Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εμείς χάλια με την αλλαγή της ώρας... Με το ζόρι τον κράτησα ως τις 8:30 καινούργια. Αλλά εγώ τις καθημερινές 8:30 δεν είμαι εδώ ακόμα. Να δω τί θα κάνουμε αύριο....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

περασαμε μια υπεροχη μερα με το σκαθαρακι μας σημερααααα

μας χαρηκε και τον χαρηκαμε οολη μερα !!

μας μαγειρεψε και ο μπαμπας μας και η μαμα ψιλο σιδερωσε γιατι αυριο δεν θα ειχε ουτε το μεσα ρουχαλακι ....ξερετε για να παει στη δουλιτσαα!!

ρε κοριτσια πως μεγαλωνουν ετσι τα μικρακια μας !!! το σκαθαρι μου φαινεται ολοκληρος αντρας καλα ειμαι κ κουκουβαγια αλλα ειναι αντρακι ..εντωμεταξυ αυτο που τσαμπουκαλεβετε πριν πεσει για υπνο το κανει ολο και πιο εντονα σαν να διωχνει την ενταση της ημερας για να ηρεμησει!!

αχ ειμαι τρελα ερωτευμενη με το παιδακι μου ( με καταλαβαινετε ε ??)

και σημερα εκανε και βηματακια ορθιος , ειχα βαλει τα ποδια μου στο τραπεζι του σαλονιου και ημουν στο καναπε και αυτος απο το τραπεζακι που ηταν ορθιος πιαστηκε στα ποδια μου και ηρθε !!! καλα δεν εκανε και τον μαραθωνιο αλλα και τρια βηματακια καλα δεν ειναι ??? χιχι

ειμαι πτωμα ομως..σηκωθηκα και πρωι θυμαστε ?? αλλο και αυτο δεν προλαβα εκκλησια ..πηγα την ωρα που τελειωναν..καλα που τον κοινωνησε η μητεραααα

αντε ονειρα γλυκα κοριτσαρες μου και πολλα φιλακια στα μαγουλακια των φιλων μας !!!!

Κορίτσιααααα τι κάνετε?????

Ουφ είχα γράψει τόσα πολλά και η χαζή έκλεισα κατά λάθος την σελίδααααααα!!!!!!

Λοιπόν αλλάξαν τα σχέδια και δεν θα πάμε singapore γιατί φτάσαμε Νοέμβριο και το καράβι δεν έχει πάει ακόμα στην επισκευή... Οπότε είναι κρίμα να χαλάσουμε τόσα λεφτά εισιτήρια, ξενοδοχείο(ενώ είχαν πει οτι μπορούμε να μείνουμε στο καράβι τώρα μας το άλλαξαν) φαγητό, μετακινήσεις, ψώνια και θα βλέπουμε και τον Θοδωρή στις 6:00 το απόγευμα που θα σχολάει.. Οπότε του είπα να δηλώσει παραίτηση νωρίτερα και να φύγει στις 15 ενώ ήταν να φύγει στις 25/11! Και έτσι σε δυο βδομάδες θα είναι εδώ και θα ξεκουραστεί και αυτός γιατί ο καημένος τα έχει δει όλα...

Ιωάννα τα παπουτσάκια σας είναι υπέροχα!!!!!!!! Καλές βόλτες!!!!!!!!!!!!

Α, κορίτσια λέω να φτιάξω μπισκότα για το τραπέζι μετά την βάπτιση, που θα το κάνουμε στο σπίτι!!!! Γιατί για την εκκλησία θα έχουμε cupcakes με το κεικ σε γεύση καρότου και απο πάνω λευκή κρέμααααααα!!!!!!

Οπότε παρήγγειλα αυτά http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260681699564&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

ώστε να κάνω μπισκότα σε σχήμα cupcake με ζαχαρόπαστα σε γαλάζιο χρώμα με λευκά πουά!!!!!!!!!! Α, και πήρα και αυτές τις θηκούλες http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280568852852&ssPageName=STRK:MEWNX:IT για να μπουν μέσα τα cupcakes όπου είναι ακριβώς ίδια με το προσκλητήριο!!!!!!

