Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Na sas rwthsw kati??? thn krema fucidin thn kserete????

μου την έδωσε η παιδίατρος για τις κοκκινίλες γύρω από το στόμα της...

κι ευτή ελαφρια κορτιζόνη έχει... αλλά δεν γίνεται δεν φεύγουν αλλιώς όλο γεμίζει..

Την kenacomb που έβαζα μου είπε όχι γιατί περιέχει κορτιζόνη..

αλλά αποτέλεσμα έχω .

Τελικα η Κενακομπ χρησιμοποιείται για κοκκινίλες ή μόνο για σύγκαμα ???

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια.Αντε να επιστρεφω κι εγω σιγα σιγα στη φωλιτσα μας.

Σας ευχαριστω κοριτσακια πραγματι ποερασα μεγαλη τρομαρα, ειδικα στο αυτοκινητο με επιασε πανικος εκλαιγα νομιζα πως το χανω, μη σας φαινεται υπερβολλη, της μιλαγα και της ελεγα, μιλα μου κοριτσακι μου για να δω αν επικοινωνει γιατι φαινοταν ζαβλακομενη.αλλα ηταν απο τη νυστα βεβαια τελικα.και να λεω συνεχεια, τι εχει το παιδι χρηστο μου, γιατι κανει εμετους χρηστο μου.Ασε δε θελω να τα θυμαμαι και ευχομαι να μην παθαινουμε τετοιες λαχταρες με τα μπουμπουκια μας.

PN8Qp2.png

csXep2.png

κι ευτή ελαφρια κορτιζόνη έχει... αλλά δεν γίνεται δεν φεύγουν αλλιώς όλο γεμίζει..

αλλά αποτέλεσμα έχω .

ti fucidin tin kserw tin pernw gia emena gia diafora.auti den exei kortizoni, i fucicort exei kortizoni. emena pantws tin kenacomb mou tin eixe dwsei pio palia gia mia pligoula pou itan san ena eidos mikita pisw apo to autaki.gia sigama auti i krema de mou kathetai kala. mpoliki sudocrem sto popo k tha ginei kala!! emena gia tis kokkiniles girw apo to stoma pou ginontai apo ta salia se sindiasmo me tin pipila, mou eipe tin propiogenta k tis bazw to bradi an exei kokkiniles k to prwi den exei tpt!! ayti episis tin bazw k sto mpoutaki tis meta to embolio an exei kanei i gia na mi dimiourgithei karoumpalaki!! twra ti na pw o kathe giatros ta dika tou.

esi cate ti les gi'aytes tis aloifes?

Καλησπερα κοριτσια.Αντε να επιστρεφω κι εγω σιγα σιγα στη φωλιτσα μας.

Σας ευχαριστω κοριτσακια πραγματι ποερασα μεγαλη τρομαρα, ειδικα στο αυτοκινητο με επιασε πανικος εκλαιγα νομιζα πως το χανω, μη σας φαινεται υπερβολλη, της μιλαγα και της ελεγα, μιλα μου κοριτσακι μου για να δω αν επικοινωνει γιατι φαινοταν ζαβλακομενη.αλλα ηταν απο τη νυστα βεβαια τελικα.και να λεω συνεχεια, τι εχει το παιδι χρηστο μου, γιατι κανει εμετους χρηστο μου.Ασε δε θελω να τα θυμαμαι και ευχομαι να μην παθαινουμε τετοιες λαχταρες με τα μπουμπουκια μας.

den thelw oyte na skeftomai pws eniwthes ekeini tin wra!!! koritsaki euxomai na mi sou ksanasimbei kati paromoio!!!

αλλά αποτέλεσμα έχω .

thn evala sth korh mou epeidh exoume kai emeis thema me dermatika.h fucidin den exei kortizonh h fucidin-h exei kortizonh ayth vazoume emeis twra prin ena mhna vazame thn sketh.

