Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα

Σταμάτησα το θηλασμό στον 8ο, αλλά από τον 6ο του έδινα συμπληρωματικά το Frezylac 2, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απλά επειδή είναι βιολογικό είπα ας το δοκιμάσω. Δεν είχε κανένα πρόβλημα και ακόμη αυτό πίνει.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία, μήπως δεν της φταίει το γάλα αλλά το γεγονός ότι δεν πίνει από το στήθος? Εγώ τις πρώτες φορές που του έδωσα ξένο τον έβαζα στο στήθος και μετά από λίγο του έχωνα το μπιμπερό στο στόμα. Σίγουρα καταλάβαινε τη διαφορά αλλά πάνω στην πίνα του δεν αντιδρούσε. Γνώμη μου είναι να διαλέξεις και μία θηλή με πολύ μικρή ροή για να μη της έρχεται πολύ, αλλά πάντα να την κρατάς κοντά στο στήθος σου για να ξεκόψει ομαλά.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Δεν έχει θέμα με το βυζί αλλα με το ίδιο το γάλα δυστηχώς!! Το δοκίμασα ετσι οπως το λες, οταν της εδινα το μητρικο με το μπιμπερο τα πηγαίναμε καλά το έπινε!! Όταν ομως εβαζα ξένο δεν δεχόταν μπιμπερο με τίποτα!! Το θέμα ειναι πως οταν της δίνω ξένο γάλα να δοκιμάσει μετα δεν δέχεται το μπιμπερό με τίποτα, ακόμα και οταν εχει μητρικό γάλα!!! Την παλεύω πολυ ωρα με εναλλαγες στήθους μπιμπερο για να το δεχτει!!! Εχω δοκιμάζει 5 γάλατα, 6 αν υπολογίσεις και το νουλακ εβαπορέ σημερα!!!! Πρέπει να σταματήσω τον θηλασμό το συντομότερο δυνατον!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Κοριτσάκια μου δεν σας έχω ξεχάσει, αλλά είχα πολύ τρέξιμο τις τελευταίες μέρες!!!!!

Επιτέλους ήρθε ο συζυγούλης μου, έχει και τα γενέθλια του σήμερα, οπότε καταλαβαίνεται!!!! Ευτυχώς κλείσαμε σε ένα ταβερνάκι γιατί δεν μπορούσα με τίποτα να μαζεύω πάλι.. 2 μέρες έκανα γενική για να είναι όλα υπέροχα!!!!

Ο μπαμπάς τρελάθηκε με τα πιτσιρίκια!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά και θα μπω αύριο με ησυχία να σας διαβάσω!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλησπερα κορίτσια!!!

Εδώ και 2 ημέρες η κορούλα μου κοιμάται 8ωρο και είμαι πολύ χαρούμενη!!Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά της έκανα πιο ελαφρύ το γάλα της..ίσως και το ότι επιτέλους βγήκε το 4ο δόντι..εντωμεταξύ έρχεται και το 5ο κατευθείαν, μιλάμε για τρελά δαγκώματα...

Υδροχοάκι, όταν σε δαγκώνει προσπάθησε να το αγνοήσεις και να μην δείχνεις συναίσθημα...όσο καταλαβαίνει ότι αυτό που κάνει είναι παιχνίδι, θα το συνεχίζει..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καλε τη γκρινια ηταν αυτη σημερα...

αχ αυτα τα δοντια ποτε θα βγουν να ηραμισουμε ολοι????κατα τα αλλα ηταν μια ωραια μερα γιατι ο μπαμπασ μας ειχε απεργια και τον ειχαμε ολη μερα σπιτι να τον πριζουμε τον ανθρωπο.ξανακουτουλισαμε και την κεφαλα μας στην ντουλαπα αυτη τη φορα..

Οσο για τα σημαδια ακομα τα εχουμε οχι τοσο εντονα αλλα με τις καινουργιες πιπιλες τησ mam air ειναι καλητερα τα πραγματα(σαν διαφημηση ακουστικα)..

