Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!

Λιτσα χρονια σας πολλα!!!!!

Σημερα εχει γεννεθλια το Μαγδακι μου η μεγαλη μου κορη!!!!! Γινεται 10 χρονων!!!! Ειναι απιστευτο ποσο γρηγορα παιρνουν τα χρονια...... Την εχω ακομη για μικρουλα κι ομως συνειδητοποιησα πως ποτε πια δεν θα εχει μονοψηφιο νουμερο η ηλικια της......Και βεβαια το τρομερο ειναι πως σημερα εχω και 'γω επετειο: 10 χρονια μαμα!!!!! με ο,τι σημαινει αυτο.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalhmera koritsia kai xronia polla se osoys kai oses giortazoyn.

Kala koimhthikame shmera 6gia gala kai nani pali,den jerw ti exei pathei kai jypnaei apo ths 8 ayth prin thn 9 den shkonotan pote...

enooite oti psaxnw gia paidiatro opoia Xerei kapoion as moy pei(menw filadelfia).

KALH EVDOMADA.

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Καλημερα κουκλες.

Καιρο ειχαμε να τα πουμε. Περασαμε παλι μια βολτα από το νοσοκομειο με βροχιτιδα την περασμενη βδομαδα. Ταλαιπωρηθηκαμε, ο μικρος πολυ γκρινια, μονο αγκαλια καθοταν. Ευτυχως γυρισαμε πριν μερικες μερες και βρηκε κατευθειαν το ρυθμο του και το κεφι του.

Εχω χασει λιγο τα νεα σας. Δεν εχω και φατσοβιβλιο.

Παντως χρονια πολλα στους εορταζοντες και καλοφωτιστα ολα τα μωρακια που εχουν βαφτιστει.

Ελενα 10 καλως ηρθες.

Ρια να χαιρεσαι την κορουλα σου.

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

kalimeraaaaaaaaaaaaaa

.......litsaki kouragio einai barbaro ontws toso prwino ksipnima!na xaireste to onoma sas!! giati les episimws apo tou xronou giortazete?

..... :)

Λέω οτι γιορτάζουμε ανεπίσημα γιατί δεν έχουμε βαπτιστεί ακόμα!! Αλλά το όνομα μας θα είναι Αγγελική, οπότε απο του χρόνου θα γιορτάζουμε και επισήμως!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Μπονζουουουούρρρρρρρρρ......

Ρε παιδιά, τέτοια ίωση δεν έχω ξαναπεράσει, δεν θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου σε τέτοιο χάλι... Τετάρτη - Σάββατο, η φωνή δεν έβγαινε, επικοινωνούσα με σημειώματα, καταρροή απίστευτη, βήχας που δε με αφήνει να κοιμηθώ, φρίκη... Έβγαλα και επιχείλιο έρπητα από πάνω, που με αγχώνει μην κολλήσει η μικρή κι είμαι όλη μέρα με σαπούνια, οινοπνεύματα και τα ειδικά pads που τον καλύπτουν, έβγαλα και κριθαράκι, είναι να γελάς... Τώρα η φωνή ψιλοβγαίνει αλλά όλα τα υπόλοιπα χάλια... Έχω κι αυτό το κατάχλωμο χρώμα και τους μαύρους κύκλους, να τρομάζεις μόλις με βλέπεις... Ευτυχώς η μικρή είναι καλά...

Οπότε, alpan, σε συμπονώ ολόψυχα και σου εύχομαι περαστικά. Και, Λιτσάκι, ελπίζω να τη γλιτώσεις με ένα απλό συνάχι, γιατί αλλιώς δεν παλεύεται... Και χρόνια πολλά για τη μικρούλα σου, και για φέτος και για του χρόνου, τι σημασία έχει που δεν την έχετε βαφτίσει ακόμα; Χρόνια πολλά και στη Μαγδούλα σου, Ρία, να τη χαίρεσαι κι εκείνη και όλη την υπόλοιπη οικογένεια... 10 χρόνια, ε; Πωπω, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να με φανταστώ μαμά πριν 10 χρόνια, θα υπέφερε μαζί μου το έρμο... Νατάσα, τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, έτσι; Φαντάζομαι ότι εσείς θα προσέχετε ακόμα παραπάνω τις ιώσεις αυτόν το χειμώνα, αρκετά έχετε ταλαιπωρηθεί... Και ναι, Έλενα, ψάξε για παιδίατρο κι εσύ - όπως και πολλές από μας τελικά - το παιδί δεν είναι πειραματόζωο να του δίνει τις κορτιζόνες και τις αντιβιώσεις έτσι για πλάκα...

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

ρια να τη χαίρεσαι! πολύχρονη και ευτυχίσμένη!! περιμένουμε φώτος από τούρτες ε;; πλησιάζουν τα γενέθλιά μας να παιρνουμε καμιά ιδέα

νατάσσα περαστικά σας ήμουν έτοιμη να γκρινιάξω για το χθεσινό βράδυ αλλά συμμαζεύτηκα τι να πω τώρα

βεβαι χθες το πρωι πήγαμε ημερήσια σε ένα ορεινό χωριύ του Παγγαίου (κοντά στην Καβάλα) και το απόγευμα σε παιδικό πάρτυ, ο Μάριος γενικά ήταν κύριος αλλά στην επιστροφή στο αυτοκίνητο τα είδα όλα...