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

Μια χαρά τα λέτε κι οι δυο. Η fucidin δεν έχει κορτιζόνη, fucidin-H, fucicort, kenacomb έχουν. H kenacomb έχει και αντιμυκλητισιακό γι' αυτό τη βάζουμε σε βαριά συγκάματα και μυκητιάσεις. H fucicin και η fucicort έχουν αντιβίωση και τις βάζουμε την πρωτη σε εγκαύματα, πληγές και μολύνσεις από βακτήρια, την fucicort όπου δεν υπάρχει πληγή αλλά υπάρχει μόλυνση, πχ μόλυνση από κουνούπι. Άρα για κοκκινίλες γύρω από το στόμα πρώτα χρειαζόμαστε διάγνωση, είναι μύκητας τότε kenacomb ή daktodor ας πούμε, είναι από κάποιο βακτήριο τότε αρχικά fucidin και αν δεν περνάει fucicort. Αν και εγώ θα έβαζα κορτιζόνη σε πρόσωπο μόνο σε πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Η propiogenta είναι σαν τη fucicort αλλά ο τύπος της κορτιζόνης που έχει είναι πολύ πιο ήπιος.

πωωωω ελιτα τι τρομαρα περασατεεεε!!!

περαστικα και να μην συμβαινουν τετοια!!

ελενα αυτη η παιδιατρος σου φαινεται καλυτερη ετσι??

Einai paidodermatologos kai paidiatros fisika alla epeidh exei pollh douleia thn paidiatrikh me thn enoia ths episkepshs emvoleia ktp den to kanei pia,opote eimai akoma xwris paidiatro..

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

geia sasss!!

to zouzouni mou molis koimi8ike afou efage mia piatara na me mosxaraki kai kouskousaki !! em nisstiko arkoudi den xoreyei poso mallon na koim8ei !!

exo llisaksei na pao se mia fili mou gia kafe to apogeuma kai epeidi exei xoro eipame na pao ligo noris alla o grigoris den 8a m afisei na to deiteeeee

cate ty gia tis simboules ..ego tin fucidin tou tin bazo stis molinseis apo ta zoifia pou ton tsimpane kai einai polla giati einai kai glikoaimatos tromara tou ..eixa rotisei dermatologo kai mou tin eixe dosei les na paro tin fucicort kai na tou bazo kamia fora giati se merikes periptoseis mou kanei kai fouskallitses kai m ayto ton kairo eimaste tigka sta kounoupia kai sta sknipakia ta neyramouuuuuuuuu

Διαφημίσεις

εγω το πηρα απφαση... θα την μαθω να κοιμαται μονη της πια... δεν με δυσκολευε στον υπνο αλλα θελει οπωσδηποτε καροτσι, δεν κοιμαται αλλου... την κουναω της λεω κ καναδυο ταγουδια και κοιμαται σχετικα ευκολα.. τωρα ομως που μεγαλωνει και αοκτα συνηθειες αν ξυπνησει το βραδυ θελει ξανα καροτσι και κουνημα... ασε που δεν χωραει πια να κοιμηθει ανετα εκει...

με περιμενει δυσκολη εβδομαδα... διαβασα ενα ββλιο που εχει μια μεθοδο ... θα προσπαθησω να την εφαρμοσω και θα δειξει

ευχηθειτε μου καλη επιτυχια και καλες αντοχες γιατι προβλεπω θα εχομε δραματα!!

ax telika emeis an den tairiazameeeee

kala emena exei ma8ei sto krabati mas kai oxi sto karotsi alla kai pali einia problima

kai ego eixa parei to koimisou paidi mou an 98imasai to eixa ksanapei s ayto to biblio anaferese ?? na soupo tin ali8eia einai ligo barbari i me8odos pou proteinei alla tin exo efarmosei me merikes paralages dld tou stul den trelenomia kai me to se posi ora 8a pao na tou miliso irema alla epeidi pia mporo kai katalabaino to klama tou katalabaino pote prepei na pao

pantos exei apotelesma ekei pou tin proti mera mas pire peripou misi ora na koimi8ei tora sto 10 kai sinexizoume nomizo eimaste se kalo dromo exo ekpaideysei kai ton mpampa tou alla aytos lligizei pio eukola kai apla einia ipostiriktikos o rolos tou

pantos akoma kai an ksipnisei mesa stin nixta simbibazetai pio eukola dld tou bazo pipila kai koimatai eno prin ton eixame ma8ei na ton pairnoume sto krabati

