Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

giota mou na sou zhsei h nefeli sou estw kai kathisterimena elpizw. na phgan ola kala.

an vaftistike kai kanena allo paidaki na sas zhsei. exw xasei ligo th mpala:)

Ευχαριστουμε πολυ... χαθηκες και μας λειπεις παρα πολυ... ευχομαι να ξεκουραστεις το σκ και να πηγαινουν ολα καλα... ;)

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

e pou eiste oles :(

8a paw gia ypno mou fainetai...h mhpws na paw gia sex??

aaa mhpws phgate oles gia trelitses? bravo ta koritsia mou!!

αααα, ξεχασα να σου πω.... ενα βραδυ ειχα μπει αργα στο μσν και σε ειδα μεσα... φωναζα σοφια, σοφια τπτ... καποια στιγμη ε, λεω δεν θα ειναι εδω και γραφω αντε θα κανεις σεξ και δεν απαντας... και μου απανταει ο νικος... τι σεξ ρε γιωτα, η φιλεναδα σου εχει πεσει ξερη για υπνο.. χαχα... τον αφησες στα κρυα του λουτρου τον ανθρωπο..

mYQbp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!

Σήμερα σηκώθηκα νωρίς-νωρίς, μαγειρεύω ηδη για τη μικρή, μάζεψα τα χθεσινοβραδυνά (είχε έρθει ένας φίλος μας), ξανασκούπισα και ξανασφουγγάρισα το σαλόνι, και διαβάζω τα νέα σας! Η μικρή κοιμάται ακόμα όπως και ο μπαμπάς της...

Σοφάκι ήθελα να σε ρωτήσω πώς παρήγγειλες τα παπουτσάκια του Μάριου (pediped)? Απο Αμερική ή απο Σπάρτη? Και πόσο καιρό έκαναν να έρθουν? Μεταφορικά?? Είδα κάποια ζευγαράκια για τη μικρή που μου άρεσαν πολύ και θέλω να παραγγείλω...

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

αααα, ξεχασα να σου πω.... ενα βραδυ ειχα μπει αργα στο μσν και σε ειδα μεσα... φωναζα σοφια, σοφια τπτ... καποια στιγμη ε, λεω δεν θα ειναι εδω και γραφω αντε θα κανεις σεξ και δεν απαντας... και μου απανταει ο νικος... τι σεξ ρε γιωτα, η φιλεναδα σου εχει πεσει ξερη για υπνο.. χαχα... τον αφησες στα κρυα του λουτρου τον ανθρωπο..

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

EIXrp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρααααααα!!!!!!!

Σήμερα τρέχω γιατί έχει ο μεγάλος μου γιός γεννέθλια ( 7 ετών γίνεται το παλικάρι μου.....) και έχουμε πάρτυ.... είμαι και λίγο μαζώχα και τα φτιάχνω όλα μόνη μου, μέχρι και την τούρτα και..... καταλαβαίνετε!!!!!

kalhmeraaaaaaaaaaaa

exei teleio kairo gia boltoula ante pame fygame

litsa megeia to dontaki!!

apo amerikh ta parhggeila panw apo 75 dollaria den exei metaforika! erxontai spiti me fedex

giota mou to pe o nikos thn allh mera xa xa xa

sex ka8hmerinh?? pote!!! xa xa xa mono sk kai argies! e re pou katanthsame!!

i1lzp2.png

kalhmeraaaaaaaaaaaa

exei teleio kairo gia boltoula ante pame fygame

litsa megeia to dontaki!!

apo amerikh ta parhggeila panw apo 75 dollaria den exei metaforika! erxontai spiti me fedex

giota mou to pe o nikos thn allh mera xa xa xa

sex ka8hmerinh?? pote!!! xa xa xa mono sk kai argies! e re pou katanthsame!!

Ευχαριστώ Σοφάκι!!!

EIXrp2.png

καλημέρααααααα!!!!!!!

Σήμερα τρέχω γιατί έχει ο μεγάλος μου γιός γεννέθλια ( 7 ετών γίνεται το παλικάρι μου.....) και έχουμε πάρτυ.... είμαι και λίγο μαζώχα και τα φτιάχνω όλα μόνη μου, μέχρι και την τούρτα και..... καταλαβαίνετε!!!!!

na ton xairesai!!! kala milame toses tourtes pou 8a xeis kanei foberes 8a nai! epaggelmatikh douleia fantazomai!! bravo ria

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Ρια χρονια πολλα !!! Να γινει μεγαλος και τρανος και να τον καμαρωνετε!!!

Εμεις ξυπνησαμε πρωι σημερα... οχτωμιση ημασταν στο ποδι.... τωρα ειναι στην κουνια της και μιλαει με τα κοτοπουλακια στον τοιχο...!!!!

Αχ τι ωραιο καιρο εχει.. λεω μολις της δωσω τα φρουτα να την κανουμε για βολτιτσες και ψωνια..:D

mYQbp2.png

Καλημέρα και από εμάςςς!!!

Ρία να τον χαίρεσαι, να τον δείς όπως επιθυμεί!!!:D:D:D Υγεία πάνω από όλα!!!

Χθές κορίτσια πήρε τηλ η πεθερά μου ότι θα έρθει και περιμέναμε αλλά σήμερα το πρωί πήρε και μας είπε πως δεν ξύπνησε τελικά πρωί και έτσι αναβάλλεται (γύρω στις 10 πήρε) καλά, οκ, καταλαβαίνετε, δεν χριεάζεται να πώ και πολλά...

Καρδούλα, χάθηκες!!! ήμουν σίγουρη πως το σχολείο θα είναι πιο δύσκολο παρόλο τις λιγότερες ώρες..παιδιά βλέπεις!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

kalhmeraaaaaaaa

ti mou kanete ??

ria mou na ton xairesai !!! na ta ekatostisei!!

simera mesa ta kefalia epitelous spitaki mas alla min nomizete pos krataei polu auto xaxa

geniki me to grigori na xalaei oooti ftiaxno, na fobatai tin ilektriki alla na 8elei na anebei kai epano kai ta loipa gnosta s oles sas !!!

tora efage kai koimi8ike!!!

kai sin tis allois exoume kai baptisi to apogeuma kai prepei na kano mallia -8a er8ei kata tis 3 i kopela kai mpla mpla mplaaaaaaaaa

kai simfono me tin fili ioanna kardoula paidia blepeis !!! kai o prigkipas mazi !!! popo re filenada se katalabaino kommatia 8a eisai !! ipomoni den 8a kanete diakopes tora ta xmas eseis ??? 8a ksekourasteis !!

kala mummy 8eiko !! ma kala bre simpe8era sex ka8imerines ????? apapapapapapa

xaxaxa

ante pao na tou balo to kreataki tou na ginete ...filiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...