Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

alpan emas den pataei kaneis me papoutsia panw sto xali alla re gmt ki ayto den 3erw an exei nohma afou patas allou kai meta ta metafereis

emeis pantws opoios den pro8ymopoieitai apo monos ton metaferoume eygenika sthn trapezaria ;)

pantws sto saloni exei ginei dyskolo na ton prosexw giati phgainei sto tzaki sthn thleorash ston kalogero, pisw apo to psygeio gia ta opoia den mporw na kanw kati shmera exoume egkatasta8ei sto panw dwmatio (grafeio-siderwthrio) kai einai kapws kalytera mono ta xeria tou paei kai kleinei sta syrtaria

Τι επαθε μωρε το παιδακι μου!!!!!!!Περαστικα σας.

Κι εμεις αλωνιζουμε ολο το σπιτι, σκουπιζω βεβαια μερα παρα μερα τα χαλια αλλα κηνυγαω το μπαμπα που παταει με τα παουτσια και με λεει υπερβολικη και καλα.του λεω εσυ θα εβαζες τα χερια σου στο στομα αν αλωνιζες ολο το σπιτι?μου λεει οχι.του λεω το ξερεις οτι στα παπουτσια σου μπορει ναχεις ροχαλους, κακα και αλλα τετοια και να τα μεταφερεις μεσα?

εδω χτες ηρθε η αδερφη μου και το αγορι της και απο μονοι τους εμειναν με τις καλτσες.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε εκανα τον κοπο να το κατεβασω απο την κρεμαστρα, μονο μη μου ζητησετε να τοβγαλω ολο.λοιπον αυτο ειναι το μπουστο και απο πισω κρεμεται και η φουστα απλα ειναι το ενα πανω στο αλλο μην μπερδευτειτε.απλα κρεμμονται στην ιδια κρεμαστρα.[ATTACH]1074[/ATTACH]

δε φαινεται ομως καλα εχει και κορδονι με σβαροφσκι που δενει στο λαιμο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Γιώτα, είναι μια ΚΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Ελίτα, φαίνεται πααααααααααααρα πολύ ωραίο!!!Η ώρα η καλή!!!!

Αλίκη, μην ανησυχείς βρε συνέχεια θα σκουντουφλάνε..απλά όταν χτυπάνε στο κεφαλάκι, έχε το νού σου για 1.υπνηλία, 2. εμετό, 3. παράξενη συμπεριφόρα, έως και 2 περίπου ώρες μετά το συμβάν...

Αυτό που λέτε για τα χαλιά...μμμ...το σκέφτομαι...η αλήθεια είναι πως εμείς δεν έχουμε και πολύ κόσμο γενικά επισκέπτες έως και καθόλου :D και ίσως γι αυτό δεν με έχει απασχολήσει..πάντως σίγουρα εμείς βγάζουμε παπούτσια...πάντως μην τρελαίνεστε, γιατί σε λίγο καιρό μέχρι και να πίνουν νερό από τη λεκάνη μπορεί να τα βρείτε!!!!-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κοριτσια ασχετο κοιταζα κατι σταυρους για κοριτσακι για πειτε μια γνωμη να θα θελατε ναναι σχετικα διαχρονικος, ποιο γυναικειος ωστε να τον βαλει και σαν κοπελα.

post-22755-14825440581427_thumb.jpg αυτος μου αρεσει βασικα πιο πολυ

post-22755-14825440582163_thumb.jpgαυτος δευτερος

post-22755-14825440582366_thumb.jpgαυτος απλα πιο κλασικος

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ασχετο κοιταζα κατι σταυρους για κοριτσακι για πειτε μια γνωμη να θα θελατε ναναι σχετικα διαχρονικος, ποιο γυναικειος ωστε να τον βαλει και σαν κοπελα.

