Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Aliki kane ayto pou sou lew mpas kai koimhtheis ligo parapano.

to ekana re c alla exw k allo thema i gademo, ekeini tin wra pou trwei to prwi meta apo ligo kanei kaka tis , k enw koimatai den ginete na tin afisw etsi, e kai mexri na tin katharisw k na tin plinw paei ksipnise gia ta kala!!!

k xtes k simera ayto egine!! e ma k ayto to paizei kati wres pou briskei na ta kanei!!!!!!

XAXAXA eisai ligaki ekai egw ama thn alaxw tha xupnisei!!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

καλημέρα κούκλες!

σήμερα θα αράξουμε μέσα δεν πάμε πουθενά...α όχι θα βγω να παρω τις κουρτίνες μου μόνο, να δω πότε θα μας βάλει ο μπαμπάς μας τα κουρτινόξυλα...

φαγητό έχω, το σπίτι είναι σχετικά καθαρό, μια χαρά είμαστε

i1lzp2.png

Kalhmera!!!!prwinh prwinh shmera ekana vlakeia xexasa na valw to xypniyiri sths 6 kai xupnisai auth monh ths sths 7,5 kai den xanakoimhthhke fisika.

mammycool mia xara se vriskw,megia kai oi kourtines

Egw pali exw sidero oti afhsa apo xtes den katafera na ta siderosw ola,kai to apogeumataki tha parw to mikro mou kai tha pame mall.

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Κοριτσάκια καλημέρααααααα!!!!

Και εμείς πρωινοί!!!!!!

Σήμερα έχω κομμωτήριο!!!! Και εγώ έχω σίδερο αλλά θα το κάνω το απόγευμα!!!

Κοντεύω να τελειώσω και τα Α των μπομπονιέρων οπότε να τελειώσω και τις μπομπονιέρες γιατί έχω να κάνω και αρκετά μαρτυρικά!!! Σήμερα μπορεί να πάω να πάω και το δεντράκι που θα τις κρεμάσω!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κούκλες!

σήμερα θα αράξουμε μέσα δεν πάμε πουθενά...α όχι θα βγω να παρω τις κουρτίνες μου μόνο, να δω πότε θα μας βάλει ο μπαμπάς μας τα κουρτινόξυλα...

φαγητό έχω, το σπίτι είναι σχετικά καθαρό, μια χαρά είμαστε

e bebaia afou trelathikate stis boltes xtes eipate na katsete k mia mera spiti :tongue:

Kalhmera!!!!prwinh prwinh shmera ekana vlakeia xexasa na valw to xypniyiri sths 6 kai xupnisai auth monh ths sths 7,5 kai den xanakoimhthhke fisika.

mammycool mia xara se vriskw,megia kai oi kourtines

Egw pali exw sidero oti afhsa apo xtes den katafera na ta siderosw ola,kai to apogeumataki tha parw to mikro mou kai tha pame mall.[/QUOT

kala exeis parapono me to 7,30!!???? emeis ti na poume me to 6??!!!! xixixixi

emena simera ksipnise stis 5! alla efage k ksanakoimithike mexri tis 8 opote kala einai den paraponiemai!! twra tin perimenw na ksipnisei na pame boltoula ! lew na tis parw k egw kana tampourlo :P:P

mi milate allo gia sidero den thelw na akouw gia siderooooooooooooooooooo exw ksanamazepsei 2 plintiria :( k an den ta siderwsw aurio tha ginoun 3 :(

καλησπερα.

Εγω εχω δουλειες.βασικα καθαρα ειναι αλλα παντα περναω καθε δυο μερες τα χαλια να μη μαζευουν σκονη.

Και σημερα ειναι η μερα,επισης εχω σιδερο αλλα εχω και μια ζαλαδα αλλο πραμα.ειμαι και αδιαθετη μαλλον γιαυτο.

Θαρθει η αδερφη μου τα πογευμα και θα παμε με το Χρηστο στο μαθημα του χορου.

Επισης τουχω πει ναρχεται κυριακες η μαμα του να με βοηθαει με το σιδερο και να βγαινουμε μετα πουχει παρτυ ο δασκαλος που μας κανει μαθημα στη σχολη του.αφου τα καταφερε μια φορα να βγαινουμε κι εμεις λιγακι.

βαριεμαι λεμε!!!!!!!!!!!

βλεπω δεν απουσιαζω μονο εγω.δυο μερες τωρα κολλησατε στην ιδια σελιδα χαχα!!!!!