φιλακια σε ολεσ να εχουμε ενα βραδι χωρισ ξυπνιματα(που δεν το βλεπω)!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

kalhσπερα σε ολες!!!!

χαθηκα τελειως γιατι δεν προλαβαινω να κανω τιποτα περα απο το να τρεχω οοοολη μερα πισω απο τον ταρζαν!!!

οσο ησυχος ηταν μωρακι τοσο ταλιμπανακι εγινε!!!!!

λιγο σας διαβασα....

σημερα πηγαμε παιδιατρο καναμε εμβολιο και στην εξεταση του βρηκε λιγο κερι στο αυτακι....το εβγαλε με ενα εργαλειο και ο μικρος ουρλιαζε...ετρεμαν τα ποδια μου και ηθελα να κλαψω και εγω!!

εγω μετα το θηλασμο εδωσα frezylac2....me to zori to dexthke μου πηρε κανα μηνα περιπου για να πιει γευμα απο το μπιμπερο...θελει υπομονη!!!!

πιπιλα εδωσα τις avent....και αυτες με το ζορι...οταν μαθουν να πινουν απο το μπιμπερο μετα τις δεχονται πιο ανετα....αν και ο παιδιατρος μου ειπε οτι δεν ηταν απαραιτητο να του τη δωσω.

λοιπον και εμεις τραβαμε μαλλι και ανοιγουμε το στομα και δαγκωνουμε!!!με εχει ξεμαλλιασει....

κοριτσια ωρες ωρες παντως μου τη δινει πολυ που το σπιτι ειναι σαν παιδοτοπος και δεν προλαβαινω να κανω δουλειες...γκρινιαζω ολη μερα οταν με πιανει η τρελα και γινομαι πολυ σπαστικια.........

πως αντεχετε εσεις???????

αφου μου λεει ο αντρας μου για 2ο και τρομαζω στην ιδεα....

πολλα φιλια σε ολες.....και γλυκιες καληνυχτες!!!!!!

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

Κοριτσακια μου..ερημωνει τοκαφε μας ε;

Ρε συ υδροχοακι διαβασα στο φεις τι τραβας με το φαγητο του μικρου..τρελλο ζορι....κ εγω φρικαρα λιγακι με τον εμετο που ειπες....αλλα καταλαβαινω απολυτα το ζορικ την απογνωση σου καποιες φορες οταν ο μπομπιρας ειναι τοσο αρνητικος....Παντως οταν μεγαλωσει ,αυτο μην του το πεις....χαχαχαχα!

Σιλια καλως ηρθες κ παλι ..! ;)

δευτεροοοοοοοο;;;;;;;;;;;; τι ειναι αυτο;χαχααχχαα

παντως πλακα πλακα αν μου εγγυωταν καποιος οτι κ το δευτερο μωρακι θα ηταν καλοβολο σαν τον γιο μου .....θα εκανα....

αλλα εμενα πιο πολυ με προβληματιζει η οοοοοολη διαδικασια φτου καπο την αρχη....ξενυχτια, θηλασμος,τρεξιμο ολε μεχρι να ξεπεταχτει...κτλ..κτλ

αλλα κ απο την αλλη,για ποτε ξεπεταχτηκανε κ χρονιζουνε ε;

μηπως ειμαι στην σκεψη κ δεν το εχω παρει χαμπαρι; χαχαχαχα

αλλα τωρα που εχασα τα κιλα της εγκυμοσυνης κ ξαναβρισκω την φορμα μου κ τα ρουχα μου;κ τη γυναικεια πλευρα μου;;;;;

μηπως ...μηπως λεω ειμαι λιγακι ανισσοροπη; χαχαχααχα

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Καλε τη γκρινια ηταν αυτη σημερα...

