Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalimera! ria na ton xairesai!! ontws tha exeis ginei exper sta glika toyrtes klp!!kardoula k nifi mou pou einai filologos se sxoleio ta'xei dei oooola. erxetai les k douleuei se oikodomi, wres wres me neyriazei alla kapou exei dikio!

tha dokimasw tis fakes k tha tis sourwsw me peisate!ontws mummy oi misoi lene oxi sourwma feygei o sidiros oi alloi lene opwsdipote sourwma.brase rizi dil. pantws den pisteyw na tis faei, ayto to paidi 2 fagita emathe k kolise ekei an tis dwseis kati allo, kanei les k tha kserasei..

kala giota exete poli plaka!! mummy oxi sex kathimerines e?k emeis etsi k xeirotera, giname san eksintarides, pou basika den kserw isws to kanoun k autoi pio poli apo emas!!!hahahah

wraia ta papoutsakia ta pediped, alla na rwtisw kati asxeto, giati paragelnete gia ta mwra spo to net?den iparxoun paromoia stin agora?

peite re koritsia ti na kanw olo bgazei tis kaltses k tis kaltsopantofles pou tis bazw k ta podia tis einai pagos.esas tis bgazoune?milame poronete me to pou tis blepei gia na tis bgalei!!

parigila apo to sticky kati teleia autokolita gia to dwmatio tis mikris, neraidoules k gia to diko mou ena san kladi.exei teleia pragmata k ta exei twra me 50% simferei an thelete kati.k poloi kaloi tous rwtisa kati me mail k se mia wra me pire til na mou eksigisei.

tespa simera wraia mera alla emeis tha katsoume mesa :( paw gia mageirema twra!

filia kalo sk na exoume!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

wraia ta papoutsakia ta pediped, alla na rwtisw kati asxeto, giati paragelnete gia ta mwra spo to net?den iparxoun paromoia stin agora?

peite re koritsia ti na kanw olo bgazei tis kaltses k tis kaltsopantofles pou tis bazw k ta podia tis einai pagos.esas tis bgazoune?milame poronete me to pou tis blepei gia na tis bgalei!!

καλημέρα Αλίκη!!Ο κύριος λόγος είναι περισσότερα σχέδια και καλύτερες τιμές...για παντοφλάκια δοκίμασε bobux ή κάτι παρόμιο, πιάνουν με λαστιχάκι στον αστράγαλο και δύσκολα τις βγάζουν

www.robeez.com

www.ollipops.com

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλησπερα κοριτσια,τη ωραια μερα ειναι αυτη κριμα που κλειστηκαμε μεσα!!!Ρια να χαιρεσαι τον γιο σου να τον δεις οπως επιθυνεις!!!Εμεις φαγαμε και κοιμομαστε του καλου καιρου...

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Καλημέρα.

Χρόνια πολλά Ρία να χαίρεσαι το γιο σου.

Και εμείς κοιμόμαστε και περιμένω να ξυπνήσει για να πάμε βόλτα, δε λέει να χάσουμε τέτοια μέρα (αν και έχει κρύο )

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Πήρα τις φωτό της βάφτισης, αχ κορίτσια δεν μπορω΄να πώ ότι ξετρελάθηκα...ο φωτγράφος τραβούσε από κάτω προς τα πάνω οπότε καταλαβαίνετε...μπαούλοοοοοοο!!!

Και αυτό που πιο πολύ με χάλασε, αν και το είχα συνειδητοποιήσει, ότι ο Νικόλας δεν είναι σε πολλές φωτό...:(

Πάντως ο φωτογράφος που είχαμε στου Νικόλα είχε κάνει καλύτερη δουλειά βρε κορίτσια...έτσι μου φαίνεται εκ πρώτης όψεως.Θα μου πείτε γιατί δεν πήρες τον ίδιο? Ε ο τωρινός είναι φίλος του άντρα μου...αχ γθι αυτό δεν θέλω ΠΟΤΕ να μπλέκω τις δουλειές μου με τις φιλίες και τις συγγένειες..ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ!!!

Διαφημίσεις

αχ!!! που ειστε καλες μου μου λειπετεε!!!! Σημερα οοολλλλλη μερα τρεχαλα!!! Πηγα για τα μαλλια, βαφη και κουρεμα και ο κομμωτης εκανε λαθος το ραντεβου και μ΄εβαλε βαφη 9 και 11 κουρεμα!!! Εφαγα ολη τη μερα εκει, μετα πηγαμε τζαμπο με το Χρηστο μου μας φυγανε 150Ε σε παιχνιδια ελεος!!!

Πηγαμε και παιδιατρο προχτες, η μικρη εξελισσεται πολυ καλα και κοριτσια μας εκανε ενα σωρο ερωτησεις, δε μπορω, τι ειναι αυτο το πραγμα, αν κανει αυτο αν κανει εκεινο, ποποοο, η πιο κουφη ερωτηση ηταν αν χαϊδευει το ειδωλο της στον καθρεφτη:roll::roll::roll:τιιιιιιιιιιιι???????????? πως ειπατε????????????

