Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μια χαρά τα λέτε κι οι δυο. Η fucidin δεν έχει κορτιζόνη, fucidin-H, fucicort, kenacomb έχουν. H kenacomb έχει και αντιμυκλητισιακό γι' αυτό τη βάζουμε σε βαριά συγκάματα και μυκητιάσεις. H fucicin και η fucicort έχουν αντιβίωση και τις βάζουμε την πρωτη σε εγκαύματα, πληγές και μολύνσεις από βακτήρια, την fucicort όπου δεν υπάρχει πληγή αλλά υπάρχει μόλυνση, πχ μόλυνση από κουνούπι. Άρα για κοκκινίλες γύρω από το στόμα πρώτα χρειαζόμαστε διάγνωση, είναι μύκητας τότε kenacomb ή daktodor ας πούμε, είναι από κάποιο βακτήριο τότε αρχικά fucidin και αν δεν περνάει fucicort. Αν και εγώ θα έβαζα κορτιζόνη σε πρόσωπο μόνο σε πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Η propiogenta είναι σαν τη fucicort αλλά ο τύπος της κορτιζόνης που έχει είναι πολύ πιο ήπιος.

Καλημέρα!!!!!

Κοριτσάκια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...

για τις κοκκινίλες μου έχει δώσει αρχικά μια κρέμα χωρίς κορτιζόνη την perioral aderma αλλά αν δεν υποχωρήσουν μου σύστησε την fucidin H αλλά μόνο τοπικά χωρίς να την πασαλοίφω...και όντως βλέπω αποτέλεσμα..

Τώρα την Kenacomb μου την είπε ο φαρμακοποιός και έχει και αυτή αποτέλεσμα αλλά κάπου ακουσα εδώ ότι την χρησιμοποιούν στα συγκάματα..

και επειδή η νεά παιδίατρος μου είπε καλύτερα όχι γιατί έχει κορτιζόνη την έκοψα

βέβαια + η fucidin Η έχει αλλά πιο ήπια γι' αυτό και μου είπε να την βάζω πολύ λίγο και στα πεταχτά... τι να πω

Ο φαρμακοποιός μου είπε ότι η Kenacomb δεν έχει κορτιζόνη + την δίνει για αυτές τις περιπτώσεις + για τσιμπίματα τι να πω...

Τον εμπιστεύομαι αυτόν πολύ περισσότερο από την προηγούμενη παιδίατρο να καταλαβετε...

Αλλά για την fucidin την σκέτη δεν το ήξερα.. είναι καλή???????????

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και απο μένα!

Νιώθω οτι χάνω συνέχειες βρε κορίτσια, δεν σας προλαβαίνω, δεν πολυμπαίνω (προέκυψαν κάποια οικογενειακά θεματάκια) αλλά όποτε τα καταφέρνω μπαίνω και σας διαβάζω...

Μην μας ξεχνάτε...

Ελπίζω να τα λέμε συχνότερα!

Φιλάκια πολλά!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέρα μανούλεςςς!!1

Λιτσάκι δεν σε ξεχνάμε βρε, αφού πάντα μας λές καλημέρα!!!Τί προβλήματα έχετε, ελπίζω όλα σύντομα να ξαναβρούν τους ρυθμούς τους...

Σήμερα έχει καλή μέρα και ήλιο, οπότε νάζω πλυντήρια στη σειρά..αλλά ρε γμτ έχω μία απλώστρα και γεμίζει και η 2η μου έσπασε οπότε έβαλα 2 και περιμένω..:D

Εχω σίδερο αλλά όπως πάντα το αποφεύγω επιμελώς...ουφ!!Θέλω να ανεβάσω και κάτι τελευταία καλοκαιρινά και να πλύνω και καμμιά κουρτίνα...:rolleyes:

Η Νεφ είναι πολύ καλύτερα σήμερα,το βράδυ ξύπνησε στις 2 με ψιλογκρίνια, κοιμόταν και με το που την έβαζα στο κρεββάτι ξυπνούσε..3 φορές έγινε αυτό..ε την 4η τα καταφέραμε και κοιμήθηκε μέχρι τις 7..

Εντωμεταξύ δεν βγάζουμε 1 αλλά 2 δοντάκια!!όλα μαζίο για το μπουμπουκάκι μου..να δείτε πως κοιμόμαστεεε!!

post-13075-14825440595001_thumb.jpg

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα μανούλεςςς!!1

Λιτσάκι δεν σε ξεχνάμε βρε, αφού πάντα μας λές καλημέρα!!!Τί προβλήματα έχετε, ελπίζω όλα σύντομα να ξαναβρούν τους ρυθμούς τους...