αχ αυτα τα δοντια ποτε θα βγουν να ηραμισουμε ολοι????κατα τα αλλα ηταν μια ωραια μερα γιατι ο μπαμπασ μας ειχε απεργια και τον ειχαμε ολη μερα σπιτι να τον πριζουμε τον ανθρωπο.ξανακουτουλισαμε και την κεφαλα μας στην ντουλαπα αυτη τη φορα..

Οσο για τα σημαδια ακομα τα εχουμε οχι τοσο εντονα αλλα με τις καινουργιες πιπιλες τησ mam air ειναι καλητερα τα πραγματα(σαν διαφημηση ακουστικα)..

φιλακια σε ολεσ να εχουμε ενα βραδι χωρισ ξυπνιματα(που δεν το βλεπω)!!!

Kalhmera se oles!!!!!!!!!!

Emena giati den tis pairnei??? tiw einai megales gia to stoma ths + paei na kanei emeto...

an ths edina to gala me to pothraki toy nerou tha ginomastan mouskema....

lX5Hp3.png

Δεν έχει θέμα με το βυζί αλλα με το ίδιο το γάλα δυστηχώς!! Το δοκίμασα ετσι οπως το λες, οταν της εδινα το μητρικο με το μπιμπερο τα πηγαίναμε καλά το έπινε!! Όταν ομως εβαζα ξένο δεν δεχόταν μπιμπερο με τίποτα!! Το θέμα ειναι πως οταν της δίνω ξένο γάλα να δοκιμάσει μετα δεν δέχεται το μπιμπερό με τίποτα, ακόμα και οταν εχει μητρικό γάλα!!! Την παλεύω πολυ ωρα με εναλλαγες στήθους μπιμπερο για να το δεχτει!!! Εχω δοκιμάζει 5 γάλατα, 6 αν υπολογίσεις και το νουλακ εβαπορέ σημερα!!!! Πρέπει να σταματήσω τον θηλασμό το συντομότερο δυνατον!!

Μαρία μου θελει πολύ πολύ υπομονή να συνηθίσει την πιπίλα του μπιμπερό!!!!!!

Δεν θα ξεχάσω τι πέρασα όταν στους 5 μήνες έπρεπε να πάρει ξένο ...ούτε το δικό γάλα δεν επινε στο μπιμπερό... με τίποτα.... αλλά συνήθισε... με τον καιρό δώστης χρόνο περίπου 1 μήνα...εμενα έκανε

Φιλάκια!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορίτσια!!!

Εδώ και 2 ημέρες η κορούλα μου κοιμάται 8ωρο και είμαι πολύ χαρούμενη!!Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά της έκανα πιο ελαφρύ το γάλα της..ίσως και το ότι επιτέλους βγήκε το 4ο δόντι..εντωμεταξύ έρχεται και το 5ο κατευθείαν, μιλάμε για τρελά δαγκώματα...

Υδροχοάκι, όταν σε δαγκώνει προσπάθησε να το αγνοήσεις και να μην δείχνεις συναίσθημα...όσο καταλαβαίνει ότι αυτό που κάνει είναι παιχνίδι, θα το συνεχίζει..

πολυ τυχερη Ιωάννα μου !!!!!!!!!!!τι ώρα ξυπναει???

Κι εμένα ειναι κάτι μέρες που ξυπνάει 6-6.30 αλλά έχει ελλατώσει το γάλα με ταλαιπωρεί πολύ.... δεν πίνει στα 80-90 σταματάει πρέπει να κοιμηθεί + μετά από καμια ώρα να της δώσω το υπόλοιπο... + φαντάσου τα ξημερώματα πώς κρατιέμαι ε?????

lX5Hp3.png

δε σταζουν ολα τα ποτηράκια έχουν σύστημα και είναι καλυτερα απο τα μπιμπερό

στο δικό μου δεν αρέσουν τα μπιμπερό που στάζουν, μόνο της μεντέλα που θέλει δύναμη για να ρουφήξει, αλλά και πάλι το μπιμπερό το θέλει, το ξένο δε θέλει, φρέσκο που του δωσα μια φορά μια χαρά το ήπιε

i1lzp2.png

kalimera!!! ioanna bravo!! elpizw na to kratisei, na ksekourasteis ligaki, e poso ksenixti na antekseis pia!!

