Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε τι τραβαω με ολους τουσ ασχετουσ παιδιατρους.Ακουστε τον πονο μου.Πριν 15 μερες η κορη μου εβγαλε κατι σημαδια στο πρωσοπο λεω θα φυγουν,δεν φηγαν εγιναν χειροτερα την παω την περασμενη τριτη στην παιδιατρο την κοιταει μου λεει"αα δερματικος σταφιλοκοκκος ειναι βεβαια φως φαναρι"μου δινει μια αληφη για 5 μερες μου λεει θα περασει.περνανε οι 5 μερες την περνω τηλ της λεω ειναι χειροτερα απο την μυτη και κατω ειναι κοκκηνη.Μου λεει δωστης αντιβιωση για 8 μερες.Τρελαθηκα και εγω μπηκα στο internet και εψαξα για σταφιλοκοκκο ειδα κατι φωτο και φρικαρα με την ιδεα οτι η μικρη μου θα γινει ετσι.Την περνω τηλ σημερα το μεσημερι της λεω η μικρη ειναι χειροτερα λεει φερτινα να την δω,πηγαινω και εγω την βλεπει μου λεει"αυτο ειναι εξανθιματικη δερματιτηδα".Τσαμπα περνει την αντιβιωση δεν της κανει τιποτα, της υπενθυμιζω οτι αυτη μου ειπε να της την δωσω η απαντηση της???????????

"εσυ μου ειπες στο τηλ οτι ειναι αλλιος τα σημαδια"αυτη ειχε ξεχαση οτι την ειχα παει και την ειχε δει και τα εριξε σε μενα.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!!!!

Το αποτελεσμα λοιπον επειδη σας ζαλισα ειναι να δωσω 35$για αλλη αλοιφη κορτιζονουχα......

ΤΕΛΕΙΑ.αυτα

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ενα εχω να πω...

Ζω απιστευτες στιγμες, ο αντρας μου στο γηπεδο, η μικρη κοιμαται, το σπιτι πεντακαθαρο, τα ασιδερωτα τα εκανα πακετο και τα εστειλα στην πεθερα και εγω σε μια απολυτη ησυχια και ηρεμια... αφου ξαπλωσα στο κρεβατι και ουτε τηλεοραση δεν βαζω να μην μου χαλασει την ησυχια.. χαχαχα... ας το απολαυσω γιατι δεν ξερεις τι σου ξεμερωνει αυριο!!! ;)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ayto einai to prasino teratai ths zhlias giati x8es phge 11 mexri na ton koimhsw k sshmera einai sto podi apo tis 7mish :mad::mad:

re seis mpas k pinei espressakia kryfa??

i1lzp2.png

Kαλημέρααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου???????????

Λοιπόν ήρθε η μαμά μου εχθες και μου σιδέρωσε καμιά δεκαριά πλυντήρια!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Και φυσικά η ατάκα της ημέρας ήταν "φέρε μου και κανένα σεντόνι είναι το αγαπημένο μου"!!!!!!!!!!!!!!:?:???::?

Τι να πεις....

Έφτιαξα την τυρόπιτα που έφτιαξε η Αργυρώ εχθές το 10 με 1!!! Άπαιχτη!!!!!!! Και μετά είδαμε το Eat, pray, love!!!!!

Πάω να ετοιμάσω την μικρή για παιδικό!!!!! Φιλάκια προς το παρόν!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους!

Ελπίζω όλοι να είστε καλά και όλες οι ιώσεις να πέρασαν.

Σήμερα ήταν να πάμε παιδίατρο για εμβόλιο και παρακολούθηση αλλά το άτιμο το εμβόλιο είναι σε έλλειψη και θα περιμένουμε καμιά δεκαριά μέρες.

Κορίτσια, αγόρασε καμία από σας βρεφικά έπιπλα από internet? Αν ναι πείτε μου διευθύνσεις γιατί ενδιαφέρεται μία γνωστή μου που γεννάει το Φεβρουάριο.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Τι ωραία μέρα ε???? αλλά να μην δουλευέις ε????

Εμείς πήγαμε παιδίατρο εχθές στην καινούρια.... μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αλλά θα δείξει δεν ενθουσιάζομαι θα δείξει στα προβλήματα....

Γνωριστήκαμε +κάναμε μόνο το εμβόλιο της υπατίτιδας + όχι του πνευμονιόκοκου το οποίο πάει για τον άλλο μήνα...γιατί έχουμε καταρροή.. οι μυξούλες πολλαπλασιάστηκαν και ελπίζω να μην χειροτερέψει .. μου είπε 3-4 μέρες κρατάει..

Η ουσία είναι ότι έχασε πάλι βάρος με την ίωση που είχε.. 5900 πήγαμε και μου είπε να της δίνω συνέχεια...κάτι από λίγο και μου είπε να της πάρω σκόνη για το φαγητό της για να της προσθέσω θερμίδες και θα το πάρω σήμερα..

ρε κορίτσια τι extra να της δίνω???? να τρώει????

lX5Hp3.png

Eleonora2 γάλα σκόνη εννοείς?