Σήμερα έχει καλή μέρα και ήλιο, οπότε νάζω πλυντήρια στη σειρά..αλλά ρε γμτ έχω μία απλώστρα και γεμίζει και η 2η μου έσπασε οπότε έβαλα 2 και περιμένω..:D

Εχω σίδερο αλλά όπως πάντα το αποφεύγω επιμελώς...ουφ!!Θέλω να ανεβάσω και κάτι τελευταία καλοκαιρινά και να πλύνω και καμμιά κουρτίνα...:rolleyes:

Η Νεφ είναι πολύ καλύτερα σήμερα,το βράδυ ξύπνησε στις 2 με ψιλογκρίνια, κοιμόταν και με το που την έβαζα στο κρεββάτι ξυπνούσε..3 φορές έγινε αυτό..ε την 4η τα καταφέραμε και κοιμήθηκε μέχρι τις 7..

Εντωμεταξύ δεν βγάζουμε 1 αλλά 2 δοντάκια!!όλα μαζίο για το μπουμπουκάκι μου..να δείτε πως κοιμόμαστεεε!!

kala kouklitsa h korh sou!!!!!!!!!!!

Βλέπω την πιπίλα δεν την αποχωρίζεστε ε????? κι εμένα όταν είναι να κοιμηθεί πιπίλα παίρνει..

Αχ... κοριτσάκια την Πέμπτη έχουμε επέτειο γάμου 4 χρόνια!!!!!!!!!!!!

Τι να του κάνω δωράκι???? για πέστε καμιά ιδέα????

Για να βγούμε έξω λίγο δύσκολο αφού πέφτει καθημερινή..... εσείς πώς τα περάσατε στην δική σας?????

lX5Hp3.png

για το κοιμησου παιδι μου και εγω δεν ειμαι σιγουρη αν θα το εφαρμοσω, πολυ αγριο και βαρβαρο το βρισκω....

παντως εχθες λες και η μικρη διαβασε την σκεψη μου και κοιμηθηκε στην κουνια της χωρις κλαματα και κυριως χωρις καροτσι κ τραγουδια... απλα την εβαλα εκει εβαλα αυτο το γυρω γυρω πανω απο το κεφαλι της να παιζει βγηκα απο το δωματιο και ετσι απλα κοιμηθηκε... γινονται αυτα??? μεχρι τωρα μου εβγαζε το λαδι.. ισως βεβαια να ηταν κ κουρασμενη και να ετυχε... θα δειξει σημερα που θα το ξανακανω...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

eleonora εμείς φέτος είχαμε επέτειο τη μέρα της βάπτισης, του πήρα μια κολώνια αλλά περισσότερο γιατί κατάλαβα ότι μου χε πάρει κι αυτός δώρο, αυτό που ήθελα κι έκανα ήταν η τούρτα έκπληξη στη βάπτιση μετά το φαγητό που δεν το περίμενε καθόλου, είχε πάνω ένα ποστ-ιτ κίτρινο από ζαχαρόπαστα που έγραφε χρόνια μας πολλά...συγκινήθηκε μέχρι που άναψε και τσιγάρο χα χα χα

i1lzp2.png

για το κοιμησου παιδι μου και εγω δεν ειμαι σιγουρη αν θα το εφαρμοσω, πολυ αγριο και βαρβαρο το βρισκω....

παντως εχθες λες και η μικρη διαβασε την σκεψη μου και κοιμηθηκε στην κουνια της χωρις κλαματα και κυριως χωρις καροτσι κ τραγουδια... απλα την εβαλα εκει εβαλα αυτο το γυρω γυρω πανω απο το κεφαλι της να παιζει βγηκα απο το δωματιο και ετσι απλα κοιμηθηκε... γινονται αυτα??? μεχρι τωρα μου εβγαζε το λαδι.. ισως βεβαια να ηταν κ κουρασμενη και να ετυχε... θα δειξει σημερα που θα το ξανακανω...

καλέ κατάλαβε το κορίτσι τι την περιμένει και σου λέει ας κοιμηθώ μόνη μου από τώρα....θα το πάρω κι εγώ μου φαίνεται και θα κάνω πως το διαβάζω...μπορεί να πιάσει το κόλπο!!

i1lzp2.png

Ιωάννα κούκλα είναι η Νεφέλη και πώς σου μοιάζει!!!!!!! ίδιες είστε!! α χα χα χα

όσο μοιάζει σε εμένα ο Μάριος!!!!

τέλεια και η πιπίλα! αχ εμείς όταν πάωνα τον κοιμίσω αγκαλιά αν νυστάζει τη φτύνει και ψάχνει το βυζί και αν δε νυστάζει την πιάνει και τη βάζει στο στόμα μου! ω ναι

ψάχνω δώρο για τα βαφτισίμια (18-19 μηνών και τα δύο, αγόρι και κορίτσι) για πείτε καμιά ιδέα, παιχνιδάκι, μάλλον από το mytoys.de

i1lzp2.png

Ιωάννα κούκλα είναι η Νεφέλη και πώς σου μοιάζει!!!!!!! ίδιες είστε!! α χα χα χα

όσο μοιάζει σε εμένα ο Μάριος!!!!

