Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειμαι κ γω αλλα κ εσυ εισαι τελειως αρρωστη με τον γιο! αλοιμονο μας ... θα μας ...

Ομορφη;

παντελως τρελλαμενη κ αρρωστη ....οπως τα λες!!!!

Απο τωρα σκεφτομαι την γυναικα που θα μου τον παρει κ εξοργιζομαι....χαχαχαχαχα

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ τί να κάνω??Να πάρω τηλ αυτόν από την δουλειά? Σκέφτομαι να του πώ ότι θα ήθελα μια απάντηση ώστε αν είναι αρνητικό να κοιτάξω και αλλού...εσείς τί θα κάνατε???????????

Εννοειται να τον πάρεις. Δουλεια θελεις δεν ζητιανευεις. Και φυσικα δεν ειναι ντροπή!

nG0fp2.png yu71p2.png

Καλημέρααααααααααααααααα!!!

Το χθεσινό βράδυ ήταν δύσκολο, η Νεφ ξύπνησε 3 και κοιμήθηκε 4, ο Νικόλας παραμιλούσε στις 5 και μετά ξαναξύπνησε η Νεφέλη στις 6 παρά για γάλα..!Ουφ!!

Ετσι και το ρπωινό μου ξύπνημα δεν ήταν και ότι καλύτερο, αλλά...συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια..

Κατα τ' άλλα ησυχία και ασφάλεια....όμως οι σκέψεις παίζουν κυνηγητό μέσα στο κεφάλι μου βρε κορίτσια..πωπω...το μέλλον με ανησυχεί πολύ...

Θα τα ξαναπούμε μετά

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερα.. εμεις ευτυχως ειχαμε πολυ ησυχη νυχτα.. απο την ωρα που κοιμηθηκε μεχρι τωρα δεν εχω ακουσει κιχ... αφου καποια στιγμη πηγα να δω, ανασαινει???

Αντε πρεπει να κανω δουλιτσες σημρα να εχομε ξεκουραστη Κυριακη αυριο, τωρα τελειωσαμε και με τις 3 κοινωνιες μετα την βαφτιση και θα κοιμηθουμε αυριο το πρωι!!!

Και μενα η μαμα μου μακρια... βεβαια ολο μου λεει να ερθει να με βοηθησει αλλα βρε κοριτσια ειναι πολυ εξαντημενη απο τς χημειοθεραπειες και φυσικα την λυπαμαι και της λεω, τι βοηθεια ρε μαμα.. αφου ολη μερα σπιτι ειμαι, κανω τα παντα.. (αχ δολια μανα και που να ηξερες...) , ε να μην στενοχωριεται και αυτη... και καποιες φορες πεταω κατι μουσια του στυλ... ε, να βαριομουν και δεν ειχα τι να κανω και κατεβασα τις κουρτινες... ή εφτιαξα προφιτερολ... ή εφαγα ενα πρωινο και καθαρισα την αποθηκη... και μου λεει χαρα στο κουραγιο σου.. και λεω ε, ρε μαμα δεν εχω τι να κανω βαριεμαι να καθομαι...

Και το αποτελεσμα ειναι να μενω παλι μονη μου και χωρις βοηθεια... αν δεν ειχα και τον λαμπρο δεν ξερω τι θα εκανα....

Καλε ας με σταματησει καποιος.. πηρα φορα ... αντε παω...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

αχ Γιώτα κάπως έτσι σκέφτομαι και εγώ την μαμά μου, ξέρω πως θέλει να έρθει να με βοηθήσει, αλλά έχει θέματα υγείας με πίεση και κυκλοφορικό και δεν θέλω να την κουράζω, άσε που ο μπαμπάς μου έχει επίσης με θέματα καρδιάς και φοβάται και να τον αφήσει μόνο του..οπότε κάνω και εγώ την τρελή και της λέω και εγώ μην ανησυχείς όλα καλά, όλο έξω βγαίνουμε με την μικρή, οι δουλειές άψογα κλπ...

