Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα - καλημέρα!

Και ναι, εξακολουθεί το κρύωμα, σήμερα δε έχω και μια σέξυ βραχνή φωνή, αλά Αλέκα Κανελλίδου. Η μικρή ξύπνησε πάλι το βράδυ με τρελά κέφια, τη βάλαμε στο κρεβάτι μας με σκοπό να τη μεταφέρουμε στο κρεβάτι της αφού την πάρει ο ύπνος ... και κοιμηθήκαμε εμείς πρώτοι!

Αποφρακτήρα χρησιμοποιείτε; Γιατί έχει αρκετές μύξες...

Επίσης, φοράτε μάσκα όταν είστε κρυωμένες; Γιατί έχω τη μάνα μου και με ζαλίζει. Έλεος! Στο κάτω κάτω, μπορεί να με κόλλησε η μικρή κι όχι το αντίστροφο! Ουφφφ!!!

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κάπου διάβασα παρακάτω για "φίλες" και συμπεριφορές... Έχω πολύ ωραία παραδείγματα. Ειδικά μια - δυο, που ό,τι κάνω είτε στην εγκυμοσύνη είτε τώρα με το παιδί το ειρωνεύονται κι όταν μετά έρχεται η σειρά τους - έχουμε μια μικρή διαφορά φάσης - κάνουν πολύ χειρότερα! Ιδιαίτερα η μία, όταν έμαθε ότι ήμουν έγκυος, είχε τόσο επιθετική συμπεριφορά - επειδή εκείνη δυσκολευόταν να μείνει- που μου δημιουργούσε τρομερή αμηχανία. Και τώρα που είναι εκείνη έγκυος, το τι υπερβολές κάνει, δε λέγεται. Όλα την ενοχλούν, οι κραδασμοί στο μετρό, το περπάτημα, οι μυρωδιές, τα φαγητά, η κούραση, οι άνθρωποι με αρνητική ενέργεια... όλα. Και δε λέω, κι εγώ μαζί της! Αλλά όταν εγώ περνούσα πολύ πιο δύσκολα, εκείνη ήταν μέσα στην ειρωνεία! Μου πέρασε από το μυαλό να της το πω, αλλά δε βαριέσαι, μια ζωή υπεράνω!

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκιαααααααααα!!!

Κυβέλη, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πάρεις αποφρακτήρα- σικ!! Πρέπει να τραβάς τις μυξούλες αν έχει πολλές, το μωράκι δεν μπορεί να τις βγάλει με αποτέλεσμα να κατεβάινουν στους πνεύμονες, να "λιμνάζουν" και να "πετρώνουν" και να κάνουν βρογχιολίτιδες και τα συναφή!!!Στα λέω χύμα, για να δείς πόσο μεγάλη σημασία έχει...γι αυτό βάζουμε και τον ορό!!Μην τον φοβάστε και μην αγχώνεστε για τη δυσφορία της στιγμής στα μπεμπάκια ,τους κάνετε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

όσο για φίλες κλπ, εμένα οι φίλες μου είναι όλες στην ίδια φάση οπότε ευτυχώς με καταλαβαίνουν. Μόνο η μία από τις συνυφάδες μου, αυτή που έκανε τα διδυμάκια, πριν να μείνει έγκυος με εξωσωματική, επειδή όλες μένανε και αυτή όχι, και την καταλάβαινα πώς πρέπει να ένιωθε, είχε ένα στυλάκι κάποιες φορές "όταν κάνω εγώ παιδιά, θα τα έχω στο ένα πόδι" και πάντα έκανε παρατηρήσεις στα παιδιά των άλλων του στυλ "μην τρώς έτσι, σκουπίσου, α το έχεις κακομαθημένο κλπ " αλλά δεν ήθελα να μιλήσω, λόγω ακριβώς της ιδιαιτερότητας. Πάντως όταν κάνεις παιδιά, αναθεωρείς πολλά πράγματα από αυτά που σκεφτόσουν...οπότε μην δίνετε πολύ σημασία, εδώ που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθεις...;):D

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ωχ-ωχ-ωχ, αγχώθηκα με τον αποφρακτήρα! Μέχρι τώρα τον απέφευγα, γιατί μου είχε πει ο doc ότι μπορεί να πειράξει τα αυτιά. Αλλά τώρα την ακούω που ταλαιπωρείται και θα τον χρησιμοποιήσω. Βέβαια, την έχω πνίξει στους ορούς. αφού με βλέπει να ανοίγω το κουτάκι και κλαίει εκ των προτέρων! :D

Ναι, καταλαβαίνω ότι κάποια πράγματα αλλιώς είναι όταν είσαι έξω από το χορό ή όταν π.χ. το θέμα της εγκυμοσύνης σε πονάει, γι' αυτό δε λέω τίποτα τώρα. Αλλά κάποιες σκέψεις δεν μπορώ να μην τις κάνω!:?

Να σας ξαναζαλίσω με μια ερώτηση: αυτό το ρημαδοτικεράκι, γιατί δεν προχωράει; Κάθε μέρα χειροκίνητα πρέπει να το κάνω;:confused:

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια πολη φασινα σημερα!!περαστικα στα αρρωστουλια μας.εμενα οταν ειχε κρυοσει και ειχε μιξες τηε τραβαγα 2 φορες την ημερα μετα τον ορο πρωι και βραδι..Οσο για της φιλες πολυ μεγαλο θεμα ανοιξες,δυστιχος απο αλλες περιμενα βοηθεια και απο αλλες την βρικα..απογοητευση..οταν κανουν και αυτες παιδια θα δουνε!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Καλημέρα!!!!!