Εγώ του δίνω το Frezylac 2 και είμαι ευχαριστημένη, είναι και ευκολοχώνευτο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει δοκιμάσει και κανένα άλλο. Το βρίσκεις όμως μόνο σε φαρμακείο.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Σήμερα ΄δεν δουλεύω λλά εξακολουθω να είμαι κομμάτια. Σηκώθηκα στις 7 (μου φανηκε σαν να ήταν 10 - αφού συνηθιζω στο ξυΠνημα στις 4) και προσπαθώ να συμμαζεψω.

Η μικρή εξκολουθεί να έχει μύξες.... σήμερα έχουμε παιδίατρο, για να δούμε θα καταφέρουμε να κάνουμε τα εμβόλια μας???

Σέρνομαι....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

kalimera koritsia!!!

elpizw na koimithikate kala xtes.. bebaia xlwmo to blepw alla tespa! :tongue:

emeis kala eimaste poli kalitera apo xtes apo thema grinias klp.

irthe k i mana mou nwritera k den eixa kamia oreksi na akousw psaltiri gia to mwro tou stil den to prosexeis k kriwse k diafora tetoia, alla ti glitwsa. pire k tin mikri mazi spiti tis na kanw kamia douleia, k mallon tha koimithei ekei to bradi. bebaia exw ena agxos an exei miksoules pou den kserei na tis balei oro. tha paw to apogeuma na dw pws tha einai k an tha tin afisw k to bradi.k anarwtiemai twra, emeis otan imastan mwra k eixame mikses i manades mas ti ekanan??? ap'oti exw katalabei den eixan orous k anarofitires giati oles oi giagiades den kseroun na baloun sta mpempakia mas, opote emas pws mas ''kseboulwnan''???? xixixi

pantws exei teleia mera eksw..to apogeuma tha paw na allaksw k kati rouxa apo to baftisi. an k de pisteuw na mou ta allaksoun twra meta apo toses meres.... tha deiksei!! aytaaaaaa paw na ksekinisw giati den to exei i moira mou na erthei i ginaika telika. olo mou to anabalei ai sixtir!

filia kali meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ρε τι τραβαω με ολους τουσ ασχετουσ παιδιατρους.Ακουστε τον πονο μου.Πριν 15 μερες η κορη μου εβγαλε κατι σημαδια στο πρωσοπο λεω θα φυγουν,δεν φηγαν εγιναν χειροτερα την παω την περασμενη τριτη στην παιδιατρο την κοιταει μου λεει"αα δερματικος σταφιλοκοκκος ειναι βεβαια φως φαναρι"μου δινει μια αληφη για 5 μερες μου λεει θα περασει.περνανε οι 5 μερες την περνω τηλ της λεω ειναι χειροτερα απο την μυτη και κατω ειναι κοκκηνη.Μου λεει δωστης αντιβιωση για 8 μερες.Τρελαθηκα και εγω μπηκα στο internet και εψαξα για σταφιλοκοκκο ειδα κατι φωτο και φρικαρα με την ιδεα οτι η μικρη μου θα γινει ετσι.Την περνω τηλ σημερα το μεσημερι της λεω η μικρη ειναι χειροτερα λεει φερτινα να την δω,πηγαινω και εγω την βλεπει μου λεει"αυτο ειναι εξανθιματικη δερματιτηδα".Τσαμπα περνει την αντιβιωση δεν της κανει τιποτα, της υπενθυμιζω οτι αυτη μου ειπε να της την δωσω η απαντηση της???????????

"εσυ μου ειπες στο τηλ οτι ειναι αλλιος τα σημαδια"αυτη ειχε ξεχαση οτι την ειχα παει και την ειχε δει και τα εριξε σε μενα.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!!!!

Το αποτελεσμα λοιπον επειδη σας ζαλισα ειναι να δωσω 35$για αλλη αλοιφη κορτιζονουχα......

ΤΕΛΕΙΑ.αυτα

kala ase ta 35 eurwpoula to thema einai oti eperne tsampa antibiwsi i mpempitsa!! k o dikos mou giatros mou kanei tetoia koula tou stil a den mou to'pes auto i den thimamai ekeino... alla einai kalos! twra an einai kati sobaro,xtipa ksilo, k mou kanei kana tetoio tha ton parei k tha ton sikwsei!! ti na pw mallon apo ta polla paidakia xanoun ti mpala...

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Σήμερα ΄δεν δουλεύω λλά εξακολουθω να είμαι κομμάτια. Σηκώθηκα στις 7 (μου φανηκε σαν να ήταν 10 - αφού συνηθιζω στο ξυΠνημα στις 4) και προσπαθώ να συμμαζεψω.

Η μικρή εξκολουθεί να έχει μύξες.... σήμερα έχουμε παιδίατρο, για να δούμε θα καταφέρουμε να κάνουμε τα εμβόλια μας???

Σέρνομαι....

kala esi giati sikwnesai TOSO nwris? ti wra pianeis douleia?h einai toso makria apo to spiti sou??.. poli paketo re litsaki de paleuetai ayto to wrario!!!

kala esi giati sikwnesai TOSO nwris? ti wra pianeis douleia?h einai toso makria apo to spiti sou??.. poli paketo re litsaki de paleuetai ayto to wrario!!!

Alpan, συνδυασμός!! Σηκώνομαι ΤΟΣΟ νωρίς γιατί πιανω δουλεια στις 6 και μένω Καλλιθέα ενω δουλεύω Κορωπί!!! Καλό??

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...