Επίσης παρακαλείται η Ελίτα να σταματήσει να μας αποφεύγει!!!!!!!!!!!!!!! Που είσαι κοπελιά???????????????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Αχ Λιτσακι και εγω θελω Waffle House ... σοκολατα με πορτοκαλι, το πιο θεικο παγωτο του κοσμου....

Εμεις μια χαρα περασαμε εχθες... ξεκουραστηκαμε , ειδαμε ταινια, παιξαμε με την μικρη.. α, το πιο κουφο, καθομασταν στο κρεβατι και οι 3 και παιζαμε. Αυτη εφευγε συνεχεια, μπουσουλουσε και πηγαινε εδω και εκει.. Καποια στιγμη πηγε ο Λαμπρος να με φιλησει αυτη γυριζει, κοιταζει περνει στροφη και ερχεται καρφι στην αγκαλια μου... λεμε εχει γουστο.. μετα απο λιγο ξαναεφυγε ξανα φιλι εμεις ξανα στροφη η μικρη ξαναχωθηκε στην αγκαλια...οσες φορες το καναμε ψαρωνε συνεχεια και γυριζε πισω τρεχοντας

καλε μεγαλωσαν τοσο που καταλαβαινουν και ζηλευουν κιολας???

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Και εμείς χθές με το ζόρι μέχρι τις 8:15 και φυσικά μετά ξύπνησε στις 4 το ξημέρωμα...ουφ!!!

Ελενα, εγώ δεν θηλάζω, αλλά έβαλα την ανακοίνωση για τις μανούλες που θηλάζουν, μπορεί να τις ενδιαφέρει!Ναι, αυτό σημαίνει, θα μαζευτούν μανούλες με τα μωρούλια τους και θα θηλάσουν όλες μαζί...

Κορίτσια, αν νομίζετε ότι είμαι ψώνιο επειδή έβαλα τα παπούτσια μας, μην με παρεξηγήσετε είναι αυτά που παρήγγειλα από ιντερνετ και τα έβαλα προς ενημέρωση,οκ????:oops::oops:

Καλημέρα να έχουμε και καλό μήνα, την Παρασκευή έχει γενέθλια ο αντρούλης μου..!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα κορίτσια!

Και εμείς χθές με το ζόρι μέχρι τις 8:15 και φυσικά μετά ξύπνησε στις 4 το ξημέρωμα...ουφ!!!

Ελενα, εγώ δεν θηλάζω, αλλά έβαλα την ανακοίνωση για τις μανούλες που θηλάζουν, μπορεί να τις ενδιαφέρει!Ναι, αυτό σημαίνει, θα μαζευτούν μανούλες με τα μωρούλια τους και θα θηλάσουν όλες μαζί...

Κορίτσια, αν νομίζετε ότι είμαι ψώνιο επειδή έβαλα τα παπούτσια μας, μην με παρεξηγήσετε είναι αυτά που παρήγγειλα από ιντερνετ και τα έβαλα προς ενημέρωση,οκ????:oops::oops:

Καλημέρα να έχουμε και καλό μήνα, την Παρασκευή έχει γενέθλια ο αντρούλης μου..!!!!

Καλημερα κοριτσια ωραια μερα και σημερα οτι πρεπει για βολτιτσα!!!!Ιωαννα αστα και εμενα ξυπνισε παλι στις 3 με κλαματα,δεν το καταλαβενω αυτο πραγματικα ξυπναει παντα μεταξι 3 και 4 φυσικα δεν εχει τη να κανει και ξανακοιμαται και μετα στης 8 μια χαρα,οσο για το θυλασμο ουτε εγω θυλαζω πλεον απλα μου εκανε εντυποση γιαυτο ρωτησα.Ηρθε η ωρα για φρουτοκρεμα,φευγω....

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Καλημέρα και καλό μήνα!

Κι ο δικός μου ξυπνάει τις τελευταίες μέρες στις 4 τα ξημερώματα. Από τότε που σταμάτησα με το θηλασμό, κι ενώ μέχρι τότε δεν ξυπνούσε όλο το βράδυ, άρχισε να ξυπνά στις 3 ή στις 4 γιατί πεινάει. Του φτιάχνω 230ml γάλα και το καταβροχθίζει, τι θα κάνω?