kali prospa8eia kai antoxes simpe8eroula an kai nomizo exei apotelesma :-P:-P:-P

Νά 'μαι πάλι. Μιλάμε, έχω γίνει κουρούμπελο από το γράψιμο όλη μέρα, τα μάτια μου έχουν γίνει τετράγωνες οθόνες pc κι έχω κεφάλι καζάνι και μια νύσταααα.... Τι να κάνεις, αυτά παθαίνεις όταν τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Έχω και πολύ καιρό να κάνω εργασία και είμαι ντεφορμέ. Κι όλο διαβάζω αυτά που έχω γράψει και δε μου αρέσουν... Εμ, τι θα έγραφα 12-3 το βράδυ που ασχολιόμουν με την εργασία; Ασυναρτησίες! Θέλω δε θέλω, θα την τελειώσω σήμερα και θα τη στείλω αύριο, διαφορετικά ήμουν ικανή να τη λιβανίζω χρόνια.

Είμαι σε ανοιχτή σύνδεση με τους γονείς μου όλη μέρα. Η μικρή μια χαρά περνάει εκεί, παίζει, τρώει και κοιμάται. Ελπίζω να την εξουθενώσουν να πέσει για ύπνο νωρίς και να συνεχίσω με τα δικά μου.

Mummy, ναι, θηλάζω ακόμα, πρωί - βράδυ, δε ζητάει ενδιαμέσως, δεν της δίνω κι εγώ για να τρώει με όρεξη φρούτα και λαχανικά. Ούτε τη νύχτα ξυπνάει. Εσύ νομίζω θηλάζεις αρκετές φορές μέσα στη μέρα; Τα υπόλοιπα γεύματα τα τρώει;

Από αλοιφές τώρα δεν ξέρω και πολλά, ρωτάω πρώτα τι να της βάλω για τον έναν ή τον άλλον ψιλοερεθισμό που κατά καιρούς έχει, πάντα μου προτείνει κάτι κορτιζονούχο, κι εγώ τελικά δεν της βάζω τίποτα για να μην τη φορτώνω, μόνο χαμομηλάκι κι ενυδατική και περιμένω. Συνήθως πιάνει! Οπότε, δεν είμαι κατάλληλη να σας διαφωτίσω!

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

απ΄όσο έχω καταλάβει για το δικό μου δεν επηρεάζει ο θηλασμός το φαγητό, μπορεί να έχει θηλάσει πριν μια ώρα και να του αρέσει το φαγητό και να φάει ή να έχει να θηλάσει τρεις ώρες και να φάει μόνο 100 μλ

μέσα στη μέρα ξεχνιέται συνήθως, είδικά αν είναι έξω και δε ζητάει, το βράδυ όμως ειδικά τώρα που έκοψε και την πιπίλα θέλει στήθος για να ξανακοιμηθεί

για το κοιμήσου παιδί μου τα είπαμε και στο fb με τη γιώτα, δεν ξέρω ίσως αν κάποια στιγμή κουραστώ (πολύ) και έχω σταματήσει και το θηλασμό να την εφαρμόσω...

κυβέλη καλή επιτυχία με την εργασία!!!

i1lzp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Πήγαμε γιατρό το πρωί, έχουμε ωτίτιδα και στα 2 αυτάκια μας, μας έδωσε αντιβίωση και μας είπε να κάνουμε και αερολίν γιατί είναι και ο λαιμός της λίγο ερεθισμένος...το βράδυ με πέθανε, ξύπνησε στις 12 και μετά πήγε 4 να ξανακοιμηθεί και όλη την ώρα την είχα αγκαλιά ή στο καναπέ ή στο πήγαινε-έλα..αλλά την λυπόμουν τόσο που πονούσε!!

Το αποτέλεσμα βέβαια είναι πώς τώρα είμαι πτώμα..πριν λίγο κοιμήθηκε, αφού κάναμε εισπνοές, πήραμε αντιβίωση και της έδωσα και πονσταν..εύχομαι και ελπίζω σε ένα πιο ήσυχο βράδυ!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

ayto pou elega to prwi sta koritsia sto fb einai oti i paidatros mas ekane dwraki gia tin baftisi!!tin eixa kalesei, alla fantazomai oles oi mamades tha tin kaloun ,edw eimaste kai mikri koinwnia..mas pire ena poly wraio setaki allouette forema-kolan..poly wraia kinisi, den simfwneite???

Kata ta alla eimaste 9280- pirame sxedon 400 gr - kai 73 ek ipsos..

Eimai ptwma......perimenw na dw to nhsi kai paw gia ypnoooooooooooo

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...