Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωάννα το πήρα αυτό το στήριγμα για το μπάνιο αλλά ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Καλό,ε;

Μου αρέσει που στόλισες. Ο Νικόλας πρέπει να ξετρελάθηκε. Εμείς σε κανένα μήνα....

Νατάσσα μου, τώρα διάβασα για τη επόμενη σας εγχείρηση. Όλα καλά θα πάνε. Όλα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέραααααααααααααα!!!!!

Σήμερα έχουμε παιδικό πάρτυ!!!!!!! Αχ και πρέπει να πάω να πάρω δώρο και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

Ο μικρός ξύπνησε 7.5 αλλά τον άφησα στην κούνια και ξανακοιμήθηκε!!!!!

Νατάσα εύχομαι ότι καλύτερο για τον μικρούλη σου!!!!!!!!

Βοηθήστε με λίγο τι παιδική μπομπονιέρα να φτιάξω????????????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα σε όλες, καλό σαββατοκύριακο να έχουμεεε!!!

Κατερίνα, είναι πάρα πολύ βολικό, τουλάχιστον εμάς μας βόλεψε...από τότε που κάθισε την κάνω εκεί μπάνιο..

Η Νεφ ξύπνησε με μύξες και λίγο βήχα, ε οκ, με αυτό τον κ^%$^&καιρό εννοείται!!Αφού και εγώ εδώ και 2 ημέρες συνέχεια αισθάνομαι τον λαιμό μου να με γρατσουνάει...την έχω ταράξει στους ορούς τώρα και της βάζω και οτριβιν..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερα!!

αχ και εμεις ευτυχως αποψε κοιμηθηκαμε.. βεβαια η νεφελη ολο βογγουσε μεσα στον υπνο της, ολο στριφογυριζε αλλα δεν ξυπνησε καθολου.. και ακομα κοιμαται..

εγω επρεπε να παω σημερα να κανω εξεταση αιματος να δω τον αιματοκριτη μου που ολο ζαλιζομαι και σηκωθηκα, ανοιγω ψυγειο βλεπω πιτσα απο εχθες το βραδυ, τσακιζω δυο κομματια και μετα λεω ωχχχχχ παει το αιμα!!! ειμαι εντελως βουρλο..

αχ βρε ραμονιτσα, ημασταν κοντα τελικα!! κριμα.... και εγω χαζευω συνεχεια τις φωτο απο το μαιευτηριο και με παιρνουν τα ζουμια, πολυ δυνατη εμπειρια, τι να πεις... παντως μην λες πως εισαι κακια μανα, ολες καποια στιγμη μαλωνουμε τα παιδια μας, αρκει να μην τα παραμαλωνουμε βεβαια ... και παλι καποια παιδια ειναι πιο δυσκολα , γκρινιαζουν πιο πολυ και θελουν πιο πολλες αντοχες απο την μαμα...

mYQbp2.png

αχ αχ... που ειναι εκεινες οι μερες που γραφαμε 5 σελιδες σε 1 μερα???

τωρα 1 σελιδα σε 5 μερες.....

καλε μην χανεστε !!!!

Ιωαννα - πρωην απουσιολογεεεεεεεεε .... βαλε καμια φωνη καλε!!! (αληθεια εχεις κανενα νεο απο την δουλεια???)

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια...

Ιωαννα πολυ ωραιο το δεντρακι σας. Καλα Χριστουγεννα.

Καλε εχει δικιο η Γιωτα. Χανεστε σιγα σιγα. Απατατε το καφε με το φατσοβιβλίο μηπως????????

nG0fp2.png yu71p2.png

geia sas! molis gyrisame, hpiame kafe kai meta mpyres se ena magazi pou exei oles tis mpyres k mporeis na agoraseis kai gia to spiti. Mia mpyra kai egina goal apisteyto? ok eixe 8,5% alcohol kai hmoun kai nhstikh alla mia mpyra kai goal???

o marios kyrios alla fysika den ekleise mati apo tis 12 mexri tis 6 pou mphkame sto aytokinhto gia epistrofh, na xasei to ntabantouri? kai fysika koimh8hke sto aytokinhto k hr8e aytos akmaios ki egw leipsano

i1lzp2.png

Κορίτσια, εδώ απουσιολόγος!!!

Ναι το φατσοβιβλίο είναι πειρασμός..αλλά..??Οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται εύκολα...

Το βράδυ ήταν σχετικά καλό, αλλά από τη στιγμή που ξυπνήσαν το πρωί, μας τρέχουν και τα δύο..!!Δεν μπορώ να σας το περιγράψω..η Νεφ μια γκρίνια από το πρωί, αφού φοβήθηκα κάποια στιγμή μήπως παίζει καμμιά ωτίτιδα έτσι που γκρίνιαζε..ο Νικόλας ντουρασελ, έτρεχε πάνω κάτω...

Ο Νικόλας κοιμήθηκε 2:30 με 5:00 και η Νεφ 3:00 με 4:15..όπως καταλαβαίνετε ο μαραθώνιος συνεχίζεται...:D

Από το πρωί θέλω να φάω γλυκό και δεν έχω τίποτα σπίτι και με έχει πιάσει και το στερητικό μου!!

Ουφ...

Ο καιρός βροχερός, δεν βγήκαμε καθόλου, μέχρι και καλοριφέρ άναψα τώρα το απόγευμα...

