Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μουυυυυυυ!!!!!

Πολύ τρέξιμο πάλυ σήμερα και πολύ γκρίνια απο τον μικρό.. Έχω και μια φίλη η οποία έχει ένα παιδάκι 4,5 χρονών και με είχε πρήξει να βρεθούμε.. Και το κακό είναι οτι άμα της πω πχ σήμερα δεν μπορώ θα μου πει αύριο και αν και αύριο δεν μπορώ τότε μεθάυριο και με παίρνει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τηλ μέχρι να της πω οτι μπορώ... Ε, στενός κορσές μου έχει γίνει και το μισό αυτό το πράγμα εν τω μεταξί δεν έχει πρόγραμμα στο παιδί της ότι ώρα να ναι το βάζει κοιμάται ακόμα και τώρα που πρέπει να ξυπνήσει για τον παιδικό και δεν σέβεται και εμένα που τα παιδιά μου θέλουν να κοιμηθούνε... Οπότε σήμερα πήγα μέσα στα νεύρα και της ξεκαθάρισα οτι πλέον δεν ξανασυναντιόμαστε σε καμία περίπτωση καθημερινή τρέχουμε κολυμβητήρια, σχολεία ιστορίες και θέλουν και τα μικρά να ξεκουραστούν.. Ελπίζω να το κατάλαβε...

Ελίτααααα τέλειο το νυφικό!!!!!!!! Και μου αρέσει πολύ το χρώμα!!!!!!

Για τους σταυρούς θα συμφωνήσω με τα κορίτσια απλό και διαχρονικό, και για τον αγορίστικο ειδικά! Φαντάζεσαι τον Χρήστο πχ να φοράει τον δεύτερο με τα μπριγιάν????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχεις χιλια δικια και καλα εκανες.

αγαισ το σταυρο εχεις δικιο, ισως μπερδευομαι γιατι κοιταω και για αγορι και για κοριτσι.Βεβαια μαρεσει ναχει εστω ενα μπριγιανακι.απλα μαρεσει.

Εκεινος πουχες παρει στο βαφτηστηρι σου ηταν ωραιος, απλα μαρεσει πιο πολυ λευκοχρυσος.

Κι εκεινος πουχα δει παλι ηταν ωραιος αλλα δεν τον βρισκω ουτε στο σαιτ και ηταν διακριτικος.

Για το νυφικο σημερ που το κατεβασα να το δω χαρηκα πολυ για την επιλογη μου γιατι μου αρεσε ακομα πιο πολυ.

Θεωρω επειδη ειμαι χλωμουλα μου πανε τα ροζ πιο πολυ.

Ευχαριστω κοριτσια ελπιζω να μη μου το λετε απο ευγενεια χιχι!!!!!!!

Καληνυχτα κοιμουνται ολοι και η μπεμπα ναι κοιμαται στην κουνια της κι ας ειχε ανοιχτα ματια οταν την αφησα.φροντισα να της δωσω πολλα χαδακια.

Και ναι λεω να φυγω κι εγω για βρυξελλες να απογαλακτιστω και ναρθουν εδω οι γονεις μου με τα μωρα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Είμαι ήδη γραφείο εδώ και μια ώρα... γυρνάω κομμάτια το απόγευμα σπίτι και το βράδυ ξεραίνομαι... πόσο θα αντέξω???

Σήμερα όμως το αποφάσισα, θα φύγω κανονικά απο το γραφείο μπας και κάνω και καμια δουλειά.... (ψώνια κλπ)

πρέπει να αρχίσω να οργανώνω και γάμο / βάπτιση.... 3 μήνες έμειναν....

