Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωαννα κ Λιτσακι να τους χαιρεστε!!! Χρονια τους πολλα και χαρουμενα!!

Εμεις σημερα ειμαστε ετσι κ ετσι, η μικρη λιγο γκρινια εγω λιγο ιλιγγο (ναι με ξαναθυμηθηκε...:() αντε κουτσα κουτσα εφυγε και αυτη η εβδομαδα... και απο αυριο σκ!!!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Ελενα μαλλον πρεπει να αλλαξεις παιδιατρο αμεσως.... και συμφωνω και εγω πως ειναι πιο σημαντικο που πηρε το παιδι τοση κορτιζονη αχρηστη, παρα τα 35 ευρω...

Παντως γιαυτο που λεγατε για το σιδερο, ηθελα να σας πω κ ολο το ξεχνουσα, και εμενα ο παιδιατρος μου ειχε πει μεχρι να παει η μικρη τουλαχιστον εξι μηνων ο ατμος στα ρουχα της απαγορευεται...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου???????????

Λοιπόν ήρθε η μαμά μου εχθες και μου σιδέρωσε καμιά δεκαριά πλυντήρια!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Και φυσικά η ατάκα της ημέρας ήταν "φέρε μου και κανένα σεντόνι είναι το αγαπημένο μου"!!!!!!!!!!!!!!:?:???::?

Τι να πεις....

Έφτιαξα την τυρόπιτα που έφτιαξε η Αργυρώ εχθές το 10 με 1!!! Άπαιχτη!!!!!!! Και μετά είδαμε το Eat, pray, love!!!!!

Πάω να ετοιμάσω την μικρή για παιδικό!!!!! Φιλάκια προς το παρόν!!!!!

Kalhspera θα πω γιατι αν πω καλημερα θα με κοροιδευετε.Εμενα παλι κοιμουνται απο χτες τι να πω.αφου σηκωθηκα γιατι ειχα χορτασει υπνο φυσικα.

Εχω εγω σεντονακια να στα στειλω?Εμεις λεμε να φερουμε αυριο την πεθερα μου για να βγουμε.Επιτελους.Ε της εχω κι εγω μια λεκανη με ρουχα αν δε με πιασει και τα κανω σημερα.

Σκεφτομαι πως αν τα κρατησει κι απο τις 9 να φυγουμε μεχρι να γυρισουμε αυτα θαναι ξυπνια ισως να μη χρειαστει καν να τα κοιμησει.

Αστη κι αυτη να μαθει να δει τη γλυκα!!!!!!

Θα παμε για χορο σενα παρτυ.Μονο που περιμενω περιοδο απο στιγμη σε στιγμη το νιωθω δηλαδη και ειμαι καπως.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ελενα απαραδεχτη η παιδιατρος, τι να πω νομιζω δεν ξερουν τι τους γινεται.Εγω επαθα αλλο.Οταν πηγαμε παιδιατρο ενω ο μπεμπης βηχει ολη μερα εκει τον επιασε και ηταν μια χαρα ουτε βρασιμο ειχε τιποτα.Του λεμε γιατρε ειναι δυο βδομαδες καιχει βηχα μηπως να παρει καμοια αντιβιωση το παιδακι.Μας λεει δεν τον ακουω ναχει ακροαστικα.

Ελα ομως που εχουν περασει 5 μερες και βηχει χειροτερα απο πριν τι να πω.Βεβαια καναμε και εμβολιο πνευμονιοκοκου και ισως να τον επιβαρυνε.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διατροφική Αξία Κάστανου

Η καστανιά αποτελεί ένα από τα πιο χρήσιμα δέντρα, αφού τα πάντα πάνω της- φύλλα, καρπός, φλούδα-μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να θεραπεύσουν ή να ανακουφίσουν από πολλές ασθένειες, όπως οι αιμορροϊδες, η ανορεξία, ο κοκκίτης, οι ρευματισμοί και ο πυρετός.

Ο καρπός της, τα κάστανα, ανήκουν στους ξηρούς καρπούς. Τα αγαπάμε πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς τα γευόμαστε λίγους μήνες το χρόνο και κυρίως το χειμώνα. Τα τρώμε ζεστά, ξεροψημένα ή βραστά.

