Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέραααααα!!!

Ξύπνησαμε στις 5 για γάλα και κοιμηθήκαμε πάλι μέχρι 7:30!!

Ο καιρός δυστυχώς δεν προσφέρεται για βόλτα οπότε...θα στολίσουμε το δέντρο!!!Χαχαχαχαχα...!!!48 ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα!!!

Σοφία, είσαι τυχέρη και μπράβο στους ανθρώπους που καταλαβαίνουν...εμένα κάποιοι ,δεν το κάνουν επίτηδες, απλά δεν ξέρουν πώς είναι να έχεις παιδάκια..άλλοι πάλι, είναι ξερόλες!!

Π.χ. στα γενέθλια του Βασίλη, υπήρξαν περιπτώσεις που μας ρωτούσαν πού θα το διασκεδάσουμε το βράδυ, σοβάρα μιλώντας!Η άλλοι που έχουν να μας δούν καιρό "να κανονίσουμε για κανένα ποτάκι ένα βράδυ" οκκκκκ!!!!χαχαχαχαχα...

Κατερίνα, αυτός ο νεροχύτης είναι και δικός μου εφιάλτης..μιλάμε μπορεί να πλένω και 10 φορές την ημέρα!!Χάλια...

Τέλοσπαντων, καλημέρα και πάλι και καλή ψήφο!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

έλενα, άλλαξε...πες σε ποιά περιοχή μένεις,μήπως ξέρουν τα κορίτσια τα κορίτσια να σου πούν κάποιον καλό...βρε κορίτσια, η δουλειά τους αυτή είναι, τί πάει να πεί ξεχάστηκε? εγώ κάθε φορά που πάω, ακόμα και για απλή ίωση, πάντα τα σημειώνει στο βιβλιάριο και κάθε φορά τα βλέπει για να δεί τί έχουμε περάσει...αν είναι δυνατόν!!άκου να δώσει λάθος λαοιφή.....και εντωμεταξύ η ατοπική δερματίτιδα νομίζω είναι σύνηθες σε βρεφάκια, έτσι δεν είναι???

Καλημέρα. Αυπνίες είχε χθες ο σκιου μετά από έξι μήνες ύπνου. Έκλαιγε και δε σταματούσε με τίποτα 4 με 7.... Ελπίζω να μην πονούσε. Τελικά κοιμήθηκε εξαντλημένος.

Οι φίλοι μου ερχονται συχνά σπίτι και με τους κουμπάρους-κολλητους μας βγαίνουμε για κανένα φαί μαζί με το παιδί. Απλά η κολλητή μου που είναι ελεύθερη είναι σε μια περίεργη φάση, θέλει να παντρευτεί κι όλο "αναβάλλεται" ο γάμος, θέλουν να κάνουν παιδί κι όλο κάτι τυχαίνει και λέει σε μένα τις χοντράδες. Δεν μπορώ να κοινοποιήσω σε όλη την παρέα "γειά σας έχω σήμερα μια θλίψη", θα φρικάρουν. Είχα δυο τρεις ανθρώπους να τα λέω και τώρα δεν....

Καλημερούδια!!!

Σας γράφω γρήγορα τα νέα μας!!!!

Καταρχήν, χθες είχαμε μηνογενέθλια!! Έγινε 9 μηνών το μαναράκι μου!!!!

Προχθές πήγαμε παιδίατρο, την εξέτασε, ευτυχώς δεν είχε ακροαστικά, κάναμε και τα 2 εμβόλια. Είναι 73εκ και 9200γρ. Όλα οκ!! Η παιδίατρος είναι πολύ ευχαριστημένη και μαζί της κι εγώ!! Σε 10 μέρες ξεκινάμε και ψαράκι. Ρώτησα και για κάστανο και μου είπε να της δίνω αν θέλω!!

Χθες πήγαμε βόλτα στο Τατόι, (γιορτή της αεροπορίας γαρ), είχε πολύ καλό καιρό και περάσαμε όμορφα...

Αυτά τα νέα μας!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

ιωαννα δεν ειναι τοσο συνηθες το ποσοστο ειναι 5 με 8% απλα το 60% τον ασθενων ειναι βρεφοι.δεν ειναι κατι σοβαρο απλα θελει παρακολουθισει απο παιδοδερματολογο γιατι ολα αυτα εχουν σχεση και με αλεργιες.το ασχημο ειναι να βλεπεις αυτο το ομορφο πρωσοπακι με κοκκινιλες το καλο ειναι οτι θα φυγουν προς το παρον.σας ευχαριστω που σιμπασχετε στον εκνευρισμο μου!!!!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

Καλησπερα !!!

Καλε Κατερινα ηρεμησε, ολες εχουμε τα πανω και τα κατω στην ψυχολογια μας.. λογικο ειναι, θελει λιγο καιρο ακομα να επανελθουν οι ορμονες μας. και να ξεκουραστει και το σωμα απο την γεννα...

