Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωαννα στολιζετε από τωρα? Μπραβο σας! Με το καλο και η νεα δουλεια...

Ραμονα κι εγω νομιζω υπερβολη τρια καροτσια σε ενα χρονο. Οσο για καθισματακι εγω του εχω παρει ενα 0-18 της britax, δεν χρησιμοποιησα καθολου το "αυγο" που ειχα για την κορη.

Εμεις περναμε χειμωνα με ιωσεις, να φανταστειτε πανω κατω που μενουμε με τα αδελφια μου τα λεμε τηλεφωνικα για να μην αλληλοκολληθουν τα παιδια. Και το μικρο τον εχω παλι στη μαμα μου γιατι εκανε πυρετο η μικρη και ο γιατρος ειπε στην απομονωση ο μπεμπης. Κι εγω εννοειται τρεχω πανω κατω!!!!!

Και κανονισαμε το τελικο χειρουργειο, το κλεισιμο της στομιας 31/1, στα γενεθλια της μικρης, ο γιατρος ειπε δεν πειραζει να κοψουμε εκει την τουρτα........

Γενικα τρεχουμε σε γιατρους και νοσοκομεια για εξετασεις παραεξετασεις και επανελεγχους, οσο βγαινουν καλα παιρνουμε θαρρος, αλλα κουραστηκα...... εμαθα ομως να μην γκρινιαζω, πρεπει να δωσω στα παιδια μου το καλυτερο!!!!!!

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατάσσα , είσαι ΗΡΩΙΔΑ!!!

Αχ κορίτσια, για τη δουλειά τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, περιμένω και αναμένω,,μακάρι!!

Ραμόνα, ωραίο το κάθισμα, αλλά και τα 500 είναι υπερβολικά πολλά, τουλάχιστον για εμένα..:-)

Και κάτι έτσι για να κάνουμε κουβέντα..μπορεί να έχεις το ακριβότερο και το ασφαλέστερο κάθισμα/ καρότσι/ αυτοκίνητο/ κινητό κλπ...αλλά αν κάνεις λανθασμένη και απερίσκεπτη χρήση, δεν σε σώζει τίποτα.Θέλω να πώ, αν έχεις το πιο ακριβό και ασφαλές καθισματάκι, αλλά μπαίνεις στο αυτοκίνητο και περνάς με στοπ, παραβιάζεις κόκκινα, πάς με 120 και δεν σέβεσαι κανένα...ε οκ!δεν σε σώζει το κάθισμα...

Και όπως και να έχει ,εύχομαι σε όλες μας να μην μάθουμε ποτέ πόσο ασφαλή είναι τα καθισματάκια!!!!:):):):):)

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Νατασα σου ευχομαι τα καλυτερα για το χειρουργιο και μην στενοχωριεσαι για τα γενεθλια της μικρης... εχετε πολλα πολλα πολλα χρονια μπροστα σας για γιορτουλες, εξαλλου μπορεις να τα κανεις πιο πριν... δες το θετικα .. την ημερα που εγινες πρωτη φορα μανουλα θα τελειωσουν και τα προβληματα του μικρου, ισως ειναι σημαδιακο και σου φερει τυχη!! ;)

Ραμονιτσα και εγω το Perego πηρα, μου αρεσει και σιγα μην αλλαξουμε καροτσι τωρα πια... σε λιγο μου φαινεται θα ειναι αχρηστο...

mYQbp2.png

Ραμόν εγώ θα το άλλαζα μονάχα για το βάρος. Εγώ εκείνη τη μέρα από τα Λητώ αυτό έκανα, πήρα το maclaren το quest. Πέντε κιλά, το κουβαλάς και με το παιδί αγκαλιά που λέει ο λόγος (καλά, όχι εγώ, ο Βασίλης...). Διαφορετικά μια χαρά το είδα το καρότσι σας.

Από καθισματάκι μας κάναν δώρο ένα ferrari στη βάφτιση και δεν το πολυέψαξα, το κράτησα. Δεν τον έχω βάλει ακόμα, μετά το χρόνο. Λέτε να έκανα μ@λακία;

Νατσασα μου....εισαι τρομερα αξια κοπελα,κ μεπολυ κουραγια...Μπραβο σου...ετσι πρεπει ,κ ετσι κανεις..ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ για τα παιδακια σου!

Ιωαννα μου, εννοειται κ δεν σε σωζει τιποτα ..μα τιποτα ...με αυτα που περιγραφεις..συμφωνω κ επαυξανω....αλλα εδω μιλαμε τωρα για νορμαλ καταστσεις κ μαμαδες- μπαμπαδες οδηγους που πηγαινοφαιρνουμε τα παιδια μας...χωρις να κανουμε τετοια κολπα.....!!!!!

