Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εμεις σημερα δεν πηγαμε παρελαση.. λεγαμε να παμε για καφεδακι αλλα δεν ειχε καλο καιρο και βαρεθηκαμε... εντωμεταξυ ξυπνησαμε οικογενειακως στις εντεκα το πρωι.. (αλλα το βραδυ ειχαμε δραματα.. 2-5 ξυπνιοι... η μικρη απλα δεν νυσταζε, δεν εκλαιγε δεν γκρινιαζε απλα δεν κοιμοταν..)

πηγαμε στην πεθερα για φαγητο και μετα σπιτι με φιλους μια χαρα περασαμε , μου φανηκε σαν κυριακη.... αυριο πρεπει να παω για αλλαγες δωρων απο την βαφτιση... 7 μπουφαν τι να τα κανω? θα αλλαξω νουμερα και θα εχω για τα επομενα τρια χρονια... α, δεν σας ειπα εχω και ενα γαλαζιο μπουρνουζι και ενα σετακι παπλωμα σεντονακια παλι γαλαζια.... λετε να τα κρατησω για το επομενο??? ;)

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!!

Η Νεφέλη ξύπνησε στις 7 παρα ήπιε γάλα και κοιμήθηκε και τώρα κοιμούνται όλοι και είμαι μόνηηηηηηηηηηηηηηηη...απίστευτο????

όταν πάτε για αλλαγές, γιατί δεν ζητάτε να κρατήσετε την αλλαγή για την επόμενη σεζόν, δεν γίνεται αυτό???

Εγώ σας είπα? Ξεκινήσαμε για την παρέλαση, αλλά δεν την προλάβαμε και ήπιαμε καφεδάκι, καλά ήταν..σήμερα θέλω να βγώ, να πάω να δώ για χαλάκια κρεββατοκάμαρας και να πάρω και παντοφλάκια για τα μωρα, αλλά ο καιρός ειναι βροχερός..βασικά το μόνο που με σταματάει είναι που δεν έχω σκουφάκι για τη Νεφέλη, ναι μην κοροιδεύετε, αλλά ξέρω τί θα κάνω, θα της βάλω κορδέλα για τα μαλλιά, να καλύπτονται τα αυτάκια..

Εσείς τί κάνετε κοριτσάκια????Σήμερα μπορεί να πάρουμε και τις φωτό..να δούμε!!!

Καλέ η πάστα φλώρα που έφτιαξα τέλεια!!!

Πάρτε συνταγή για ζύμη, και μετά βάλτε ότι μαρμελάδα θέλετε...προσοχή μόνο στο αλεύρι, μπορεί να θέλει λίγο παραπάνω...

1 βιτάμ

1 φλ. (του τσαγιού) ζάχαρη

1 αυγό

4 φλ. (του τσαγιού) αλεύρι απλό

1 κουταλάκι μπεικιν πάουντερ

(μερικές φορές βάζω και φαριναπ αλεύρι και τότε δεν βάζω το μπεικιν)

1 φλ.( του ελλην. καφέ) κονιακ

ξύσμα από λεμόνι η πορτοκάλι

Χτυπάτε βιτάμ με ζάχαρη, μετά αυγό, κονιακ ,ξύσμα και αλεύρι. Ζυμώνετε ώστε να έχετε μια ζύμη μαλακή που δεν κολλάει στα χέρια. Κλείνετε σε μεμβράνη και βάλτε τη στο ψυγείο για μισή ώρρα, να σφίξει ώστε να ανοίγει πιο εύκολα. Στο ταψάκι απλώνετε τα2/3, βάζετε μια στρώση μαρμελάδα και μετά φτιάχνετε λωρίδες με την υπόλοιπη. Ψήσιμο αέρα, χαμηλά, 180 για 40-45....μιαμ!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα και απο εμάς κοριτσάκια μου!!!!

Είναι Παρασκευή και έχω την εντύπωση οτι είναι Δευτέρα!

Καλά εχθές το παιδικό τέλειο και δεν είχα ξαναδει 3D ταινία και είναι απίστευτο!!!!! Νομίζεις οτι τα cartoοn θα τα πιάσεις!!!!!!

Σήμερα λέω να σιδερώσω και μου έχουν μαζευτεί ένα σωρό ρούχα ... Γγγγγγρρρρρρρρρ!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημερούδια και απο εμάς!!!

Νιώθω πολύ άσχημα που χάνομαι...