Το ΄δεντρο το πειράζει περισσότερο ο Νικόλας από ότι η Νεφ!!!Πάει συνέχεια φυσάει και καλά να σβήσει τα φωτάκια..:cool::cool:

Πολύ κούραση, περιμένω να κοιμηθούν το βράδυ, για να κάτσουμε λίγο...

Εντωμταξύ και ο Βασίλης έχει να κάνει μια πρόταση για Δευτέρα και είναι σχεδόν συνέχεια στον υπολογιστή..τώρα τα πήρε λίγο να παίξουν και οι 3..

Από τη δουλειά τίποτα ακόμα, τί να κάνω, λέω να περιμένω μέχρι τα μέσα της εβδομάδας και να τον ενοχλήσω πάλι...

Geia sas koritsia..

pali monh mou savvatiatiko pali sto spiti..

Giota ola kala me tis exetasei?

αχ δεν τις εκανα τελικα.. ξεχαστηκα και εφαγα πιτσα για πρωινο και οπως καταλαβες παω για την αλλη εβδομαδα, αν δεν ξεχαστω παλι και φαω οτι βρω μπροστα μου πρωι - πρωι...:tongue:

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

geia sas koritsiaaaa!! ontws poli skoni epiase edw mesa, arxiste to kseskonisma :P

kala giota exeis poli plaka!!! axaxax k egw ta kanw kati tetoia, alla einai re paidi mou auti i pizza peirasmos otan ti blepeis to prwi :)

ioanna na sta pw k apo edw teleio to dentro sas!! alitheia k pote ksestolizeis? logw tou mikrou fantazomai apo toso nwris e? egw stolizw kata tis 10/12 k to afinw mexri tis 5/1 peripou, to bariemai na to blepw nwritera.alla fantazomai otan megalwsei i mikri tha kanw ta idia e?ta latreuoun ta pitsirikia ta xristougenna! :-D

efi orthia kaneis mpanio tin elena?xaxaxa talimpanaki sketo prepei na'nai xixi emena twra teleutaia exei arxisei k kopanaei to xeri mesa sto nero me dinami k me kanei k emena loutsa, afou molis tin ntinw allazw k egw rouxa.k oso tis lew mi mwro mou brexeis ti mama, me koitaei gelaei k baraei to nero akomi pio dinata!!! re ti plaka exoune!!!

simera itan mera genikis, kaname me ton antra mou ooooolo to spiti, me boithise poli as min ton katigorw sinexeia to manari mou k siderwse k ooooola ta poukamisa tou!! akous sofia???xaxaxa k afisa gi'auto to logo ti mikri sti mana mou k elega mipws bgainame k gia kana potaki alla pou????? teleiwsa stis 7 k ekana ena mpanio prin k twra to mono pou thelw einai na eimai agalia me to kanape!!! k mono pou skeftomai ntisimo, bapsimo, autokinito k na broume parking klp kourastika idi!!! e re pou einai oi epoxes pou petaga ti skoufia mou gia boltes. paliiiiaaaaaa alla poliiiiii paliaaaaa :P

pantws einai entelws adeio to spiti xwris to mwro. de m'aresei katholou.alla as katsei sti giagia simera na ksekourastw k ligo!! alla to prwi tha mou ti ferei stis 8 gia na pame na koinwnisei,opote tha ksipnisw pali nwris,alla toulaxiston tha koimithw xwris ennoia to bradi. ante teleutaia koinwnia aurio, elpizw na exei kalo kairo k na pame meta gia kafedaki!!

loipon sas enimerwsa gia ta nea mou paw twra na dw kamia tainioula k nani san kalo paidi pou eimai, k ta pota k oi boltes alli fora, den kserw pote alla kapoia mera tha anteksw na bgw!xixixi

kala re sofia me mia mpira egines goal?????? na mou peis ama de pineis sixna ksesinithizeis!! to paketo einai ama gineis goal oti thes na koimitheis k exeis ena mikro duracel na se trelainei. auto epatha k egw ena mesimeri pou pigame gia fagito k ipia krasi k otan girisame ithela apelpismena na ksaplwsw alla i mikri ithele alla pragmata , katalabainete!! xixixii

pw pw ti sentoni einai auto pou egrapsa i ginaika!!!!

filiaaaaa euxomai na exete oles mia isixi nixta na koimithoun ola ta bebakiaaaaa

Κι εγώ το ίδιο έπαθα με τη Σοφία με ένα ποτήρι κρασί. Εμ, 9 μήνες έγκυος και 9 μήνες θηλασμός, πρώτο ποτήρι κρασί προχθες, πάλι καλά που δεν έπεσα ξερή να λέτε.

οκ κοιμηθήκαμε...τ'ωρα αυτό λέω και στην Αλίκη, η μικρούλά έκανε κάτι ψιλοδέκατα και έχουμε μυξούλες..θα ξυνπάω να την τσεκάρω το βράδυ αν δεν με ξυπνάει αυτή δλδ ;)

Παντως και εμένα οι αμυγδαλές μου τις νιώθω φουσκωμένες...αχ πάλι καμμιά φαρυγγίτιδα θα πάθω..θα κάνω καμμιά γαργάρα με hexalen..

Κορίτσια, καλό μας βράδυ και ήσυχο!!!

Φιλάκιααα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...