Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον χαζευα τι γραφαμε περισυ τετοια μερα... μιλουσαμε για αποστειρωτες, ποιον να παρουμε κ.τ.λ.... για καμπυλες ζαχαρου (μπρρρρρ) και εισης ο γιος της ιωαννας ειχε παθει λαρυγγιτιδα και ετρεχαν βραδατικα στον γιατρο (ποτε ξανα ιωαννα)... αααααααα και η ραμονιτσα εβαζε στον ζυμαρουλη κλασσικη μουσικη να χαλαρωσει!! χιχιχιχι... εγκυουλες τοτε μας φαινονταν ολα ευκολα....

Καλε κοριτσια μιλαμε πανω απο χρονο... αχ και να μην πω που λετε για λιστα γενεθλιων και χαζευα λστα γεννησεων!!

Aaaaaaaaax Γιωτα μου ειδες;;;;;;;;;;;;; κ τωρα λεμε για τα πρωτα τους γενεθλια...

Μωρε ξερεις τι θα θελα; αν μπορουσα ολα αυτα να τα εκτυπωσω να τα εχω να τα δειχνω στου ζυμαρουλη μου οταν μεγαλωσει...!

κατεβαζα τον ραμον κατω τωρα κ ειδα μια κοπελα που μενει στον πρωτο κ ειναι εγκυος στο δευτερο παιδακι της κ ειναι κοριτσακι,τοπρωτο της ειναι αγορακι 2 χρονων σχεδον,κ κοριτσια να σας πω την αληθεια ζηλεωα καπως! Νομιζω οτι θελω κ 2ο..αλλα φοβαμαι καπως στην ιδεα ..ξανα μανα απο την αρχη ολα αυτα!

εσεις τι λετε; που εχετε 1; πατε κ για αλλο;

αααααααααχ Ελιτα μου κ ΟΛγα ποσο τυχερες ειστε..με μια γεννα ξεμπερδεψατε..

αλλα στην αρχη ειναι λιγο ζορι με 2 μωρα ε;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Φραγκίσκος & Ελπιδα- elita/ 25-12-2009

Νεφέλη- ioanna_k/ 26-01-2010

Νικόλας & Χρήστος- ΟΛΓΑ79/ 27-01-2010

Ελενα - ELENA10/ 03-02-2010

panoulis -υδροχοακι/ 6/2/2010

Αποστολος-Αγγελος- ramonitsa/ 11-02-2010

Δημήτρης- Cate/ 19-02-2010

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

hi girls!

panoulis υδροχοακι = 6/2/2010

ειμαι μια ασχετη απο το καφε ιουλιου,αλλα εχω κι εγω γενεθλια 6/2 αλλης χρονιας βεβαια:D

και εχω να σε πω ο γιος σου-εκτος απο μενα:D-εχει γενεθλια και με τον ενα και μοναδικο bob marley!!!

χαχαχαχ

να τα χαιρεστε τα μωρακια σας μανουλες,υδροχοακια και ψαρακια:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Aaaaaaaaax Γιωτα μου ειδες;;;;;;;;;;;;; κ τωρα λεμε για τα πρωτα τους γενεθλια...

Μωρε ξερεις τι θα θελα; αν μπορουσα ολα αυτα να τα εκτυπωσω να τα εχω να τα δειχνω στου ζυμαρουλη μου οταν μεγαλωσει...!

κατεβαζα τον ραμον κατω τωρα κ ειδα μια κοπελα που μενει στον πρωτο κ ειναι εγκυος στο δευτερο παιδακι της κ ειναι κοριτσακι,τοπρωτο της ειναι αγορακι 2 χρονων σχεδον,κ κοριτσια να σας πω την αληθεια ζηλεωα καπως! Νομιζω οτι θελω κ 2ο..αλλα φοβαμαι καπως στην ιδεα ..ξανα μανα απο την αρχη ολα αυτα!

εσεις τι λετε; που εχετε 1; πατε κ για αλλο;

αααααααααχ Ελιτα μου κ ΟΛγα ποσο τυχερες ειστε..με μια γεννα ξεμπερδεψατε..

αλλα στην αρχη ειναι λιγο ζορι με 2 μωρα ε;

ποια μετα απο ενα χρονο σχεδον εχω να δηλωσω πως δεν ταλαζω με τιποτα που ειναι δυο.

ραμον ευχαριστουμε που μας εφτιαξες τις ημερομηνιες.

παντως δεν το πιστευω ακομα η μπεμπα δε μοιαζει για χρονου παιδακι μωρε ειναι μικρουλιτσα!!!αχ τα σκεφτομαι και μου λειπουν τωρα αστο καλο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημεραααα!

