Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αφού έκλαψε με μαύρο δάκρυ, χτυπούσε τα πόδια της επί τρία τέταρτα ξαπλωμένη στο χαλί κι έφαγε κρέμα πάλι κλαίγοντας, την πήρε ο ύπνος πάνω μου και μόλις την έβαλα στο κρεβάτι. Ωραία περνάμε...

Ιωάννα, επειδή κι η δικιά μου πετάει όλα τα σκεπάσματα, αγόρασα από το mothercare 2 υπνόσακους βαμβακερούς με ποδαράκια, σαν φορμάκια αλλά πολύ χοντρά. Όχι όμως τα sleiping bags, γιατί είναι επικίνδυνο να γυρίσουν μέσα και να εγκλωβιστούν. Μου έδωσε την ιδέα μια φίλη που ο γιος της δεν κρατάει σκέπασμα ούτε για πλάκα κι έλυσε έτσι το πρόβλημά της. Ακόμα δεν τους δοκίμασα, κάνει ζέστη αυτές τις μέρες, αν θες όμως ρίξε μια ματιά κι εσύ...

Εμείς τους διακόπτες δεν τους έχουμε ανακαλύψει ακόμα- είπαμε, δε στεκόμαστε όρθιες- αλλά έχουμε άλλα αντικείμενα φετίχ: τα τηλεκοντρόλ πάσης φύσεως, το ρολόι του μπαμπά μας, το πληκτρολόγιο, αλλά και το κουτί με τα χαρτομάντιλα... Όλα αυτά είναι αρκετά για να την αποσυντονίσουν και να μην κοιμηθεί ποτέ...

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια που είπες, mummy, για αυτοκίνητο, εσύ κάθεσαι μαζί με το Μάριο πίσω ή μπροστά; Τα υπόλοιπα κορίτσια; Εγώ κάθομαι ακόμα πίσω, γιατί φοβάμαι πως αν βαρεθεί μόνη και την πιάσει η γκρίνια δε μας σώζει τίποτα. Αλλά δεν ξέρω αν κάνω καλά ή την κακομαθαίνω...

Εγω εχω δυο καθισματακια πισω, οποτε αναγκαστηκα μπροστα. Αλλα και οταν ειχα μονο την κορη παλι μπροστα καθομουν. Ασε που συνηθως κυκλοφορω μονη μου. Σε τετοιες περιπτωσεις τι κανεις εσυ? Τη γκρινια δεν τη φοβαμαι. Μην τον πιασει κανενας βηχας ομως που τους εχει και προχειρους..... Κι επειδη τον εχω και κοιταει πισω, εχω παρει το καθρεπτακι για να τον βλεπουμε και ο θεος βοηθος. Συνηθως παντως χαλαρωνει ή κοιμαται.

nG0fp2.png yu71p2.png

Νατάσα, κι εγώ λέω να μετακινηθώ μπροστά τώρα που θα τη βάλουμε στο καρεκλάκι που κοιτάει μπροστά, να μπορώ να τη βλέπω από τον καθρέφτη τουλάχιστον. Κι αν την πιάσει γκρίνια - γιατί σπανίως κοιμάται στο αμάξι το χρυσό μου - βλέπουμε τι κάνουμε!

Για τα δόντια που έλεγες, κι εμάς ένα - δυο πλαϊνά, κάτω όμως, φαίνεται ότι θα είναι τα επόμενα. Πάντως στο θηλασμό δεν καταλαβαίνω διαφορά, δε με πονάει τώρα με τα δόντια... Εκτός αν έχω αναισθητοποιηθεί πλήρως!

οταν είμαι μόνη μου συνήθως είναι για μικρή απόσταση οπότε με κουβέντες και τραγουδάκια τον απασχολώ

έχει τύχει φυσικά να κλαιει κανένα δεκάλεπτο μέχρι να φτάσουμε σπίτι

όταν δεν οδηγώ κάθομαι πίσω αλλά θα το κόψω γιατί νομιζω τελικά χειρότερα είναι

ούτε εμένα κυβέλη με ενοχλούν τα δόντια του στο θηλασμό εκτός από 2-3 φορές που με δάγκωσε από το ζόρι του, φώναξα από τον πόνο και έβαλε μετά τα κλάματα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Koριτσάκια μουυυυυυυυ????????????