natalia teleia!! einai dinaton na mi pathei tin plaka tou o anthrwpos me ta mikra meta apo tosous mines!!!poios sas pianei twra!!!! :)

lete gia deytero e?? egw skeftomai pws oso k na mi thelw na bw s'ayti ti diadikasia me egimosines gennes k ksana mana neogennito, den ginete na minei moni tis krima einai, ta adelfia einai poli simantika!egw lew apo tin anoiksi k meta na arxisw tis prospatheies ,twra den kserw mexri tote tha deiksei. tespa ayta den ta programmatizoun!

re ti thema k ayto me ta galata! emena eytuxws apo tote pou gennithike den allaksame gala. me frisolac arxisame, me frisomel sinexizoume.bebaia egw den ti thilasa oute mia mera, k to kaimeno emanthe mono bibero..

apo xtes den trwei tpt k gala pinei mono 100ml!! eleos ekei pou lew trwei kala mou ta girizei...k tin mosxarosoupa pou tin tsakizei xtes efage mono treis koutalies.k to prwi meta apo toses wres nistikia ipie 90 ml. ti na pw.... an einai opws les efi ta dontia na bgoun epitelous na isixasoume eleos!!!! pantws apo xtes me exei tsakisei! allo paidi entelws! me stin grinia k to neyro! mou fainete tha me xorepsei sto tapsi i kori mou,,, oti elega tha to loustw! telika pisteyw pws ta paidia genniounte me to xaraktira tous.. alliws pws eksigite 9 minwn skato na exei apopsi k neyra an den tis aresei kati!

na sas rwtisw, egw tis exw balei paplwmataki otan koimatai. de pira ipnosako, iparxei periptwsi apo tis gires pou kanei ston ipno tis na xwthei apo katw, (einai k megalo pianei oli tin kounia) k na mi mporei na anapneusei ston ipno tis?? eimai iperboliki? ola kati tetoia koula skeftomai...

Κοριτσάκια μου δεν σας έχω ξεχάσει, αλλά είχα πολύ τρέξιμο τις τελευταίες μέρες!!!!!

Επιτέλους ήρθε ο συζυγούλης μου, έχει και τα γενέθλια του σήμερα, οπότε καταλαβαίνεται!!!! Ευτυχώς κλείσαμε σε ένα ταβερνάκι γιατί δεν μπορούσα με τίποτα να μαζεύω πάλι.. 2 μέρες έκανα γενική για να είναι όλα υπέροχα!!!!

Ο μπαμπάς τρελάθηκε με τα πιτσιρίκια!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά και θα μπω αύριο με ησυχία να σας διαβάσω!!!!!!!!!!!!!

καλώς τον δεχτήκατε!! να τον χαίρεστε και να περάσετε τέλεια!!!!!!!!

i1lzp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Σήμερα ξυπνήσαμε 7, ήπιαμε γάλα, ξανακοιμήθηκε στις 9 για 1/2 ώρα και τώρα που ήρθαμε στον μπαμπά μας, την πήρε ο ύπνος!

Αλίκη, θα σου έλεγα όχι πάπλωμα, μετά τον 1ο χρόνο λένε, γιατί το πάπλωμα δεν είναι όπως η κουβέρτα, που και να καλυφτεί μπορεί να αναπνεύσει..επίσης το πάπλωμα είναι πιο ζεστό από την κουβέρτα και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει θέμα..καλύτερα διπλή κουβερτούλα, πχ μια μάλλινη και μια φλις ή βαμβακερή..

Σήμερα θα φτιάξω πατατοσαλάτα, απλά πράγματα...

Ναταλία, περιμένουμε φωτό της οικογένειας!!

Κορίτσιααααααααααα..στολίσατεεεεεεεεεεεε??????

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...