Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!

Αχ Λιτσάκι, όλα μαζί ε κλασσικά!!Εύχομαι να είναι καλύτερα η μικρούλα σου το απόγευμα και να βρείς γρήγορα ρυθμούς και στη δουλειά..τόσο πρωί πρέπει να ξυπνάς βρε κορίτσι??Πωπω αυτό είναι πολύ κουραστικό όντως..η μητέρα μου ξυπνούσε τόσο πρωί για τη δουλειά και το γνωρίζω από σχεδόν 1ο χέρι..καλή δύναμη να έχεις!!

Στο φατσοβιβλίο κάνουν συντήρηση λέει..οπότε σήμερα από εδώ θα μιλάμε περισσότερο!!

Η Ναταλία και η Ελίτα που είναι καλέ???Κάτι θα κανονίζουν πάλι οι κουμπάρες, χεχεχεχε...

Εμείς εδώ, ο Νικόλας έχει συγκαεί και ουρλιάζει όταν πάω να τον αλλάξω, το βράδυ με φώναζε στις 5 να τον αλλάξω και δεν καθόταν επουδενί, ξύπνησε και η Νεφ ενώ μέχρι εκείνη την ώρα κοιμόταν σερί, πήρε ο Βασίλης τον Νικόλα στο κρεββάτι μας, τάισα τη Νεφέλη, την κοίμισα, πήρα το Νικόλα, τον πήγα στο κρεββάτι του, κάθισα και λίγο μαζί του να τον πάρει ο ύπνος, πήγε 6 παρά...6:30 ξύπνησε πάλι η μπεμπούλα, αλλά σηκώθηκε ο μπαμπάς της και εγώ κοιμήθηκα μέχρι 7:30. Και τώρα πρίν από λίγο ξανακοιμήθηκε..εντωμεταξύ μου φαινόταν λίγο ζεστή και της βάζω θερμόμετρο, 37,2 οκ δεν είναι και τίποτα, αλλά τη μυξούλα μας την έχουμε...ουφ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalhmera exw mia wra sthn kouzina k akoma den teleiwsa :(

kai fysika o marios sta podia mou na mou trabaei to panteloni

apo to prwi kanei broum broum broum ypopsiazomai oti apotypwse thn allagh taxythtas sto podhlataki tou pou tou ma8e o mpampas mou

kala xa8hke na ma8ei na leei tipota pio xrhsimo?

giota sympasxw leme....

x8es efaga sto patwma ths kouzinas me to mario dipla mou k na ormaei sto kounoupidi! tou dwsa 3inisthke kai meta pali zhtouse ti na pw

litsa aman bre paidi mou kala poly prwino 3ypnhma einai ayto pragmatika

ti wra pianeis douleia? eisai makria?

i1lzp2.png

kalimera! exw ftasei sta oria mou, exw eksantlithei..ayto to prwino stis 5 k oli nixta mia anisixia den antexw allo..pragmatika bravo sas pou antexete eseis pou exete dio!k eidika esi ioanna pou sou kanoun kati germanika ksipnimata allo prama!!

griniaaaaaaaaa griniaaaa griniaaaaaaaaaaaaaaa eleos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ιδιο ωραριο εχουμε εμενα γενικα τοσο τρωει γιαυτο ειναι και 9,5κιλα τη σωζει το υψος 78 εκ αλλιος θα ηταν βοδι.Της δινεις και 9 και 12 το βραδι?

an den tis dwsw k stis 12 tha ksipnisei 3-4 k tha peinaei opote...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Τι μου κάνετε???? εμείς έχουμε λίγες μυξούλες.. και λίγη γκρίνια... για να δούμε μήπως είναι από τα δόντια που δεν έχουμε ακόμα...χχχχχχχχχχ

Να σας ρωτήσω:

Μπαίνω sto facebook από το φορουμ και μετα όταν πάω να ξανα΄μπώ στο fb κρατάει τους κωδικούς μου.. και δεν το θελω τουλάχιστον από το γραφείο.. που είναι η αποσύνδεση????

οεο???????????????

Φιλάκια!!!!

lX5Hp3.png

a kai kati allo.. edw k 4 meres i mikri mou trwei para poli gia ta dedomena tis. pinei 200ml gala stis eksi, stis 10 250 froutokrema, stis 2 250 fagito k stis 6 ligi krema k gala stis 9 kai stis 12 apo 200! ti einai pali touto? einai kalo pou ksafnika trwei toso parapanw? mallon e? eipame na anisixoume otan den trwne k oxi otan trwne e? mallon...

Βρε κορίτσια δεν μπορούμε να κολήσουμε κι εμείς λίγο από την όρεξή σας?????χχχχχχχ

να πάρουμε κανένα κιλό?????

lX5Hp3.png

καλημερα!!

περαστικα στα αρρωστουλια!! χαθηκα παλι δεν σας εχω διαβασει...

εμας εχθεσ ο μικρος μας επεσε απο το καροτσι! σε ενα δευτερολεπτο κοριτσια μπροστα στα ματια μας! χτυπησαμε την κεφαλα μας κ τρομαξαμε πολύ, αλλα ενταξει...αρχιζω να συνηθιζω στα χτηπηματα του ειναι ταραξιας!

τα νεα σας..

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

koritsiaaaaaaaaaaaaaaa....

ti kaneteeeeeeeeeeee???

pwpw...ti xazobaremara einai ayti..thelw na paw gia ypno kai na ksipnisw...tin Deytera!!

Mou esteilan ena filladio tis pampers pou grafei gia tin anaptixi toy mwrou kai tetoia..kai leei pws otan arxizei to mwro na ksipnaei, enw koimotan olo to brady, na to taizoyme ksana prin na pame gia ypno, dld an koimatai px stiw 8:30 kai emeis koimomaste 11 na to taizoume stis 11, giati leei mporei na pernaei fasi anaptixis kai na peinaei gi ayto kai xipnaei...oyf!!ti na kanw?egw fobamai min sinithisei kai xipnaei apo moni tis kai stis 11!!

Entwmetaxy, xthes pou tin eixa skepasei me allo tropo, koimotan seri alla xipnise apo tis fwnes toy Nikola stis 5..alliws mporei na xipnage kai 6...tha doume pali simera...

ante paw na ti nanourisw ligo mpas kai koimithei...

filakiaaaaaaaaaa!!!

kai elega poios einai o ai basilis k edw k sto fb.. i ioanna bebaia!!!! ahahahah den paizesai!!!

i grinia mas kala kratei apo to prwi!! trexoun mites fternizomaste, diskoli nixta me perimenei... ti prototupo! kalo bradi!! :) :) euxomai na koimithoume OLES seri toulaxiston ena 8wro!!

amin!!!!

Ενα εχω να πω...

Ζω απιστευτες στιγμες, ο αντρας μου στο γηπεδο, η μικρη κοιμαται, το σπιτι πεντακαθαρο, τα ασιδερωτα τα εκανα πακετο και τα εστειλα στην πεθερα και εγω σε μια απολυτη ησυχια και ηρεμια... αφου ξαπλωσα στο κρεβατι και ουτε τηλεοραση δεν βαζω να μην μου χαλασει την ησυχια.. χαχαχα... ας το απολαυσω γιατι δεν ξερεις τι σου ξεμερωνει αυριο!!! ;)

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...