Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

[ATTACH]1072[/ATTACH]

δεν εχουμε ακομα τις επαγγελματικες αλλα λαμπουμε και στην δουλεια του ερασιτεχνη!!!

Ιωαννα και εγω ψωνιο!!!

ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

to gademiasa moni mou...den tha erthei i ginaika na me boithisei ayrio,tin alli triti mou eipe.gia patzouria klp. mporw na perimenw, alla gia sidero oxiiiii.ekana to ena plintirio k mou menoun akomi 5!! i plati mou k i mesi mou idi me pethainoun, esas? siderwnete kathistes? egw den mporw!!!

na sas rwtisw eseis pou strwsate, afinete tous episkeptes na mpainoun me ta papoutsia?kserw isws den einai wraio na les ston allo bgale ta papoutsia sou,an de to katalabainei alla protimw na pareksigithei kapoios para to mwro na mpousoulaei mes ta mikrobia k ti brwma ap'ta papoutsia.eimai lathos re koritsia? thimamai eixe erthei perisi mia fili k katigorouse tin koubara tis oti eixe paei spiti tis k tis eipe na bgalei ta papoytsia giati o mikros tis glifei sinexeia to xali k ekeinis tis kakofanike. sorry protimw na kakofanei s'aytin para na prosthesw akomi ena agxos ston eayto mou... tha parw k pantoflitses na tous dinw k an kapoios de goustarei mi ksanarthei!! lathos kselathos auto tha kanw......

terma to dialeima paw na sinexisw.........

Κορίτσιααααα τι κάνετε?????

Ουφ είχα γράψει τόσα πολλά και η χαζή έκλεισα κατά λάθος την σελίδααααααα!!!!!!

Λοιπόν αλλάξαν τα σχέδια και δεν θα πάμε singapore γιατί φτάσαμε Νοέμβριο και το καράβι δεν έχει πάει ακόμα στην επισκευή... Οπότε είναι κρίμα να χαλάσουμε τόσα λεφτά εισιτήρια, ξενοδοχείο(ενώ είχαν πει οτι μπορούμε να μείνουμε στο καράβι τώρα μας το άλλαξαν) φαγητό, μετακινήσεις, ψώνια και θα βλέπουμε και τον Θοδωρή στις 6:00 το απόγευμα που θα σχολάει.. Οπότε του είπα να δηλώσει παραίτηση νωρίτερα και να φύγει στις 15 ενώ ήταν να φύγει στις 25/11! Και έτσι σε δυο βδομάδες θα είναι εδώ και θα ξεκουραστεί και αυτός γιατί ο καημένος τα έχει δει όλα...

Ιωάννα τα παπουτσάκια σας είναι υπέροχα!!!!!!!! Καλές βόλτες!!!!!!!!!!!!

Α, κορίτσια λέω να φτιάξω μπισκότα για το τραπέζι μετά την βάπτιση, που θα το κάνουμε στο σπίτι!!!! Γιατί για την εκκλησία θα έχουμε cupcakes με το κεικ σε γεύση καρότου και απο πάνω λευκή κρέμααααααα!!!!!!

Οπότε παρήγγειλα αυτά http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260681699564&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

ώστε να κάνω μπισκότα σε σχήμα cupcake με ζαχαρόπαστα σε γαλάζιο χρώμα με λευκά πουά!!!!!!!!!! Α, και πήρα και αυτές τις θηκούλες http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280568852852&ssPageName=STRK:MEWNX:IT για να μπουν μέσα τα cupcakes όπου είναι ακριβώς ίδια με το προσκλητήριο!!!!!!

Επίσης παρακαλείται η Ελίτα να σταματήσει να μας αποφεύγει!!!!!!!!!!!!!!! Που είσαι κοπελιά???????????????

που εισαι καλε κοπελια?εγω μπαινω εσυ βγαινεις πως θα γινει.απο χτες μεχρι σημερα το πρωι ενω εδειχνε πως ειχα συνδεση δε μπορουσα να μπω δεν ξερω γιατι.το πρωι το φτιαξε ο αντρας μου.

