Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπα δε βγαινει.

Ακυρο.

Χτες η μικρη την ειχα στο κρεββατι και επεσε με τα μουτρα χαζομαρα μου γιατι την αφησα.Κανει εναν εμετο και εβγαλε αιμα.Τρομαξα τα χρειαστικα.Δεν μπορουσα να καταλαβω αν ηταν απο το στομα απο που ηταν.Πρηστικαν τα χειλια της.

Επειδη δεν ξεραμε που χτυπησε φυγαμε να παμε στο παιδον.Παμε στης πεντελης δεν εφημερευε.Μιλαμε τωρα 12 η ωρα τη νυχτα,οπως την κραταγα με λουζει με εναν ωραιοτατο εμετο στο αμαξι, και την κοιταζα και ειχα τρομαξει νομιζα πως επαθε διασειση.Αρχισα να κλαιω και να τρεμω γιατι δεν ηξερα τι να κανω.Ειχε βγαλει ολο το φαι και το γαλα πουχε στο στομαχι.

Φευγουμε να παμε στο παιδων αλλα ο χρηστος επειδη και αυτος φοβηθηκε χωρις να μου πει τιποτα μας παει στο μητερα που ηταν πιο κοντα.

Παμε την παει μεσα και μενω με τον μικρο στο αμαξι.Τελικα δεν αντεξα και μολις ξυπνησα τον πηρα και πηγαμε κι εμεις μεσα.

Τελικα ηταν στον οριλα, της ειχε σκιστει απο μεσα το μπροστινο χειλακι αρκετα και της το καυστηριασε για να μη ματωνει επειδη δε θα εκλεινε ευκολα.

Μετα μας ειπε πως ο εμετος ηταν απο την αναστατωση και απο το αιματακι που της προκαλεσε αναγουλα.Δεν ειχε αλλου χτυπημα στο κεφαλι.

Παμε να φυγουμε και μας προλαβαινουν στην πορτα μας λενε καλο θαταν να τη δει και ενας νευροχειρουργος προληπτικα.αυτος δεν την εξετασε και απλα μας ειπε πως δε φαινεται να χτυπησε αλλου οποτε να μην ανησυχουμε, και φωναξε και τον παιδοχειρουργο και καλα.

Να μην σας τα πολυλογω και καλα μας φεραν τρεις γιατρους να μας πουν τα ιδια και στο τελος πηγαν να μας τους χρεωσουν.

300 ευρω λενε.τα παιρνει ο αντρας μου και τους λεει, δεν καταλαβα εμεις ειμασταν ετοιμοι να φυγουμε απο τον ορλ και μαε φερατε και αλλους που ουτε την εξετασαν και για τιι τιποτα θα πληρωσουμε 300 ευρω και ξερετε εμενα δε μαρεσουν αυτα γιατι ειμαι και στο υπουργειο οικονομικων στους ελεγχους.αρχισαν τις δικαιολογιες μα μου σου του τελικα δωσαμε τα μισα.τους λεμε δηλαδη αν ηταν τιποτα πιο σοβαρο.

αυτα τα χρειαστικαμε με τη μικρη.βεβαια κελαηδαγε.ειχαμε και λιγο το νου μας, εγω την ειχα αγκαλια και εκλαιγα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

παντως μεγαλη μπιζνα δεν το συζητω.στο τελος ο τριτος μας ειπε αν θελουμε να μεινουμε και μεσα προληπτικα και καλα!!!!ενω ο πρωτος μας ειχε πει να φυγουμε δηλαδη

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

bre elitaki tromara pou 8a pirate

ouf!! telos kalo ola kala loipon !!!