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

καλημέρα

κοιμηθήκαμε σχετικά καλά αν και ξύπνησε μια φορά στις 2 για φαγητό και μετά δυσκολευόταν να ξανακοιμηθεί του βαλα αλοιφούλα στην πιπίλα και κοιμήθηκε

όταν του βάζω αλοιφούλα ηρεμεί, ντεπόν δεν του δωσα ακόμη

χθες το απόγευμα πήγαμε επίσκεψη και ξεσάλωσε!! ηταν ένα παιδάκι 18 μηνών σχετικά συνεσταλμένο και ο μάριος τον κυνηγούσε μπουσουλώντας να το πιάσει!! μετά στράφηκε στα τυροπιτάκια και μετά στη μπουμπού 2 μηνών της τραβούσε χέρια πόδια και το σεντονάκι που ξάπλωνε

όταν τον πρωτοείδε η φίλη μου λέει αχ τι ήσυχο παιδί γιατί πήγε στο χαλί με τα παιχνίδια και έπαιζε για λίγο, μόλις τα βαρέθηκε και άρχισε να πηγαίνει παντού αναθεώρησε ΄

i1lzp2.png

Καλημέρα κορίτσια!Με το φατσοβιβλίο ξεχνάω να γράψω εδω...

Σήμερα εχω μαθημα αλλα λέω να το ακυρώσω να κάνω κι εγω καμια δουλειά στην αγορά.

Επίσης εχω να ανακοινώσω οτι η μπέμπα που από δυο μηνών κοιμόταν 9-7,30 εδώ και μια δυο εβδομάδες ξυπνάει ολη την νυχτα.ξυπνάει στις δυο και ξανακοιμάται μόνο στο κρεβάτι μας που την παίρνουμε (οχι βρίσισμο παρακαλώ το ξέρω οτι είναι λάθος)γιατι αλλιώς ..και μετα ξυπνάει στις πέντε πεντέμιση και δεν ξανακοιμάται μεχρι τις εννιά....τι έπαθε κορίτσια;;;;εγωμε τον Αλεξ κουτουλάμε από την νύστα γιατι είχαμε βολευτεί τόσο καιρό με τον ύπνο.

νανι νανι νανι νανιιιιιιιιιιιιιι

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εδώ!!!

όλες καλα??Εμείς κλασσικά, ξυπνήσαμε 4:30 με 5:15, και αδιαθέτησα κιόλας, όλα σουπερ!!

Δεν ξέρω τί να μαγειρέψω, έχω βαρεθεί να σκουπίζω, να ξεσκονίζω, να μαζεύω ρούχα, να βάζω πλυντήρια, να σιδερώνω, να πλένω μπαλκόνια...ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

kalimera!!

mummy ti aloifi einai ayti???eides pou ta mwra stis episkepseis mas bgazoun asproproswpous!!! nomizoun oti einai mpimpelo pou na kseran!!xixixi

natalia kala ekanes!!!!!! an den katalabainei den tha katseis na talaipwritheis esi k ta mikra! ante giati tous barethika olous tous anegefalous!emena oloi exoun k mia gnwmi... ''kanei krio tin ntineis elafra'' o allos ''ti to perases bariximonia einai k tin entises etsi???'' ''na afineis to parathiro anoixto ti nixta'' , ''na min tin kaneis mpanio kathe mera, xeimwnas einai'' kai alla pollaaaaaaaaaaa eleos!!!!

elita teleio to nifiko sou! i wra i kali na einai euxomai!!!!

ioanna pragmatika den antexw allo me tis douleies imarton diladi. k twra me tis koubertes mazeyw k to xnoudi tou aiwna , ase pou pantoy iparxoun trixes mou.madaw kanonika!!!

pira k tis foto tis baftisis alla den mporw na sas balw , den exw skaner!

filia kali mera na exoume!!!

Καλημέρα, κορίτσια!

Αραιά και που καταφέρνω να γράψω κι εγώ δυο κουβέντες, πιο συχνά δεν προλαβαίνωωωω... Έχω τα νεύρα μου γιατί είμαι συναχωμένη κι έχω πονόλαιμο, όλη μέρα σέρνομαι σπίτι κι έχω κι ένα σωρό δουλειές από πάνω. Η μικρή μάλλον θεωρεί πολύ διασκεδαστική την κατάστασή μου, γιατί όποτε φταρνίζομαι ξεκαρδίζεται στα γέλια. Ελπίζω μόνο να μην την κολλήσω και βασίζομαι σε αυτό που λένε ότι όταν τα θηλάζεις τους δίνεις αμέσως αντισώματα και δεν κολλάνε από σένα. Ισχύει άραγε αυτό; Βέβαια τις μύξες της τις έχει, αλλά απ' ό,τι κατάλαβα, παιδάκι χωρίς μύξες δεν υπάρχει...