εΓΩ ΕΔΩ ΚΗΝΥΓΑΩ ΤΑ ΜΩΡΑ.τα οποια αν νυσταζουν γκρινιαζουν αλλα μεχρι να το καταλαβουν με παιδευουν.

επισης εχω την αιωνια απορια αν μπορω να τα αφησω και να φυγω.με πιανει η καρδια μου η ψυχη μου ολα μαζι.

Τα κοιταω και νομιζω πως μου λενε μαμα μη φυγεις.

Ασε που οσο περναει ο καιρος ειναι ακομα πιο δυσκολο.Ασε που λενε και μαμα.

αλλα αν δε φυγω τωρα για 4 μερες πως θα φυγω το μαρτη που κλεισαμε για 9 ταξιδι.

τωρα τελικα προεκυψε για βρυξελλες τελος του μηνα, και συζηταμε το ενδεχομενο να παω κι εγω.για μαλτα το αφησαμε για διαφορους λογους, ηταν και λιγο ταλαιπωρια λογω ανταποκρισεων και ακριβα.

και δεν ξερω πως να το κανω.

δεν ειναι πως δε θελουν οι γονεις μου αλλα οπως και ναχει τα μικρα ηδη ειναι εξαρτιμενα απο μας.μου φαινεται πως δε θα μπορεσω ποτε να φυγω.

Ναταλια σος πως μπορεις εσυ?βοηθησε με να ξεκολλησω!!!!!!

σου χα γραψει τι μας ελεγε ο χριστοφορος αλλα μαλλον δεν το ειδες

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

kALHSPERA

Γεματη μερα σημερα!!!!!!

Εχουμε το Χριστοφορο βασικα και σημερα καναμε ενα σωρο.Εγω πηγα για παραδοσιακους το μεσημερι, χορτασα χορο και μετα πηγα σπιτι ετοιμασα και ταισα τα μωρα και το απογευμα συναντηθηκαμε με τη Ναταλια στο ΜΟΛ.Πηγαν ο αντρας μου με το Χριστοφορο και τη Ματθιλδη στο σινεμα ειδαν την τινκερμπελ και εγω με τη Ναταλια και τα μωρα καναμε μια βολτα και κατσαμε για καφεδακι.

Για αλλη μια φορα θα το πω.Ο Λουκας-Αντρεας ειναι το καλυτερο παιδι!!!!!!

Η Ματθιλδη ηταν μια μικρη κυρια σημερα αψογη και σορυ που τη στεναχωρησε ο ΑΝΤΡΑΣ ο ζορικος που δεν εκατσε να του δωσει φιλακι.

Να ξερεις ομως πως μετα ρωταγε γιατι του παμε πως στεναχωρεθηκε η μικρη και το ελεγε συνεχεια.Γενικα αυτοι οι δυο μαζι δεν κανουνε και χωρια δεν μπορουνε.Απο τη μια τρωγονται και απο την αλλη ζηταει ο ενας τον αλλο.Ασε που σε λιγα χρονακια προβλεπω καρδιοχτυπια χιχι!!!!!Τωρα του φαινεται μικρουλα αλλα σε λιγο θα τη γλυκοκοιταζει.Ασε που ρωταγε τον πατερα του πριν στο μπανιο αν στεναχωρεθηκε που δεν τον φιλησε.καταλαβες τον ετρωγε μετα χιχι!!!!!!!

Και δε σου πα Ναταλι ξερεις γιατι πεταγεται και λεει πως δε θελει ναναι νονα η ματθιλδη?Γιατι στην πραγματικοτητα του πε ο πατερας του πως αν βαφτισει το μπεμπη θαναι σαν αδερφια και δε μπορει να την παντρευτει κι αυτο φανηκε γιατι χωρις να του λεμε τιποτα ελεγε, εγω δε θελω να την παντρευτω, ενω δεν του πε κανεις τιποτα ετσι απο μονος του χαχαχα!!!!

Αντε κοριτσακια καληνυχτα

το επαναφερω

PN8Qp2.png

csXep2.png

[ATTACH]1072[/ATTACH]

δεν εχουμε ακομα τις επαγγελματικες αλλα λαμπουμε και στην δουλεια του ερασιτεχνη!!!

