otan pane gia ipno k meta pali to prwi. den kserw sou lew ti gnomi mou egw pantws autis tis apopsis eimai. bgaltin kamia bolta simera na kourastei. re c mipws eixe iperentasi i kriwse tpt pou tin piges ston bro sou k itan anisixi? ti na pw pantws ipomoni. k emena meta apo oli ayti ti talaipwria pou efage, stis 7 itan orthia...

elita kala kanate k figate na perasete teleia!!! oso gia tous goneis kane ipononi oso einai mazi sou allwste meta girizoun spiti tous. k na ksereis an oxi oloi oi perisoteroi einai to idio.egw an katsw panw apo mia wra me ton patera mou,meta prepei na piw baleriana gia na sinelthw :P:P

natalia teleia foto!!!! eiste k oi 4 teleioi!!! ti kala etoimazeis k ti baftisi!! poli xairomai!!!

ramonitsa kala ennoeite min afineis to mikro na mpousoulaei ekei pou einai to skilaki sou. de kserw egw eimai poli katheti se ayto!!!!! isws na eimai k egw paranoiki opws lete k "nea" mama sigoura alla kalitera fila ta rouxa sou na exeis ta misa. mwra k skilia nomizw den !!! ase na ksepetaxtei ligo akoma.gnwmi mou! oso gia to deytero paidi, einai krima na minoun xwris aderfaki nomizw! k egw k mono pou to skeftomai kati me pianei, alla blepw pws kanei sa treli gia ta paidakia k de thelw na einai xwris aderfaki, opote kapoia stigmi tha ksekinisw tis prospatheies xixixi

re koritsia teleia pou kanonizete sinantisi me ta mikra ,zileuw, eimai makria apo sas k den nomizw na ta kataferw! klaps!!

ante filakia kali kiriaki!!!!! :):)

aliki kati lathos exeis kanei sthn hmeromhnia!!!den tha pame volta giati tha pame sthn pethera mou gia fai alla kai ekei tha paixei..xereis th vlakeia ths kanw mia thn taizw 12 mia oxi les na sumvalei sthn anastatosh ths kai auto????

oxi den kruose xtes giati einai tsitomenh meres twra mporei na einai ka dontia th na pw..den thelw na ths dinw re aliki sunexeua gala tha ginei vodi 10 kila einai..

KATERINA23 egw mesa eimai den douleuw opote opote kanonisetai tha erthw!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

Φραγκίσκος & Ελπιδα- elita/ 25-12-2009

Mάριος mummycool/ 10-01-2010

Νεφέλη- ioanna_k/ 26-01-2010

Νικόλας & Χρήστος- ΟΛΓΑ79/ 27-01-2010

Ελενα - ELENA10/ 03-02-2010

Αποστολος-Αγγελος- ramonitsa/11-02-2010

Αλεξάνδρα-alpan/14-02-2010

Δημήτρης- Cate/ 19-02-2010

i1lzp2.png

Ανδρέας-Λουκάς paros99 17.01.2010

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημερα!!!!!!

εχω πολυ καιρο να γραψω στο καφε μας , μας εφαγε το fb:tongue:

Βλεπω ολα τα μπεμπακια καλα βαλτε μας και εμας στην λιστα παρακαλουμε

Χριστιανα 13/01/2010

Ελιτα να περασετε σουπερ!!!

Αχ και εγω καθομουνα και διαβαζα τα παλια μια μερα, πως περασε ο καιρος σχεδον ενας χρονος και μου φαινεται σαν εχθες.

Εχθες ειχαμε παει στην κουμπαρα μου που ο 2ος μικρουλης ειναι 40 ημερων και τον πηρα αγκαλια να ρευτει και ζηλεψα , μυριζε τοσο πολυ μωρακι και ηταν μια σταλιτσα, αφου μου ηρθε ορεξη για 3ο:roll:

Σκεφτομουνα τωρα τα Χριστουγεννα να κανονισω αν θελετε κι εσεις μια συναντηση σπιτι μου που θα το εχω στολισει με ολα τα μωρακια δεν θα ηταν ωραια αν καταφερναμε να μαζευτουμε και να εχουμε και τα μωρακια μας μαζι?

Σκεφτειτε το και πειτε μου αν και ποτε σας βολευει!!!

Σκεφτομαστε να παμε για κανενα καφε τωρα να βγουμε μια βολτιτσα.

Φιλακια πολλα σε ολες!!!