αλλά πόσο μου λείπει κάποιες φορές!!Γιατί κακά τα ψέμματα, μάνα είναι μόνο μία!!

kalimera. eimai gia desimo exw problima, elpizw na isxuei oti kanei ena xrono i ginaika na iremisei meta ti genna apo ormones klp. alliws thelw giatro efoson diabazw auta pou lete gia tis manades k dakrizw..

tespa den exw oreksi na grapsw alla twra :) kalo sk na exete k na thimaste panta pws to megalitero k kalitero dwro pou mas exei dwsei o theos einai i igeia twn paidiwn mas... olo ta ipoloipa einai apla malakies, etsi apla.....

filia :)

Καλησπέρα κορίτσια! Χάθηκα πάλι, που και που σας διάβαζα αλλά έχω χάσει και επεισόδια. Ελπίζω και εύχομαι όλοι και όλες να είστε καλά.

Κι εμένα η μαμά μου μένει μακριά και σας καταλαβαίνω Γιώτα και Ιωάννα. Ηταν όμως εδώ πριν μία εβδομάδα γιατί έκανα μία επέμβαση και χρειαζόμουν βοήθεια με το μικρό. Ευτυχώς, οι γονείς μου θα έρθουν για Χριστούγεννα οπότε θα τους ξαναδώ σχετικά σύντομα.

Κατά τα άλλα ο Μιχαλάκης μου έφτασε τα 9,400 κιλά και τα 74 εκ., κάνει βηματάκια όταν κρατιέται από κάπου, φωνάζει μαμά και μπαμπά και κάτι άλλα ωραία ακαταλαβίστικα και γενικώς όλα πάνε καλά! Τώρα περιμένω να ξυπνήσει μπας και προλάβουμε τη λαική.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

na thimaste panta pws to megalitero k kalitero dwro pou mas exei dwsei o theos einai i igeia twn paidiwn mas... olo ta ipoloipa einai apla malakies, etsi apla.....

Να ηξερες πόσο δικιο εχεις.......

όμως οι σκέψεις παίζουν κυνηγητό μέσα στο κεφάλι μου βρε κορίτσια..πωπω...το μέλλον με ανησυχεί πολύ...

Κι εγω πολυ προβληματιζομαι και φοβαμαι. Και λες και παίζουν μαζι μας. Να μην μπορουμε να χαρουμε, τετοια ανασφάλεια.

nG0fp2.png yu71p2.png

καλησπέρα σας γιώτα με έκανες και βούρκωσα περιττό να σου πω... Από το πρωί πήραμε τους δρόμους καφεδάκι έξω ψώνισα και ένα φορέματακι Το μεσημέρι ήρθε μια φιλη με τον άντρα και τη μπουμπου της 9 μηνων δεν μαγείρεψα η τεμπέλα παραγγείλαμε και καλά κάναμε γιατι τους χάρηκα πολύ και παίξαν και τα μικρα... Μόνο που ο μάριος μόλις τώρα κοιμήθηκε για μεσημέρι και έχουμε γάμο στις 7. Δεν πειράζει καλύτερα ας χάσουμε την τελετή κι ας είναι ξεκούραστος το βράδυ

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααααααααα

Είδατε ε, πάντα πρώτη-πρώτη στο καφέ μας!!Επανήλθα η απουσιολόγος!!

Το βράδυ ήταν καλό, ξυπνήσαμε 5 και κάτι για γάλα και μετά ύπνος μέχρι τις 7 και...ο Νικόλας ξύπνησε 8 παρά και έτσι τώρα είμαστε όλοι επί ποδόν!!

Ο καιρός φαίνεται καλός οπότε μας βλέπω να βγαίνουμε για κανένα καφεδάκι αργότερα...

Καλή Κυριακή να έχουμε, σήμερα μαγειρεύω λαζάνια με κιμάάάάάάάάάάάάάά΄!!!

Καλημερούδια κουκλίτσες και μπεμπάκια!!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά!

Ευτυχώς και εμείς είμαστε μια χαρά! Ελπίζω σήμερα να πάμε μια βολτούλα να ξελαμπικάρουμε λιγάκι! ...άλλωστε για πόσο ακόμα θα έχει καλό καιρό?? Ευκαιρία είναι!!

Καλά να περάσουμε όλοι και να έχουμε μια όμορφη Κυριακή!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Όλγα μου, πώς μεγαλώσανε έτσι τα αντράκια σου!!!!!! Εϊναι κουκλιά!!!!

Και κάτι άσχετο, έχουμε τον ιδιο καναπέ!! Χαχαχα!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...