Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν ξερω αν μπορω να της δωσω ομως... θεωρητικα ειναι ξηρος καρπος... αλλα να παρω τον γιατρο να τον ρωτησω αν μπορω να της δωσω??? μαλλον θα περιμενω οταν παω για εμβολιο...

ααα, με πηρε και εμενα μια φιλη που εχει μωρο να βρεθουμε και της λεω νωρις ομως γιατι η μικρη κατα τις εννια εχει μπανιο, γαλα, νανι και μου λεει α, τι θα την φερεις μαζι? οχι λεω θα την αφησω σπιτι να κανει chat... δηλαδη αυτη το δικο της θα το στειλει σε καμια γειτονισσα????? :rolleyes:

καλα δεν ειναι και φυστικι.ισα ισα που ειναι και ελαφρυ και γινεται ωραιος πουρες

τους εχω δωσει κι εχουν δοκιμασει.

Γενικα εχουν δοκιμασει και φασολαδα και προχτες μακαρονια με κιμα σογιας.

Γενικα εχουμε αρχισει και τρωμε τα παντα και μας αρεσουν πιο πολυ να μασαμε απο το να τρωμε εντελως λιωμενα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα

κοιμηθήκαμε σχετικά καλά αν και ξύπνησε μια φορά στις 2 για φαγητό και μετά δυσκολευόταν να ξανακοιμηθεί του βαλα αλοιφούλα στην πιπίλα και κοιμήθηκε

όταν του βάζω αλοιφούλα ηρεμεί, ντεπόν δεν του δωσα ακόμη

χθες το απόγευμα πήγαμε επίσκεψη και ξεσάλωσε!! ηταν ένα παιδάκι 18 μηνών σχετικά συνεσταλμένο και ο μάριος τον κυνηγούσε μπουσουλώντας να το πιάσει!! μετά στράφηκε στα τυροπιτάκια και μετά στη μπουμπού 2 μηνών της τραβούσε χέρια πόδια και το σεντονάκι που ξάπλωνε

όταν τον πρωτοείδε η φίλη μου λέει αχ τι ήσυχο παιδί γιατί πήγε στο χαλί με τα παιχνίδια και έπαιζε για λίγο, μόλις τα βαρέθηκε και άρχισε να πηγαίνει παντού αναθεώρησε ΄

Μαριουλης δαγκωτο!!!!!!!!!!!:wink:

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε?Εμεις καλα, ειμαι στη δουλεια δευτερη μερα!! Η Κων/να τα πρωινα και σημερα και χτες γαντζωνοταν πανω μου δε μ' αφηνε να φυγω... χτες μου ειπε η νταντα οτι κοιταζε απ΄το παραθυρο πολυ ωρα χωρις να κανει τιποτα.... με πιανει ωρες ωρες και ειμαι το χαλι μου αλλα οτα ειμαι σπιτι προσπαθω να μη το δείχνω!!! Διαβαζω τα νεα αλλα δε μπορω να σχολιασω δε μπαινω και γενικα πολυ μη κανω και ασχημη εντυπωση μετα απο τετοια μακροχρονη απουσια!!!

φιλακια πολλαααα

Ελιτα το νυφικο ειναι τελειο μπραβο για την επιλογη η ωρα η καλη κοριτσακι μου!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημέρα και πάλι!!

Οκ τώρα μαζευτήκαμε λιγάκι και μου έφτιαξε η διάθεση!

Η μικρή κοιμάται ,πάω να ντυθώ, μόλις ξυπνήσει τρώμε και έξω!!Εχει ήλιο, αδικία να τον χάσουμε!έχουμε και μικροδουλίτσες να κάνουμε...

Βάζω 3ο πλυντήριο, έφτιαξα αρακά- δεν ήξερα τί άλλο να κάνω- και έχω ένα σωρό ασιδέρωτα, αλλά...χ..κα!!!το απόγευμα!!!χαχαχαχαχχαχα...

Κορίτσια, στείλτε όλη σας την αγάπη στην Κατερίνα, πέρασε δύσκολα με τον Άλκη, κανένα παιδάκι να μην ταλαιπωρείται έτσι!!Περαστικά σας και από εδώ Κατερίνα, μόνο χαρές από εδώ και πέρααααα!!!

Α επίσης για να μην ξεχαστώ...Cateeeeeeeeeeeeee...-για να σας ξεχωρίζω σε λέω έτσι- ελπίζω να μην πήρες αρνητικά το σχόλιο μου στο blog σου..εεε????

Χαζούλα είσαι; Γιατί να το πάρω αρνητικά; άντε, βρε:D:D:D

Απλά πνίγομαι στη δουλειά, στο σπίτι, με το μωρό και δεν τον αφήνω και σε κανέναν άλλο παρά μόνο στο Βασίλη και δεν προλαβαίνω να μπαίνω γι' αυτό χάθηκα. Έχω και δυο μπλογκ να συντηρήσω η ψωνάρα.....

Ακούστε γκαντεμιά χθες, πάω να βάλω κάτι ρούχα στα άπλυτα του μικρού κι επειδή δεν θέλω να πατάω τη μοκέτα του με παπούτσια ήμουν χωρίς παντόφλες. Απρόσεχτη ρίχνω μια με το μιρκό μου δαχτυλάκι στο σίδερο μιας καρέκλας. Πόνεσα, αλλά λέω θα περάσει.... Σήμερα το δαχτυλάκι μωβ, τούμπανο, το έσπασα.... πονάω... Και δεν παίρνει και τίποτα, μόνο υπομονή. Γ@#ώ την τύχη μου δηλαδή

Διαφημίσεις

Περαστικά βρε Κατερίνα στο δαχτυλάκι...φαντάζομαι τον πόνο!!!

