Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!

Σήμερα ξυπνήσαμε 7, ήπιαμε γάλα, ξανακοιμήθηκε στις 9 για 1/2 ώρα και τώρα που ήρθαμε στον μπαμπά μας, την πήρε ο ύπνος!

Αλίκη, θα σου έλεγα όχι πάπλωμα, μετά τον 1ο χρόνο λένε, γιατί το πάπλωμα δεν είναι όπως η κουβέρτα, που και να καλυφτεί μπορεί να αναπνεύσει..επίσης το πάπλωμα είναι πιο ζεστό από την κουβέρτα και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει θέμα..καλύτερα διπλή κουβερτούλα, πχ μια μάλλινη και μια φλις ή βαμβακερή..

Σήμερα θα φτιάξω πατατοσαλάτα, απλά πράγματα...

Ναταλία, περιμένουμε φωτό της οικογένειας!!

Κορίτσιααααααααααα..στολίσατεεεεεεεεεεεε??????

dil ti thema?epeidi einai zesto min arwstainei sinexeia?

emeis legame gia to sabbato na stolisoume, alla twra eilikrina de kserw an tha stolisw fetos genika giati etsi pou kanei i mikri k thelei na ta pianei ola den antexw na tin kinigaw k gia ta stolidia! edw skeftomai ti na bgalw apo to saloni na adeiasei o xwros, tha prosthesw ki alla???? den kserw ffff

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eγω παντως που ρωτησα τον γιατρο μου για το παπλωμα μου ειπε να το χρησιμοποιησω αφοβα... και με τετοιο την σκεπαζω και ειναι μια χαρα.. ειναι πιο βαρυ απο την κουβερτα και δεν ξεσκεπαζεται ευκολα ενω με την κουβερτα ολο ξεσκεπαστη την εβρισκα...

τωρα κοιμαται και εκατσα και εγω λιγακι να χαλαρωσω, θα μπω στο φεις να δω αν πετυχω καμια σας εκει....

mYQbp2.png

otan skepasa to Nikola 1i fora me paplwma epeidi itan xeimwnas kai ekane poly kryo, apo ti polli zesti, paraligo na mou skasei!!genika, kalitera na einai zesto to spiti kai ligotera ta skepasmata para to antitheto...

Imikri parolo pou kimithike mexri tis 1 para xanakoimithike stis 3:30 kai ksipnise twra, dld 5 kai...para poly kala!!!

asxeto pou egw akoma koutoulaw

simera perimena kai ena dema apo tin aderfi mou alla logw apergias sta karabia den irthe...fffff....kai mou exei parei ena dwraki gia tin paidiatro masm, tin lene Stella...kai exw meinei mpoukala!!:-)

Kalo mas apogeymaaaaaaa

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Kalhmera koritsia kai mwrakia ti kanete?

ax emeis exoume kati kotes sth geitonia kai ksipnisame 7 na ths taisoume..

esti to vradi mas den htan kalo,koimithike sths 8:30 opws panta kai sths 12 ksipnaei me ena klama ti na pw,sparaxtiko,petaxtika san elatirio kai egw kai o stathhs.thn phgename volta sto saloni agalitsa kai oi dyo tipota.ta xriastika na pw thn alhtheia den thn eixa xanakousei na klaiei esti.tespa ths edwsa galataki kai koimithike to mwrouli mou alla ekane anisixo ypno.To mesimeraki tha erthei kai h nona mas na pame voltoula!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Καλημέραααααααααααα

Το βράδυ μας ήταν λίγο ανήσυχο, μεταξύ ξυπνήματος της Νεφέλης, εφιάλτη και κλάμα του Νικόλα και άλλα ωραία, ξύπνησα 4:30 και ξανακοιμήθηκα 6 και...για 1 ώρα περίπου...:-)

Σήμερα λέω να κάνω καμμιά δουλειά σπίτι και κανένα beaute αν με αφήσει η κορούλα μου..

φιλάκια θα τα πούμε!!!

Διαφημίσεις

εγώ χθες την έκανα την αμαρτία μου, τον έβαλα για υπνο κατά τις 9 παρά και ξύπνησε κατά τις 12, μόλις έκλεισα τα μάτια μου, ε τον πήρα στο κρεβάτι μας και κοιμήθηκα τέλεια, κάθε φορά που έκλαιγε τονέβαζα στο βυζί και κοιμόμασταν και οι 2. το κακό είναι ότι ξύπνησε στις 7 μαζί με το μπαμπά του ήθελε να παίξουν αλλά ο μπαμπάς την έκανε για τη δουλειά κι έμεινα εγώ για παιχνίδι :mad:

σίλια μη χάνεσαι!! βάλε μας καμιά φώτο από το γάμο/ βάπτιση!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Δόθηκαν οι προειδοποιήσεις, οι απολύσεις θα γίνουν 31.01.2011 (ο εργοδότης γλιτώνει σχεδόν τη μισή αποζημίωση με αυτό τον τρόπο). Εγώ εξαιρούμαι για ένα χρόνο απο τον τοκετό (δηλ. μέχρι 06.02.2011), ουσιαστικά δλδ για 6 μέρες.... μετά κανείς δεν ξέρει....

Ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί αλλιώς κάηκα....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Κριμα βρε Λιτσακι. Κουραγιο τι αλλο να κανεις? Παντως πιστευω οτι τελικα κανεις δεν χανεται.