τέλεια και η πιπίλα! αχ εμείς όταν πάωνα τον κοιμίσω αγκαλιά αν νυστάζει τη φτύνει και ψάχνει το βυζί και αν δε νυστάζει την πιάνει και τη βάζει στο στόμα μου! ω ναι

ψάχνω δώρο για τα βαφτισίμια (18-19 μηνών και τα δύο, αγόρι και κορίτσι) για πείτε καμιά ιδέα, παιχνιδάκι, μάλλον από το mytoys.de

toylaxiston esy bre Sofia exeis na elpizeis gia to epomeno...egw ti napw???kai ayto pou lene ston ypno se epiase...sas diabebaiw oti imoun paaaaaaaaaaarrraaa poly xypnia sti Nefeli, alla tzifos...:P:p

Dwro gia 18 minwn...xmmm...podilatakia einai wraia, alla mono an exoyn xwro...episis kati paixnidakia typou magazakia kai tetoia..o Nikolas paizei poly me ayta..an tous aresei kapoios irwas, pare toys kati me ayton...kai toyblakia einai wraia!!boithisa katholou????

Ax κοριτσάκια μου χάλια είμαι...

Πάει το σκυλάκι μου χώρις λόγο και αιτία...

Τέλος πάντων σε γενικές γραμμές είμαστε καλά και περιμένουμε εναγωνίως να έρθει το Σάββατο ο μπαμπάς μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*Mummycool το mytoys.de έγινε mytoys.com και επιτέλους δεν θα ψάχνουμε στα τυφλά!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Ναταλία, πολύ λυπήθηκα για το σκυλάκι σου!:-(

Αλλά...έρχεται ο μπαμπάς σας και όσο να ' ναι αυτό επισκιάζει τα πάντα!!

Με το καλό να τον δεχτείτε...!!!

Μόλις ήρθε ο δικός μας μπαμπάς και πάμε για μπανάκι..να τραβήξουμε μύξες, να πιούμε αντιβίωση, να πιούμε γάλα και νάνι το νο1...χαχαχαχα!!!

Αντε καλέ, ελάτε για κουβεντούλα μόλις τα κοιμίσετεε...

περιμένωωωωωωωωωωωω...!!!

Εμένα ο νο1 κοιμήθηκε!!!!!! Πήγαινε στα γόνατα της Ματθίλδης που κάθεται στο καναπέ και ξάπλωνε το κεφαλάκι του!!! Μέσα στο φούρνο έχω κέικ με μερέντα και σε 7' θα είναι έτοιμο!!!!!!!!!!! Αχ θέλω να χάσω 2 κιλά μέχρι τη Βάπτιση αλλά δεν το βλέπωωωωωωωωω!!!!!!

natalia syllhphthria

3erw pws niw8eis, 8a akoustei xazo alla einai kalo pou metakomisate kai den exeis syndesei to spiti me to skylaki sou poly

epishs 8elw syntagh gia to keik TWRA!!! xa xa xa

ta magazakia mou aresan, podhlatakia tous phrame sta gene8lia :D

ax ton afhsa sto mpampa tou kai katebhka kentro gia kafe (kai mia mpyra sta grhgora xixi) ananew8hka :tongue::tongue:

egine .com? kai pws 8a kanoume practice ta germanika mas??? a pa pa krima

i1lzp2.png

Καλά εσύ μπορείς να μπαίνεις στο .de οι άσχετες θα μπαίνουμε στο .com!!!!!!!!!!!!

Ορίστε και η συνταγή http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3714&Itemid=49

Βγαίνει αρκετό 2 φόρμες!

Κοριτσακια μου...μην με μαλωστε αλλαεχω να σας πω κατι....

Τελικα το πηρα το καροτσι....

δεν πηγαινε αλλο,με νευριαζε πολυ η σκληρη πλατηπου καθοταν τομωρο μου,κ υστερα κ απο ενα δευτερο λουμπακο καθως το εκλεισα κ το ανεβασα στο πορτμπαγκαζ, πηρα αναποδες,κ το βαλα αμπαλαροσμενο αποθηκη...!

Το πηρα κ ησυχασα! Παναλφρο, στο ανεβασα του αυτοκινητου με το ενα χερι,παναλαφρο κ με το μωρο μεσα,κ μαλακη πλατουλα για το αγορακι μου,κ κοριτσια να δειτε πως του αρεσει.....την μερα που τοπηρα τον εβαλα σε ενα για να τον κανω test drive xaxaxa, κ ειχε θρονιαστει καλα..καλα κ το απολαμβανε....:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...