Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

geiaaaaaa

a kala mesa sto mialo mou eiste simeraaa

kai emena kana duo bradia exoun bgei ta tsisakia tou ap ekso kai simera to proi malista

entometaksi kai ego den ton brisko kseskepasto gia na po pos krionei alla mporei na min tou ftanei i mia koubertoula pou tou exo

an tou balo kai alli idronei kai autos trela ( em me toso lipos :P)

mono sto krebati mas an er8ei tou pane ola kala alla telos eipame afta ...8a ma8ei na koimatai monos tou

kai ex8es kata tis 2 kai misi ksipnise, tou bazo pipila alla tpt sto kolo tou or8ios!!

leo kala !! 8imamai mia fili mou pou eixe perasei ooooressss ateleiotes se mia karekla sto domatio tou gia na min ton parei sto krebati tis kai mesa sti nista mou leo 8a to kano kai ego

arxizo loipon tin ekpedeusi koimisou paidi mou alla den xreiastike eytyxos !!!

mallon katalabe pos mesa stin nista leo kai blakeies :)))

kai to asteraki mou koimi8ikeeeeeeeee

to proi 7,30eixame na taisoume kati kotes ...tespa siko8ike kai meta efuga ton afisa sto patera tou!!!!

kai tora fagame kai epese gia nanakia pali !!! ax ti oraies stigmes einia aytes ????

pwpw i Nef koimithike molis 1/2 wra gia mesimeriiiiiiiiii..4 me 4:30....kai exei mai gkrinia kapoies faseis, allo pragma...telospantwn ipomoni, ti allo???

Telika pigame sm me ton mpampa mas kai pirame fagito apexw...ayrio lew na ftiaxw gigantes, moy to thimise i Sofia proxthes...kai na xekinisw kai diatrofi na pesei kanena kilaki. Den bazw megalous stoxoys, giati tin spaw tin diaita...

Basika xerete ti mou ftaiei? I kleisoura sto spiti...panta otan den douleyw xespaw sto fagito...molis xekinaw doyleia, erxomai sta isa moy. Otan eimai spiti olo masoulaw re gmt..dld mporei na faw prwino stis 8 kai stis 9:30 na xanafaw..me pianoun ligoures apisteytes..alla prepei na epiblithw ston eayto moy giati an parw tin katw bolta...wxwxwx poios me pianei!!!

Na mou to thimizete kai eseis bre koritsia...ok??? :D:D:D:D

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερα..

Η Νεφελη εχθες μου εκανε γυμνασια.. κοιμηθηκε εννιαμιση ξυπνησε εντεκα κοιμηθηκε μια και μετα ξαναξυπνησε στις πεντε ουρλιαζοντας. Δεν πρεπει να πονουσε γιατι μολις την χαιδολογησα χαλαρωσε και κοιμηθηκε μετα απο δεκα λεπτακια.. ισως ειχε δει κανενα ονειρο , τι να πω...

Παντως εχθες με αρχισαν κατι βλαμμενες τα ιδια με τις αρωστιες.. που δεν εχει αρωστησει καθολου και αρα δεν κανει αντισωματα και πως θα βγει ο χειμωνας που το παιδι δεν θα μπορει να ανταπεξελθει.. εγω ρε παιδια λεω κανω τον σταυρο μου που δεν εχει αρωστησει το παιδακι μου, εξαλλου τοσοι μηνες θηλασμος εχει παρει απο μενα αντισωματα, δηλαδη θα ακυρωσουμε και τον θηλασμο τωρα??? ναι λεει καλως ο θηλασμος αλλα δεν φτανει... ε, τι να κανω να την παρω παραμασχαλα και να την παω σε εναν παιδικο, να βρω ενα παιδακι αρρωστο και να του πω κολησε την Νεφελη??? δεν παμε καλα....

mYQbp2.png

kalimeressss ti kanete??? emeis mia xara! koimithikame kala to bradi :)ksipnisame stis 7 etoimastikame k pigame boltoula!! irthame prin ligo i mikri tabla koimatai kourastike gia ta kala!! k twra einai i wra tis na faei alla tpt ipnossss!!!