Καλησπέραααααααααα!!!!!!

Ουφ τρέχω αυτές τις μέρες, φτιάχνω τις ντουλάπες μας, μάζεψα τα καλοκαιρινά γιατί με την προοπτική της Σιγκαπούρης τα είχα αφήσει όλα έξω, μάζεψα ότι ρούχα δεν κάνουν στα μικρά και ξεκαθάρισα και τα δικά μας γιατί με την μετακόμιση για να φύγουν απο την μέση τα είχα βάλει όπως να 'ναι στις ντουλάπες..

Εχθές αφού ψήφισα πήγαμε στο Δίλεσι!!! Είχε και καλοκαιρινή μέρα και ήταν τέλεια!!!!! Α, έχω και μια φίλη η οποία έχει ένα αγοράκι που την Κυριακή γίνεται ενός έτους! Έ ήταν απο τον προηγούμενο Φεβρουάριο στην Ναύπακτο στην μαμά της και είχε αφήσει τον άντρα της στην Αθήνα, και πήγαινε αυτός και τους έβλεπε μια φορά τον μήνα για σ/κ.. Ε, και μετά απο 9 μήνες εδέησε να γυρίσει!!!!!!!!! Και περάσανε και αυτοί απο το Δίλεσι και τους είδαμε!!!!!!!! Πάντως πως επιβιώνουν μερικοί άνθρωποι μου κάνει εντύπωση...

Νατάσσα μου περαστικά σας!!!!!!

Χρόνια πολλά σε όσες ή όσους γιορτάζουν!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Α, έχω και μια φίλη η οποία έχει ένα αγοράκι που την Κυριακή γίνεται ενός έτους! Έ ήταν απο τον προηγούμενο Φεβρουάριο στην Ναύπακτο στην μαμά της και είχε αφήσει τον άντρα της στην Αθήνα, και πήγαινε αυτός και τους έβλεπε μια φορά τον μήνα για σ/κ.. Ε, και μετά απο 9 μήνες εδέησε να γυρίσει!!!!!!!!! Και περάσανε και αυτοί απο το Δίλεσι και τους είδαμε!!!!!!!! Πάντως πως επιβιώνουν μερικοί άνθρωποι μου κάνει εντύπωση...!

Kala sobara milas??????Apisteyto...ayti prepei na simfwnei me to tromero rito pou leei "to mwro ton 1o xrono exei perissoteri anagki tin giagia toy para ton mpampa toy" ok, ayto einai kati pou den tha to ekana pote ektos kai an ipirxe pragmatiki anagki- thema ygeias p.x....

To embolio pou einai na kanoume einai se elleipsi tha erthei to 2011 kai episis einai na to kanoume Dekembrio kai oxi Noembrio...opote den pigame paidiatro!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Χρονια πολλα σε όσους γιορτάζουν!!!!!

Εμένα γιορτάζει ο αντρούλης μου!!!!!!!!!!!!! το γιορτάσαμε εχθές με γονείς μόνο και βέβαια πολύ φαγητό χχχχχχχχχχ

Τι μου κάνετε???? εγώ δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω γενικά με δουλειά + μωρό τρέχω..... χχχχχχχχ το μπεμπάκι έχει λιγότερες μιξούλες και κάθε μέρα όλο και καλύτερα

Φιλάκια!!!

lX5Hp3.png

να της βαζεις στο γαλα η κ στο φαγητο μια κουταλια απο το κοιμαμαι κ μεγαλωνω. ειναι ρυζαλευρο κ καλαμποκι

οσο για καλαμποκι κανονικο εγω του βαζω στο κοτοπουλο λιγα σπορακια, βραζει μια χαρα

και αβοκαντο επισης του βαζω ωμο στο κοτοπουλο λιγο οχι πολύ ή και στην φρουτοκρεμα..δεν ρωτησα την γιατρο, χεστηκα δεν ξαναρωταω για φαγητα κ τετοια ακολουθω το ενστικτο μου κ αφου το τρωει μια χαρα, τελος

μας εχουν πρηξει μη το ενα οι μισοι ναι οι αλλοι μισοι!!!

