Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χρονια πολλα στους εορταζοντες!!

Λιτσακι που δουλευεις? κ εγω κορωπι!

καλα ελενα θα τον εκραζα τρελα!! δεν νομιζω οτι υπαρχει χειροτερο πραγμα απο την αντιβιωση κ την κορτιζονη!!! ειδικα για τα βρεφη! πρεπει να ειναι παντα η τελευταια επιλογη που θα εχουμε! της κουμπαρας μου της ελεγαν οτι ειχε αλλεργια η μικρη πηρε το μωρο ενα καρο κορτιζονη κ τελικα ειχε μια δερματιτιδα οπως σχεδον ολα !!!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kale pou phgate oles??? na pshfisete???? erhmiaaaaaaaaaa

shmera me 3ypnhse o gios mou stis 7 ki afou moirasame to gala phgame laikh kai meta gia kourtina saloniou paei k ayto ante mexri ta xristougenna 8a maste euprepeis...

perimenw to niko douleuei k erxetai 3 exw lyssa3ei...ekana psarakia, pagasius sto fourno me moustarda kai laxanika

ayrio yparxei periptwsh na pame hmerhsia makari giati bare8hka

filakia

i1lzp2.png

Ρε κορίτσια, τα έχω παίξει, κλαίω όπως τότε που πρωτογέννησα. Δηλαδή χωρίς κανένα λόγο. Βαρέθηκα, μόνο δουλιεά, μωρό, και μαγείρεμα και άπλωμα και νεροχύτης δράκουλας που γεμίζει μόλις τον αδειάσω. Και είπαμε να πάμε καμιά βόλτα μετά το φαγητό και με έπιασαν κάτι κλάματα και δεν ήθελα να πάω πουθενά. Και δε μου φταίει και τίποτα συγκεκριμένο.

Διαφημίσεις

cate ipomoni xalarwse tha perasei!!

oles exoume ta ksespasmata mas! egw wres wres aporw me ton antra mou pou me anexete.einai an to kaloskefteis poli diskoli i fasi pou pername..ennoeite oti ta paidia mas einai olos mas o kosmos, to pan gia mas k den ta allazoume me tpt, alla skepsou pws i zwi mas exei allaksei ENTELWS kai iposeinidita kapou kapou den mporoume na dextoume oti k to pio aplo prama, me ena mwro ginete sintheto!!! den thelw na pareksigisete auta pou grafw pisteyw katalabainete ti thelei na pei o poiitis! ta lew gia na ta akouw k egw! :)

Γειά σας κορίτσια

Εχω βάλει τον Νικόλα σε "ηρεμία" και κάνει ένα ψεύτικο κλάμα όλα τα λεφτά...

ήθελα να μπώ να πώ κάτι ,γιατί έχω νευριάσει πολύ!

ΠΟΤΕ,ΠΟΤΕ,ΠΟΤΕ δεν ξανακάνω δουλειά με γνωστούς ,φίλους, συγγενείς!!!

Να τώρα θυμήθηκα πάλι τις φωτό της βάφτισης...μα είναι δυνατόν??Μια φωτό με τις μπομπό δεν έχει, από τον στολισμό τίποτα, από μπισκότα, βιβλίο ευχών μηδέν..στου Νικόλα δεν ξέραμε ποιά φωτό να πρωτοβάλουμε και εδώ ψάχναμε μία να είμαστε οκ..δλδ με ανοιχτά μάτια και χωρίς μορφασμούς- δεν βρήκαμε τελικά μία και οι 4 :-(

Εχω νευριάζει, γιατί ενώ ήξερα τη δουλειά του φωτογράφου του Νικόλα και ήμουν ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένη, βάλαμε αυτόν και καλά γνωστός και φίλος και, και...ΣΚ$#$^$%&^!!!!ΣΥΝΕΧΊΖΩ ΣΕ ΛΊΓΟ

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

...μπορεί να σας φάινεται ανούσιο και μπορεί κα να είναι, αλλά δώσαμε 1200 ευρώ και δεν θα έχω και το αποτέλεσμα που θέλω!!!

Αλλο θέμα τώρα...

Κατερίνα, το έχω περάσει πολλές φορές, μην ανησυχείς είναι εντελώς φυσιολογικό, είσαι απλά άνθρωπος και όχι σουπερ ήρωας...

σκέψου απλά, πως μερικές φορές η ρουτίνα μ,πορεί να μας κουράζει, αλλά είναι προτιμότερη 1000 φορές από άλλα πράγματα...

Να σκέφτεσαι πως το πιο σημαντικό είναι να είστε καλά εσείς και ο σκίου, και πως τα πράγματα εννοείται δεν θα είναι έτσι μια ζωή...το παιδάκι σου μεγαλώνει και θα σου χαρίζει κάθε μέρα και άλλες χαρές!!Και το νεροχύτη τέρας δώσε του4 μια μούτζα-σικ!!!- και πήγαινε βόλτααααααα...βγές έξω όταν αισθάνεσαι έτσι!!!

