Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μεγαλωσαν πολυ και αποτομα Λιτσακι μου!

Ακριβως τον ιδιο?χαχαχα

Έχουμε το ίδιο ύφασμα (εμείς σε κανελλί) αλλά το σχέδιο είναι ίδιο!!

Όποιος έκλεψε τα δόντια σας να τα φέρει πίσω ΑΜΕΣΩΣ!! Ορίστε μας!!:D

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Po po po ti talaiporia htan auth kale?????

Apo thn paraskeuei phga to mwro sth mama mou gia na xekourastw ypotithetai.Xakinisa loipon xtes na kanw ligo to spiti mias kai lhpei h mikrh kai asxisa loipon na kseskonizw meta skeutika na vgalw to trapezi apo th mesh tou saloniou gia na exei xoro na alonizei kai apo ekeinh th stigmh den exw katsei katholou,allaxa to saloni meta skeutika na allaxw ta dwmatia na kanw to paidiko grafeio kai to grafeio paidiko to ekana kai auto me oti sinepagete fusika dhladh kai alagh sths ntoulapes kai ola..

ton psofisa ton antra mou ena repo eixe kai autos o kaimenos kai ton etrexa san to veggo..

molis twra ta teleiosa ola kai paw kalamo na parw to mwraki mou pou mou exei lhpsei trela!!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Καλησπέρα κορίτσιααα!!

Καταρχήν να πώ ότι τα διδυμάκια της Ολγας είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑΑΑΑΑ!!!Να σου ζήσουν και πάλι βρε συμπεθέρα...!!!

Λιτσάκι, καλή αρχή!!!!!!!!Αντε άλλα 19 έμειναν!!;):D:D:D

Εμείς κορίτσια, ακόμη να βγεί το 4ο δόντι και έχει περάσει μήνας από όταν βγήκε το 3ο...τί να πώ, θα έχει χαθεί στονμ δρόμο...

Πήγαμε βολτούλα σήμερα, εκμεταλευθήκαμε την καλοκαιρία, ήπιαμε καφεδάκι ο Νικόλας ήθελε να κάνει τις πέτρες μπλουμ στη θάλασσα και η Νεφέλη έκλεψε την παράσταση με τα ναζάκια και τα γέλια της. Μόλις γυρίσαμε φυσικά έπεσαν όλα μαζί, δλδ ο Νικόλας χέστηκε πατόκορφα, αφού είχε πιεί 1 1/2 πορτοκαλάδα, μετά τον ταίζω, κλαψούριζε γιατί νύσταζε, να φτιάχνω ταυτόχρονα και της Νεφ, την ταίζει ο Βασίλης, βάζω το Νικόλα στο καναπέ να βλέπει έργο, σερβίρω να φάμε, καθόμαστε και η Νεφ επειδή της είχε πέσει η πιπίλα έκανε στο πλαί και ζοριζόταν να την πιάσει και βγάζει γουλίτσες φαγητό, πάνω της και στο πάτωμα. Σηκώνομαι να την αλλάξω, καταλαβαίνω πως είχε κανέι και κακά, και μάλιστα λόγω αντιβίωσης κάνουμε ψιλοδιάρροιες οπότε καταλαβαίνετε...καλή μου όρεξη!!

Τέλοσπαντων, τώρα κοιμούνται και τα 2 και μπήκα να δώ τί κάνετε και να αράξω και εγώ για καμμιά ωρίτσα...φιλάκια πολλάααα!!!

(βρε Εφη μου όλα έπρεπε να τα ξεσηκώσεις??????????????)))

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια μου, εμείς είμασταν βόλτα από το πρωί και τώρα μαζευτήκαμε. Τί καιρός είναι αυτός, ούτε καλοκαίρι..... Μια χαρά.

Ιωάννα, σας περάσαμε, εμείς τώρα έχουμε και 4ο δόντι. Μπορεί να αργούμε αλλά οτι κάνουμε το κάνουμε καλά. Όλα κι όλα.

Χθες ήρθε ο καλός γιατρούλης. Είμαστε 74 πόντους και 8 κιλά. Λίγο μακρυνάρια δηλαδή..... Από μένα δεν πήρε, αν αναρωτιέστε....

Όλγα, είναι τρέεεεεεεεεεεελα. Είναι τέλειο που έχουν ο ένας τον άλλον παρέα. Υπέροχοι.

Καλησπέρα!!!

Σήμερα έχω κάτι νευρα τρελά!!!!!!

Δεν έκανα τίποτα, δεν πήγα πουθενα, δεν βγηκα, δεν δεν δεν....

τα νεύρα μου!!!!

Δεν ξέρω γιατί.... πάντως νιώθω χάλια, είμαι πολύ πεσμένη ψυχολογικά..... ουφ!!!

EIXrp2.png

καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Τι ακούω για δοντάκια ??? κι εμείς ακόμα ΄τίποτα.. και την βλέπω ότι την πονάνε τα ουλάκια της.

Πώς τα περάσατε???? όλο βολτούλες??? εμει΄ς κάναμε δουλίτσες στο σπίτι + ναι επιτέλους στρώσαμε και είναι πιο χουχουλιαρικο το σπίτι. Το πρωί πήγαμε η 3 μας βολτούλα στην θ'αλασσα και ήταν τέλεια .. γυρίσαμε + η μικρή ξεράθηκε στον ύπνο..

Δοκίμασα τα ta baby dry τι να πω απλά τέλεια.. η μικρή δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση ξύπνησε στις 7.30 για γάλα.. αφού δεν το πίστευα!!!!!!!!!

