Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

geia sas k apo dw. mas exei faei to fb!

pw pw ksipnisa 5,30 k twra arxizw siga siga k peftw niwthw kommatia k i blakeia mou einai pws enw i mikri to'xei riksei ston ipno egw den mporw na koimithw..mageirepsa k meta olo sto net. to parakana.alla 6 me 8 to prwi eixa kanei tis douleies mou.san kati giagiades pou koimountai stis 9 k ksipnane stis 5! ffff

kala ioanna simera exeis dwsei resta!!! ti einai pali auto pou eipes me ton apofraktira???!!! skiaxtika i ginaika. tha tin tsakizw ston oro apo dw kai pera. a de sas eipa me ipoxrewse k me to sidero i filenada mas!! leei pws me ton atmo to siderou ta mikrobia kanoun party! xaxa exeis dikio omws tha kopsw ta polla polla mou fainete!

jend perastika sas, tin patisate k eseis ! cate ti itan ayto pou epathes kale??? na prosexeis!

a! edw k 2 meres tis ebala k egw mia akomi koubertoula fleece k einai kalitera ta pragmata, telika kriwnoun ta mwroulinia mas!

filakia den ti paleuw allo !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποια κρέμα δημητριακών παίρνετε???? και είναι με φρούτα????

γιατί θέλω να της πάρω για αλλαγή.. αλλά μου λέει η αδερφή μου να είναι σκέτα δημητριακά όχι και με φρούτα.....

Και εγω θα ηθελα για αλαγη.γενικα της δινω νουνου κρεμες και μου ειπαν πως εχει καλη κρεμα δημητριακων,μπισκοτοκρεμα μου ειπε η παιδιατρος να μην δινω γιατι δεν εχει θλεπτικες ουσιες.

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

a kai kati allo.. edw k 4 meres i mikri mou trwei para poli gia ta dedomena tis. pinei 200ml gala stis eksi, stis 10 250 froutokrema, stis 2 250 fagito k stis 6 ligi krema k gala stis 9 kai stis 12 apo 200! ti einai pali touto? einai kalo pou ksafnika trwei toso parapanw? mallon e? eipame na anisixoume otan den trwne k oxi otan trwne e? mallon...

a kai kati allo.. edw k 4 meres i mikri mou trwei para poli gia ta dedomena tis. pinei 200ml gala stis eksi, stis 10 250 froutokrema, stis 2 250 fagito k stis 6 ligi krema k gala stis 9 kai stis 12 apo 200! ti einai pali touto? einai kalo pou ksafnika trwei toso parapanw? mallon e? eipame na anisixoume otan den trwne k oxi otan trwne e? mallon...

το ιδιο ωραριο εχουμε εμενα γενικα τοσο τρωει γιαυτο ειναι και 9,5κιλα τη σωζει το υψος 78 εκ αλλιος θα ηταν βοδι.Της δινεις και 9 και 12 το βραδι?

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Επανήλθα.

Η μικρή κοιμάται μακαρίως, χωρίς να έχει φάει μεσημεριανό, μόνο 50 ml. Δεν ξέρω τι τη χάλασε, πάντως το φύλαξα για να ξαναδοκιμάσω αν ξυπνήσει σύντομα. Εσείς φυλάτε αλεσμένο φαγητό; Για πόση ώρα;

Πωπω, θέλω να πάω βόλτα, μου την έχει βαρέσει εδώ μέσα...

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Διαφημίσεις

kyveli egw to krataw gia thn idia mera gia thn epomenh oxi,

enta3ei k na to fane thn epomenh mia fora de 8a pa8oun k tipota

alpan k emas anoi3e h ore3h mas twra teleytaia k xtypame 300 sto meshmeriano, mporei na boh8aei o kairos xa xa xa

phga odontiatro k rwthsa gia tis af8es mou pe an einai se olo to stoma k th glwssa den einai mykhtas alla aytoanoso, h antidrash tou organismou, mallon etoimazei ta pisw ta dontia oime

i1lzp2.png

... Και όσο η μικρή κοιμάται, εγώ συνεχίζω να μονολογώ...