Από το μεσημέρι και μετά η Νεφ είχε μια γκρίνια, ήθελε να κοιμηθεί, έκλεινε τα μάτια αλλά συνέχιζε να γκρινιάζει...τελικά κοιμήθηκε για 3/4 και ξύπνησε κλαίγοντας γοερά!!!Μαλλον το δοντάκι το πανω αριστερά σκάει και μας τυρανάει..εντωμεταξύ βλέπω και δεξιά και αριστερά και πάνω και κάτω, φουσκωμένα ούλα και κάτασπρα..λέτε να ξεπεταχτούν πολλά?!?!?!?!?!?

Αύριο θα πάμε να δούμε και τις φωτό της βάφτισης, σε "σαλόνια" να αποφασίσουμε για το αλμπουμ..οπότε θα πάρω και τα δείγματα σε ψηφιακή μορφή να σας βάλω να δείτε :D

Σήμερα θα δοκιμάζω να ταίσω τη μικρή και κατά τις 11 να δώ αν θα ξυπνησει πάλι το βράδυ...άντε να δούμε!Της έβαλα και άλλη κουβέρτα, μήπως κρυώνει, δεν θέλω και να το παρακάνω γιατί και η πολλή ζέστη ούτε αυτή είναι καλή...

φιλάκια σε όλες!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

cate περαστικά βρε κορίτσι μου...πω πω και πώς θα φοράς παπούτσια; θα πονάει φαντάζομαι

κατερίνα περαστικά για τον άλκη...να του δώσεις πολλά φιλάκια απ΄όλες εμάς!

εμένα με έβγαλε νοκ άουτ σήμερα, με ψόφησε, ήθελε κυνήγι, προσοχή, αποκλειστικότητα, ευτυχώς το απόγευμα τον πήρε ο νίκος και πήγαν στην πεθερά μου και χαλάρωσα εγώ, κουράστηκε κ αυτός και ξεράθηκε πριν από λίγο.

νυστάζω κι εγώ λέω να πάρω το βιβλιαράκι μου και να αποσυρθώ σιγά σιγά

το στοματάκι του είναι καλύτερα, έφαγε κανονικά σήμερα και με το παραπάνω

γιωργία να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου!! μη στεναχωριέσαι γιατί μπορεί για αυτό να στεναχωριέται που σε βλέπει έτσι, σήμερα σε θυμήθηκα πήγαινε στον ολόσωμο τον καθρέφτησηκωνόταν όρθιος και χτυπουσε με το ένα χέρι τον καθρέπφτη και το άλλο το καλοριφέρ...

i1lzp2.png

Μερικές φορές τελικά καλύτερα να μασαω παρά να μιλαωωω

δεν την γλιτώσαμε την αντιβιωση !!!!! Από εχθές το απόγευμα

είχε 39 πυρετό!!! Το πρωί κατα τις 5 πάλι 38·7 και πηγαμε κ μας είδε και έχουμε

μια ωτιτιδα οοολη δική μας!!!! Και το μαναρακι μου όταν έιχε πυρετό

ήταν λιωμενο κ κοιμόταν μόνο στην αγκαλιά μου

αφήστε δε που έχει γκρίνια. Τσιριζει κ είναι οοολη μέρα κολλημένο πάνω μου!!!

Τώρα είμαστε στη ΜΑΜΑ μου κ σας γράφω από το κινητό..

Τον έφερα εδώ να κοιμηθούμε για να της τον αφήσω κ ναπω στη δουλειά αύριο

κ σιγά μην και δεν πεφτανε οολα μαζεμένα

η γιαγιά μου ( της μαμάς) μπήκε στο νοσοκομείο γιατί είχε ζαλαδεζ

κ δεν ξερουν τι είναι κ θα την κρατήσουν... Οπότε κ το πρωί η ΜΑΜΑ θα παει εκεί κ

εμείς με το ΓΡηγορακη !!!

Κουραστηκααααααα θέλω να πάρω μια ανάσα!!! Θέλω να κάθομαι σπίτι κ να είναι η ζωή

μου σε μια ρουτίνα μπορώ;;;;;;

Σας φιλώ. Καληνυχταααααα

Ααα κατερίνας περαστικά κ στις 2!!!!!!!!!!!!

Καλημερα και απο εμας!!!

Σημερα εχει πολυ ωραια μερα και ειναι για βολτιτσες, αλλα ρε γμτ εχω δυο ραντεβου για δουλεια σημερα και δεν μπορω να παω. Βεβαια καλυτερα να εχω δουλεια και ας μην βολταρω...

mYQbp2.png

καλημερα κοπελιες μου !!! μια χαρουλα σημερα η μικρη δε γαντζωνοταν πανω μου ευτυχως!! δε παιζεται ο μωρακι μου κοριτσια μας εχει τρελανει!!!

mammy και μενα προσπαθει να πιασει το παιδακι στο καθρεφτη ακουμπαει το χερακι της πανω και γουρλωνει τα ματια και μετα γυρναει και με κοιταει!!! αντε να το πουμε στο παιδιατρο να ησυχασει κ΄αυτος!!!!

Κατερινακι μου να μη ξαναπερασεις παρομοια κατασταση σου ευχομαι και να χετε υγεια παντα ολοι σας !! φιλακια στον Αλκη πολυ τον αγαπαω κι ας μη το ξερω!!!!

ειμαι στη δουλεια μαλλον με προοριζουν για μπαμπουλα εδω μεσα αχ! δε μπορω.......!!!!θα ξανα μπω πιο μετα!!! ωραια μερα σημερα μη τη χασετε! ντυθηκα σα το κρεμμυδι γμτ!!!!

φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...