Ιωαννα και εγω ψωνιο!!!

γιωτα ειναι μια κουκλα!!!!!!!σωστη πργκιπισσα!!!!!

το στεφανακι ειναι φυσικα τα λουλουδακια?απο που το εφτιαξες?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Αλήθεια ισχύει αυτό? Θα το πω στον άντρα μου να δει ότι φταίνε οι ορμόνες και όχι εγώ που γίνομαι κακίστρω μερικές φορές. Η αλήθεια είναι ότι δεν μ'αναγνωρίζω και δεν με αντέχω πια, και έλεγα τι φταίει, τι φταίει!.

nai isxuei to diabasa s'ena biblio..

xaxaxa ελίτα η δικιά μου θύμωσε που δεν ήθελε το φιλάκι της ο Χριστόφορος και μου είπε οτι δεν θα ξαναπάει σινεμά μαζί του, ούτε θα τον φωνάξει στο σπίτι να παίξουν!!!!! ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕΕΕ XAXAXA!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

xaxaxa ελίτα η δικιά μου θύμωσε που δεν ήθελε το φιλάκι της ο Χριστόφορος και μου είπε οτι δεν θα ξαναπάει σινεμά μαζί του, ούτε θα τον φωνάξει στο σπίτι να παίξουν!!!!! ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕΕΕ XAXAXA!!!!!!

ε τωρα ειναι που τον θελει περισσοτερο.ασε εμας ξαναρωταγε χτες για τη μικρη;)

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα!!!!!!

Εχω πολύ δουλειά + δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω.. ελπίζω να ειστε όλοι καλά!!!

Εμείς καθόμασταν την Παρασκευή οπότε ξεκουραστήκαμε...........:)))))

Πήγαμε ΙΚΕΑ την Παρασκευή και μας ήρθε η φαηνή ιδέα να αλλάξουμε πάλι διαρύθμιση στο σαλόνι.... και γενικά κάναμε αρκετές αλλαγές ωραίες...

Το κοριτσάκι μου μια χαρά να μην το ματι'αξω.... κυρία μαζί μας!!!

Σήμερα θα πάρω να κλείσω στη νέα παιδίατρο.. να δω τι κουμάσι θα ειναι κι αυτή!!!!

χαίρομαι γιατί την ΠΑρασκευή θα έρθει γυναικα να κάνουμε το σπίτι και μετα στρώνουμε!!!

αντε να αναψουμε + τζάκι χχχχχ

Την Δευτέρα γιορτάζει ο άντρας μου αλλά θα το κάνουμε Σ/Κ οπότε μια χαρά με τοσπίτι...

αυτά τα νέα μου... τα λέμε πάλι σε λίγο!!!!

lX5Hp3.png

alpan emas den pataei kaneis me papoutsia panw sto xali alla re gmt ki ayto den 3erw an exei nohma afou patas allou kai meta ta metafereis

emeis pantws opoios den pro8ymopoieitai apo monos ton metaferoume eygenika sthn trapezaria ;)

pantws sto saloni exei ginei dyskolo na ton prosexw giati phgainei sto tzaki sthn thleorash ston kalogero, pisw apo to psygeio gia ta opoia den mporw na kanw kati shmera exoume egkatasta8ei sto panw dwmatio (grafeio-siderwthrio) kai einai kapws kalytera mono ta xeria tou paei kai kleinei sta syrtaria

i1lzp2.png

[ATTACH]1072[/ATTACH]

Ιωαννα και εγω ψωνιο!!!

h mama pswniooooooo alla h korh eytyxws exei ta prosonta kai den mporoume na poume tipota!!!!! san koufetaki einai!!

i1lzp2.png

Αντε εκανα τον κοπο να το κατεβασω απο την κρεμαστρα, μονο μη μου ζητησετε να τοβγαλω ολο.λοιπον αυτο ειναι το μπουστο και απο πισω κρεμεται και η φουστα απλα ειναι το ενα πανω στο αλλο μην μπερδευτειτε.απλα κρεμμονται στην ιδια κρεμαστρα.post-22755-14825440580606_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...