Ελενα αλλαξε παιδιατρο καλε.

Εμεις πηγαμε εκκλησια σημερα, η δευτερη κοινωνια μετα την βαφτιση, ηταν και ο μητροπολιτης στην λειτουργια και μας πηρε μεσημερι να ξεμπερδεψουμε... μετα πηγαμε πειραια για καφεδακι ευτυχως η νεφελη κοιμηθηκε και κατσαμε και εμεις λιγο σαν ανθρωποι χαλαρα... πριν λιγο ψηφισαμε και τωρα με περιμενει η φιλη μυ η σιδερωστρα... οχι τπτ αλλο να μην ξεχνιομαστε... χιχι...

mYQbp2.png

βρήκα αυτό το θέμα στο φόρουμ, ρίξε μια ματιά τί κάνουν και άλλες μανούλες και πως το αντιμετωπίζουν, ελπίζω να σε βοηθήσει!!

Καλέ που χαθήκατε όλες????????????

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20687&highlight=%E1%F4%EF%F0%E9%EA%DE+%E4%E5%F1%EC%E1%F4%DF%F4%E9%E4%E1

Γειά σας κοριτσάκια, πήγαμε βόλτα σήμερα από τη φρουτόκρεμα ως τώρα και στάνιαρα η γυναίκα. Άλλος άνθρωπος σας λέω.... Τελικά βγάλαμε και το τρίτο μας δόντι για αυτό η χθεσινή αγρύπνια. Δεν έχει βγει όλο, μόνο η μια μύτη γρατζουνάει, η άλλη φαίνεται σαν να είναι ακόμα μέσα από το ούλο. Γίνεται αυτό;

Με γεια σας Κατερίναααα!!!Είμαστε ισοπαλία!!χαχαχαχαχα..

ναι καλέ γίνεται να φαίνεται μόνο μία μυτούλα, σε 1-2 ημέρες θα φάνεί όλο..εμείς που έχει περάσει 1 εβδομάδα και ακόμα να φανεί το 4ο...είμαστε κουτσοδόντες!!

Καλά δεν το συζητώ ότι η βόλτα ανανεώνειι...μπράβο, πάντα τέτοια!!

Βρε κορίτσια, η καρδούλα πού χάθηκε?

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες . Εχω καιρο να διαβασω νεα σας . Δυστυχως εμεις υποφέρουμε ακόμη με τα ξυπνηματα της μικρής , αλλα κατα τα αλλα είμαστε καλά .

Εχουμε 2 δοντάκια και θελουμε ολο παιχνιδια και βολτες . Καλα , που την βρίσκουν τοση ενέργεια ?

Σοφάκι, sos!!!

Είχες παραγγείλει παπουτσάκια του Μαριου απο το pediped, έτσι δεν είναι?

Θέλω κι εγώ αλλά μου βγάζει 60$ μεταφορικά ενώ ανα φέρει οτι ειναι δωρεάν για ευρώπη ανω των 75$... τι κανω λάθος??

EIXrp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!! Ανεπίσημα γιορτάζουμε κι εμείς!!!! Επισήμως απο του χρόνου!!!

Σοφάκι sorry που σε ζαλίζω αλλά είμαι άχρηστη! Δεν μπορώ να βρω που πρέπει να συμπληρώσω τον κωδικό 75ship για την δωρεάν αποστολή... μπορείς να βοηθήσεις?

Ελπίζω να πάει ήρεμα η εβδομάδα... με τριγυρνάει ένα ψιλοσυναχάκι (ΝΑΙ, ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΎΤΩΣΑ...) και δεν αντέχω.... θέλω να πάω σπίτι μου ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!

EIXrp2.png

kalimeraaaaaaaaaaaaaa

elpizw na eiste oles kala! egw to sk imoun poli kriwmeni me sinaxi k mia fwni ntalikeri, barethika pia! eutixws i mikri mou einai kala,pisteuw na min tin kolisa ti na pw pia exei katantisei blakeia me autes tis iwseis!!

litsaki kouragio einai barbaro ontws toso prwino ksipnima!na xaireste to onoma sas!! giati les episimws apo tou xronou giortazete?

kala elena10 an einai dinaton re c aparadekti i giatros sou! kala ennoeite pisteuw oti psaxneis gia allo paidiatro e? opws eipe k i mummy ok antrwpoi einai na kanoun ena psilolathaki alla oxi k etsi!!!!

kata t'alla ta gnwsta ksipnisame apo tis 6 gia gala k ksanakoimithike stis 7,30 twra nomizw ksipnaei siga siga..

den kserw ti na mageirepsw simera.exw barethei ta idia k ta idia !eseis ti tha ftiaksete?

xronia polla se osous k oses giortazoun!!! filia kalimera :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...