i1lzp2.png

Δε σας είπα, βγάλαμε και 2 δόντια επιτέλους! Πάνω που είχα αρχίσει να πιστεύω ότι η μικρή θα έμενε αιωνίως φαφούτα... Εξ ου και η γκρίνια και η ανορεξία και τα ξυπνήματα μέσα στη νύχτα προφανώς... Ναι, ναι, δε μου φτάνει το χάλι μου, τα έχω κι όλα αυτά από πάνω, όπως και πολλή δουλειά που ειλικρινά δεν ξέρω πότε θα την κάνω... Και δε λέω, βοηθάει ο άντρας μου σε γενικές γραμμές, αλλά εκεί που τον περιμένω να γυρίσει από τη δουλειά να πάρει τη μικρή να κάνω κι εγώ πέντε πράγματα που δεν προλαβαίνω αλλιώς, μου λέει κάτι του τύπου: "Αμάν, εμένα περιμένεις όλη μέρα να γυρίσω για να τα κάνεις όλα; Και όλο το πρωί τι κάνεις;" και με μπουρλοτιάζει... Ναι, ρε φίλε, γιατί ως γνωστόν όλη μέρα, κάθομαι και κάνω zapping! Οπότε, Cate, τις τρώω κι εγώ τις φρίκες μου, κι επιπλέον δεν βγαίνω κι από το σπίτι για να πάω στη δουλειά και να ξεδώσω λίγο, πρέπει να δουλέψω από το σπίτι, που και αδύνατο είναι αυτόν τον καιρό με τη μικρή και δεν μου δίνει μια αφορμή να κάνω κάτι σε διαφορετικό περιβάλλον!

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια~~

Ρία χρόνια πολλά και από εδώ, να την χαίρεσαι την κούκλα σου!!

Νατάσσα μου, να είναι περαστικά σας!! Αυτός ο άστατος καιρός η αλήθεια είναι ότι δεν βοηθάει τα μωράκια μας..ακόμα και εμάς επηρεάζει!!

Λίτσα, να την χαίρεσαι!!Εχουμε άλλους εορτάζοντες σήμερα??? Να τους χαιρόμαστε!!

Εμείς ξυπνήσαμε 4:30, μέχρι τις 5 το παλέψαμε αλλά τελικά 5:15 ήπιαμε γάλα και κοιμήθηκε μέχρι τις 8..βασικά, πάλι είχε ξεσκεπαστεί για αυτό και ξύπνησε :-(

Τώρα κοιμάται, μόλις ξυπνήσει μάλλον θα πάμε παιδίατρο για το εμβόλιο...

Θέλω να μαγειρέψω φαγητό και να ετοιμαστώ..

Θα τα πούμε μετά..φιλάκιααα!!!

Α να μην το ξεχάσω..Σοφία, λένε ότι όταν τα μωράκια περνάνε μια έντονη ημέρα με καινούργια ερεθίσματα, μετά έχουν ένα εκνευρισμό λόγω των πολλών καινούργιων εικόνων που έχει ο εγκέφαλος να επεξεργαστεί. Το παλίο που λέγανε "ο ύπνος θρέφει τα μωρά" ισχύει από την άποψη ότι στον ύπνο τα επεξεργάζονται όλα. Για αυτό και όσο μεγαλώνουν κοιμούνται και λιγότερο στη διάρκεια της ημέρας, πλέον το νευρικό σύστημα αναπτύσσεται και χρειάζονται λιγότερο χρόνο αφομοίωσης..και τώρα πάω να φτιάξω το κοτόπουλο με την μπύρα! :tongue:

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κι εμεις βγαλαμε το τριτο δοντακι μας στο νοσοκομειο μεσα (οπως και τα δυο πρωτα, τα κατω, που τα βγαλαμε στο χειρουργειο). Και βγαλαμε το πανω πλαϊνο, περιεργο ε?

Εμεις ενω δεν εχουμε προβλημα στον υπνο, χτες τα ζουζουνια μου ειπαν να μας τρεξουνε. 2-3 η μικρη γιατι ηθελε τσισα, και μετα και γαλα και 3-5 ο μπεμπης γιατι θυμηθηκε οτι ηθελε να παιξει!!!!!!!!! Κι αν παω να γκρινιαξω σκεφτομαι τι εχουμε περασει και λεω μετα αξιζει? δεν αξιζει!!!! Παιδια ειναι..........

nG0fp2.png yu71p2.png

μαλλον κάτι τέτοιο θα συμβαίνει αν και δεν είναι ιδιαιτέρως καλά την τελευταία βδομάδα, κάτι οι άφθες, κάτι το ένα κάτι το άλλο, δεν είχε κάνει και κακά χθες όλη μέρα, έκανε 4 φορές σήμερα και κοιμήθηκε ευτυχώς τώρα

πάντως δεν ξέρω ρε παιδιά δεν το μπορεί καθόλου το αυτοκίνητο, τρελαίνεται εκεί μέσα, σκέφτομαι σοβαρά να πάρω dvd από τώρα

i1lzp2.png

α εντωμεταξύ αν τυχόν τον πάρω στο κρεβάτι μας γιατί θα λιποθυμήσω από τη νύστα πάει χάθηκε το παιχνίδι, το μυαλό του το χει να πατήσει το διακόπτη πάνω από το κεφαλάρι να ανάψει το φως!!!!!

i1lzp2.png

Κι εμείς τρελαινόμαστε για διακόπτες. Μάλλον πάντως έχουν πολλές παραστάσεις. Χθες που είμασταν όλη μέρα έξω έκανε να κοιμηθεί μια ολόκληρη ώρα, απίστευτο κλάμα, μου μαύρισε η ψυχή. Βγαίνουν και τα πάνω δόντια.... Είναι δύσκολη ηλικία για ύπνο, μάλλον

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...