Ραμονιτσα και γω το ιδιο με την Ελιτα εχω να δηλώσω!Πλέον κοντα ενα χρόνο μετα δεν μπορω να φανταστω την ζωή μου με ενα μωρο και οχι με δυο!Και το αστειο ειναι οτι περιεργο μου φαινεται το ενα!χαχαχα

Σιγουρα βεβαια το ζορι ειναι πολυ μεγαλό

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες καλή Κυριακή να έχουμε!!!

Αχ αδιαθέτησα σήμερα και καταλαβαίνετε πώς είμαι...

Ραμόνα, εγώ στο υπογράφω, μπορεί όντως στην αρχη να είναι ζόρικα, αλλά μετά το 1ο εξάμηνο τα πράγματα στρώνουν...στο συστήνω ανεπιφύλακτα!!Καλέ εμείς με τα 2, σκεφτόμαστε και για 3ο!!Ρώτα και Κατερίνα και Ναταλία...

Η λίστα είναι με τα γενέθλια βασικά, αλλά οκ, αρκεί να υπάρχει η ημερομηνία καλέ για να προσανατολιζόμαστε να λέμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!!!;);)

Αχ Γιώτα τί μου θύμισες..έτρεχα με τη κοιλιά τούρλα 1 η ώρα το βράδυ στη παιδίατρο με το Νικολίνο μου..αχ τί πανικός τότε!!

Συμπεθέρα, μπράβο που έβαλες τικεράκι χριστουγέννων!!!!!!!Like!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα και απο μας!!!! Εχθές πήγαμε για μπυρίτσα και περάσαμε τέλειααααα!!!!

Πήγαμε και στο Στεργίου και παραγγείλαμε τα ορεκτικά για την βάπτιση οπότε μας μένει να παραγγείλουμε το κρέας και να πάρουμε τα ποτά!!! Αχ κορίτσια σε 2 εβδομάδες είναι η Βάπτιση!!!!!!!!!!! Ευτυχώς απο ρούχα και παπούτσια είμαστε οκ, οπότε μένει να τελειώσω τις μπομπονιέρες και να φτιάξω καμιά 50αριά μαρτυρικά ακόμα! Για τα παιδάκια αφού δεν βρήκα κάτι σε cupcakes πήρα αυτά τα καλαθάκια http://www.an-agapas.gr/ylika-kataskeyon/koytia/kalathaki-poya-tetragono και θα τα γεμίσω με γλυκάκια και θα βάλω και κορδελίτσες!

Εμείς έχουμε γενέθλια 17/01 και έχω σκεφτεί να κάνουμε και την πρώτη μας συνάντηση με ευκαιρία τα γενέθλια του Ανδρέα-Λουκά!!!! Όπως καταλαβαίνεται σας περιμένουμε να τα γιορτάσουμε όλα τα μπεμπάκια μαζί!!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

HELP.....

Einai to tetarto martiriko brady pou perassa alla htan kai to xeirotero.kati exei pathei h mikrh kai mh mou peite kai eseis dontia kai xypnaei sunexeia,xtes pia elega na thn taisw stis 12 gia na mhn me xupnisei sths 3 alla meta skeutomouna na mhn ths dwsw 12 gia na dw an tha xupnisei mias kai fainotan hrtemh h wra htan hdh 12:30,mou lei kai o stathh asthn twra pou einai h remh mhn thn xupnas.ok eipa!peftw gia ypno xerh giati eixame paei kai to apogeuma na dw ton adefo mou khfisia kai pexame arketa,xeryh.kata th 2 arxisan ta organa shkonomai ths dinw araiomeno gala mpas kai kopsoume to vradino kapote kai koimatai.apo ths 4 kai meta arxise xupnage ths evaza pipila koimotan mexri ths 6 auto.sths 6 arxisame ta klamata eipa na mhn ths dwsw gala na dw th tha kanei mexri ths 7:30 mas eprikse ths edwsa gala kai xerathike mexri ths 9:30.TH EXEI PATHEI TO PAIDI MOU!!

SORRY GIA TO TERASTIO KEIMENW alla thelw th vohtheia sas pragmatika

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Φραγκίσκος & Ελπιδα- elita/ 25-12-2009

Νεφέλη- ioanna_k/ 26-01-2010

Νικόλας & Χρήστος- ΟΛΓΑ79/ 27-01-2010

Ελενα - ELENA10/ 03-02-2010

Αποστολος-Αγγελος- ramonitsa/11-02-2010

Αλεξάνδρα-alpan/14-02-2010

Δημήτρης- Cate/ 19-02-2010

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...