Επειδη ομως στην Ελλαδα ζουμε κ ειμαστε λιγο εως πολυ κανιβαλοι στους δρομους θεωρω οτι πρεπει να εχεις κ κατι αξιοπιστο για την ασφαλεια των παιδιων.....;)

Οσο για την ευχουλα που εκανες ...κ εγω ακριβως το ιδιο ευχομαι!!!!!!!!!!!!!!!;)

ΠΟΤΕ....ΠΟΤΕ....ΠΟΤΕ!!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Ιωαννα μου κ εγω αυτολεω....οτι το καροτσι κ να περπαταει θα θελει να καθεται κ να κοιμαται σε μια βολτα...ουτως η αλλως...αλλα η πλατη που την ειδα μου αρσεσε που ηταν μαλακη πολυ... Η ελιτα κ η μαμυ εχουν κ εκεινες Perego..κοριτσια ειστε ευχαριστημενες; ως προς την πλατη λεω ...

Οσο για τοκαθισματακι αυτο...εννοειται κ αλλαξα πριν 2 βδομαδες,γιατι στο βρεφικο πια δεν χωραγε..αυτο που πηρα συνεχιζει να κοιταει πισω, γιατι ειναι πολυ πολυ μεγαλυτερη ασφαλεια....πιστευω να καθεται πισω κ οταν μεγαλωσει ακομα κ αλλο,κ να μην αναγκαστω να το γυρισω μπροστα....

Ελενα θα σου ελεγα στο καθισμα αυτο.να μην κοιταξεις κ πολυ τα χρηματα,για τον λογο οτι ειναι ενα θεμα μεγαλης ασφαλειας...αυτα τα φθηνα ειναι λιγακι της πλακας να πω;δωσε μεγαλυτερη προσοχη κ ερευνα αγορας κανε..

εμεις πηραμε το Be Safe... ειναι καινουργιο εδω στην Ελλαδα, κ αρκετα χρονια στο εξωτερικο,δεν θυμαμαι την χωρα, θεωρειται απο τα πολυ καλα,αν κ ειναι λιγακι τσουχτερο...αλλα ειπα οτι ειναι κ θεμα ασφαλειας...

Ελενα κοιτα εδω...http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=46037

κ αυτο πηραμε εμεις..http://www.greekbooks.gr/kids/taxidi-and-volta/kathismata-aitokinitu/pediko-kathisma-besafe-izi-combi-isofix-5-minon-4hronon-5.product

δεν εχω perego καθισματακι.εχω ενα της prenatal.akima den exoym eparei καθισματακια.αλλ το καροτσι μας ειναι τετοιο και το παραπονο μου ειναι πως οι ιμαντες κρατανε της πλακας τελειως χαζο το συστημα τους.Ειχα δει στο διπλο της maclaren kai καμοια σχεση.

αλλα ηταν πιο βαρυ και οσο ναναι στα διπλα καροτσια μετραει το βαρος.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε;;;;;;;;

Χαθηκα η γαιδουρα ο ξερω ...αλλα τρρρρρρρρρρρρρεχω σαν τον Βεγγο!!!!!!!

εχτες επαθα κ ενα πολυ ωραιο λουμπακο..καθως εβαζα τον μικρο στο παρκο του...ε....εκει...εμεινα..ακομα ποναω...αλλα οχι οπως εχτες!

Σημερα εχουμε μηνο γεννεθλια!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

κ επισης σημερα ο Αποστολος μου εκανε πισινα με τον μπαμπακα του κ τρελλαθηκαν κοι δυο....κ εγω η χαζομαμα απο εξω τους εβλεπα....

ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι; θελω την βοηθεια σας! ειχα ενα καροτσι στις αρχες που ηταν πολυ μωρο,κ τοαλλαξα μετα γιατι σαν καθισμα καροτσιου δεν βολευε...ηταν πιο πολυ κρεβατακι, μετα πηγα κ πηρα το Perego,αυτο που γυρναει το τιμονι κ βλεπεις το παιδι αν θες,το εχω ακομα....καλοειναι δεν μπορω να πω..με εχει βολεψει,αν κ ειναιλογο βαρυ στο να το σηκωσω κ να το βαλω στο αυτο.τεσπα εχει κ μπαριτσα μπροστα για να ακουμπαει ομικρος κ να παιζει με κατι που του εχω εκει αν θελει...cate το εχεις δει ε;

α...κ εχει φρενο στο ενιαιο χερουλι ποου εχει, κ φρεναρει ολο το καροτσι.

