Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωαννα μου οι φωτο ειναι τελειες !!!!!!!!!! καλε που γκρινιαζες!!!!!!!!!

κ τα παιδακια σου ειναι κ τα δυο κουκλια!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Αχ παρος μου,κριμα το σκυλακι......αυτο δεν θελω κ εγω με το δικο μου....με την σκεψη μονο τρελλαινομαι!

Κοριτσια να ρωτησω κατι;

Χρησιμοποιει καμια σας ή εχει χρησιμοποιησει καμια παλια μαμα στα μεγαλυτερα παιδακια πιπιλες avent;

Ακουσα προχτες οτι αυτες οι πιπιλες ευθυνονται για στραβα δοντια κ οτι θα ψευδιζουν...επειδη η πιπιλα ειναι ευθεια σχεδον....ισχυει κατι τετοιο; ξερετε;

τωρα αυτες χρησιμοποιουμε εδω κ αρκετο καιρο γιατι εχει κουμπωματακι...

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια καληνύχτα...

κολλούσε τρελά το fb μου και δεν προλάβαινα να σας γράψω...άσε που νυστάζω και δεν μπορούσα να σας παρακολουθήσω και όλες μαζί......

μετά είδα που μιλούσατε για δίαιτες κι έκανα την πάπια :)

πολλά φιλιά σε όλες

i1lzp2.png

κορίτσια καληνύχτα...

κολλούσε τρελά το fb μου και δεν προλάβαινα να σας γράψω...άσε που νυστάζω και δεν μπορούσα να σας παρακολουθήσω και όλες μαζί......

μετά είδα που μιλούσατε για δίαιτες κι έκανα την πάπια :)

πολλά φιλιά σε όλες

καληνυχτα σοφακι!!!

ασε τις δικαιολογιες... κατι αλλο μου μυριζει εμενα...;)

και δεν μιλουσαμε για διαιτα αλλα για γλυκα!!

mYQbp2.png

kalimera!!!! elpizw oles na perasate ena iremo bradi!!! k emeis kala koimithikame. den tin afinw na koimatai meta tis 6, parolo pou stis 7 einai kotopoulo tin krataw me to zori k 8,30-9 para peftei kseri. xtes tis edwsa to gala k enw koimithike sto rilax (nai akomi exw to rilax gia na tin kounaw gia na koimithei...) paw na tin balw sto krebati k me to pou tin akoubaw ksipnaei k arxizei ta gelia.ta pira milame e lew den paei allo, pali dil. na tin balw sto rilax na tin kounisw! k tin afisa stin kounia k lew opote koimithei.milame koritsia lisakse sta xoropidita afou den ebgale to gala pali kala. eixe dialisei oli tin kounia eixe ksebrakwthei k xoropidage. alla den eklaige k meta apo pooooli wra eixe paei 9,30 den akouga tpt paw k tin blepw eixe koimithei me ta podia panw to kefali xwmeno stin kouberta..xaxaxa koimithike omws moni tis!!!!! lete na itan tixaio??tha to kanw k simera!! e ma pia 9 minwn k na exw ro rilax agalia de leei!!!!

edwsa epitelous k tis foto sto fotografo se 10 meres tha einai etoimes!

pigame k arketes boltoules autes tis meres k tin blepw pou exei kalomathei!!! ayta pros to paron!!

a!natalia lipamai gia to skilaki sou :( alla erxetai o antroulis sou k tha ksexasteis e??? :)

filia kalimera!!!

Kalhmera!!!!!kala koimithikame parolo pou eixame emvolio xtes..alla ti kainourio einai ayto kathe mera xupnaei 7mish,nostalgw ths wraies hmeres pou xypnouse 9 10,wraia htan..

To threutari mou loipon einai 10 oloklira kila kai 80ek.

Rwthsa 2 paidiatrous gia thn strata kai oi dyo mou eipan na mhn thn xrisimopoiw kalytera,tous eipa vevaia oti thn exei edw kai 1 mhna kai tis apesei polu.Mou protinan na mhn thn exw panw apo 30lepta giati dimiourgounte provlimata sta podarakia tous...

