Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kalhmera koritsia!!!

katarxin Ioanna me esoses me to kareklaki tou mpaniou to pira xtes pou piga lito kai to egeniasa to vradi einai apla teleio,kaname ena hremo mpanaki kathistes epitelous!!!

Ths pira kai kati pipiles mam pou einai san petalouditsa kai den erxaite se epafh me ta magoulakia ths,mou to protine h politria giati eida ta magoulakia ths kokkina..

Ekei pou xarika kai eipa oti einai kalytera xalia egine pali xtes..

Natalia loipamai gia to skilaki sou.

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά εσύ μπορείς να μπαίνεις στο .de οι άσχετες θα μπαίνουμε στο .com!!!!!!!!!!!!

Ορίστε και η συνταγή http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3714&Itemid=49

Βγαίνει αρκετό 2 φόρμες!

eykolo fainetai 8 to kanw :)

kale plaka kanw gia to de ennoeitai com!

i1lzp2.png

Καλημέρα κορίτσιααα!!!

Εφη πολύ χαίρομαι που σε βόλεψε!!Καλά μπανάκια!!

Ραμόνα, με γειά!!Ε σίγουρα είναι πιο ελαφρύ, δεν το συζητώ..καλά, τα mclaren όταν είχε γεννήσει το Νικόλα ήταν παααρα πολύ της μόδας, μιλάμε μια φορά που ήμασταν Αθήνα βόλτα στην Ερμού, 2 στα 3 καροτσάκια ήταν mclaren! Η αλήθεια είναι ότι είναι απο τις πιο παλιές μάρκες και τις πιο αξιόπιστες..εμάς πάντως έχει αποδειχθεί πάρα πολύ γερό, παρόλο που έχει "περπατήσει" σε κακοτράχαλους δρόμους!Καλές βολτούλες λοιπόν!!

Η Νεφ κοιμήθηκε πριν από λίγο, θέλω να μαγειρέψω και να πάω βόλτα, αλλά βαριέμαι κιόλας..θα δούμε τί θα κάνουμε!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ναταλια λυπαμαι πολυ για την σκυλιτσα σου... Τελικα δεν εμαθες κατι απο την Ματθιλδη η απο το αλλο παιδακι? Αν και εδω που τα λεμε και να ξερεις δεν αλλαζει κατι...

mYQbp2.png

Καλημεραααα!!! Mummyyyy πλάκα σου κάνω και εγω!!! Μην ψαρωνεις!!!!

Αχ βρε κορίτσια ευχαριστω.. Μπα δεν έβγαλα άκρη ακόμα.. Σήμερα όμως θα ρωτήσω και το άλλο παιδάκι να ξέρω και εγω τι έγινε..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

kalhmera!!!

Natalia moy lypamai gia to skylaki sou.... ki egw me ta zwa stenaxwriemai poly...

Koritsia pali aypnh eimai... edw kai 2 meres ksypnaei stis 3-3.30 poy tis dinw gala apo ta polla klamata pinei gyrw sta 130ml kai meta pali stis 6-7...pou pinei ligo mexri 100 ml...

apo klama afhste mas akoune oloi..........

den mporw na thn hshxasw gi'ayti tis dinw gala...

Efh ti pipilitses einai aytes oi mam????? ki emeis exoume magoulakia kokkina tis perisoteres fores..gia pes apo pou tis phres?????apla thelw na exoun to krikaki gia na thn pianw epanw ths me to kordonaki... ase pou paizei + me ayto...

filakia!!

ti kairos ki aytos......................

lX5Hp3.png

Ελενα, αυτές είναι οι mam

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=284339&itm=1785401&ct=1090313&pid=40

επειδή είναι σαν πεταλουδίτσα το σχήμα της και δεν είναι "συμπαγές" πως να το περιγράψω, αφήνει πολύ ελεύθερο χώρο για αερισμό, και έτσι με τα σαλάκια κλπ στεγνώνει εύκολα το μαγουλάκι το ζουμπουρλούδικο και δεν ερέθιζεται. Φαντάζομαι και σε φαρμακείο τις βρίσκεις. Και όταν δεν βρίσκετε κάτι, ρωτήστε μήπως μπορούν να σας το παραγγείλουν!!

Αχ και έμενα έτσι κάνει η Νεφ, ευτυχώς όμως έχουμε κόψει το γάλα και απλά την κάνω βόλτα αγκαλιά και κούνημα για να ξανακοιμηθεί. Εγώ το αποδίδω στα δοντάκια, γιατί βλέπω πως βγαίνουν 2 μαζί, τί άλλο να πώ δεν ξέρω..τώρα η δική σου μήπως περνάει κάποιο άλμα ανάπτυξης???