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!!!!!!!!! Δεν προλαβαίνω... να χχχχχχχχχχχ

εχω αρκετή δουλειά και στο σπίτι καθαρίζω για να στρώσω σιγάσιγά...

Κατερινούνα + Τζενούλα περασικά στα μπεμπάκια σας... τι να πω ταλαιρωρία ε?

για αυτά και για εσας... Ας είναι περαστικά..

Εμείς αύριο πάμε στην καινούρια παιδίατρο για να δούμε....

δεν σας έχω διαβάσει θα δω αν προλάβω + από σπίτι...

Συμπεθέρα??????? που είσαι

φιλάκια!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

δε φαινεται ομως καλα εχει και κορδονι με σβαροφσκι που δενει στο λαιμο

καλα θεικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε με το καλό!!

Για πότε είναι?????

Αχ νοσταλγώ τον δικό μου γάμο.. είχαμε περάσει τέλεια!!!!!!!!

Ευχαρίστως θα το ξαναέκανα!!!!!!!!!!!!!!!

18/11 έχουμε επέτειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

ποια κρέμα δημητριακών παίρνετε???? και είναι με φρούτα????

γιατί θέλω να της πάρω για αλλαγή.. αλλά μου λέει η αδερφή μου να είναι σκέτα δημητριακά όχι και με φρούτα.....

lX5Hp3.png

Ζούμε σε μια αφιλόξενη χώρα, η έγκυος δεν γίνεται

σεβαστή, η νεαρή μητέρα δεν έχει τη σωστή ενημέρωση και υποστήριξη για

να θηλάσει το παιδί της, τυφλοί, άτομα με κινητικές δυσκολίες,

παραπληγικοί κ.ο.κ. είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους. Ας σταματήσει εδώ

ο εγκλεισμός κι ας βγούμε όλοι στο δρόμο, ακόμα και μαζικά ...στην αρχή,

να διεκδικήσουμε το χώρο,

με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2010 που είναι 1-7 Νοέμβριου, κάποιες μανούλες μέσω ενός forum, αποφασίσαμε να οργανώσουμε μια εκδήλωση Ταυτοχρόνου Δημοσίου Θηλασμού το Σάββατο 6/11/2010 και ώρα 13.00 σε διαφορες πολεις: Αθήνα στo Σύνταγμα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο, Ηράκλειο Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας, Σύρος στην Πλατεία Μιαούλη, Κόρινθος στα Περιβολάκια, Πάτρα στην Πλατεία Όλγας, Βόλος στην Πλατεία Ελευθερίας κ.α. και για τη Λαρισα Σαββατο 6 Νοέμβριου στη 1 το μεσημερι στην Πλατεία Ταχυδρόμου μπροστά απο την Ιατρική Σχολη.Ευχαριστω

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εξασφαλίσουμε πως τα παιδιά έχουν τη σωστή διατροφή ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή τους. Δυστυχώς όμως στην εποχή μας ο θηλασμός έχει υπονομευθεί. Ο θηλασμός είναι στην πραγματικότητα τέχνη και όχι επιστήμη. Και η τέχνη αυτή φαίνεται ότι χάθηκε στο διάβα του χρόνου. Ενώ είναι γνωστό ότι ο θηλασμός είναι ό,τι καλύτερο, οι κοινωνικές δομές (αντιλήψεις, γυναικεία εργασία, μαιευτήρια, κ.λπ.) δεν ευνοούν αυτήν την επιλογή. Η τέχνη χάθηκε, κι ενώ ο θηλασμός αποτελεί φυσική διαδικασία, απαιτεί πλέον εκπαίδευση και ενθάρρυνση γιατί στην πρώτη δυσκολία είναι εύκολο να χορηγηθεί ένα υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος σε σκόνη.

Με την πραγματοποίηση δημόσιου θηλασμού θα δώσουμε το μήνυμα ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν και ότι δεν πρέπει πια ο θηλασμός να θεωρείται ταμπού.

Ας δώσουμε στα παιδάκια μας αυτό που τους αξίζει… ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Σε μια χώρα οπου το 95% των νέων μητερων αποτυγχανει να θηλασει αποκλειστικα το πρωτο εξαμηνο ποσο μάλλον να συνεχισει για τουλαχιστον 2 χρονια (οπως ειναι οι διεθνεις επιστημονικες συστασεις), επειδη δεν εχουν την σωστη ενημερωση κι εμπιστευονται στην πλειονοτητα ασχετους "επαγγελματιες υγειας" εμεις φωναζουμε ΨΑΞΕ, ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.

Σε μια κοινωνια όπου το γυναικειο στηθος χρησιμοποιειται για να διαφημιζει διαφορα προιοντα και οχι για να θρεφει μωρα, όπου η εικονα ενος βρεφους με μπιμπερο ειναι πιο συνηθισμενη απο αυτην ενος βρεφους που θηλαζει διεκδικουμε το δικαιωμα των παιδιων μας ΝΑ ΘΗΛΑΖΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.

Θέλουμε να μας στηρίξετε σε αυτην την προσπάθεια μασ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...