Ioanna sto xanalew teleio to mpanaki!!!!!!!!!!!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααααααααααααααααααα

Και εμείς καλά κοιμηθήκαμε, ξύπνησαμε 6 παρά για γάλα και μετά πάλι 7:30...τώρα φάγαμε την κρέμα μας και σε λίγο λέμε να πάμε καμμιά βόλτα, μιας και έχει και καλό καιρό...

Την ακούω να έχει κλείσει ο λαιμός της και δεν μπορώ να καταλα΄βω από τί...τέλοσπαντων!!

Φιλάκια να έχουμε μια όμορφη ημέρα!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερούδια και απο εμάς!!

Ναταλία μου, λυπάμαι πολύ για το σκυλάκι σου!! Το πέρασα δυο φορές και ξέρω πως είναι... Έρχεται όμως ο άντρας σου οπότε θα ξεχαστείς...

Κορίτσια, γενικώς εγώ τρέχω (στη δουλειά και στο σπίτι...) αλλά ευτυχώς η μικρή είναι καλά οπότε πάλι καλά...

Δοντάκια δεν βγάλαμε ακόμη αλλά... ελπίζουμε!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!

Πάλι είχαμε κλάματα μέχρι τις 3 τα ξημερώματα και μετά στις 6>30 που είπιαμε όλο το γαλα μας ... πάλι καλά. Από δοντάκια τίποτα ακόμα...

Να σας ρωτήσω κατι..

Τα τελευταια βράδυα όλο μου κατουριέται και τα μουσκευει όλα που φοράει

της φοράω Libero το Νο4 για βράδυ λίγο μεγαλύτερο από το Νο.3 που της φοράω την ημεέρα.. γιατί της είναι πιο σκαστο και το ελέγχω καλύτερα την ημεέρα..

Τι να την κάνω??? και δεν την αφήνω + πολλές ώρες με το ίδιο.. εννοείται ότι μέσα στην νύχτα πάντα την αλλάζω...........

Φιλάκια!!

lX5Hp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!

Πάλι είχαμε κλάματα μέχρι τις 3 τα ξημερώματα και μετά στις 6>30 που είπιαμε όλο το γαλα μας ... πάλι καλά. Από δοντάκια τίποτα ακόμα...

Να σας ρωτήσω κατι..

Τα τελευταια βράδυα όλο μου κατουριέται και τα μουσκευει όλα που φοράει

της φοράω Libero το Νο4 για βράδυ λίγο μεγαλύτερο από το Νο.3 που της φοράω την ημεέρα.. γιατί της είναι πιο σκαστο και το ελέγχω καλύτερα την ημεέρα..

Τι να την κάνω??? και δεν την αφήνω + πολλές ώρες με το ίδιο.. εννοείται ότι μέσα στην νύχτα πάντα την αλλάζω...........

Φιλάκια!!

καλημερα!

ελενα γιαυτο σου κατουριεται!!! οχι πιο μεγαλο νουμερο!! εγω του βαζω pambers baby dry που το θεωρω μακρα καλυτερο απο ολα και φυσικα δεν τον αλλαζω ποτε μεσα στην νυχτα !! το εκανα μονο στην αρχη που ηταν μικροτερος. μενει απο τισ 10 μεχρι τις 9 το πρωι! και παρολο που ειναι χιλιοκατουρημενοσ+χεσμενοσ πολλες φορες η πανα εκει που ακουμπαει ειναι σχεδον στεγνη!! κραταει τα παντα!! και το πιο σημαντικο δεν συγκαιεται!

φοραμε για τα κιλα μασ το 4+

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Έλενα, συνήθως όταν τα μωράκια βρέχονται το βράδυ, λένε πως είναι επειδή κρύωναν..και το έχω τσεκάρει με το Νικόλα, όποτε είναι ξεσκέπαστος, πάντα βρέχεται!!

Τώρα τί να σου πώ, μήπως της είναι μεγάλη η πάνα? Τί μάρκα χρησιμοποιείς??Αν είναι παμπερς από ότι θυμάμαι έχει ειδικά για το βράδυ κάποια πιο ενισχυμένα...

ήρθαμε για ψώνια, αλλά η Νεφ κοιμάται και έτσι μείναμε στον Βασίλη μέχρι να ξυπνήσει. Βλέπω να πηγαίνουμε μαζί στο σμ μετά...