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

ax koritsia ti tha kanoume???kai oso xeimwniazei einai toso diskolo na sikwnesai mesa sto brady...mprrrrrrrr kryooooooooooo...

Ti na tin kanw?Egw simera, epeidi imoun poly ptwma, tis edwsa kateytheian gala to ipie kai meta omws den koimithike amesws, dld tin kounisa kai ligo...skeftomai na tis dinw gala kata tis enteka, outws i allws pio nwris den koimamai pote..ax ayto to bradyno me pethainei...

Entwmetaxy, mou leei kai oantraw moy prepei na to kopsoume ayto, ok toy lew, alla prepei na xypname enalax ta bradia, nai ok mou leei, alla pou??/panta egw xipanw..kai oxi tipota allo, an ton xipnisw, meta to prwi pou xipnane kai ta dyo taytoxrona, den xypnaei para kathetai kai anaplirwnei ton xameno ypno, enw egw eite etsi eite alliws, otan xypnane panta sikwnomai...simera, ton afisa an ksipnisei aytos, stiw 7 xipnisane kai ta dyo kai sikwthika 7:30 kai lew tou Nikola "ipies gala agapi mou?" oxi moy leei!!!kale giati den eftiaxes gala toy lew? blepame stroumfakia i apantisi,....ax Basilaki tha se pnixwwwwwwwwww!!!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

kalimera.epese i mikri boutia me to kefali stin kounia prin ligo ..akouw ena BAM k itan to kefali tis..fff einai ksipnia apo tis 6 to prwi k twra koimithike.den ithela na ti balw epeidi xtipise alla den kratiotan, an eixe xtipisei poli den tha eklege astamatita?

xtes koinwnisame epitelous! figame panikoblitoi stis 9 apo to spiti, ftanoume stin ekklisia xamos ginotan, kai anarrwtiomoun egw afou mas eipe o papas 9,30 koinwnaei pws den exei teleiwsei akoma k exei toso kosmo??den kserame oti allakse i wra! i mikri itan kuria paratirouse ta panta den ebgale kix etsi parakolouthisame k ti leitourgia pou eixa na paw kati xronia! otan teleiwsame irthe k o nonos mas, ton eixe parei o ipnos xaxa kala krasia.meta figame oloi mazi se kati filous k katsame mexri to bradi. fagame paiksame trivial, i mikri les k den ipirxe mazi mas axna den egbaze mas koitouse ekstasiasmeno,idika me to zari trelathike!xaxa plaka exoun ta mwra. oi alloi ksetrelathikan oti theloun k autoi mwro, nomizoun oti einai panta etsi isixa k oti koimontai mexri to mesimeri san aytous!! e re k na ikseran ti tous perimenei..egw pantws tous proeidopoiisa!!!xaxaxa

litsaki eisai kalitera? k egw to pathainw ayto, xwris logo eimai mes ti mayrila k pianw pato kapoies fores.isws exoun dikio pou lene pws ena xrono kanoun oi ormones meta ti genna na epanelthoun k iparxoun skampanebasmata stin psixologia tis ginaikas.opote ipoomoni mexri ton febrouario,3 mines emeinan :P

ioanna teleia ta papoutsakia sas, kaloforeta! ti na nomizoume oti eisai psonio kale??kala ekanes na pernoume kamia idea!pali nixta ksipnisate e?pw pw den paleuete ayto to pragma, marturio sketo.elpizw grigora na stamatisei auto, poso na antekseis k esi pia! emena ksipnaei stis 6 k pali disanasxetw!

aurio tha pesei geniki sto spiti gia na strwsw k egw siga siga k na tin afinw katw. tha erthei k mia ginaika na me boithisei giati moni mou den mporw.to koryfaio einai oti tha mou siderwsei k 6 plintiria!!!den antexw apofasisa na eimai pio ksekourasti k na paizw me to mwro mou, para na ftanei 7 i wra to apogeuma k na'mai ena ereipio k na min antexw oute agalia na tin kratisw!