Έχουν αρκετές θερμίδες, 370 τα 100 γραμ, περιέχουν 48% νερό, πολλά ορυκτά άλατα, ενώ αποτελούν καλή πηγή πρωτεϊνών (περιέχουν απαραίτητα αμινοξέα), υδατανθράκων ( 45%, με μορφή κυρίως αμύλου), βιταμινών C, B1 και B2, φυλλικού οξέος καθώς και ασβεστίου, μαγνησίου, φωσφόρου, σιδήρου, νατρίου και καλίου. Το κάστανο, ωμό ή ψητό, αποτελεί μια πλήρη τροφή, ιδανική για παιδιά στην ανάπτυξη, για όσους αναρρώνουν από διάφορες ασθένειες, όπως η έντονη διάρροια και για αθλητές.

Επίσης, όπως όλοι οι ξηροί καρποί, τα κάστανα συμβάλλουν στην καταπολέμηση του στρες και της κόπωσης καθώς και στη μείωση της κακής-LDL χοληστερόλης, αλλά η υπερβολική κατανάλωσή τους συμβάλλει στην αύξηση του σωματικού βάρους.

PN8Qp2.png

csXep2.png

ΜΜΜΜ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥΠΑ

Συστατικά

1 κιλό κάστανα

3 φλιτζάνια ζωμό κρέατος (από μοσχάρι ή κοτόπουλο)

3 σκελίδες σκόρδο, αποφλοιωμένες

3 φλιτζάνια μαγειρεμένο πουρέ πατάτας (6 μέτριες βρασμένες πατάτες περασμένες από μπλέντερ)

6 κουταλιές βούτυρο μαλακό, ανάλατο

1 /2 έως 3 /4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος ( ή γάλα με χαμηλά λιπαρά)

Αλάτι

4 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα ( προαιρετικά)

Εκτέλεση

Χαράξτε τα κάστανα σε ένα ή δύο σημεία και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 C για 8 λεπτά ή μέχρι να δείτε ότι έχουν ψηθεί. Όταν κρυώσουν αρκετά, αφαιρέστε το εξωτερικό μέρος τους και το εσωτερικό χνουδωτό στρώμα τους.

Σε μια κατσαρόλα, σιγοβράστε τα κάστανα, το ζωμό κρέατος και το σκόρδο, περίπου για 25 λεπτά ή μέχρι τα κάστανα να είναι καλοβρασμένα. Δοκιμάστε να τα τρυπήσετε με ένα πιρούνι, αν τρυπιούνται εύκολα τότε σημαίνει ότι έχουν βράσει. Στραγγίξτε τα και πετάξτε το σκόρδο. Περάστε τα από το μύλο που έχετε για τον πουρέ ή από ένα μπλέντερ.

Μεταφέρετε τον πολτό σε μια κατσαρόλα αρκετά μεγάλη ώστε να χωρά και τα άλλα συστατικά. Προσθέστε τον πουρέ πατάτας, 5 κουταλιές βούτυρο, 1 /2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος, αλάτι και ανακατέψτε. Προσθέστε όση κρέμα χρειάζεται εάν το μείγμα φαίνεται πολύ συμπαγές.

Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, περάστε τα κρεμμυδάκια από το υπόλοιπο βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν και ανακατέψτε τα με τον πουρέ. Σερβίρουμε αμέσως.

Τα συστατικά επαρκούν για 6 – 8 μερίδες.

Tip: Μπορείτε να κρατήσετε 2-3 κάστανα, να τα κόψετε κομματάκια και να γαρνίρετε τον πουρέ, έτσι το πιάτο σας θα αποκτήσει όμορφη όψη.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Μολις εμαθα ευχαριστα νεα για τη δικη για το δευτερο εννιαμηνο που διεκδικω.θα ΓΙΝΕΙ η δικη Ιανουαριο οποτε η αποφαση θαχει βγει μεχρι το Μαιο και ελπιζουμε να ειναι θετικη!!!!!!Και να μη χρειαστει να μπω σε διαδικασιες με τα παιδακια μου απο Σεπτεμβρη.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Διατροφική Αξία Κάστανου

Η καστανιά αποτελεί ένα από τα πιο χρήσιμα δέντρα, αφού τα πάντα πάνω της- φύλλα, καρπός, φλούδα-μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να θεραπεύσουν ή να ανακουφίσουν από πολλές ασθένειες, όπως οι αιμορροϊδες, η ανορεξία, ο κοκκίτης, οι ρευματισμοί και ο πυρετός.