α τελικα δε θα παω βρυξελλες τωρα θα παει μονο ο χρηστος γοα δυο μερες, και μετα θα φυγουμε μαζι για τριημερο, ετσι για να ευχαριστηθω κι εγω.οσο θα λειπει θαρθουν οι γονεις μου θα τους δειξω τα κατατοποια με τα μωρα και ο θεος βοηθος.ενα αγχος τοχω.

PN8Qp2.png

csXep2.png

hello girls!!!

Τώρα μιλάμε με τη Νατ στο φειςμπουκ και μου θύμισε πως εγκαταλείψαμε το καφέ μας...δίκιο έχει!!

Λοιπόν κορίτσια, εμείς τα ίδια..περιμένω εναγωνίως το τηλ, ο καιρός απίστευτη ζέστη, έχουμε τρελαθεί μιλάμε, πότε θα χειμωνιάσει???

Εχω κατεβάσει τα Χριστουγεννιάτικα εδώ και 5 ημέρες και ακόμα να στολίσουμε..:(

Αχ σίδεροοοοο...δεν θέλω να ακούω!!!Είπαμε...τα εντελώς απαραίτητα πλέον...

Αύριο θα φύγουμε πρωί-πρωί να πάμε σουπερμαρκετ και μανάβη, να μην έχουμε ψώνια το ΣΚ ...μάλλον θα έχω και επισκέψεις οπότε καλύτερα να τακτοποιηθώ άυριο...ουφ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κοριτσακια μου τι κανετε;;;;;;;;

Χαθηκα η γαιδουρα ο ξερω ...αλλα τρρρρρρρρρρρρρεχω σαν τον Βεγγο!!!!!!!

εχτες επαθα κ ενα πολυ ωραιο λουμπακο..καθως εβαζα τον μικρο στο παρκο του...ε....εκει...εμεινα..ακομα ποναω...αλλα οχι οπως εχτες!

Σημερα εχουμε μηνο γεννεθλια!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

κ επισης σημερα ο Αποστολος μου εκανε πισινα με τον μπαμπακα του κ τρελλαθηκαν κοι δυο....κ εγω η χαζομαμα απο εξω τους εβλεπα....

ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι; θελω την βοηθεια σας! ειχα ενα καροτσι στις αρχες που ηταν πολυ μωρο,κ τοαλλαξα μετα γιατι σαν καθισμα καροτσιου δεν βολευε...ηταν πιο πολυ κρεβατακι, μετα πηγα κ πηρα το Perego,αυτο που γυρναει το τιμονι κ βλεπεις το παιδι αν θες,το εχω ακομα....καλοειναι δεν μπορω να πω..με εχει βολεψει,αν κ ειναιλογο βαρυ στο να το σηκωσω κ να το βαλω στο αυτο.τεσπα εχει κ μπαριτσα μπροστα για να ακουμπαει ομικρος κ να παιζει με κατι που του εχω εκει αν θελει...cate το εχεις δει ε;

α...κ εχει φρενο στο ενιαιο χερουλι ποου εχει, κ φρεναρει ολο το καροτσι.

εχτες λοιπον πηγα μεχρι τα μοδεργια να παρω κατι,κεπεσε το ματι μου στο maclaren xlr αν το λεω καλα....πηγα τοειδα απο κοντα κ αυτο που μου αρεσε ειναι οτι πρωτον ειναι ελαφρυ,κδευτερον εχει πολυ μαλακη πλατη γιατι εχει κατι σαν στρωματακι κ ,μαξιλαρακι,σε αντιθεση με το uno Perego που εχω τωρα,που δεν εχει μαλακη πλατη....κ αυτο με την πλατη ειναι που με εβαλε σε σκεψεις να το παρω...

Να σας πω την αληθεια οταν πηρα το perego αυτο,τοπηρα , γιατι ηταν μικρος αρκετα κ ηθελα να τον βλεπω στις βολτες του καθως γυρναει κ τον βλεπεις,ενω το ,maclaren δεν το εχει αυτο...

Τι να κανω ; να παω να το παρω; κ 3ο καροτσι να αλλαξω;μηπως ειναι πεταμενα λεφτα; αφου μου εχουν πει κσε λιγο καιρο θα περπατανε κ δεν θα θελουν να καθονται σε καροτσια κ πολυ....

αλλα εχω κολλησει με την πλατη,που ειναι πολυ μαλακη.....:roll::roll::roll::roll:

ε;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Ramona, tha sou elega na min allaxeis...egw to exw to mclaren to quest sport, 2o karotsi, kai ston Nikola kai twra kai stin Nefeli..