natalia mprabo etsi tha ton xareis ton antrouli sou kalitera!! k den tha figeis k ap'tin parea mas :)

sentoni olokliro egrapsa ...

filia kalimera :)

Διαφημίσεις

bre koritsia...ti sk kai argies!!!egw exw to akribws antitheto "problima"..dld oli mera, kathe mera!!!Kale den exw antoxes leme, na koimithoume ligo...oooooxxxxiiiiiii..ypnos=xamenos xronos!!!

xaxaxaxaxaxaxa!!!

gelaw alla merikes fores i alitheia einai pws me trelainei!!!!

plaka kaneis etsi??????????? basika filenada eisai tixeri, o dikos mou einai ena ereipio ahahah re pou katantisame!!!!

... k egw to pathainw ayto, xwris logo eimai mes ti mayrila k pianw pato kapoies fores.isws exoun dikio pou lene pws ena xrono kanoun oi ormones meta ti genna na epanelthoun k iparxoun skampanebasmata stin psixologia tis ginaikas.opote ipoomoni mexri ton febrouario,3 mines emeinan :P

:)

Αλήθεια ισχύει αυτό? Θα το πω στον άντρα μου να δει ότι φταίνε οι ορμόνες και όχι εγώ που γίνομαι κακίστρω μερικές φορές. Η αλήθεια είναι ότι δεν μ'αναγνωρίζω και δεν με αντέχω πια, και έλεγα τι φταίει, τι φταίει!.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε κορίτσια!!!!!!!!!

Σήμερα είμαι καλύτερα (αν εξαιρέσετε το γεγονός οτι είμαι στο γραφείο απο τις 6)...

Giota, σοκολάτα-πορτοκάλι παγωτό παραλίγο να δοκιμάσω αλλά και το καιμάκι (1 μπάλα) και η σοκολάτα kahlua cookies (1 ακόμα μπάλα) μια χαρά ήταν!!!!!!!!!

Έχω πολύ δουλειά και βαριέμαι!!!!!!!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

ax koritsia ti tha kanoume???kai oso xeimwniazei einai toso diskolo na sikwnesai mesa sto brady...mprrrrrrrr kryooooooooooo...

Ti na tin kanw?Egw simera, epeidi imoun poly ptwma, tis edwsa kateytheian gala to ipie kai meta omws den koimithike amesws, dld tin kounisa kai ligo...skeftomai na tis dinw gala kata tis enteka, outws i allws pio nwris den koimamai pote..ax ayto to bradyno me pethainei...

Entwmetaxy, mou leei kai oantraw moy prepei na to kopsoume ayto, ok toy lew, alla prepei na xypname enalax ta bradia, nai ok mou leei, alla pou??/panta egw xipanw..kai oxi tipota allo, an ton xipnisw, meta to prwi pou xipnane kai ta dyo taytoxrona, den xypnaei para kathetai kai anaplirwnei ton xameno ypno, enw egw eite etsi eite alliws, otan xypnane panta sikwnomai...simera, ton afisa an ksipnisei aytos, stiw 7 xipnisane kai ta dyo kai sikwthika 7:30 kai lew tou Nikola "ipies gala agapi mou?" oxi moy leei!!!kale giati den eftiaxes gala toy lew? blepame stroumfakia i apantisi,....ax Basilaki tha se pnixwwwwwwwwww!!!!!!

Ειχα εφαρμοσει μεχρι και πριν μια βδομαδα το τελευταιο της γευμα το εκτο δηλαδη να ειναι στις 12,ξυπνουσε μετα μονη της στης 8 αλλα νυσταζε πολυ το πρωι κατα της 11 την εβαζα για υπνο αλλα το μεσιμερη κοιμοταν μονο 1 ωρα.Ειδα οτι δεν με βολευει και ξαναγυρισα στο παλιο μου προγραμμα την ξυπναω εγω κατα της 6 την ταιζω γαλα και μετα ξυπναει στης 9,30 και το μςεσημερι κανονικα το δυορακι της...

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...