Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

egw tou dinw kremes ths holle

exei diafora dhmhtriaka, musli, simigdali

epishs ryzaleyro me stafides me mpanana me damaskhna

3ekinhsame k aygo siga siga kroko opote to 8ymamai kai mou fernoun freska ayga

emeis trwme kai psaraki

Αυγο και ψαρι στο χρονο μου ειπε η παιδιατρος θα τις κοιταξω υις κρεμες που μου λες.Γενικα το πρωι κατα της 9 γαλα ενδιαμεσα κρεμαη γιαουρτη 2 φαι το απογευμα φρουτοκρεμα 8μπανιο γαλα και κατα της 12 κοιμισμενη λιγο γαλα για να μην μεξυπνησει το βραδι.ειναι πολα γευματα και δεν ξερω τη να κοψω.

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

και ομως ζωωωωωωωωωωω

τι μου κανετε κοριτσαρες μου ??

μου λειψατε!! αλλα τρεχωωωωωωωωωωωωω λεμε τρεχωωωωωωωωωωωω

και απο διαθεση μηδεν!!!! δεν ξερω μπορει να φταιει και ο σκ@@$καιρος αλλα πες μου εδω δεν εχεις χρονο να παρεις ανασα ο καιρος σου φταειι???

ειδα και το γκρουπακι στο φατσοβιβλιο και μ αρεσειιιιι μπραβο ναταλακι <!!!

ειναι το παλιο που ειχαμε η κανατε καινουργιο ??και δεν εχω καταλαβει ρε κοριτσια το οτι ειναι κλειδωμενο μονο εμεις το βλεπουμε γιατι αν ειναι ετσι μ αρεσει περισοοτεροοοοοοοοοοοοοοοοο

το μικρακι μου αρρωστησε καλα μην φανταστειτε τπτ τρελο ..ιωσουλα αλλα ξαφνικα δεν ειχε και παρα πολυ ορεξη να φαει και αυτο ηταν σημαδι ασθενειας για το Γρηγορακη μας ..οποτε τον πηγα στην γιατρο και μου ειπε οτι το αυτακι οτι ξεκιναγε να ειναι κοκκινο και καλα που τον πηγα νωρις ...εντωμεταξυ ειχε και ενα βηχα που ειχε κατεβει απο την μυτη η καπως ετσι ...τεσπα μου εδωσε κατι σταγονες ααα και εκανα και το κορυφαιο ηταν να τις δινω καθε 12 ωρες και εγω την πρωτη μερα τις εδωσα καθε 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μωρε τι εχει να τραβηξει απο εμενα αφηστετα!!!!

το μαστουρωσα το παιδακι μου !!! τελος παντων τωρα εινια καλυτερα και το αυτακι φτου φτου δεν μας πονεσε και πυρετο δεν εκανε και μαλλον ολα καλα ..εμεινε βεβαια ο βηχας αλλα μου ειπε πως να περιμενω μεχρι και εβδομαδα

να σας πω την αληθεια μ αρεσε που δεν μου εδωσε αντιβιωση με την πρωτη και μου ειπε να το επανεξετασουμε και να δουμε αν ειναι τελικα να παρει και την γλιτωσαμε !

καλο δεν ηταν αυτο ?? γιατι αρχισαμε τα γνωστα "δωσε του παιδιου αντιβιωση να γινει καλα αμεσως κτλ"

κατ τα αλλα καλα ειμαστε φτασαμε και τα 11μιση κιλα ο κινγκ κονγκ θα γινει στο τελος

εχθες ειχαμε ενα παιδικο παρτυ και ηταν ισα με κανα 2 διχρονα που ηταν εκει !! χαχα τι θηριακι μουυυυυυυυυ

αληθεια συμπεθερα και ιωαννα ποτε γιορταζετε τα κοριτσακια σας ??

