Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σας!! Αχ κοιμηθήκαμε μέχρι τισ 9 τέλειαααααα και μετά μια ηλίθια από τη vodafone πήρε 8η φορά στο σταθερό να ρωτήσει τι κινητό έχω!! έλεος ρε παιδιά!! μα πόση υπομονή να έχω;; vodafone έχω μαντάμ, άφησέ με να κοιμηθώ....

σήμερα λέμε να τον αφήσουμε στη μαμά μου και να βγούμε για ποτάκι, άντε να δούμε, έκανε και η αδερφή μου την έκπληξη και ήρθε από Καβάλα με το θεόμουρλο το σκυλί της που ανεβαίνει ΠΑΝΤΟΥ σε καρέκλες τραπέζια και τρώει τα ΠΑΝΤΑ που βρίσκει...σήμερα βρήκε κι αυτή τι να πω, ελπίζω να μην το μετανιώσει η μάνα μου

όχι τίποτα έχουμε και αύριο ένα γάμο/βάπτιση στις 5 και προσπαθώ να δω πώς θα βολέψει να πάμε στην τελετή με το Μαριο και μετά να τον αφήσουμε, θα δω πώς θα πάει σήμερα και θα κάνω ανάλογα...Σήμερα θα μαστε εκεί στη γειτονιά στο πατρικό μου οπότε αν ξυπνήσει και δεν μπορεί να τον κοιμήσει θα επιστρέψουμε

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.. χρόνια πολλα και από εδώ στις εορτάζουσες!!!

Ελεωνορα μου το παλευουμε εδώ και ένα 3μηνο!! Εύχομαι να εχεις δίκιο και να δω συντομα αποτελέσματα!!

alpan συμφωνώ μαζί σου!! Και εγω πιστεύω πως εχουν τον δικό τους χαρακτηρα!

Λιτσάκι; Και εσυ απολύεσαι; Λυπάμαι πολύ, κάνε κουράγιο. ΄Εχεις το ταμείο μεχρι να βρεις κάτι. Απʼ οσο θυμάμαι αυτος ο νομος εχει ένα παραθυράκι.. Η ημερομηνία ειδοποίησης της απόλυσης πρέπει να είναι ανάλογη με την προϋπηρεσία σου στην συγκεκριμένη επιχείρηση. Πχ αν δουλεύεις 5 χρόνια πρέπει να σε ειδοποιήσουν 3 μηνες πριν (δεν θυμάμαι καλά την αναλογία) αν σε ενημερώσουν έστω και μια μέρα αργότερα κάνεις καταγγελία και δικαιούσαι ολη την αποζημίωση. Ψάξτο!! Να χαίρεσαι και την μαμά σου..

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Iωαννα ....χαχχαα..¨νεα ¨μαμα πολυ μου αρεσε αυτο...κ βεβαια ειμαι..χαχαχαχα..κ στην ηλικια θα θελα πολυ...αχ..τεσπα..

λες να το κανω αυτο ε; να μην τα μαζευω..μα τα πεταει ολα καλε..σε λιγο θα αρχισει να πεταεικ τα πιο βαρια..αχ....σημερα δεν αντεξα αλλο σε καποια φαση κ του εδωσα μια στο χερακι...οχι του λεω..αλλα κατω...κ εκλαψε το πουλακι μου...κεγω περιμενα οτι δεν θα ξαναριξει..αλλα ...αμ δε...παλι να τακατω...

μετα τον πηρα με το καλοπαλι....δεν θελω να τον αγριευω,κ να του λεω ντα..κ ντα..αλλα με εφερε πια στο αμην...

Μωρε εχω κ τον σκυλο μεσα στο σπιτι κιολας κ συχαινομαι να ειναι κατω τα παιχνιδια του..ταβαζεικ στο στομα...κ ολο παω κ τα πλενω οταν τα πεταει..

