Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααααααααααα

πανε οι δικοί μου το μικρό στην εκκλησία κ ετοιμαζομαι να

πάω κ εγώ κ είμαι κομματιαααααα στις 3 γυρίσαμε από την

βάπτιση!!!!!!

ΛΙΤΣΑ εδώ είμαστε εμείς!!! πάρε το μωρό σου αγκαλιά κ

ξέχασε τα ολαααααα

ΙΩΑΝΝΑ να πάω εγώ την Νεφελιτσα εκκλησία;;;

Χαχα σηκω καλεεεεεεε.

Άντε καλή μερουλα να εχουμεεεεεεεεεεε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κορίτσια ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση, αλλά δεν ξέρω ούτε κι εγώ η ίδια καλά καλά τι μου φταίει...

Νιώθω πολύ πεσμένη....

Θα ετοιμαστώ σε λιγάκι να πάμε καμια βολτούλα με τη μικρή και ελπίζω να συνέλθω...

Αλήθεια με αυτό τον καιρό τι να της φορέσω.... έχω την εντύπωση οτι μου ψιλοκρύωσε... είδα λίγες μυξούλες...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

kalhmera sas

emeis x8es ton 3enyxthsame to ventouzako em pws mono aytos 8a mas 3enyxta?

koimh8hke mish wra sto aytokinhto pou phgainame kai meta 3ana stis 12 spiti kai ti xara meta 3ypnhse 8mish! (me thn palia nteeee)

phgame se ena filiko spiti gia faghto kai eixe 10 enhlikes xwris paidia na asxolountai oloi mazi tou kai ena fobero enydreio pou den epairne ta matia tou apo panw tou

twra phgan boltitsa me to mpampa tou k egw ka8hsa gia doulitses

litsa kai ioanna ti pa8ate kale??

ioannaaaaa mhpws den ton kourazeis poly ton antroulh sou kai sou einai freskos ka8e brady?? xa xa xa ftyston kale ton an8rwpo!!

i1lzp2.png

Καλημερα φιλεναδες!! Εμεις σημερα ημασταν για πολλες κλωτσιες... ξυπνησαμε την Νεφελη για εκκλησια (η πρωτη μας κοινωνια) περιμεναμε τον νονο και αυτος αφαντος και τον παιρνω τηλ, του λεω που εισαι καλε.. και αυτος αρχισε να γελαει ... δεν χρειαζεται να πω αλλα, καταλαβατε.. ειχαμε ξυπνησει με την παλια ωρα... ντοινννννννννννννννν οχι τπτ αλλο ξυπνησαμε και την μικρη και μετα αντε να την κρατησεις μια ωρα ντυμενη, στολισμενη και να μην εχω πιει και καφε...

Καλε Λιτσακι ειπαμε εδω ειμαστε για τα καλα αλλα κυριως για τα κακα.. πες μας τι εχεις, λιγο πολυ ολες τα ιδια περναμε... πες τα τουλαχιστον να ξαλαφρωσεις...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Γυρίσαμε πριν λίγο. Τελικά βγήκαμε βολτούλα, φάγαμε, περάσαμε και απο το Waffle House (καταλαβαίνετε...) και γυρίσαμε σπιτάκι μας. Η αλήθεια είναι οτι η βολτούλα στη θάλασσα μου έκανε καλό... συνήλθα λίγο...

Ιωάννα, τα παπουτσάκια σας τέλεια!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

mprabo Litsa, kala to kanate...!!!

Eyxaristw koritsia, nai kai emena ta mpotakia poly moy aresoyn, einai apo allagi tis baftisis, mou eixan parei kalokairina athlitika...ok!!!

Pwpw simera einai tis,...aipnias!!Apo tis 3 to mesimeri eimaste sto podi, den exoyn katsei lepto kai ta dyo mas exoun exafanisei!!Pwpw ti einai toyta??/Kai exw kai tin Natalia na leei pws koimatai o mikros 3wra to mesimeri!!!Gkrrrrrrrrrr...!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 1-7 Νοεμβρίου 2010

Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός

Στην Αθήνα στo Σύνταγμα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη,

Στη Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο,

Στο Ηράκλειο Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας,

Στη Σύρο στην Πλατεία Μιαούλη,

Στην Κόρινθο στα Περιβολάκια,

Στην Πάτρα στην Πλατεία Όλγας.

Σάββατο 06 Νοεμβρίου στις 13:00 – ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ –

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλησπερα κοριτσια,μπαχαλο τα καναμε σημερα με την παλια και την καινουργια ωρα.καταληξαμε να κοιμηθει στησ 7,30 με την καινουργια.Ιωαννα τη ειναι ο ταυτοχρονος θηλασμος που λες?Δυμοσια μπροστα στον κοσμο?

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...