Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα και απο εδω!

Χρονια πολλά σε οσες εχουν γιορτή στην οικογενεια τους!

Συμπεθερα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! πως τι λενε την σκονη? ναι αυτο το κοιμαμαι κ μεγαλωνω ειναι για το γαλα, περναει απο την πιπιλα κ υποτιθεται κανει το γαλα κ πολύ νοστιμο...εμενα μου το ειχε δωσει μηπως και ο δικος μου πιει λιγο γαλατακι αλλα τριχες, οπως καταλαβαινεις!

Λέγεται DUO CAL. Προσθέτει θερμίδες για να δούμε... αλλά για αυτό που λες για το γάλα θα το ψάξω γιατί μέχρι στιγμής της βάζω ρυζόνερο κάποιες μέρες.

Α! της πήρα και γλυκοπατάτα και μάνγκο

Για τα κάστανα μάθαμε???? κάνει να τους δίνουμε???? οτιδήποτε έχει θερμίδες κορίτσια απλά πέστε το!!!

Επίσης πήρα την κρέμα δημητριακών Γιώτης και φαίνεται να της αρέσει.. για να δούμε....

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα... καλε ολες ειστε στο φεις και ξεχνατε να γραφετε και εδω...

Περαστικα στα μωρακια τα αρρωστα...

Ερχομαι και εγω στο φατσοβιβλιο να πουμε καμια κουβεντα :P

Αααααα Καρδουλααααααααααααα χρονια πολλααααααααααααα .....

mYQbp2.png

kalispera! psiloerimwse to cafe!!!

koritsia barethika me ayto to kriwma de leei na mou perasei!! exw ena mpoukwma allo prama, k exw k ton erpi pou de leei na figei!! basika to agxos mou einai na mi kolisei i mikri, alla eimai apo to sabbato etsi,an itan na kolisei den tha eixe ews twra??

kata t'alla kala eimaste koimithike xtes stis 8,30 k ksipnise 6 to prwi.kala ennoeite me endiamesa taismata. pantws mou to ekopse to poli fai k gala, tsampa xarika!k genika einai anisixi thelei oli tin wra kapoion na asxolite mazi tis, enw den itan etsi epaize k arketa moni. ti na pw elpizw na einai kana donti giati den exei bgalei tpt akomi.k thelei na trwei ta panta apo to daxtilo mou mexri tin kaltsa mou! ahahaha milame den ti prolabainw anoigei to stoma k bour mesa!!

ena kainourio pou kanei einai na pianete sta kagela tis kounias k na xoropidaei me oli tis ti dinami, toso poli pou fobamai mi parapatisei k spasei kana pigouni k bgazei taytoxrona striglies!afou aporw toso da mwro me mia agriofwnara allo prama!!!! :P

eutixws simera den exw mageirema. alla koritsia nai simera enw eixa balei skoupa skeftomoun poso skilobarethika sto spiti k kathe mera douleies k kathe mera ta idia, k eidika otan xestike i mikri k den tin prolaba k boutikse xeria k podia mesa bliaxxxx skeftika pws NAI ti wraia na imoun sti douleia!! w nai anipomonw pleon na paw gia douleia!!! na ksefigw! den antexw! na ntinomai wraia na bafomai na mi allazw sinexeia panes, na tis allazw meta tis 5 xaxaxa den ginete mu ti barese kanonikotata. bebaia 1h tou mina paw thelw de thelw alla eytyxws pou thelw!! :-)

aytaaaa paw fb mipws brw kamia sas!!!

Διαφημίσεις

αχ δάσκαλε που δίδασκες...απίστησα και εγώ με το φεις!!Ντροπή μου!!!

Κορίτσια, πηγαίνει καμμιά σας το μωράκι σε παιδικό σταθμό? Από αυτές που δουλεύουν εννοώ...

Κορίτσια, δεν το έχω πεί σε κανένα, αλλά περιμένω μέχρι τέλος της εβδομάδας να μου πούν αν θα ξεκινήσω σε δουλειά. Θα ειναι partime, δλδ 4-5ωρο και 5θημερο..έτσι θα πάω τη Νεφέλη στον παιδικό, μαζί με το Νικόλα..δεν πάει άλλο, μέσα στο σπίτι τα έχω παίξει αλλά χρειαζόμαστε και την οικ. ενίσχυση. Με τον Βασίλη είπαμε πώς θα είμαστε και οι δύο standby εξίσου...συμφωνήσαμε πώς είναι το καλύτερο και για εμένα αλλά και για την οικογένειά μας!

Οπότε...σε αναμονή για τα νέα...

Φιλάκια σε όλες!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ιωαννα σου ευχομαι με το καλο να ξεκινησεις!!!!! Ακριβως οπως τα λες ειναι, χρειαζεται παντα μια εξτρα οικονομικη βοηθεια αλλα επισης βοηθαει και στην ψυχικη υγεια της μαμας!!!!!! και μη μασας με τον παιδικο, αργα ή γρηγορα θα πηγαινε.....

Ιωαννα σου ευχομαι με το καλο να ξεκινησεις!!!!! Ακριβως οπως τα λες ειναι, χρειαζεται παντα μια εξτρα οικονομικη βοηθεια αλλα επισης βοηθαει και στην ψυχικη υγεια της μαμας!!!!!! και μη μασας με τον παιδικο, αργα ή γρηγορα θα πηγαινε.....

se eyxaristw poly kai egw etsi to skeftomai...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

kalimera! kala koimithikame ksipnisame apo tis 6, exei ginei sinitheia pia de to glitwnw! akomi den exei koimithei milaei me ena batraxaki :P

ioanna mia xara! ektos apo to oikonomiko i douleia einai megali dieksodos gia na mi lalisoume teleiws , ayto exw katalabei! me to kalo na sou pane ola opws ta thes!! oso gia to paidiko, tosa paidakia pane so what?!!!

simera exw na ftiaksw tis ntoulapes de paei allo prepei na katebasw ta xeimwniatika.. elpizw i mikri na me afisei!!

filakia se oles :D

Aliki kane ayto pou sou lew mpas kai koimhtheis ligo parapano.

to ekana re c alla exw k allo thema i gademo, ekeini tin wra pou trwei to prwi meta apo ligo kanei kaka tis , k enw koimatai den ginete na tin afisw etsi, e kai mexri na tin katharisw k na tin plinw paei ksipnise gia ta kala!!!

k xtes k simera ayto egine!! e ma k ayto to paizei kati wres pou briskei na ta kanei!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...