[ATTACH]1075[/ATTACH] αυτος μου αρεσει βασικα πιο πολυ

[ATTACH]1076[/ATTACH]αυτος δευτερος

[ATTACH]1077[/ATTACH]αυτος απλα πιο κλασικος

Εχεις δικιο ο πρωτος ειναι πιιο ωραιος.Εγω θα την βαφτισω τον ιουνιο,θα εχει γινει ολοκλυρο θυριο.Ξερει καποια να μου πει για το δερματικο σταφιλοκοκο????εχει βγαλη η μικρη μου στο πρωσοπο εδω και 10 μερες μου εδωσε η παιδιατρις αληφη και δεν περασε,περιμενω να παει 5 η ωρα να την παρω τηλ να μου πει τι να κανω,εχω τρελαθει λιγακι...

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Σοφία, περαστικά σας!!!Πως είναι ο Μάριος???Δλδ είναι ίωση που βγάζει αυτές τις άφθες???Μιας φίλης μου είχε κάτι παρόμοιο και το κακομοιρούλι δυσκολευόταν πολύ στο φαγητό αλλά δεν κράτησε πάνω από 3ημερο νομίζω..

Δερματικός σταφυλόκοκκος όχι δεν ξέρω, τί σου έδωσε ο παιδίατρος φαντάζομαι αντιβίωση...πάρε ξανά τηλ, μην ντρέπεσαι!

Ελίτα, εμένα μου αρέσουν πολύ από αυτή την ιστοσελίδα

π.χ. αντρικός

http://www.babyq.gr/babyq.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2528&category_id=71&catid=71

και γυναικείος

http://www.q-jewellery.gr/babyq.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2549&category_id=72&catid=72

να διαλέξεις κάποιο "κλασσικό" σχέδιο, μόνο έτσι θα μπορεί να το φοράει όταν μεγαλώσει...αλλιώς κάτι που είναι της μόδας τώρα, σε λίγα χρόνια θα είναι off...οι σταυροί που έβαλες οι γυναικείοι είναι ότι φοριέται αυτή την στιγμή νομίζω...

αχ πολύ ψήνομαι για τον γυναικείοοοοοοοοοοοοο...

αχ και αυτόςςςςςςςςςςςςς

http://www.q-jewellery.gr/babyq.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2529&category_id=&catid=

Σοφία, περαστικά σας!!!Πως είναι ο Μάριος???Δλδ είναι ίωση που βγάζει αυτές τις άφθες???Μιας φίλης μου είχε κάτι παρόμοιο και το κακομοιρούλι δυσκολευόταν πολύ στο φαγητό αλλά δεν κράτησε πάνω από 3ημερο νομίζω..

Δερματικός σταφυλόκοκκος όχι δεν ξέρω, τί σου έδωσε ο παιδίατρος φαντάζομαι αντιβίωση...πάρε ξανά τηλ, μην ντρέπεσαι!

Ελίτα, εμένα μου αρέσουν πολύ από αυτή την ιστοσελίδα

π.χ. αντρικός

http://www.babyq.gr/babyq.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2528&category_id=71&catid=71

και γυναικείος

http://www.q-jewellery.gr/babyq.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2549&category_id=72&catid=72

να διαλέξεις κάποιο "κλασσικό" σχέδιο, μόνο έτσι θα μπορεί να το φοράει όταν μεγαλώσει...αλλιώς κάτι που είναι της μόδας τώρα, σε λίγα χρόνια θα είναι off...οι σταυροί που έβαλες οι γυναικείοι είναι ότι φοριέται αυτή την στιγμή νομίζω...

αχ πολύ ψήνομαι για τον γυναικείοοοοοοοοοοοοο...

αχ και αυτόςςςςςςςςςςςςς

http://www.q-jewellery.gr/babyq.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2529&category_id=&catid=

Ιωαννα ο τελευταιος μαρεσει παρα πολυ.

Για αντρικο ειχα δει εναν της facadoro ειχα σκισει τη σελιδα και την εχασα.Ηταν σαν τον πρωτο με δυο μικρα διαμαντακια σε καθε ακρη.ψαχνω να τον βρω κι αυτοι ειναι παρεμφερεις.