εχτες λοιπον πηγα μεχρι τα μοδεργια να παρω κατι,κεπεσε το ματι μου στο maclaren xlr αν το λεω καλα....πηγα τοειδα απο κοντα κ αυτο που μου αρεσε ειναι οτι πρωτον ειναι ελαφρυ,κδευτερον εχει πολυ μαλακη πλατη γιατι εχει κατι σαν στρωματακι κ ,μαξιλαρακι,σε αντιθεση με το uno Perego που εχω τωρα,που δεν εχει μαλακη πλατη....κ αυτο με την πλατη ειναι που με εβαλε σε σκεψεις να το παρω...

Να σας πω την αληθεια οταν πηρα το perego αυτο,τοπηρα , γιατι ηταν μικρος αρκετα κ ηθελα να τον βλεπω στις βολτες του καθως γυρναει κ τον βλεπεις,ενω το ,maclaren δεν το εχει αυτο...

Τι να κανω ; να παω να το παρω; κ 3ο καροτσι να αλλαξω;μηπως ειναι πεταμενα λεφτα; αφου μου εχουν πει κσε λιγο καιρο θα περπατανε κ δεν θα θελουν να καθονται σε καροτσια κ πολυ....

αλλα εχω κολλησει με την πλατη,που ειναι πολυ μαλακη.....:roll::roll::roll::roll:

ε;

μην εισαι χαζη.ειναι υπερβολλη να παρεις και τριτο σε ενα χρονο.σε λιγο δε θα θελει να καθετε οταν ανακαλυψει τα ποδαρακια του.

εγω τι να πω που δεν ειχα πολλες επιλογες.στα διπλα, μικρο, μακρυ αυτο ειναι δυο κυκλοφορουν αντε ειδα και ενα τριτο αλλα πρπεπει να τοχαν φερει απο εξωτερικο.

στο τριτο παιδακι ξερω πιο θα παρω.το quini πως το λενε, αυτο πουχει η Ναταλια.

Τεσπα, κι εσυ βρε τρελλη 500 ευρω καθισμα πολλααααα!!!!και δε νομιζω πως σωνει περισσοτερο απο ενα των 200 πχ αν γινει κατι πολυ ασχημο εννοειται.

κοριτσακια καληνυχτα ειμαι πτωμα ειχα χορο σημερα και πηγα και στους αρχαριους για να συμπαρασταθω στον αντρα μου και εμεινε η αδερφη μου με τα μωρα.και πονεσαν τα ποδοα μου απο τις 7 μιση εως τις 11 παρα.

πτωμα σου λεω!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα κορίτσιααα!!!

Χθές ξεχάστηκα , ήθελα να πώ και εγώ στη Νατάσσα μας, να πάνε όλα καλά με την εγχείρηση και όπως είπε και η Γιώτα, γούρι θα σας φέρουν τα γενέθλια της μικρούλας σας!!ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

Και να μπάινεις να μας λές νέα σας, να μην μας ξεχνάς!!!

Σήμερα άκυρα όλα τα σχέδια για βόλτα,ο καιρός είναι βροχερός και η θερμοκρασία έπεσε, οπότε μένουμε σπίτι και χουχουλιάζουμε!!

Δεν έχω όρεξη καθόλου για δουλειές, για μαγείρεμα για τίποτα...εντωμεταξύ δεν 'εχω και ύλικά, γιατί έλεγα θα πήγαινα πρωί να ψωνίσω!ουφ...

Το βράδυ η Νεφ με κράτησε 2:15 με 3:30 και τα είδα όλα..μετά το πρωί 6:00 και πάλι ύπνο..μέχρι 8 παρά..πωπω σας λέω είμαι κομμάτια...

Καλημέρα!!!!

Νατασσα μου εύχομαι όλα καλά να πάνε με το χειρουργειο και όσο για τα γενέθλεια της μικρής?? καλά να είσαστε + θα περασετε πολλά πολλά ακόμα μαζί!!!!!!!!!!

Είχα αρκετή δουλειά + δεν μπορούσα να μπω, αλλά όχι δεν εγκαταλείπω το καφέ μας....

Ιωάννα μου εγώ εχω καθησματάκι αυτοκινήτου της CHICCO αυτό που είναι από 0-18 κιλά. Δώρο μας το έκαναν γύρω στα 155 ευρώ. πολύ καλό το είχα ψάξει + μου άρεσε πολύ.