Τωρα θα χαρεις λιγο το παιδακι σου και συντομα θα βρεθει κατι. Κι εμενα από το καλοκαιρι με ειχαν στην αναμονη με κατι προγραμματα, τωρα μου ειπαν οτι λυθηκε το θεμα, αλλα μεχρι να υπογραψω και να δω τι υπογραφω δεν λεω τιποτα. Και αυτη η κατασταση στην οικονομια μας κανει να ειμαστε τοσο ανασφαλεις!

Εμεις σε γενικες γραμμες καλα ειμαστε. Καναμε τα αντιγριπικα και στα δυο παιδια. Η κορη αναπτυσσεται μια χαρα. Ο μικρος αργα αλλα σταθερα, οσο ειναι μεσα στις καμπύλες δεν ανησυχουμε.

nG0fp2.png yu71p2.png

Cate κ Κατερινακι....Χρονια σας πολλα κοριτσακια ....Να σας χαιρονται,κ να σας χαιρομαστε κ εμεις!!!!!

Ευχομαι να περασετε μια ομορφη γιορτινη μερα με τα αγαπημενα σας προσωπα!;)

Αμαν βρε Λιτσαι μου.....τι λες τωρα;

μα που θα φτασουμε πια; Ελεος!!!!!!!!!

Ας χαρεις για λιγακι παραπανω την κορουλα σου,κ ελπιζω συντομα να βρειςκ κατι αλλο!

Αχ μαμυ μου..δεν ειναι τελειο να κοιμουνται τα μωρακια μαζι μας; Εμενα με τρελλαινει...αλλα πια δεν τον παιρνω στο κρεβατι μας, γιατι μας ξυπναει τα ξημεραωματα κατα τις 5,κεχει ορεξη για παιχνιδια..προφανως το ξυπναμε εμεις που γυριζουμε μια ο ενας μια ο αλλος,κ ετσι τον αφηνω στην κουνιτσα του, που κοιμαται πιο ησυχα, κ δεν ξυπναει παρα μονο το πρωι..

Σημερα δοκιμασαμε να φαμε σπανακορυζο,κ κοριτσια το τσακισε κ αυτο....εβαλα κ λεμονακι κ εγινε νιαμι...Ευτυχως που στο θεμα φαγητο κ γαλα δενε χουμε προβλημα...αλλιως δεν θα ξερα τι να κανω...

αυριο το μενου του εχει μια που βρηκα στο μαναβικο, σελινοριζα με πατατουλες κ καροτακια....

Ρε κοριτσια; ξερετε τι καινουργιο εχει βρει κ κανει τωρα;καθεται στο παρκο του με τα παιχνιδια του κ αρχιζει κ τα πεταει κατωκ εγω ολο τα μεζευω κ ξανα τα ιδια...

σας το κανουν αυτο;

τι του λεω οχι...μη..κακο....μεσα τα παιχνιδακια...οχι εξω...

τιποτα αυτος..το χαβα του!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Καλημερούδια σε όλες!!!

Σήμερα νιώθω λίγο καλύτερα (μετά τα χθεσινά νέα στη δουλεια)...

Το σκέφτηκα λίγο πιο ψύχραιμα και είπα να χαλαρώσω και θα δούμε τι θα γινει...

Σήμερα έχει η μαμά μου γενέθλια και εμείς ραντεβού στον οφθαλμίατρο για την μικρή. Ψιλοστραβίζει το ματάκι μας (όπως σε πολλά μωράκια) και η παιδίατρος μας είπε να την δει οφθαλμίατρος για να σιγουρευτούμε οτι ειναι ψευδοστραβισμός και όχι κάτι άλλο.

Κατά τ'άλλα, λέω να κάνω μερικές δουλίτσες στο σπίτι για να είμαι λίγο πιο χαλαρή το ΣΚ. Αυτά προς το παρόν!

Φιλάκια πολλά σε όλα τα μωράκια!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέραααααααααα!!!

Το βράδυ είπε να με ξενυχτήσει ο γιόκας μου, καιρό είχαμε να "βγούμε' παρέα..ουφ!!!!!!!Ξύπνησε 2:30 και μου έλεγε να δούμε winnie..κομμένα τα βιντεάκια κλπ για όλο το ΣΚ γιατί μέχρι και στον ύπνο του τα βλέπει!!Πήγε 3:30 για να κοιμηθεί και ήθελε να χαιδεύει τα μαλλιά μου και είχα κρεμαστεί η μάνα στα κάγκελα σαν τη Ραπούνζελ!!Οϊμέ...

Εχουμε εορτάζουσες σήμερα...δεν θυμάμαι!!!Χρόνια πολλά όπως και να έχει!!

Ξυπνήσαμε 6:30 και ήπιε γάλα η Νεφ και τώρα ξανακοιμήθηκε και έκαν δυό δουλίτσες, έβαλα και το φαγητό στο φούρνο και πάω να κάνω μπανάκι, να την πάρω μόλις ξυπνήσει να πάμε παιδίατρο, χθές τελείωσε η αντιβίωση και πρέπει να μας πεί αν χρειάζεται να συνεχίσουμε...

Ραμόνα, είσαι τόσο "νέα" μαμά!!!Χαχαχαχαχα..με τρελαίνουν οι απορίες σουμ, με την καλή έννοια πάντα!!

Ναι βρε εννοείται πως πετάνε παιχνιδάκια, είναι απολύτως φυσιολογικό !!

Αν θέλεις να σταματήσει, προσπάθησε να μην τα μαζεύεις, γιατί το παίρνει σαν παιχνιδάκι, πετάω εγώ μαζεύει η μανούλα, χοχοχο!!άφησε τα κάτω, μην ασχοληθείς καν...

Λίτσα, εύχομαι το καλύτερο για σένα!!

Θα τα πούμε πάλι μετά, φιλάκια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...