Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και πάλι!!

Οκ τώρα μαζευτήκαμε λιγάκι και μου έφτιαξε η διάθεση!

Η μικρή κοιμάται ,πάω να ντυθώ, μόλις ξυπνήσει τρώμε και έξω!!Εχει ήλιο, αδικία να τον χάσουμε!έχουμε και μικροδουλίτσες να κάνουμε...

Βάζω 3ο πλυντήριο, έφτιαξα αρακά- δεν ήξερα τί άλλο να κάνω- και έχω ένα σωρό ασιδέρωτα, αλλά...χ..κα!!!το απόγευμα!!!χαχαχαχαχχαχα...

Κορίτσια, στείλτε όλη σας την αγάπη στην Κατερίνα, πέρασε δύσκολα με τον Άλκη, κανένα παιδάκι να μην ταλαιπωρείται έτσι!!Περαστικά σας και από εδώ Κατερίνα, μόνο χαρές από εδώ και πέρααααα!!!

Α επίσης για να μην ξεχαστώ...Cateeeeeeeeeeeeee...-για να σας ξεχωρίζω σε λέω έτσι- ελπίζω να μην πήρες αρνητικά το σχόλιο μου στο blog σου..εεε????

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

loipon dialeima apo to sidero!mou exoun meinei akomi 9 poukamisa k teleiwnw epitelous!!!!oso mou aresei na foraei poukamiso,molis ton blepw skeftomai to sidero k me pianei kati! :P

loipon akouste pire til prin ena filiko zeygari k mou leei i kopela,tha erthete to apogeuma?kata tis 5-6? lew egw. oxi re mou leei 8-9! helloooo apogeuma einai stis 9?an den exeis kamia ipoxrewsi mallon einai, anyway lew k egw den mporw alli fora giati 8,30 kanw mpanio ti mikri k 9 koimatai.kai ti mou leei???? giati aurio douleuei?:confused:

ta sxolia dika sas!!! auto gia tous anegefalous pou elega prin!!! ahahahah

ok na mou peis gia mia mera de tha pathei k tpt na koimithei sto karotsi..an itan anagi ok, alla na talaipwrisw to paidi gia na mi me douleuoune autoi, e oxi de to kanw. k epeidi me eironeutike k me thewrei iperboliki ta pira twra!

Διαφημίσεις

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=195321&cid=15

λετε να αρχισω να της δινω και εγω της μικρης? ισως να τα βραζω και να τα ριχνω στην φρουτοκρεμα...

μου εφεραν ενα σωρο απο το χωριο του αντρα μου και δεν ξερω τι να τα κανω...

mYQbp2.png

alpan πολύ σωστά είπες!!!!!!!! Μαζί σου!!!!!!!!!!! Εγώ εχθές που τα πήρα άσχημα και τα έχωνα στην φίλη μου ξέρεις τι μου έλεγε?????? Πολύ ωραία φούστα φοράς.... τα συμπεράσματα δικά σας!!!! Α και μόλις ήρθε ο άντρας της του λέει η Ναταλία μόνο που δεν μας έδειρε και του λέω ναι γιατί αλλη φορά καθημερινή ξεχάστε με και μου λέει σιγά ρε Ναταλία γιατί τι έχεις να κάνεις... Ε ναι σωστά είμαι όλη τη μέρα με τα πόδια ψηλά και μου κάνουν αέρα και παραπονιέμαι κιόλας!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=195321&cid=15

λετε να αρχισω να της δινω και εγω της μικρης? ισως να τα βραζω και να τα ριχνω στην φρουτοκρεμα...

μου εφεραν ενα σωρο απο το χωριο του αντρα μου και δεν ξερω τι να τα κανω...

Τρελαίνομαι για κάστανα ψημένα στο τζάκι!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

exw ki alla na pw giati me exoun sigxisei poli oi ''files'' mou alla de sas lew sas epriksa. paw na ektonothw sta poukamisa.mono egw kathomai spiti telika, oles pigate bolta

κ εγω εδω σιδερωσα με το μαριο στα πόδια μου γιατι φυσικά μας γκαντεμιασε η γιωτα κ ξυπνησε στο μισαωρο :twisted::twisted:

i1lzp2.png

δεν ξερω αν μπορω να της δωσω ομως... θεωρητικα ειναι ξηρος καρπος... αλλα να παρω τον γιατρο να τον ρωτησω αν μπορω να της δωσω??? μαλλον θα περιμενω οταν παω για εμβολιο...

ααα, με πηρε και εμενα μια φιλη που εχει μωρο να βρεθουμε και της λεω νωρις ομως γιατι η μικρη κατα τις εννια εχει μπανιο, γαλα, νανι και μου λεει α, τι θα την φερεις μαζι? οχι λεω θα την αφησω σπιτι να κανει chat... δηλαδη αυτη το δικο της θα το στειλει σε καμια γειτονισσα????? :rolleyes:

mYQbp2.png

κ εγω εδω σιδερωσα με το μαριο στα πόδια μου γιατι φυσικά μας γκαντεμιασε η γιωτα κ ξυπνησε στο μισαωρο :twisted::twisted:

ασε γιατι μαλλον αληλογκαντεμιαστηκαμε γιατι και η δικια μου μολις ξυπνησε...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...