Τι χαλί έχετε στο δωμάτιο των μικρών; Εγώ μετά από πολλή σκέψη, της πήρα ένα βαμβακερό, πάρα πολύ ωραία ποιότητα, χωρίς παραστάσεις και τέτοια, γιατί δεν τα χωνεύω, όμως έχω τα εξής 2 προβλήματα:

1. Δεν καλύπτει όλο το δωμάτιο και υπάρχει ένα κενό μπροστά στο κρεβάτι της που μου τη σπάει.

2. Δεν είμαι σίγουρη αν προσφέρεται για να καθίσει η μικρή κάτω και να παίξει, γιατί δεν έχουμε πάτωμα, αλλά πλακάκι, και θα παγώσει ο πισινός της.

Λέω λοιπόν να πάρω κάτι για να καλύψω το κενό, αλλά και να το τραβάω πάνω στο βαμβακερό χαλί για να κάθεται η μικρή όταν παίζει... Any ideas; Υλικά; Μαγαζιά; Εεεε;

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

καλησπερες και απο εμας!!!!!

ουτε να πιασω το laptop δεν προλαβαινα...

επιτελους παντρευτηκαμε-βαφτιστηκαμε κ εμεις!!!!

περασαμε υπεροχα...ολοι ελεγαν τα καλυτερα..

και το ονομα αυτου κωνσταντινος!!!--κλαμα ο πεθερος..χαχαχα!!!

περαστικα στα μωρουλινια σας...

σας φιλω οολες και τα μωρακια σας πιο πολυ!!!!

δεν μπαινω συχνα γιατι ο κωνσταντινος ειναι πολυ ζωηρουλης και θελει ολη μερα αποκλειστικοτητα....τον κυνηγαω ολη μερα τα χω παιξει!!!!!

kisses....

φωτογραφιες προσεχως...............

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

Διαφημίσεις

πωπω πολυ γκρινια σημερα... στο παρκο πλεον δεν καθεται, στην κουνια δεν καθεται και στο καροτσι φυσικα δεν καθεται.... μονο κατω με εμενα διπλα να παιζει θελει.. και κλαμα, πολυ κλαμα ρε γμτ.... καποια στιγμη παραλιγο να αρχισω να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο... εντωμεταξυ ουτε να φαω δεν προλαβα, περιμενω τωρα να ερθει ο λαμπρος απο την δουλεια να την παρει να φαω λιγακι.. και φυσικα το σιδερο ουτε που το ακουμπησα παλι...

παλι ουρλιαζει.. :(

mYQbp2.png

Koritsia, ti na pw kai emena etsi mou eipan, pws idiaitera ta eswrouxa xwris atmo...

Emeis simera itan na pame gia fgaito me filous, alla to akirwsa, na sas pw tin alitheia bariomouna kai na toys etoimasw olous alla kai na bgoume kai apo to programma...telospantwn ,alli fora...

twra blepoume videakia Xristoygennwn me ton Nikola :D:D

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

το ιδιο ωραριο εχουμε εμενα γενικα τοσο τρωει γιαυτο ειναι και 9,5κιλα τη σωζει το υψος 78 εκ αλλιος θα ηταν βοδι.Της δινεις και 9 και 12 το βραδι?

exeis to idio avatar me tin ydroxoaki kai mperdeytika!!!xaxaxaxaxa...alitheia soy exw pei kalwsirthes?????????

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

Τρέχω σαν τρελή όλη μέρα και δεν προλαβαίνω να σας γράψω... το πρωινό ξύπνημα (στις 04.00πμ) με αποτελειώνει και γενικότερα νιώθω κομμάτια. Αδιαθέτησα κιόλας μετά απο 25 (πάλι) μέρες καθυστέρηση και καταλαβαίνετε τα χάλια μου. Και μια και δεν έφταναν όλα αυτά η μικρή απο χθες είναι μπουκωμένη (αύριο έχουμε 2 εμβόλια) και ξύπναγε με κλάμματα και λυγμούς ανα μία ώρα όλο το βράδυ.....

Ελπίζω όταν γυρίσω να είναι λίγο καλύτερα... Δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω....

Σας αφήνω γιατί έχω ήδη πολύ δουλίτσα!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...