I malaki plati wraia einai alla tha sou xrisimeye oso itan akoma bebe, twra oso megalwnei den paizei kai toso rolo..

To pio simantiko einai to kleisimo kai to baros..

Tha soy elega, mono gia to baros an theleis na to allaxeis, kai to karotsi tha soy xrisimeysei gia toylaxiston allous 6 mines, parolo pou perpatane tha thelei kapou na koimithei alla kai na kathetai otan kourazetai se mia megali bolta..

elpizw na boithisa...

Ayto pou sigoura tha prepei na allaxeis einai kathisma aytokinitou opote skepsou to..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ιωαννα μου κ εγω αυτολεω....οτι το καροτσι κ να περπαταει θα θελει να καθεται κ να κοιμαται σε μια βολτα...ουτως η αλλως...αλλα η πλατη που την ειδα μου αρσεσε που ηταν μαλακη πολυ... Η ελιτα κ η μαμυ εχουν κ εκεινες Perego..κοριτσια ειστε ευχαριστημενες; ως προς την πλατη λεω ...

Οσο για τοκαθισματακι αυτο...εννοειται κ αλλαξα πριν 2 βδομαδες,γιατι στο βρεφικο πια δεν χωραγε..αυτο που πηρα συνεχιζει να κοιταει πισω, γιατι ειναι πολυ πολυ μεγαλυτερη ασφαλεια....πιστευω να καθεται πισω κ οταν μεγαλωσει ακομα κ αλλο,κ να μην αναγκαστω να το γυρισω μπροστα....

Ελενα θα σου ελεγα στο καθισμα αυτο.να μην κοιταξεις κ πολυ τα χρηματα,για τον λογο οτι ειναι ενα θεμα μεγαλης ασφαλειας...αυτα τα φθηνα ειναι λιγακι της πλακας να πω;δωσε μεγαλυτερη προσοχη κ ερευνα αγορας κανε..

εμεις πηραμε το Be Safe... ειναι καινουργιο εδω στην Ελλαδα, κ αρκετα χρονια στο εξωτερικο,δεν θυμαμαι την χωρα, θεωρειται απο τα πολυ καλα,αν κ ειναι λιγακι τσουχτερο...αλλα ειπα οτι ειναι κ θεμα ασφαλειας...

Ελενα κοιτα εδω...http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=46037

κ αυτο πηραμε εμεις..http://www.greekbooks.gr/kids/taxidi-and-volta/kathismata-aitokinitu/pediko-kathisma-besafe-izi-combi-isofix-5-minon-4hronon-5.product

Ιωαννα μου κ εγω αυτολεω....οτι το καροτσι κ να περπαταει θα θελει να καθεται κ να κοιμαται σε μια βολτα...ουτως η αλλως...αλλα η πλατη που την ειδα μου αρσεσε που ηταν μαλακη πολυ... Η ελιτα κ η μαμυ εχουν κ εκεινες Perego..κοριτσια ειστε ευχαριστημενες; ως προς την πλατη λεω ...

Οσο για τοκαθισματακι αυτο...εννοειται κ αλλαξα πριν 2 βδομαδες,γιατι στο βρεφικο πια δεν χωραγε..αυτο που πηρα συνεχιζει να κοιταει πισω, γιατι ειναι πολυ πολυ μεγαλυτερη ασφαλεια....πιστευω να καθεται γυρισμενος

πισω κ οταν μεγαλωσει ακομα κ αλλο,κ να μην αναγκαστω να το γυρισω μπροστα..........

Ελενα θα σου ελεγα στο καθισμα αυτο.να μην κοιταξεις κ πολυ τα χρηματα,για τον λογο οτι ειναι ενα θεμα μεγαλης ασφαλειας...αυτα τα φθηνα ειναι λιγακι της πλακας να πω;δωσε μεγαλυτερη προσοχη κ ερευνα αγορας κανε..

εμεις πηραμε το Be Safe... ειναι καινουργιο εδω στην Ελλαδα, κ αρκετα χρονια στο εξωτερικο,δεν θυμαμαι την χωρα, θεωρειται απο τα πολυ καλα,αν κ ειναι λιγακι τσουχτερο...αλλα ειπα οτι ειναι κ θεμα ασφαλειας...

Ελενα κοιτα εδω...http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=46037

κ αυτο πηραμε εμεις..http://www.greekbooks.gr/kids/taxidi-and-volta/kathismata-aitokinitu/pediko-kathisma-besafe-izi-combi-isofix-5-minon-4hronon-5.product

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...