Δικιο έχεις βρε Ιωάννα, τζάμπα την έχασα τη βόλτα μου σήμερα, από μ@λακία μου. Πιέζομαι ρε γαμώτο και δεν μπορώ και να τα πω. Η μάνα μου θα αρχίσει να με κατηγορεί για ό,τι μπορείς να φανταστείς (είναι έτσι το στυλ της) κι οι φίλες μου είναι σε άλλη φάση. Θα μου πουν να τον πάρω και να πάμε στα μπουζούκια - είναι ικανές.....

Διαφημίσεις

Κατερίνα, ένα ξέρω να σου πώ σίγουρα!Αν ο άλλος δεν είναι στην ίδια φάση περίπου με εσένα, δλδ να έχει μικρό παιδάκι, δεν σε καταλαβαίνει. ΟΙ γονείς αρχίζουν τα "και εμείς περάσαμε δύσκολα να σας μεγαλώσουμε και δεν είχαμε και τις δικές σας ευκολίες και ξέρεις τί ξενύχτι έχω ρίξει εγώ" κ.ο.κ. και οι φίλες χωρίς παιδιά, απλά ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!Οσα και να έχεις ακούσει, όσα και να σου έχουν πεί ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!ΤΕΛΟΣ!!!

Αυριο πάρε τον σκίου και πάτε μια βολτούλα, θα έχει καλό καιρό και άσε τις δουλειές!!Δουλειές πάντα θα υπάρχουν!!

όσο για τις φωτό...ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΣΕΣ!!!Γκρρρρ...........:evil::evil::evil:

Για οσες ξερετε την ιστορια μου με την παιδιατρο δεν τελειονει εδω σας εχω και part2.σημερα το μεσιμερη λοιπον αφου περασα ενα πολυ ωραιο πρωινο με τον αντρα μου και την ελενα για καφεδακι πηγα την ελενα στο παιδον γιατι τα σημαδια της δεν υποχορουσαν.

η αλοιφη για οσες θημαστε τον 35$ με την κορτιζονη που μου ειχε δωσει η ιδια παιδιατρος που εκανε τη λαθος διαγνοση δεν επιτρεποταν να χοριγιθει σε παιδια κατω τον 2 ετων ελεγε το φιλαδιο το οποιο διαβασα σημερα το πρωι.

Πηγα λοιπον στο παιδων μου λενε ατοπικη δερματοπαθεια εχει το μωρο ,ειναι μια παθηση η οποια συνιθος φευγει στην πρωτη σχολικη ηλικια περιπου στα 5.μου ειπαν να σταματισω την προηγουμενη αλοιφη γιατι δεν χοριγιται σε βρεφη και μου δωσαν μια αλλη κορτιζονουχα φυσικα.

το ευχαριστο ειναι οτι βρικα ακρη,με στειλαν να την παρακολουθει παιδοδερματολογος και με πολυ προσοχη δεν θα τα βγαζει σηχνα τα σημαδια,το δυσαρεστο ειναι οτι θελω να δειρω την προηγουμενη παιδιατρο και ποιος θα με κρατισει δεν ξερω.

συγνομη για τα ορθογραφικα μου λαθοι αλλα γραφω βιαστικα και νευριασμενα.

αυτα λοιπον....

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Άλλαξε παιδίατρο, elena10. Κι εγώ όταν ήταν 6 μηνών ο σκίου τον άλλαξα. Κόντεψε να με τρελάνει πως το παιδί δεν παίρνει βάρος γιατί είχε πάρει 300 κι όχι 400 γρ εκείνο το μήνα. Τώρα είμαι πολύ πιο ήσυχη.

Οι φιλές μου εντελώς άλλη φάση.... Ελεύθερες κι ωραίες.... Να φανταστείς ο σκιουράκος μια φορά έχει δει μωράκι από κοντά....

Με έχει πάρει από κάτω γιατί η δουλειά μου την πρώτη κάθε μηνός είναι απάλευτη, πονάει και το δάχτυλό μου, έχω και την ορθοστασία 10 ώρες κάθε μέρα και μετά γυρίζω και σε ένα μωράκι που βγάζει δοντάκια. Ε, λογικό είναι ως ένα βαθμό.

καλημέρα.... Σηκώθηκαμε πάλι στις 7 να μοιράσουμε το γάλα... Αχ τουλάχιστον αυτοί που δουλεύουν το σκ ξεκουράζονται και κοιμούνται παραπάνω... Τι σας τα λέω δεν τα ξέρετε σάμπως. Εγώ δεν εχω παράπονα από τους φίλους μου οφείλω να δηλώσω... Και να κάνω 3 σβουρες και να κουνηθώ από τι θέση μου και να φτυστω και 8 φορές! Ειδικά από τους ελεύθερους ρε παιδιά πιο πολύ τους βλέπω εντάξει δε βγαίνουμε βράδυ αλλά κάτι κάνουμε καφέ φαΐ...

Έλενα καλά θα κανείς να τον αλλάξεις εντάξει να τους ξεφεύγει κάτι άνθρωποι είναι αλλά όχι και να δίνουν αλόγιστα φάρμακα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...