e ta zouzounia popo den bazoun kato kai ti mas perimenei akomaaaaa

mummy eimaste fagana paidakiaaaa kala emeis trome kai kseno ksero kai ego mprei kai ayto na ftaei kai simera elega koita to pou genni8ike oute tria kila poso egine to 1/4 apo auto pou einai simera xaxa afou kale den ton proalbaino sta rouxa

am me poulaei me to fagito me xreonei kai me ta rouxa xaxa

emeis eimaste sti mama mou kai parakolou8oume tis topikes ekloges

na sas po den eimai kai polu fan alla skeftomai pos kapoioi an8ropoi exasan tin zoi tous gia n m[poroume emeis na psifizoume kai etsi to asko to dikaioma mou

ayta pros to paronn eidate tora pou mou ton kratane ????

sas episkeptomai gia mia tzoura kafe kai ksanfeugooooooo

να πηγαίνεις καλέ συχνά στη μαμα... Κατερίνα σόρρυ σηκώθηκα για τουαλέτα και μου πήρε ο νίκος τον υπολογιστή ρε γμτ! Κι εγώ νομίζω ότι η αποχή δε δίνει μάθημα σε κανέναν..άντε να δούμε θα μας σκάσουν με το δήμαρχο μας

i1lzp2.png

Αχ βρε κοριτσια, ο δικος μου ποτε θα παχυνει???? 7.5 κιλακια ακομα!!! Ευτυχως φαγητο τρωει, με το γαλα εχει ενα θεμα. Πρεπει να τον πιασω στον υπνο. Ξυπνιος το διωχνει. Κι επειδη δεν φτανουμε με τιποτα τα 500 τη μερα, ειπε ο γιατρος να του βαζω και λιγο τυρακι στο φαγητο. Για πειτε εχετε υποψη κανενα τυρι γραβιερα κατα προτιμηση χωρις αλατι?

Οσο για τις εκλογες συμφωνω με τη mummy και δεν απειχα συνειδητα αλλα δεν μπορουσα να κουνηθω. Ασε που ο αδελφος μου ασχολειται ενεργα με την πολιτικη (δεν κατεβαινει περισσοτερο παρασκηνιο), οποτε τον στηριζουμε το κατα δυναμην.

nG0fp2.png yu71p2.png

νομίζω ανάλατα τυριά είναι το ανθότυρο και οι μυζήθρες, καλύτερα μανούρι θα έλεγα που έχει περισσότερες θερμίδες αλλά καλύτερα να τον ρωτήσεις ξανά για σιγουριά

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσια, ο δικος μου ποτε θα παχυνει???? 7.5 κιλακια ακομα!!! Ευτυχως φαγητο τρωει, με το γαλα εχει ενα θεμα. Πρεπει να τον πιασω στον υπνο. Ξυπνιος το διωχνει. Κι επειδη δεν φτανουμε με τιποτα τα 500 τη μερα, ειπε ο γιατρος να του βαζω και λιγο τυρακι στο φαγητο. Για πειτε εχετε υποψη κανενα τυρι γραβιερα κατα προτιμηση χωρις αλατι?

Οσο για τις εκλογες συμφωνω με τη mummy και δεν απειχα συνειδητα αλλα δεν μπορουσα να κουνηθω. Ασε που ο αδελφος μου ασχολειται ενεργα με την πολιτικη (δεν κατεβαινει περισσοτερο παρασκηνιο), οποτε τον στηριζουμε το κατα δυναμην.

Egw epeidh ths vazw tyraki 1mhna twra graviera tinou einai h pio analath kai hpio kalopsimenh..

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

koritsia, edw eimai akoma...twra pige o Nikolas gia ypno kai akoma ton paleyei o Basilis..

kai emeis apo gala, den pinoume poly, dld peripoy 200 prwi kai 200 brady, an den nystazei kai to afisei sti mesi :(

Ayrio tha pame giatro na dei ta aytakia mas kai tha tin rwtisw,na dw kai poso exei parei ayto ton mina..apo to diko moy zygisma prepei na exei parei 300-400 gr, an einai etsi eimaste poly kala..eidomen ayrio..