Επίσης, πήγαμε σε έναν εξαιρετικό ΩΡΛ και μας έδωσε επιτέλους οριστική απάντηση στο θέμα της βραχνάδας: έχουμε και επισήμως λαρυγγομαλακία. Της έκανε τη λαρυγγοσκόπηση που δεν ήταν και τίποτα τρομερό, 30 δευτερόλεπτα υπόθεση, απορώ γιατί δεν της την είχε κάνει ο άλλος ο βλάκας το καλοκαίρι κι έλεγε ότι θέλει νάρκωση και τα συναφή. Με δυο λόγια, δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό, ούτε το παιδί έχει καμία ευπάθεια σε κρυώματα, όπως επίσης μας είχε πει ο προηγούμενος. Ανακουφίστηκα... Όποια θελήσει ΩΡΛ, ευχαρίστως να της δώσω περισσότερες λεπτομέρειες, ήταν εξαιρετικός ο άνθρωπος, έμπειρος και πολύ υπομονετικός.

Ααααααχχχχχχ, τα χάλια μου έχω, είμαι μέσα στο σπίτι από το Σάββατο... Αν και τώρα που στρώσαμε κι ανάψαμε και καλοριφέρ, είναι ωραία, μπαίνουμε σιγά σιγά σε χειμωνιάτικο mood...

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα, χαθηκα αλλα περασαμε πολυ δυσκολα με τον Αλκη μου , τα ειπα στην Ιωαννα που μιλησαμε στο fb και δεν αντεχω ουτε να τα ξαναγραψω:(:( Σημασια εχει οτι τωρα ειμαστε καλυτερα και ελπιζω να συνεχισουμε ετσι. Την μπουμπου μου δεν την εχω χαρει καθολου αυτες τις μερες με το τρεξιμο , εχθες συνειδητοποιησα πως ειχα να την παρω τουλαχιστον τρεις μερες αγκαλια και επειδη ημουνα πιο ηρεμη καθισα και παιξαμε αρκετα.

Ελιτα το νυφικο πολυ ωραιο!!!

Γιωτα το μικρο σου κουφετακι ειναι κουκλι!!!!

Δεν θυμαμαι αλλα φιλακια πολλα σε ολα τα μπεμπακια!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Όσο για τα ξυπνήματα τη νύχτα, τα ίδια τραβάμε Σιλβή, εκεί που κοιμόταν σερί ως το πρωί, τώρα μέρα παρά μέρα ξυπνάει κλαίγοντας υστερικά 2-3 φορές μέσα στη νύχτα και καταλήγει μαζί μας στο κρεβάτι μας. Εγώ λέω στον άντρα μου ότι το έχουμε παρακάνει, όμως εκείνος τη λυπάται. Κακή αρχή κάναμε!

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Διαφημίσεις

Το fb ειναι για πιιο μετα μεσημερακι χαχαχα.Καλημερα κοριτσια εμενα παραδοξος δεν ξυπνισε καθολου το βραδι την ξυπνησα εγω στης 7 για γαλα αλλα την ακουγα απο την ενδοεπικοινονια που νιαουριζε κατα διαστηματα!!!!!παμε να φαμε φρουτοκρεμα τωρα και μετα καμια βολτιτσα..ΓΕΙΑ!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Καλημέρα!!!!!!

Επιτέλους μας έβαλαν τώρα τα πλακάκια στην κουζίνα και τελείωσαν όλες οι δουλειές!!!!!! Έχω αφήσει όμως στον άντρα μου μια αποθήκη στην οποία θα είναι μέσα μια βδομάδα μέχρι να την τακτοποιήσει!!!!!χαχαχαχαχα

Ελενα 10 αν έχει fb στείλε μου με πμ το ονοματεπώνυμο σου!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...