και οι δουλειες συνεχίζονται... πάω για σίδερο .. Φιλάκια!!

lX5Hp3.png

Καλησπέρα!!!

Σήμερα έχω κάτι νευρα τρελά!!!!!!

Δεν έκανα τίποτα, δεν πήγα πουθενα, δεν βγηκα, δεν δεν δεν....

τα νεύρα μου!!!!

Δεν ξέρω γιατί.... πάντως νιώθω χάλια, είμαι πολύ πεσμένη ψυχολογικά..... ουφ!!!

Γιατί κοπέλα μου???

Ειναι μέρες + μέρες που με πιανει κι εμενα... μην στεναχωριέσαι αύριο ξεκινάει μια καινούρια ημέρα. Προγραμμάτισε κάτι γιατους 3 σας αυτή την εβδομάδα και αναπλήρωσε το κενο που νιώθεις τώρα....

Τα λέμε σε λίγο!!!

lX5Hp3.png

Καλημέρααααα, καλή εβδομάδα να έχουμεεεεεε!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΕΙΣ!!!!!

Είμαστε στο γραφείο του μπαμπά μας, να φωνίσουμε για την κρεατοχορτόσουπα μας γιατί δεν έχουμε πράμαααααααααααα...

Περιμένουμε και ένα πακετάκι από Αθήνα με δωράκια!! :D:D:D:D:D:D:D

Ξυπνήσαμε 5 παρά για γάλα και μετά 7:30... μόλις φάγαμε το γιαουρτάκι μας και σε λίγο ξανακοιμόμαστε...

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Ναταλία μου, με τον καλό να τον δεχθείς τον αντρούλη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ σήμερα είμαι καλύτερα (ψυχολογικά) αλλά έχω τρελό τρέξιμο στη δουλειά!!! Δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!

EIXrp2.png

Καλη μέρα κοριτσια!!Επιτέλους σπιτάκι μας!!! Τι κάνετε εσεις; τα σπλάχνα σας; δεν εχω προλαβει να σας διαβασω καθολου, θα στρωθω σε λίγο!!!

Ξέρετε κανένα καλό γυναικολόγο στο Αττικο Νοσοκομειο ή στο Έλενα; θέλω να κάνω εναν ορμονολογικο ελεγχο αλλα να με καλύπτει το ταμειο μου και στο μητερα δεν με καλύπτει!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημέρααααα, καλή εβδομάδα να έχουμεεεεεε!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΕΙΣ!!!!!

Είμαστε στο γραφείο του μπαμπά μας, να φωνίσουμε για την κρεατοχορτόσουπα μας γιατί δεν έχουμε πράμαααααααααααα...

Περιμένουμε και ένα πακετάκι από Αθήνα με δωράκια!! :D:D:D:D:D:D:D

Ξυπνήσαμε 5 παρά για γάλα και μετά 7:30... μόλις φάγαμε το γιαουρτάκι μας και σε λίγο ξανακοιμόμαστε...

Καλημέρα!!! + καλή εβδομάδα!!!

Ναταλία με το καλό να τον δεχτείς!!!!!! Φαντάζομαι πόσο θα σου εχει λείψει ε???

Ιωάννα μου αφού ήπιατε το γάλα σας στις 5 μετά ξύπνησε στις 7.30???? και δεν ξανακοιμήθηκε???? και τι ώρα τρώτε τα φρουτακια?????

lX5Hp3.png

Καλησπερα κοριτσακια.Εδω ειμαστε κι εμεις.

Ολα καλα?Εμας αυτη την τεταρτη θα παει ο μπαμπας μας βρυξελλες.θαρθουν ο παππους και η γιαγια και θα κατσουν και μετα την παρασκευη θα πεμ πηλιο εγω και ο αντρας μου αλλα χτες μας επιασε στεναχωρια και ειπαμε να τα παρουμε μαζι.δεν ξερω τελικα τι θα κανουμε.δε μπορω μακρια τους ρε γαμωτο στεναχωριεμαι.

Ισως παρουμε το ενα για να κανουν μαθουν και η γιαγια και ο παππους πιο ευκολα γιαυτους.ισως παρουμε τη μπεμπα που ειναι πιο δυσκολη καποιες φορες θελει τις αγκαλιες τις τα χαδια της γενικα και προσαρμοζεται δυσκολοτερα.

παντως εμεις τοχαμε κλεισει για να παμε οι δυο μας

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλησπερα κοριτσακια.Εδω ειμαστε κι εμεις.

Ολα καλα?Εμας αυτη την τεταρτη θα παει ο μπαμπας μας βρυξελλες.θαρθουν ο παππους και η γιαγια και θα κατσουν και μετα την παρασκευη θα πεμ πηλιο εγω και ο αντρας μου αλλα χτες μας επιασε στεναχωρια και ειπαμε να τα παρουμε μαζι.δεν ξερω τελικα τι θα κανουμε.δε μπορω μακρια τους ρε γαμωτο στεναχωριεμαι.

Ισως παρουμε το ενα για να κανουν μαθουν και η γιαγια και ο παππους πιο ευκολα γιαυτους.ισως παρουμε τη μπεμπα που ειναι πιο δυσκολη καποιες φορες θελει τις αγκαλιες τις τα χαδια της γενικα και προσαρμοζεται δυσκολοτερα.

παντως εμεις τοχαμε κλεισει για να παμε οι δυο μας

ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΑΔΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑΑΑΑ!!!! ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ, ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΑΜΡΟΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΑΚΟΥΣΕ ΜΕΕΕΕ!!!ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!!ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!! ΕΙΣΑΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΙ 24ΩΡΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΑΞΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΑΑΑΑΑ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...