Ο καρπός της, τα κάστανα, ανήκουν στους ξηρούς καρπούς. Τα αγαπάμε πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς τα γευόμαστε λίγους μήνες το χρόνο και κυρίως το χειμώνα. Τα τρώμε ζεστά, ξεροψημένα ή βραστά.

Έχουν αρκετές θερμίδες, 370 τα 100 γραμ, περιέχουν 48% νερό, πολλά ορυκτά άλατα, ενώ αποτελούν καλή πηγή πρωτεϊνών (περιέχουν απαραίτητα αμινοξέα), υδατανθράκων ( 45%, με μορφή κυρίως αμύλου), βιταμινών C, B1 και B2, φυλλικού οξέος καθώς και ασβεστίου, μαγνησίου, φωσφόρου, σιδήρου, νατρίου και καλίου. Το κάστανο, ωμό ή ψητό, αποτελεί μια πλήρη τροφή, ιδανική για παιδιά στην ανάπτυξη, για όσους αναρρώνουν από διάφορες ασθένειες, όπως η έντονη διάρροια και για αθλητές.

Επίσης, όπως όλοι οι ξηροί καρποί, τα κάστανα συμβάλλουν στην καταπολέμηση του στρες και της κόπωσης καθώς και στη μείωση της κακής-LDL χοληστερόλης, αλλά η υπερβολική κατανάλωσή τους συμβάλλει στην αύξηση του σωματικού βάρους.

super h soupa soy tha thn kanw.apo ta embolia den ta pianei bixas kamia fora pyreto..mhpws na pareis kai esy kai kamia allh apopsh??an kai emena syxna pikna bhxei alla fenaitai pws den einai apo akroastika..

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

super h soupa soy tha thn kanw.apo ta embolia den ta pianei bixas kamia fora pyreto..mhpws na pareis kai esy kai kamia allh apopsh??an kai emena syxna pikna bhxei alla fenaitai pws den einai apo akroastika..

τη σουπα δεν την εχω κανει απλα τη βρηκα στο ιντερνετ μη σε παρω στο λαιμ ο μου

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Τι ωραία μέρα ε???? αλλά να μην δουλευέις ε????

Εμείς πήγαμε παιδίατρο εχθές στην καινούρια.... μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αλλά θα δείξει δεν ενθουσιάζομαι θα δείξει στα προβλήματα....

Γνωριστήκαμε +κάναμε μόνο το εμβόλιο της υπατίτιδας + όχι του πνευμονιόκοκου το οποίο πάει για τον άλλο μήνα...γιατί έχουμε καταρροή.. οι μυξούλες πολλαπλασιάστηκαν και ελπίζω να μην χειροτερέψει .. μου είπε 3-4 μέρες κρατάει..

Η ουσία είναι ότι έχασε πάλι βάρος με την ίωση που είχε.. 5900 πήγαμε και μου είπε να της δίνω συνέχεια...κάτι από λίγο και μου είπε να της πάρω σκόνη για το φαγητό της για να της προσθέσω θερμίδες και θα το πάρω σήμερα..

ρε κορίτσια τι extra να της δίνω???? να τρώει????

να της βαζεις στο γαλα η κ στο φαγητο μια κουταλια απο το κοιμαμαι κ μεγαλωνω. ειναι ρυζαλευρο κ καλαμποκι

οσο για καλαμποκι κανονικο εγω του βαζω στο κοτοπουλο λιγα σπορακια, βραζει μια χαρα

και αβοκαντο επισης του βαζω ωμο στο κοτοπουλο λιγο οχι πολύ ή και στην φρουτοκρεμα..δεν ρωτησα την γιατρο, χεστηκα δεν ξαναρωταω για φαγητα κ τετοια ακολουθω το ενστικτο μου κ αφου το τρωει μια χαρα, τελος

μας εχουν πρηξει μη το ενα οι μισοι ναι οι αλλοι μισοι!!!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

επισης αν δεν μου φαει φρουτοκρεμα του κανω χυμο στον αποχυμωτη με τα κλασσικα φρουτα κ οτι αλλο μου κατεβει

πορτοκαλαδα παντα μετα απο μια ωριτσα που θα φαει μεσημεριανο..καλα οχι ποσοτητα

ενα πορτοκαλι στιβω κ καμια φορα αν εχω και ενα μανταρινι μεσα

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...