για κοριτσακι μαρεσει να μοιαζει και λιγο με κοσμημα ,μην ειναι τοσο βαφτιστικος δηλαδη.

ασχετο εχω προβληματιστει με τα μωρα.η μικρη δυο μερε ςτωρα νυσταζει συνεχεια και ολο θελει να κοιμαται.μιλαμε για ωρεεεες.

Τωρα ξυπνησε.ειχε ξυπνησει μια ωρα το μεσημερι.

Της δεινω και σιδηρο και δεν ειναι αρρωστη.

Ο αλλος εκλαιγε και μολις ειδε την αδερφη του αρχισε να γελαει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Nai, alla sinithws aytoi me ta diamantakia einai gia ta koritsakia mwre!!

na ayti einai i istoselida tis facadoro

http://www.facadoro.com/

mporeis na to breis

Otan arrabwniastikame me ton Basili, i aderfi mou toy ekane dwro stayro poly aplo kai pali pote den ton forese...sigoura oi gynaikes toys forame perissotero, san kosmima. Edw stin Kriti bebaia forane paaraaa poly oi antres ton stayro toy arrabwna, me dermataki sinithws alla kai alysida, dld den yparxei periptwsi na ntithoun na bgoyne exw kai na min foresoyn ton stayro toys!Anti gia grabata, anoigoyn poykamiso, kai sindiazoun gnisio elliniko trixwto sterno me ton barigdoupo stayro, xaxaxaxaxaxa!!Pwpw den mou aresei katholou lemeeeeeeeeeee...min sas pw pou forane kai kati konstantinata.mmppprrrrr...oso thimamai tin pethera mou, swnei kai kala na mou kanei dwro sto gamo mas ena konstantinato pou otan tha mas xairetoyse stin ekklisia ithele kai na mou to balei!!Bre kali moy den thelw, oxi epiballetai!Bre den prokeitai pote na to balw, oxi otan megalwseis tha sou aresei!!Telospantwn, telika peistike kai ypoxwrise..fantazeste twra tin Ioanna me to wraio nyfiko tis, to mallaki to mpoukle anemelo, to makigiaz mou to theiko...kai to konstantinato sto laimo san basilopita!!!!!!!!!!!!!!mmmprrrrrr...

γιωτα ειναι μια κουκλα!!!!!!!σωστη πργκιπισσα!!!!!

το στεφανακι ειναι φυσικα τα λουλουδακια?απο που το εφτιαξες?

σε ανθοπωλειο μου το εκαναν

35 ευρωπουλα αλλα αξιζε!!

mYQbp2.png

σε ανθοπωλειο μου το εκαναν

35 ευρωπουλα αλλα αξιζε!!

γιοτουλα πολυ ομορφο ειναι..αν θες πες μου σενα πμ απο που φτιαχνουν και ανθοδεσμες αυτοι?

θελω να κανω στη μπεμπουλα κι εγω ενα στη βαφτιση.

εμεις σημερα πηγαμε παιδιατρο.καναμε εμβολιο, μας εξετασε.η μπουμπου δεν πηρε πολυ βαρος.βασικα ειχε παρει αλλα με τις ιωσεις και τα σουρτα φερτα στο σπιτι εχασε κιολας απο αυτα που πηρε γιατι την ειχα ζυγισει.

ομως πηρε σε υψος και εχει φτασει 70 εκ.ο αδερφος της 73 και βαρος 8300, ενω αυτη ακομα 6500.

της λειπουν μας ειπε 2μιση κιλακια αλλα ειναι μια χαρα, αναπτυσετε.τη βρηκε ζωηρη απλα εχουν αρχισει λεει τα πανω δοντακια και γιαυτο ισως ειναι λιγο ατονη καποιες μερες.απλα αυτη το εκδηλωνει αλλιως, αντι να κλαιει βαζει πιπιλα- δαχτυλο και κουρνιαζει.

αντιθετως ο μικρος ολο γκρινιαζει.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...