Ευτυχως η Κων/να τα παει μια χαρα με τη κοπελα που τη κραταει!!!!ολη μερα σημερα καναμε προβα γιατι απο Δευτερα θα 'ναι οι δυο τους συνεχεια!!!!Εδω που τα λεμε ειμαι χαλια αλλα προσπαθω, δε μπορω μακρια της τη εξαρτηση ειναι αυτη, παλι με πηραν τα ζουμια!!!ποτε θα μου φυγει η στενοχωρια και το νοιωθει και το παιδακι μου σιγουρα οτι δεν ειμαι καλα!!!!

Ρια μου ας ερθω σε σενα να ξεχαστω, μπραβο κοριτσαρα για την καλλιτεχνια σου!!! Να ναι πολυχρονος και παντα υγειης και συ με κεφια και χαρα να φκιαχνεις απειρες τουτριτσες μεχρι τα βαθεια σου γεραματα!!!

Οσο για sex και μεις μια απ τα ιδια σκ και αργιες αφου λεω αν θελω να γινω ξανα μανα τι θα κανω:confused: θα περιμενω σκ αααααα:mrgreen: ζητω που καηκαμε τοτε!!!

Ο αντρας εξαφανιζολ εννοειται ετσι καλα και αν δε νικησει η ομαδα δεν εχει τιποτα!!! τiiiiiiiiiiiiiiiiι sex ουτε μου περναει απ΄το νου!!!!!!! (προβλημα) αφηστε:evil::D

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Τυχερή είσαι Ιωάννα!!!!

Ρε κορίτσια, είχαμε πάει στα Λητώ σήμερα να πάρουμε καινούργιο καρότσι. Ε, κάποια στιγμή ακούω "Κατερίνα".... Γυρίζω, δεν ήξερα την κοπέλα που με φώναζε. "Αυτός είναι ο σκίουρος;" Ε, ήταν η Ραμονίτσα με τον Ζυμαρούλη!!!! Αναγνώρισε τον σκίου....

Πολύ χάρηκα. Ο Ζυμ σε σχέση με τον Σκίου είναι διπλό παιδί, αλλά πολύ όμορφος και καλός. Απίστευτο.....

Διαφημίσεις

kALHSPERA

Γεματη μερα σημερα!!!!!!

Εχουμε το Χριστοφορο βασικα και σημερα καναμε ενα σωρο.Εγω πηγα για παραδοσιακους το μεσημερι, χορτασα χορο και μετα πηγα σπιτι ετοιμασα και ταισα τα μωρα και το απογευμα συναντηθηκαμε με τη Ναταλια στο ΜΟΛ.Πηγαν ο αντρας μου με το Χριστοφορο και τη Ματθιλδη στο σινεμα ειδαν την τινκερμπελ και εγω με τη Ναταλια και τα μωρα καναμε μια βολτα και κατσαμε για καφεδακι.

Για αλλη μια φορα θα το πω.Ο Λουκας-Αντρεας ειναι το καλυτερο παιδι!!!!!!

Η Ματθιλδη ηταν μια μικρη κυρια σημερα αψογη και σορυ που τη στεναχωρησε ο ΑΝΤΡΑΣ ο ζορικος που δεν εκατσε να του δωσει φιλακι.

Να ξερεις ομως πως μετα ρωταγε γιατι του παμε πως στεναχωρεθηκε η μικρη και το ελεγε συνεχεια.Γενικα αυτοι οι δυο μαζι δεν κανουνε και χωρια δεν μπορουνε.Απο τη μια τρωγονται και απο την αλλη ζηταει ο ενας τον αλλο.Ασε που σε λιγα χρονακια προβλεπω καρδιοχτυπια χιχι!!!!!Τωρα του φαινεται μικρουλα αλλα σε λιγο θα τη γλυκοκοιταζει.Ασε που ρωταγε τον πατερα του πριν στο μπανιο αν στεναχωρεθηκε που δεν τον φιλησε.καταλαβες τον ετρωγε μετα χιχι!!!!!!!

Και δε σου πα Ναταλι ξερεις γιατι πεταγεται και λεει πως δε θελει ναναι νονα η ματθιλδη?Γιατι στην πραγματικοτητα του πε ο πατερας του πως αν βαφτισει το μπεμπη θαναι σαν αδερφια και δε μπορει να την παντρευτει κι αυτο φανηκε γιατι χωρις να του λεμε τιποτα ελεγε, εγω δε θελω να την παντρευτω, ενω δεν του πε κανεις τιποτα ετσι απο μονος του χαχαχα!!!!

Αντε κοριτσακια καληνυχτα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα!!!

Σήμερα ξύπνησα πολύ νωρίς... αλλαξε και η ώρα... είμαι τουλάχιστον 2 ώρες ξύπνια...

η διάθεση μου είναι χάλια.... μου φταίνε όλα... κάτι δεν πάει καλά... για να δούμε....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

εγώ ξύπνησα 3:15 και ξαναπήγα για ύπνο στις 5- με την παλιά ώρα!Και μετά ξύπνησε ο Νικόλας στις 6 αλλά τον κρατήσαμε μέχρι τις 7, πάλι καλά...και τώρα όλοι στο πόδι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...