Βέβαια μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα της Chicco πάλι το μικρότερο που είναι μέχρι 9 κιλά.. εμένα το κοριτσάκι ακόμα χωράει εκεί έτσι μινιον που είναι.. χχχχ

lX5Hp3.png

Ιωάννα μου καλά απότελέσματα με την δουλειά που περιμένεις... αν κι εγώ αν μπορούσα θα ήθελα να κάθομαι σπιτάκι μου ειδικά αυτή την περίοδο με το μωρό.. γιατ΄΄ι μου λείπει.. να φανταστείς δεν κανονίζω τίποτα άλλο χωρίς να την έχω μαζίμου εκτ'ος δουλειάς... με αποτέλεσμα να μην βλέπω αρκετό κόσμο + με τις ιώσεις τώρα ένα παραπάνω..

αλλά τι να κάνουμε + λίγες ώρες έξω από το σπίτι θα σου κάνουν καλό το αναγνωρίζω!!!

Εμείς πάντα ξυπνάμε 5-6 το πρωί τρωμε και ξαναξυπνάμε γύρω στις 09.30 απλά το καλό είναι ότι το βράδυ σχεδόν πάντα κοιμάται μόλις φάει...εχω συνηθίσει πια αυτό το πρόγραμμα

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Και εμένα η μπουμπού το βράδυ, κάνει μπανάκι, γαλατάκι και νάνι αμέσως. Απλά ξυπνάει δεν ξέρω όμως για ποιό λόγο..νόμιζα ότι ξεκσεπαζόταν, αλλά π.χ. σήμερα το βράδυ όχι, ήταν σκεπασμένη. Αρχισε να νιαουρίζει από τις 2 και πάω της βάζω την πιπίλα- δεν την είχε μέχρι τότε- και μετά ηρεμεί. Δύο και μισή αρχίζει πάλι το νιαούρισμα, πάω την βλέπω, με κλειστά μάτια γκρίνιαζε..ε σε κάποια στιγμή ανοίγει τα μάτια και αρχίζει το κλάμα και αμέσως σηκώνεται κιόλας..μετά αγκαλιά και βόλτα..στο τέλος της έδωσα λίγο χαμομήλι, ούτε 100 μλ και το ήπιε και ηρέμησε..τί να πώ..

natasa pragmatika na sou pane ola kala kopela mou. na einai oli i oikogenia sou kala k na teleiwnoun grigora ola auta!!!!!den kserw ti na sou pw, pantws pisteuw oti oles edw mesa sou stelnoume ti thetiki mas energeia k euxomaste na perasoun ola!!!!!

ramonitsa ase ta karotsia se ligo tha pigainei gia kafe to agori sou de tha to thelei to karotsi :P

oute egw exw allaksei kareklaki ato autokinito akomi. prepei siga siga e? egw tin blepw mia xara ti mikri ekei mesa, pws katalabainoume oti prepei na to allaksoume? otan pia to blepeis to paidi sfinomeno? k poio na parw idea den exw.to britax eixa dei kai mou fanike kalo, to exei kamia apo esas? allo exete na mou proteinete?ektos apo chicco.

ioanna i mikri kati tin enoxlei k ksipnaei, den eksigite alliws..

Ιωαννα εχθες το βραδυ τελικα ηταν νεφελωδες , χιχι.. και η δικια μου ξυπνησε στις δυο και κοιμηθηκε στις 4. Εντωμεταξυ εγω διαλεγα τις φωτο απο την βαφτιση γιατι με κοροιδευει μεχρι και ο φωτογραφος που τις εχω δυο εβδομαδες τωρα και δεν εχω διαλεξει ακομα.. και δεν ειχα κοιμηθει ακομα.. ε ξυπνησε και η μικρη κα καποια ωρα κατα τις τρεις απελπιστηκα. ευτυχως μετα ξυπνησε ο λαμπρος και την κρατησε και κοιμηθηκα εγω

mYQbp2.png

geia sas koritsia

ramonitsa exw to peg perego to p3, na sou pw den einai kai to teleio karotsi an me rwthseis alla me bolepse, de me polynoiazei mwre siga phra kai ena mpastouni chicco mia xara elafry kai eykolo 60 eyrw apo to jumbo

to ka8ismataki 200 eyrw to paraggeilame alla den tou aresei tzampa ta lefta xa xa xa

ka8e fora pou gyrname apo kapou klaiei exw symbibastei pleon

poly griniaaaaaaaaaaaaaa shmera to prwi eytyxws koimh8hke

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...