στο κατω σπιτι δεν τον αφηνω να μποουσουλαειλογω του σκυλου κ οτι πατανε με τα παπουτσια..στ δωματιο του πανω ομως..που ειναι πεντακαθαρα αλονιζει.

σημερα ο εξυπνος οπατερας του τον αφησε κατω να μπουσουλισει ..ομικρος εννοειται τρελλαθηκε μιας κ που ο χωρος ειναι πολυ μεγαλοςκ ενδυκνεται για μπουσουλημα,το ευχαριστηθηκε τρελα...κ οταν τον παιρναμε εκλαιγε..κ μετα τον ξαναφηνε κατω..ξεσαλωσε λεμε..αλλα εγω επαθα φρικη!!!!!Κατω; που πατανε με τα παπουτσια κπερπαταει κ ο σκυλος; κ σε καποια φαση πηγε στην κουζινα κ εγλυφε τη βαση κατω της κερκλας...εκει αρχιζα να φωναζω στον μπαμπα του...¨εμα...΅μου λεει αλλα παιδια τρωνε κ χωμα¨ε οχι το δικο μου το παιδι του λεω κ εγω...κ μετα πηγε να τον βαλει στο παρκο του με τα ρουχα που ειχε σφουγγαρισει οοοοοοολο το πατωμα...ΟΟΟΟΟχι του λεω εκει...εκει καθεται μεκαθαραρουχα κ με τα πυτζαμακια του!

Ρε κοριτσια; ειμαι παραλογη; κ εγω θελω να μπουσουλησει τομωρακι μου κατω...αλλαοχι σε ενα πατωμα που πατανε με παπουτσια κ περπαταει κοσκυλος μας! κ τον αφηνω στο παρκο του,κ μπουσολαμε στο δωματιο τουπανω...

εσειςπου εχετε σκυλακια τι κανετε;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Καλημέρα κορίτσιααα!!!

Σοφία, πώς πήγε η έξοδός σας??? Εύχομαι να στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και να το επαναλαβέτε και σήμερα!!

Ραμόνα, αυτό που λές για τον σκύλο έχεις δίκιο, και εγώ δεν θα το άφηνα ακόμα. Αλλά για λίγο καιρό ακόμα θα μπορείς να τον περιορίζεις ;) και εγώ δεν την άφηνα κάτω γιατι φοβόμουν τα χτυπήματα, αλλά αναγκάστηκα γιατί πλέον δεν θέλει πουθενά..οπότε την αφήνω, κλείνω πόρτες με επικίνδυνα δωμάτια, αφήνω μόνο το δικό της και του Νικόλα και η κυρία αλωνίζει, με προτίμηση το δωμάτιο του Νικόλα όπου περνάει όλα του τα παιχνίδια!! Στο σαλόνι έχει ένα πάθος με την τηλεόραση..και ναι, έπεσε και 2 φορες και γκντουπ το κεφάλι μας, αλλά ήμουν ψύχραιμη -ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ, συνήθως τα μωράκια στα απλά χτυπήματα, περισσότερο τρομάζουν παρά πονάνε, οπότε μην αρχίσετε τις τσιρίδες, αχ παιδί μου τί έπαθες και τέτοια, με ήρεμη φωνή σαν να μην έχει γίνει τίποτα, προσπάθηστε!!

Αν δεν είχες το σκύλο, θα σου έλεγα να τον αφήσεις χύμα...πόσο ακόμα θα μπορέσεις να τον κρατήσεις σε συνθήκες ιδανικές??Πίστεψε με, όχι πολύ...και μην αποπαίρνετε συνέχεια τους άντρες σας καλέ!!Αφήστε τους να μας ισορροπούν λίγο από την "παράνοια" της μάνας...όλες την έχουμε δυστυχώς!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα κουκλίτσες μου!!!!!!!