Τί να μαγειρέψω πάλι???Τί πρόβλημα και αυτό κάθε μέρα..πάει, θα βγάζω πρόγραμμα τη Κυριακή για όλη την εβδομάδα για να μην τρελλαίνομαι...

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΙΑΙΤΑ. ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ...ΚΑΤΑΠΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Έλενα, συνήθως όταν τα μωράκια βρέχονται το βράδυ, λένε πως είναι επειδή κρύωναν..και το έχω τσεκάρει με το Νικόλα, όποτε είναι ξεσκέπαστος, πάντα βρέχεται!!

Τώρα τί να σου πώ, μήπως της είναι μεγάλη η πάνα? Τί μάρκα χρησιμοποιείς??Αν είναι παμπερς από ότι θυμάμαι έχει ειδικά για το βράδυ κάποια πιο ενισχυμένα...

ήρθαμε για ψώνια, αλλά η Νεφ κοιμάται και έτσι μείναμε στον Βασίλη μέχρι να ξυπνήσει. Βλέπω να πηγαίνουμε μαζί στο σμ μετά...

Τί να μαγειρέψω πάλι???Τί πρόβλημα και αυτό κάθε μέρα..πάει, θα βγάζω πρόγραμμα τη Κυριακή για όλη την εβδομάδα για να μην τρελλαίνομαι...

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΙΑΙΤΑ. ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ...ΚΑΤΑΠΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ!!!

μπιφτεκια με πατατουλες στο φουρνο??? η μηπως κοτοσουπα?? φερε και απο εδω!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

καλή σας μέρα!!!

μόλις ξυπνήσαμε στις 9 τον πήρα και πήγαμε στο μπαμπά μου στο μαγαζί βόλτα και μετά σούπερ μάρκετ επιστρέψαμε την ώρα του ύπνου ακριβώς κι έτσι πέρασε η μέρα χωρίς γκρίνια μέχρι στιγμής

αύριο θα ρθει επιτέλους η κολλητή μου από το λύκειο για καφέ και πολύ χαίρομαι, έβαλα και κέικ να ψήνεται

αχ γιώτα με κατάλαβες ατιμούλα μιλουσατε για κιλά και δίαιτες και είπα να κάνω την πάπια χα χα χα

φαγητό θα στείλει η πεθερά γεμιστά αλλά το μεσημέρι θα φάμε φακόρυζο με το μάριο

i1lzp2.png

καλημερα!

ελενα γιαυτο σου κατουριεται!!! οχι πιο μεγαλο νουμερο!! εγω του βαζω pambers baby dry που το θεωρω μακρα καλυτερο απο ολα και φυσικα δεν τον αλλαζω ποτε μεσα στην νυχτα !! το εκανα μονο στην αρχη που ηταν μικροτερος. μενει απο τισ 10 μεχρι τις 9 το πρωι! και παρολο που ειναι χιλιοκατουρημενοσ+χεσμενοσ πολλες φορες η πανα εκει που ακουμπαει ειναι σχεδον στεγνη!! κραταει τα παντα!! και το πιο σημαντικο δεν συγκαιεται!

φοραμε για τα κιλα μασ το 4+

emena pou einai 6 kila tha thelw to 3+ e?? tha ta parw na ta dokimasw den paei....

En tw metaksi den krywnei h thermikrasia stous 21 kai thn tsekarw gia to an einaiskepasmenh.. ase poy mou idrwnei trela.. exei parei apo ton patera ths... kai gi' ato den thelw na thn fortwnw..

alla ti me ypnosako ti xwris poly katouro re koritsia kai thn allazw ta kshmerwmata ..

lX5Hp3.png

Eleonora2 k egw tis foraw to pampers active fit, no4+ k den to allazw me tpt. oute egw tin allazw mes ti nixta, an eprepe na to kanw k auto tha eixa pidixtei apo to parathiro!! :P to foraei apo tis 9 to bradi ws tis 6 to prwi, pou tin allazw k zigizei to pampers kana dio kila sigoura!!! k emena mou exei braxei merikes fores alla mallon katourouse sinexeia giati kriwne! k ta libero einai kala alla k egw pisteuw oti einai megalitero to noumero pou tis bazeis gi;auto sou brexetai. dokimase me ayto pou tis foras ti mera k blepeis!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...