Bgalame gia dimarxo gynaika kai eimai poly perifani!!Autin ipostiriza kai egw alla xairomai dipla epeidi einai gynaika..apo tosoys perifereiarxes oyte mia gynaika ti inai ayto pwpwpwpw...

Ante paw pros to krebbataki moy..kalo mas brady kai isixo!!!

Elita moy, min ksexastw, perastika sas na einai ,megali tromara pirate!!eyxomai pote ksana!!!

kalo brady!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

ελιτακι περαστικα σας και να μην το ξαναπερασετε αυτο ποτεεεεεεεε

ιωαννα μπραβο για την γυναικα δημαρχο..... εμεις παλι εδω στα παλια σου μερη βγαλαμε δημαρχο σουπερ!! ελπιζω να αναβαθμισει την αργυρουπολη οπως εκανε κ με το ελληνικο... και εχει υποσχεθει και δωρεαν παιδικους σταθμους χωρις οικονομικα κριτηρια... στο ελληνικο το ειχε εφαρμοσει ηδη, για να δουμε...

και εμεις απο φαγητο τρωμε μια χαρα.. γεματο το πιατακι μας μεχρι επανω... μονο το γιαουρτι δεν τρωει με τιποτα... και το γαλα ενοειται με δυσκολια... 150 το πρωι και 240 το βραδυ... αλλα αμα βλεπει κουταλι του δινει κ καταλαβαινει....;)

mYQbp2.png

Κορίτσια, καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Χάθηκα πάλι, αλλά όχι επειδή απίστησα απο το καφέ μας!!

Τρέχω, προέκυψαν και κάποια οικογενειακά θέματα και.... τεσπα!

Νατάσα, εύχομαι τα καλύτερα για το αντράκι σου και χρόνια πολλά για τη μικρή σου!!

Ελίτα, περαστικά σας! Φαντάζομαι πόσο θα τρομάξατε!!! Τέλος καλό, όλα καλά!!

Τρέχω, τρέχω, τρέχω και τελειωμό δεν έχω.... ουφ!!

Φιλάκια πολλά!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

kalimera! koritsia perasa mia apisteyti nixta... i mikri stin kirioleksia kathe mia wra ksipnage k eklege dinata ston ipno tis.sikonomoun tin koitaza den katalabaina ti eixe, i miti tis den itan boulwmeni den iksera ti na kanw, tin epairna ligo agalia iremouse.se mia wra pali ta idia!!! auto apo tis 11 mexri tis 5 to prwi!! ti napw pantws den ksipnage eklaige ston ipno tis ti na itan anisixisa..

xtes telika den anteksa kourasmeni ksekourasmeni piga k tin pira apo tin mana mou k pigame mazi bolta. den mou ekane kardia na paw gia kafe xwris to mwro mou mazi..pleon den mporw na kanw tpt xwris tin kori mou:)

mipws to xthesino itan antipina pou tin eixa afisei sti giagia tis? :P

twra logiko eimai kommatia, k auti prin ligo koimithike alla emena twra de me pairnei o ipnos..na dw pws tha bgei i mera....

o kairos pali mountamara k se m'aresei katholou!!

swsti i mummy elena10 auto na les!!! tha tous stelneis adiabastous!!!

elita ti itan ayto pou pathate !!!!einai na trelatheis me kati tetoia!!! pantws to mitera etsi leitourgei an de sou paroun k ta sobraka den bgaineis apo ekei mesa!! simferei an exeis idiwtiki asfaleia! alla na sou pw kati axreiasto na einai, pas pianoun to paidi amesws to kseskonizoun oute talaipwries oyte tpt, an pas sto paidwn asta na pane.. gi'auto koboun k kolous distixws.egw tha kanw molis eimaste ligo kalitera oikonomika asfaleia stin mikri gi'auto to logo! makria tetoia apo ta paidakia mas!!

kali ebdomada na exoume filia ta upoloipa sto fb ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...