γιατι οι δικοιμας την ανηψουλα την γιορτασαν εχθες ...να σας ππουμε χρονιαπολλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αλπαν νομιζω εσυ και η ναταλια ειπατε για σιδεροοοοοοοοοοοοοο??????????????????

ελατε και απο εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

καλε συμπεθερα γιατι εχεις κακη διαθεση??? και γιατι αφου εισαι ετσι δεν μπαινεις να σε ανεβασουμε??? καλε ποτε φτασατε τοσα κιλα? μπραβο σας... εμεις μινιον, ουτε οχτωμιση ακομα.. αλλα ειμαστε και πιο μικρες....

σιδερο εγω εκανα αρκετο.. αλλα εχω ακομα πολυυυυυυυ

αααα, και την Νεφελη μου θα την γιορταζω της Αναληψεως, μου ειπε ο παππας μπορω και της Σωτηρος αλλα δεν θελω, τοτε γιορταζουν οι Σωτηριες τι δουλεια εχουμε να χωθουμε και εμεις??? οποτε Τζενουλα κανε λιγους μηνες υπομονη να μας ευχηθεις..;)

mYQbp2.png

ελενα καλωςηρθες σην παρεα μας... πες μας τιποτα για την μικρη σου...

απο φαγητο και εμεις τα κλασικα, σημερα φαγαμε και φακες και εννοειται τις τσακισε... ειχα βαλει μεσα και ρυζι και πρασο και ντοματα... τις αφησα και εβρασαν λιγο , τις σουρωσα και μετα συνεχισα το μαγειρεμα.. και εγω δεν εχω καταλειξει αν πρεπει να σουρωνω αλλα απο τοτε που ειδα πως τις μεταφερουν χυμα στα κοντεινερ και στα φορτηγα αποφασισα να τις σουρωνω να φυγει η πολυ βρωμα, καλυτερα να τρωμε λιγοτερη βρωμα και ας χανουμε λιγο απο την θρεψη...

mYQbp2.png

Καλησπέρα!!!!!!!!!!

Κατάφερα και καθάρισα παρά την γκρίνια τη μικρής!!! Με παίδεψε λίγο αλλά κάτι έκανα απο δουλειές!! Τουλάχιστον τα περισσότερα τα τελείωσα, οπότε αύριο μένει μόνο το σιδέρωμα...

Πάω να κάνω μπανάκι και να αράξω γιατί θα έρθει ενας φίλος μας για καφέ...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλησπέρα και από εμάς!!!

Σήμερα ήρθε η παραγγελία μου από το spanishoes.com καλά είναι τέλειααααααααα!!!!Εννοώ παπουτσάκια για τη Νεφέλη!!Θα σας βάλω φωτό αύριο!!

Ναι Γιώτα και εγώ της Αναλήψεως θα την γιορτάζω γιατί έτσι είναι το σωστό "ανελήφθη εν μέσω νεφελών" ...

ήμουν καλά μέχρι τώρα, αλλά μόλις μου χάλασε η διάθεση...θα σας πώ άλλη στιγμή, φιλάκια!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

kalispera filenades

xathika. enoite oti den prolavenw na sas diavasw. telika to na douleveis se sxoleio einai pio kourastiko apo to na eisai se ena grafeio mexri tis 5. gyrnaw ptwma kai exw kai ton andrea pou thelei sinexeia th mama kai na ton krataw na perpataei meta peftw kserei.

elpizw na eistai oles kala.

giota mou na sou zhsei h nefeli sou estw kai kathisterimena elpizw. na phgan ola kala.

an vaftistike kai kanena allo paidaki na sas zhsei. exw xasei ligo th mpala:)

Εμένα τις φακές ούτε να τις φτύσει πάλι. Κι εγώ τις σουρώνω..... Σήμερα του είχα βάλει και καρότο, πατατούλα μέσα, κι όμως ούτε να τις δει.... Θήλασε αντί να φάει φαι. Στεναχωρήθηκα. Δεν θα του τις ξανακάνω για λίγο, να τις ξεχάσει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...