Είχα θέμα στη δουλειά αυτή την εβδομάδα....

Αρπάχτηκα και με τον νέο προιστάμενο και.... τεσπα!

Χθες το καμάρι μου είπε συνειδητά μαμά (μαμα μαμ), σχεδόν μπουσούλησε και σχεδόν έσκασε το δόντι!! Βέβαια η γκρίνια της χθες (μάλλον απ το δόντι) ήταν το κάτι άλλο...

Σημερα θέλω να καθαρίσω, για να έχω ελεύθερο το ΣΚ... Όσο για σιδέρωμα αφήστε το καλύτερα....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΟΛΑ!!!

Καλά για σιδερωμα μην λέτε, εγώ τα έχω αφήσει, ότι κάποιος, κάπου ,καποτε θα μου τα σιδερώσει...χαχαχαχαχαχα...

Οκ ευτυχώς έβγαλε ήλιο οπότε θα φάμε την κρέμα μας και βουρρρρρρ...ελπίζω μέχρι τότε να κρατήσει ο ήλιος :P:p γιατί είμαι και λίγγγγγγοοοο γκαντέμω!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

kalimera koritsia.

simera einai mera mpougadas tha parei fwtia to plintirio, twra den kserw pote tha parei fwtia k to sidero, giati wraia ta pleneis alla pws ta siderwneis einai to thema!!!

i mikri mou koimithike xtes apo tis 9 para ws tis 6.30 to prwi, xlidi e??? bebaia to diastima 6,30 to apogeuma me 8 tin ekana ntefi tin eixa agalia k xoreuame apo zouzounia mexri rakintzi xaxaxa gia na kourastei, auti kourastike k egw pisteyw na exasa k kamia thermida xixixi ante akoma thelw 7 kila!

twra ksanakoimate... diabasa oti tous dinete fakes, skeftomai na tis dwsw k egw alla den tha einai kapws baries gia ta mwra?nai tis brasw ligo k na tis sourwsw na figei to prwto nero?eseis pws tis kanete? skeftomai olo ta idia k ta idia trwei kotosoupa k mosxarosoupa krima einai.. ti allo dinete peite mou tpt giati den to'xw k poli me to fagito.

anipomonw na megalwsei na katalabainei k na boltaroume k emeis cinema k pantou :)

ante filia kalimeraaaaa

καλημερα!!

εμεις παλι αργησαμε να ξυπνησουμε!! αλλα τουλαχιστον κοιμηθηκαμε καλα το βραδυ!! και εγω σημερα θελω να κανω γενικη στο σπιτι για να στρωσω χαλια γιατι η Νεφελη δεν θελει αλλο το παρκο... οταν την βαλω κατω αλωνιζει ολο το σπιτι.. μπουσουλαει παντου , μονο στο μπανιο δεν θελει να μπει, δεν ξερω γιατι... φτανει μεχρι την πορτα, κοιταζει , παιρνει στροφη και φευγει... αχ και εχω να παω και μαγαζια σημερα αλλα κανει κρυο...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Ειναι ευκολο να μου πειτε τη προγραμμα εχετε στα μικρα σας,φαγητου κυριος γιατι θελω να της δινω και αλλα εκτο απο φρουτοκρεμα,γιαουρτι,κρεμα αλλα δεν ξερω τι?

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

kalhspera!

phgame gia kafedaki to prwi se mia filh

kala x8es ta eida ola to brady 1-3 ekpomph na mhn koimatai me tipota na 8hlazei synexeia na klaiei na mhn koimatai, exasa thn ypomonh mou

sto telos katebhka kai tou ekana 3eno gala!!!!! eixa ena deigmataki ths holle

fysika oute na to ftysei!! shmera to prwi tou kana to allo miso fakelaki na dw kai enw peinouse den hpie ka8olou, anti8eta epite8hke sto giaourti mou kai tou dwsa kai dokimase mia xara anoige to stoma

twra exei parei mia xartinh lima kai limarei o,ti brei

i1lzp2.png

οχι καλε ολα μαζι ενα τη φορα νουνου της δηνω ρυζαλευρο η φαριν λακτε.Ακομα θυλαζεις?Μπραβο σου!!

egw tou dinw kremes ths holle

exei diafora dhmhtriaka, musli, simigdali

epishs ryzaleyro me stafides me mpanana me damaskhna

3ekinhsame k aygo siga siga kroko opote to 8ymamai kai mou fernoun freska ayga

emeis trwme kai psaraki

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...