Ιωάννα, πόσο δίκιο έχεις!!! Σε όλα όσα λες!!! Ραμονίτσα σε καταλαβαίνω για το θέμα του σκύλου αλλά πράγματι δεν θα μπορείς για πολύ ακόμα να κρατας τον μικρό σε ιδανικες συνθήκες.... άλλωστε (sorry κιόλας) κι εγώ είμαι λίγο της αποψης οτι πρέπει να "φάνε και λίγο χώμα" τα παιδιά... ετσι για τα αντισώματα...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Ax mvre κοριτσακια χαθηκα και μου λειψατε.Ειμαστε Πηλιο με τον αντρα μου.Ολα καλα και τα μικρα περνανε καλα με τον παππου και τη γιαγια.ειχα δυο μερες να τους εκπαιδευσω.βεβαια αυτες οι δυο μερες ηταν πιεστικες για μενα.διαβαστε στο φατσοβιβλιο να μην τα ξαναγραφω.

Θα βαλω καμοια φωτο απο εδω σε λιγο.

Χρονια πολλα στις κατερινες αν και καθυστεριμενα και στις Στελες και στους Στελιους.

Κανα μωρακι εχουμε?

Α και εμεις σε να μηνα χρονιζουμε.μεγαλωνουμε.χτες πηρα στη μπεμπα ενα μωρακι αγκαλιτσα της φισερ πραις και ξετρελαθηκε το κοιταγε και γελαγε και μιλαγε.αρεσε και στον αδερφο της βεβαια.χιχι!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσακια μου..ναι..εχετε δικιο....κ εγω θα τον αφηνα εαν δεν ειχα τον σκυλο μεσα στο σπιτι...

δεν θα τον εχω κ πολυ ακομα περιορισμενο το ξερω...αλλα αλλο να μπουσουλαει κ να σφουγγαριζει ολο το πατωμα,κ αλλο να περπαταει κ να τρωει κ καμια σουπα,εκει τουλαχιστον ξανασηκωνεται...Στο δωματιο του που ειναι καθαρο απο σκυλο κ παπουτισα μπουσουλαμε αβερτα..αλλα μονο εκει..!

Λιγο την ΅παρανοια΅Ιωαννα μου την εχω κ εγω..χαχαχα τι να κανουμε...μαμα ειμαι..ο μπαμπας του ειναι πολυ πιο χαλαρος...αλλα ρε παιδακι μουοχι με τα ρουχα που μπουσουλαγε κατω να το βαλεις στα καθαρα σεντονια ποου ακουμπαει με τα πιτζαμακια του κ κοιμαται!

ΤΟΝ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Κορίτσια, μιας που πλησιάζουν τα γενέθλια των μωρών μας...ας ετοιμάσουμε...

ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ~~~

Νεφέλη- ioanna_k/ 26-01-2010

Αποστολος-Αγγελος - ramonitsa/ 11-02-2010

Φραγκίσκος & Ελπιδα _elita 25-12-2010

Διαφημίσεις

Νεφέλη- ioanna_k/ 26-01-2010

Αποστολος-Αγγελος - ramonitsa/ 11-02-2010

Φραγκίσκος & Ελπιδα _elita 25-12-2010

Λοιπον χαζευα τι γραφαμε περισυ τετοια μερα... μιλουσαμε για αποστειρωτες, ποιον να παρουμε κ.τ.λ.... για καμπυλες ζαχαρου (μπρρρρρ) και εισης ο γιος της ιωαννας ειχε παθει λαρυγγιτιδα και ετρεχαν βραδατικα στον γιατρο (ποτε ξανα ιωαννα)... αααααααα και η ραμονιτσα εβαζε στον ζυμαρουλη κλασσικη μουσικη να χαλαρωσει!! χιχιχιχι... εγκυουλες τοτε μας φαινονταν ολα ευκολα....

Καλε κοριτσια μιλαμε πανω απο χρονο... αχ και να μην πω που λετε για λιστα γενεθλιων και χαζευα λστα γεννησεων!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...