ωρια θαναι κατερινα μου.κανονισε εσυ και πες μας .δε θα γινει χαμος ομως χαχα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

elita kala kanate k figate na perasete teleia!!! oso gia tous goneis kane ipononi oso einai mazi sou allwste meta girizoun spiti tous. k na ksereis an oxi oloi oi perisoteroi einai to idio.egw an katsw panw apo mia wra me ton patera mou,meta prepei na piw baleriana gia na sinelthw :P:P

natalia teleia foto!!!! eiste k oi 4 teleioi!!! ti kala etoimazeis k ti baftisi!! poli xairomai!!!

ramonitsa kala ennoeite min afineis to mikro na mpousoulaei ekei pou einai to skilaki sou. de kserw egw eimai poli katheti se ayto!!!!! isws na eimai k egw paranoiki opws lete k "nea" mama sigoura alla kalitera fila ta rouxa sou na exeis ta misa. mwra k skilia nomizw den !!! ase na ksepetaxtei ligo akoma.gnwmi mou! oso gia to deytero paidi, einai krima na minoun xwris aderfaki nomizw! k egw k mono pou to skeftomai kati me pianei, alla blepw pws kanei sa treli gia ta paidakia k de thelw na einai xwris aderfaki, opote kapoia stigmi tha ksekinisw tis prospatheies xixixi

re koritsia teleia pou kanonizete sinantisi me ta mikra ,zileuw, eimai makria apo sas k den nomizw na ta kataferw! klaps!!

ante filakia kali kiriaki!!!!! :):)

ΧΑΧΑ βαλεριανα ε?καταλαβα

εμενα τωρα που μιλησα ολα καλα.λιγο ο μπεμπης το βραδυ μεχρι να κοιμηθει γκρινιαζε εκλαψε λιγο και ελεγε μπαμπα- εννοοντας και μαμα μιας και ακομα δεν ταχει ξεκαθαρισει.η αλλη δε που την φοβομουν αφασεια περναει μια χαρα μες τα χαδια.παντως ταχουν βαλει σε προγραμμα τα ξεθεωνουν στο παιχνιδι.κοιμουνται 11 η ωρα.μετα ξαναπεινουν γαλα στις 4 και μετα παλι το πρωι και κοιμουνται ως τις 11 το πρωι.μετα μια ωριτσα το μεσημερακι κατα τις 3 παλι υπνο.τα ταιζουν καλα.φρουτακια, ψαροσουπα χτες, αυγουλακι κλπ.καλοπερνανε.ειμαι περιεργη τι θα κανουν οταν μας δουν ομως

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

αχ κορίτσια,μην με παρεξηγήσετε με το "νέα μαμά"...!!!Το είπα με αγάπη!!! Οκ???

Αλλωστε όλες έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο!!!

Μου άρεσε πολύ η απορία της Ραμόνας "πετάνε τα δικά σας τα παιχνίδια έξω από το πάρκο?" για αυτό και μου ήρθε στο μυαλό αυτό...όλες οι νέες μανούλες με το που θα δούμε κάτι ανησυχούμε μήπως δεν είναι φυσιολογικό...θυμαμαι μια κοπέλα που ρωτούσε αν επειδή το παιδί της βγάζει έξω την γλώσσα του συχνά, μήπως είναι σημάδι κάποιας ασθένειας τύπου διαβήτη! Μετά ανακάλυψε ότι απλά του το είχε μαθει ο μπαμπάς του να το κάνει!

Αχ μακάρι να μπορούσαμε να έρθουμε και εμείς στην συνάντηση!!!!!!!!!!Θα είναι τέλεια, να το κάνετε οπωσδήποτε!!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Πριν λιγο στολισαμε το δέντρο μας!! Το Μαρινάκι μου ξετρελάθηκε, απλωνε τα χεράκια του να το εξερευνήσει΄!! Ελπίζω να μην το διαλύσει μεχρι τις γιορτές!!! Σημερα εκανε και το πρώτο της χτυπημα με αιματάκι!!Εσκισε το ουλο της!! Οδυρμοοοςςςςςςςςς.. να ναι καλα ο θηλασμος αλλιως δεν ηξερα πως θα ηρεμούσε!!! Το περίεργο ειναι πως το πρωτο χτυπημα της το έκανε η μια γιαγια χτυπωντας της κατα λάθος το κεφαλάκι στο τραπέζι και το πρώτο χτύπημα με αιματάκι η άλλη γιαγια σήμερα!!! Τι να πω;

Ραμονίτσα και εγω συμφωνώ με το Λιτσάκι!! Λίγη βρωμιά δεν κανει κακο στο παιδί, ισα ισα το κάνει να δημιουργει αντισώματα!!!