και αυτό το ρυζάλευρο αν το βάλω στο γάλα περνάει μέσα από τις τρύπες της πιπίλας???

Για το φαγητό μου έδωσε μια σκόνη που προσθέτει θερμίδες 1 σε κάθε γεύμα μεσημεριανό

45 ευρώ έσκασα άστα... αρκεί να έχει αποτέλεσμα

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Σοφια και της Νεφελης της αρεσει να παιζει με τον διακοπτη πανω απο το κρεβατι.. τον παταει , αναβει το φως γυριζει κοιταει απορημεν, μετα το ξαναπαταει σβηει το φως ξανκοιται.. προσπαθει να καταλαβει τι γινεται.. και αυτο μπορει να το κανει ωρεςςςς!!!

mYQbp2.png

Ρια χρονια πολλα της Μαγδουλας σου.. Και χρονια πολλα και σε σενα ... 10 χρονια μαμα... φοβερη στιγμη... Να εισαι και εσυ γερη να μεγαλωσειςτα παιδακια σου...

Ελεονορα χρονια πολλα και στο αντρουλη σου, να τον χαιρεσαι!!

Και φυσικα χρονια πολλα και στην Αγγελικουλα της Λιτσας!!!

mYQbp2.png

καλησπερα και απο εδω!

Χρονια πολλά σε οσες εχουν γιορτή στην οικογενεια τους!

Συμπεθερα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! πως τι λενε την σκονη? ναι αυτο το κοιμαμαι κ μεγαλωνω ειναι για το γαλα, περναει απο την πιπιλα κ υποτιθεται κανει το γαλα κ πολύ νοστιμο...εμενα μου το ειχε δωσει μηπως και ο δικος μου πιει λιγο γαλατακι αλλα τριχες, οπως καταλαβαινεις!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Καλησπερα κοριτσια.Σας διαβαζω αλλα ολο λεω να γραψω και περναει η μερα.εντομεταξυ ανοιξατε και το φατσοβιβλιο και δεν ξερω που να πρωτο μπω.

Τα μικρα εχουν ξεσαλωσει τρελλη ενεργεια.

Βγαλαμε δυο πανω δονταρες ο μικρος.

Το σαββατο αφησαμε την πεθερα μου με τα μικρα και βγηακαμε.Πρωτη φορα η γιαγια και με τα δυο μονη της.

Στην αρχη νυσταξαν και κοι μηθηκαν αφου ηπιαν γαλα απο τις 9.Ετσι οταν φυγαμε κοιμοντουσαν και ενω λεγαμε ν απαμε μονο για φαι ωστε αν γινει κατω να μπορουμε να φυγουμε τελικα πηγαμε και για χορο σενα παρτυ.Περναμε βεβαια και κανα τηλεφωνο,

Ολα καλα ομως κατα τις 11 ξυπνησαν μες το κεφι και επαιζαν με τη γιαγια.

Οταν γυρισαμε κατα τις 1μιση ο μικρος ειχε ξανακοιμηθει αφου ηπιε κι αλλο γαλα και η μικρη επαιζε με τη γιαγια μαλιστα με ειδε χαρηκε την πηρα αγκαλια αλλα μολις της μιλησε η γιαγια της γυριζε και τη κοιταζε και ανοιγε τα χερια να την παρει αγκαλια.καρφακι δεν της καηκε δηλαδη χιχι.Ετσι μου φυγε το αγχος και εγινε και η αρχη και με τη γιαγια.ετσι να τους βαζουμε λιγο λιγο ολους σε εκπαιδευση.

Την πεμπτη θαρθει η αδερφη μου με το αγορι της θα παμε στο μαθημα και ισως να βγουμε μετα αλλα ακομα δεν ειναι σιγουρο.

μου φευγει και μενα σιγα σιγα η ανησυχια η υπερβολικη.

Αυτα εν συντομια.παω γιατι καπου εχουν εξαφανιστει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...