ta eixa parei k egw pio palia ta baby dry alla den ta ksanapira, de thimamai giati...tha ta parw pali na tis ta foraw ti nixta.

ante irthe to sk, kala oxi oti exei megali diafora alla leme twra!!egw klasika tha tin parei ayrio i giagia to exoume kathierwsei twra tin pairnei kathe sabbato.k egw ksekourazomai k i mikri allazei parastaseis k oi papoudes tin xaironte k genika eimaste oloi euxaristimenoi :P

ramonitsa twra pou to thimithika, efiges telika apo to dwmatio tou mikrou? i koimaste akomi agalitsa?

aytaaaaa exw kati psilodoulitses simera, xalara pramata omws,k klasika sidero, alla exw liga rouxa ta pio polla ta ekana xtes..

kala giota ti mpourda einai ayti pou sou eipane???? dil.k emena den exei kriwsei pote,tha prepei na parakalaw na einai xalia to paidi mou?imarton panagia mou ti alli lalakia tha akousoume!

Διαφημίσεις

Eleonora dokimase pampers baby-dry einai gia to vradi pollh aporofitikes,kata th diarkeia ths hmeras active fit alla ta vradia ginotan xalia kai xupnage,apo tote pou ths evala to vradi baby dry den exei vraxei oute mia fora kai h pana menei apo ths 8.30 vradi mexri ths 8 to prwi

Γεια σας κι απο εμένα!!!!

Επιτέλους Παρασκευή γιατί δεν την παλεύω....

Θα τα αλλάξω τα libero τουλάχιστον για το βράδυ να δω καμια αλλαγή.. γιατί πολύ κάτουρο ρε παιδιά όλο το 24ωρο..χχχχ

Εχθές είχαμε επέτειο 4 χρόνια ... του μαγείρεψα+του πήρα εσώρουχα κόκκινο γκρι.. τέλεια!!

Ωραία ήταν!!!!!!!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

και βέβαια η μασκότ ήταν το κοριτσάκι μας!!

Κι επειδή είχα φτιάξει ατμόσφαιρα με κεράκια η μικρή είχε τρελαθεί!!!!!!!!!!!!!!

πολύ γέλιο τρώγαμε + γλυφόταν!!!!!!

Αχ... κάτι τέτοιες στιγμές μετράνε τιποτα άλλο... αυτά μένουν!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

lX5Hp3.png

αντε βρε ελενα να ζησετε και να μεγαλωσετε ακομα πιο πολυ την οικογενεια σας!!

πραγματι κατι τετοιες στιγμες αξιζουν στην ζωη και σε κανουν να ξεχνας ολες τις δυσκολιες και τα προβληματα!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Να ζηστετε Ελεονωρα μου.....παντα χαρες κ παντα ευτυχισμενοι να ειστε με το παιδακι σας,κ με το καλο κ το αδερφακι..!;)

Αλπαν, τωωωωωωωωωωωωωωωωωωρα εχω φυγει εδω κ κανενα μηνα....αλλα που κ που τον παιρνουμε κ στο κρεβατι μας κκοιμομαστε κ οι 3...αλλα σπανια...

αααααααααχ ασε... μου λειπει το βραδυ η μυρωδια του....αλλα να πω κ την αληθεια στο στρωματακι του κρεβατιου μου ,μια χαρα κοιμαμαι!..

Αλλα μου λειπει....η μυρωδια του,κ οι παλαμιτσες του που ακουμπαγαν στο μαγουλο μου!!!!ααααααχ.....

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Αλλα μου λειπει....η μυρωδια του,κ οι παλαμιτσες του που ακουμπαγαν στο μαγουλο μου!!!!ααααααχ.....

ειμαι κ γω αλλα κ εσυ εισαι τελειως αρρωστη με τον γιο! αλοιμονο μας ... θα μας ...

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Καλησπερα φιλεναδες.