Δοκίμασε να της δώσεις χαμομηλάκι, μήπως κοιμηθεί και με αυτό, όχι πολύ περίπου 50 μλ έτσι για να ξεγελαστεί..

Μαγειρέψαμε αλλά τελικά δεν έχω διάθεση για έξω..το απόγευμα θα πάρω το Νικόλα να πάμε βολτούλα τα δυό μας..:-)

Ελενα, αυτές είναι οι mam

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=284339&itm=1785401&ct=1090313&pid=40

επειδή είναι σαν πεταλουδίτσα το σχήμα της και δεν είναι "συμπαγές" πως να το περιγράψω, αφήνει πολύ ελεύθερο χώρο για αερισμό, και έτσι με τα σαλάκια κλπ στεγνώνει εύκολα το μαγουλάκι το ζουμπουρλούδικο και δεν ερέθιζεται. Φαντάζομαι και σε φαρμακείο τις βρίσκεις. Και όταν δεν βρίσκετε κάτι, ρωτήστε μήπως μπορούν να σας το παραγγείλουν!!

Αχ και έμενα έτσι κάνει η Νεφ, ευτυχώς όμως έχουμε κόψει το γάλα και απλά την κάνω βόλτα αγκαλιά και κούνημα για να ξανακοιμηθεί. Εγώ το αποδίδω στα δοντάκια, γιατί βλέπω πως βγαίνουν 2 μαζί, τί άλλο να πώ δεν ξέρω..τώρα η δική σου μήπως περνάει κάποιο άλμα ανάπτυξης???

Δοκίμασε να της δώσεις χαμομηλάκι, μήπως κοιμηθεί και με αυτό, όχι πολύ περίπου 50 μλ έτσι για να ξεγελαστεί..

Μαγειρέψαμε αλλά τελικά δεν έχω διάθεση για έξω..το απόγευμα θα πάρω το Νικόλα να πάμε βολτούλα τα δυό μας..:-)

Αχ .. εμένα ουρλιάζει παιδί μου...

κι εγώ το αποδίδω στα δοντια που προκειται να βγαλει...

αλλα επειδή πίνει το γάλα, της το δίνω κι επειδη καλό της κάνει που ειναι μινιον...

υπό άλλες συνθήκες κι εγώ χαμομήλι δεν το συζητώ .. αλλά εμενα δεν πίνει πολύ γάλα μωρε μεσα στην ημερα.. εσένα πόσο πίνει???

lX5Hp3.png

αχ καταλαβαίνω πόσο πολύ αγωνιάς..!!για το γάλα...!!

Αφού θέλει γάλα το βράδυ, δωσε της κατευθείαν με το που θα ξυπνήσει, να πάει και έτσι πάλι για ύνπ απευθείας, και να μην μένεις και ώρες ξύπνια.

Εμένα πίνει περίπου από 180 πρωί και βράδυ..με διακυμάνσεις και πάλι, δλδ μπορεί να πιεί και 240 μπορεί να πιει και 100, ο μ.ο. είναι μπερίπου εκεί.

Κάθε παιδάκι όμως είναι διαφορετικό. Ο Νικόλας μου από 8 μηνών έπινε 300 πρωί και 300 βράδυ...τί να πείς?!?!?!?!?!

Διαφημίσεις

ναταλια πολυ στεναχωρηθηκα με το σκυλο σου...εχω χασει 2 ξερω πως ειναι και τωρα εχουμε ενα λυκοσκυλο που το αγαπαμε πολύ ειναι κανονικα μελος της οικογενειας

η μικρη μη το παρει ασχημα...δενονται τα παιδακια ακομα περισσοτερο απο εμασ...

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

kalhmera!!!

Natalia moy lypamai gia to skylaki sou.... ki egw me ta zwa stenaxwriemai poly...

Koritsia pali aypnh eimai... edw kai 2 meres ksypnaei stis 3-3.30 poy tis dinw gala apo ta polla klamata pinei gyrw sta 130ml kai meta pali stis 6-7...pou pinei ligo mexri 100 ml...

apo klama afhste mas akoune oloi..........

den mporw na thn hshxasw gi'ayti tis dinw gala...

Efh ti pipilitses einai aytes oi mam????? ki emeis exoume magoulakia kokkina tis perisoteres fores..gia pes apo pou tis phres?????apla thelw na exoun to krikaki gia na thn pianw epanw ths me to kordonaki... ase pou paizei + me ayto...

filakia!!

ti kairos ki aytos......................

http://www.letoshop.gr/default.asp?i...1090313&pid=40

Aytes einai exei dikio h ioanna.kai emena paizei me to krikaki alla tis arese para poly den to perimena na pw thn alhtheia.Den einai kai h pio wraia pipila pou yparxei alla gia th douleia pou th theloume eini teleia

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...