Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

asxeto ..telika einai poli diskolo na dialekseis foto.. einai para polles!! den kserw poies na parw k poies na afisw!apo ti mia lew toses foto ti tha tis kanoume pia k apo tin alli lew den mporw na min parw k ayti k ayti k.o.k. ayrio prepei na tis paw sto fotografo. eseis pws tis dialegete? dwste kamia idea 3 meres otan exw xrono asxoloumai me auto to thema..

καλημέραααααα

αν δεν είναι κανείς στο fb επιστρέφουμε στα παλιά λημέριαααα

εμείς κοιμηθήκαμε 8-8μιση αλλά με 3 ξυπνήματα για φαγητό, τουλάχιστον δεν μου ξύπνησε πάλι στις 7

αλίκη σε παίζει η κόρη σου εννοείται!! χα χα χα μπορεί να πονούσε μωρέ η καημενούλα και να ήθελε μανούλα

i1lzp2.png

Kalhmera kai kalh evdomada se olous..

Elita perastika sas po po th tromara tha pires,emena epese apo ton kanape kai etremagia kana misaoro meta fantazomai esy..to teleutaio sas euxomai na einai!!

Aliki emena auto mou to ekane kanadyo meres prin vgalei dontia gia tsekare to.

mammycool giati xupnaei toses fores??

Emeis kala koimithikame vasika kserathike giati eixame paei to apogeuma gia kafe khfisia kai thn paizan oloi,opote gyrisame kai to mwro koimotan orthio..filakia

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

λέμε ντά (κουκουτζά) και μπαμπά...προσπαθώ ματαιως να του μάθω να λέει μαμά...το κόβω να πει σοφία πρώτα και μετά μαμά..

m'aresei pou metafrazeis to nta !!! :P:P

to paizoume se diplo tamplo k fc k cafe xixixi

Κοπελιές, καλημέρα!

Εγώ σήμερα είμαι μόνη, πακετάρισα όλα τα πράγματα της μικρής και την έστειλα σε παππουδογιαγιά γιατί έχω πολλή δουλειά και μια εργασία για ένα μεταπτυχιακό που ξεκίνησα στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (εδώ είναι που πάει το "ό,τι θυμάμαι χαίρομαι" στα γεράματα). Οι γονείς μου έχουν... σημαιοστολίσει από χτες και την περίμεναν όλο όρεξη για να παίξουν, εμένα πάλι κάπως μου φαίνεται που λείπει.

ΣΚ μια χαρά, βγήκαμε βόλτες, πήγαμε για φαγητό, είδαμε συγγενείς και φίλους και η μικρή καταδιασκέδασε - ειδικά με την 3,5 ξαδερφούλα μας που την έχει δει προστάτιδα και τη σκουπίζει μετά το φαγητό, την αγκαλιάζει σφιχτά - σφιχτά και της παίζει μουσική - ο Θεός να την κάνει - για να χορεύει. Μιλάμε για πολλή πλάκα!

Ελίτα, περαστικά, κοψοχολιάστηκα και μόνο που το διάβασα! Στα υπόλοιπα κοριτσάκια καλημέρα, αν προλάβω με το τρέξιμο θα ξαναμπώ!

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Διαφημίσεις

mammycool giati xupnaei toses fores??

Emeis kala koimithikame vasika kserathike giati eixame paei to apogeuma gia kafe khfisia kai thn paizan oloi,opote gyrisame kai to mwro koimotan orthio..filakia

2 φορές ξυπναει στανταρ το βραδυ θηλάζει και ξανακοιμάται, η τριτη χθες ηταν λόγω 12 ωρου

i1lzp2.png

Kale Γιωτουλα τοτε δεν ειχαμε γινει ακομα φιλες στο φεισ κ δεν σε ξερα....:tongue:

τωρα που γιναμε σας ειδα κ σας γνωρισα....

Τον αντρα σου σιγουρα τον ειδα κατω στο καφε,κεχω την εντυπωση κ σενα....αν ομως δεν σε ειδα εκει καπου αλλου μεσα στονοσοκομειο θα σε ειδα,γιατι θημμαμαι το προσωπο σου...

γαμωτο να μην σε ηξερα τοτε να μιλαγαμε!

δεν θυμαμαι σε πιο δωματιο ημουνα...μαλλον κ εγω στο 4ο ημουνα...

αααα θα παω να δω το βραχιολακι μου..

Καλημέρα!!!!!!! + καλή εβδομάδα!!!

Είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να πολυμπαίνω...

καλέ κορίτσια κι εγώ 12/2 γέννησα .. Βρε Γιωτουλα με ξέχασες?? Εγώ σε γνώρισα τότε και σου μίλησα αλλά να ήσουν κι εσί Ραμονίτσα??? σύμπτωση ε???

Μην μιλάτε για γάλα εμείς βια πίνουμε 300 μλ όλη την ημερα τι να την κάνω??? από φαγητό καλά πηγαίνουμε..

lX5Hp3.png

εγω το πηρα απφαση... θα την μαθω να κοιμαται μονη της πια... δεν με δυσκολευε στον υπνο αλλα θελει οπωσδηποτε καροτσι, δεν κοιμαται αλλου... την κουναω της λεω κ καναδυο ταγουδια και κοιμαται σχετικα ευκολα.. τωρα ομως που μεγαλωνει και αοκτα συνηθειες αν ξυπνησει το βραδυ θελει ξανα καροτσι και κουνημα... ασε που δεν χωραει πια να κοιμηθει ανετα εκει...

με περιμενει δυσκολη εβδομαδα... διαβασα ενα ββλιο που εχει μια μεθοδο ... θα προσπαθησω να την εφαρμοσω και θα δειξει

ευχηθειτε μου καλη επιτυχια και καλες αντοχες γιατι προβλεπω θα εχομε δραματα!!

mYQbp2.png

εμείς γάλα πίνουμε όλη μέρα γκρρρρρ δεν έχω παράπονο...ευτυχώς όχι έξω ξεχνιέται

φαγητό με τις μέρες του...εξαρτάται κι από το φαί

κυβέλη δε θηλάζεις; δε θυμάμαι...

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...