Οι γονεις μου φυγανε πηγανε στο χωριο για κατι δουλειες και να ηρεμησουν λιγο, τους δωσαμε ρεπο κι εμεις. Τι φταινε κι αυτοι? Με το που βγηκαν στη συνταξη, από καθηγητες, απεκτησαν πεντε εγγονια (full time grandparents). Ο αντρας μου αγχωνεται περισσοτερο, αν και λειπει ολη μερα λογω δουλειας. Εγω ηρθα πριν λιγο, ειχε ερθει η πεθερα εδω να τα κρατησει, μια χαρα τα καταφερε, τα βρηκα κοιμισμενα, τωρα ξυπνανε σιγα σιγα. Θα καθησει και η πεθερα μεχρι το βραδυ να γυρισει ο μπαμπας μας.

Ιωαννα πολυ ωραιες οι φωτο στη θαλασσα, παντα ευτυχισμενοι.

Ελεονορα, να ζησετε....

nG0fp2.png yu71p2.png

Geia sas koritsia..

telika eimaste treles emeis oi gunaikes kai kurios oi mamades.Phga th mikroula sth mama mou gia na xekourastw ligo kai na kanw kai mia genikh eukairia einai,tha paw na th parw thn kyriakh.Otan mphka spiti wraia htan hmouna kai monh mou prwtognoro sunaisthima gia mena,exei perasei kana triwro kai arxise na mou leiph.ee den einai trela auto??

Eleonara na zhsete!!!!!!!

Giota den exw xanakousei megaliterh vlakeia sth zwh mou,ta antisomata den dimhourgountai apo ths arwsties na tous peis.Eleos o kathenas oti vlakeia tou katevainei th leei..

Elpizw mias kai eimaste monoi mas na sxolasei kai o antras mou na pame gia kana potaki!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Ελενα να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!Με το καλό και στο επόμενο μωράκι αν το επιθυμείτε!!!

Γιώτα, δεν έχουμε πεί να κλείνεις τα αυτιά σου???Καλέ λέμε πετάνε κοτρώνες>>>σημερινή ατάκα στη Νεφ από γιαγιά >>" αχ αυτή η μαμά σου που σου βάζει συνέχεια πιπίλα και δεν μπορούμε να σε δούμε...μα πού τις βρίσκει αυτές τις πιπίλες τις τεράστιες???" >>

Καλό????????χαχαχαχα

Σήμερα έμαθα ένα ΤΕΛΕΙΟ νέο, η κουμπάρα μου -την έχω παντρέψει- περιμένει 2ο παιδάκι!!!Ο πρώτος είναι σχεδόν 2 και ταλαιπωρηθήκαν να το κάνουν, προσπαθούσαν 1,5 χρόνο και μετά με εξετάσεις που βγήκαν προβληματικές πίστευαν πως δεν μπορούν και εκεί που το είχαν παρατήσει, τσουπ!!Ηρθε ο μικρούλης!!Και τώρα να και το 2ο!!!Πολυ χάρηκαααααααααααααα!!!!

Αχ βρε κορίτσια, σας ακούω που πάτε τα μωράκια στις μανούλες σας και το πόσο ζηλεύωωωωωωωωωωω...αχ δεν μπορώ να σας το πώ!Κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι να ήμουν με τη μαμά μου κοντά θα ήταν τέλεια!!Η πεθερά μου έχει βγεί τελείως off, της έδωσε η γιατρός 20 ημ. αναρρωτική και της είπε ξεκούραση και ελάχιστες δουλειές....μακάρι να μπορέσει να έρθει η μανούλα μου λίγο. Και η αδερφή μου καλά είναι, αλλά η μανούλα μου κρατάει το μωρό και φτιάχνει και φαγάκια, σιδερώνει και κανένα ρούχο...ενώ η αδερφή μου μόνο το μωρό, χαχαχαχα!!!

Τέλοσπαντων, ας μην παραπονιέμαι ,την υγεία μας να έχουμε...

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ τί να κάνω??Να πάρω τηλ αυτόν από την δουλειά? Σκέφτομαι να του πώ ότι θα ήθελα μια απάντηση ώστε αν είναι αρνητικό να κοιτάξω και αλλού...εσείς τί θα κάνατε???????????

ΣΕ ΟΣΕΣ ΒΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...