Ιωάννα πολυ καλή ιδέα η λίστα γενεθλιών!! Τα πρώτα ειναι τα διδυμάκια της Ελίτας που γεννήθηκα την πιο Αγια μέρα του χρόνου!!!

Ραμονίτσα εγω πιστεύω πως τα παιδιιά πρέπει να έχουν μικρή διαφορα ηλικία μεταξύ τους!! Νομίζω πως το ιδανικό ειναι ένα με δυομιση χρόνια!!! Οσο για δεύτερο... :)

Πάρος πολυ ομορφα, με το καλό!!!!!

Κατερινάκι και εγω θα ηθελα σας γνωρισω απο κοντα!! Τα Χριστουγεννα θα ειμαστε Αθηνα εμεις αλλα και νωρίτερα να κανονίσετε θα έρθουμε!! Αρκει να ειναι κάπου κεντρο γιατι δεν θα έρθουμε με τα δυο αμάξια Αθήνα οποτε μονο με μετρο θα μπορω να μετακινηθω με το παιδι!!

Έλενα με τον παιδιατρο μίλησες; Μήπως το να της αλλάζεις τα γεύματα την κάνει περισσότερο νευρικη; Αν εξαιρέσεις τα χτυπήματα τρώει με ευκολία;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Ανδρέας-Λουκάς paros99 17.01.2010

Μαρίνα Αναστασία-mariamg/20-02-2010

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Πριν λιγο στολισαμε το δέντρο μας!! Το Μαρινάκι μου ξετρελάθηκε, απλωνε τα χεράκια του να το εξερευνήσει΄!! Ελπίζω να μην το διαλύσει μεχρι τις γιορτές!!! Σημερα εκανε και το πρώτο της χτυπημα με αιματάκι!!Εσκισε το ουλο της!! Οδυρμοοοςςςςςςςςς.. να ναι καλα ο θηλασμος αλλιως δεν ηξερα πως θα ηρεμούσε!!! Το περίεργο ειναι πως το πρωτο χτυπημα της το έκανε η μια γιαγια χτυπωντας της κατα λάθος το κεφαλάκι στο τραπέζι και το πρώτο χτύπημα με αιματάκι η άλλη γιαγια σήμερα!!! Τι να πω;

Ραμονίτσα και εγω συμφωνώ με το Λιτσάκι!! Λίγη βρωμιά δεν κανει κακο στο παιδί, ισα ισα το κάνει να δημιουργει αντισώματα!!!

Ιωάννα πολυ καλή ιδέα η λίστα γενεθλιών!! Τα πρώτα ειναι τα διδυμάκια της Ελίτας που γεννήθηκα την πιο Αγια μέρα του χρόνου!!!

Ραμονίτσα εγω πιστεύω πως τα παιδιιά πρέπει να έχουν μικρή διαφορα ηλικία μεταξύ τους!! Νομίζω πως το ιδανικό ειναι ένα με δυομιση χρόνια!!! Οσο για δεύτερο... :)

Πάρος πολυ ομορφα, με το καλό!!!!!

Κατερινάκι και εγω θα ηθελα σας γνωρισω απο κοντα!! Τα Χριστουγεννα θα ειμαστε Αθηνα εμεις αλλα και νωρίτερα να κανονίσετε θα έρθουμε!! Αρκει να ειναι κάπου κεντρο γιατι δεν θα έρθουμε με τα δυο αμάξια Αθήνα οποτε μονο με μετρο θα μπορω να μετακινηθω με το παιδι!!

Έλενα με τον παιδιατρο μίλησες; Μήπως το να της αλλάζεις τα γεύματα την κάνει περισσότερο νευρικη; Αν εξαιρέσεις τα χτυπήματα τρώει με ευκολία;

se ementoles gia ton paidiaro?an les se emena poia xtyphmata na exairsw?

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Κατερίνα κι εγώ μέσα είμαι, αρκεί να μην είναι εργάσιμη. Πολύ θα ήθελα να βρεθούμε όλες μαζί.

Κορίτσια ακόμα δε θηλάζει. Αύριο θα προσπαθήσω να βγάλω με το θήλαστρο που ξέρω πως δεν βγάζω αρκετή ποσότητα κι αν δεν γίνει τίποτα θα δοκιμάσουμε ξένο. Γαμώτο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...