Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ δεν ηξερα πως σε λενε αλικη... συγνωμη!!

λοιπον εγω για μηλοπτα κανω το εξης... κοβω τα μηλα σε μικρα κομματια, τα ραντιζω με μπολικο κονιακ και κανελλα, φτιαχνω το κεικ της φαρινας, αυτο που λεει πανω στην συσκευασια τα ανακατευω με τα μηλα και την ψηνω... και ειναι μιαμμμμμμ ;)

Giwtoula olo fwties mas anaveis!!!!!!!!!!!!!!! ante me ta glykakia souuuuuuuuuuuu

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Eirhnh pou douleyeis??

otan me to kalo ksekinhseis????

giati tha sou fainontai ola allagmena

asta egw otan epestrespa epatha to sok moy

alla prosarmozesai siga siga....

Αρχιτέκτονας είμαι. Δούλευα σε ένα αρχιτεκτονικό γραφείο αλλά, όπως είπα πριν, έφυγα λίγο πριν γεννήσω. Οταν ξαναδουλέψω θα προσπαθήσω να μην ξαναπάω σε άλλο γραφείο αλλά να συνεργαστώ με συναδέλφους ή να δουλέψω μόνη μου. Είναι όμως δύσκολο. Εχεις δίκιο ότι όλα θα μου φαίνονται διαφορετικά γιατι ήδη "έχω χάσει επεισόδια" για το τι συμβαίνει, θα δούμε.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

8elw k egw mhlopitaaaaaaaa gia 3ylo eiste

Τυχαίο? δε νομίζω!

Πριν λίγο γύρισα από τη βόλτα με το μικρό μου. Πέρασα από ένα μανάβικο είδα κάτι μήλα και σκεφτόμουν να πάρω γιατί έχω μόνο δύο για να φτιάξω μηλόπιττα. Τελικά είπα να μη πάρω γιατί όλο γλυκά τρώω και δεν θα αδυνατίσω ποτέ. Μέχρι που ήρθα και σας διάβασα. Με βλέπω να τη φτιάχνω με ό,τι έχω. Ααχχχχ

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Γεια σας κι από εμάς!

Αυτή τη στιγμή η μικρή κοιμάται μετά από πολύωρη γκρίνια - κλασικά... Εγώ πρέπει να εκμεταλλευτώ τον ελεύθερο χρόνο για να κάνω ένα εκατομμύριο δουλειές - χειμερινά, μαγείρεμα, πλυντήρια κι ένα σωρό άλλα- αλλά καμία όρεξη δεν έχω... Οπότε, ας πούμε καμιά κουβέντα...

ΕΚ31, καταλαβαίνω τι λες στο θέμα των επαγγελματικών... είμαι κι εγώ ελεύθερη επαγγελματίας και στη διάρκεια της εγκυμοσύνης με βόλεψε πάρα πολύ. Τώρα όμως που προσπαθώ να επανέλθω είναι δύσκολα, γιατί δουλεύω στο σπίτι και είναι αδύνατο να συγκεντρωθώ όταν έχω π.χ. το μωρό να γκρινιάζει ολημερίς ή να πρέπει να φάει... Τώρα μάλιστα που ξαφνικά έχει πέσει πολλή δουλειά μαζεμένη, έχει να γίνει της κακομοίρας!

Εσύ πότε σκέφτεσαι να κοιτάξεις το θέμα δουλειά;

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Παρεμπιπτόντως, ο φωτογράφος θα έχει λέει τις φωτο από τη βάφτιση στο τέλος της επόμενης βδομάδας! Έλεος, δηλαδή! 12 Σεπτέμβρη έγινε η βάφτιση! Λίγο ακόμα και θα μας τις έδινε μαζί με τις φωτο του γάμου της!

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια

χαθηκα παλι..ειχαμε μια οικογενειακη τραγωδια γμτ..κηδειες..ασχημα πραγματα..μην σας μαυριζω αλλο και εσας..προσπαθω και εγω να επανελθω...

ο μικρος μου εχει ατελειωτη γκρινια...και δεν τρωει με τιποτα κρεμα το απογευμα..ουτε γαλα εννοειται..εκει που ειναι ασπρα πολύ τα ουλα του εχει και ιχνος αιματακι..σιγουρα σκαει και αλλο δοντι κ πρεπει να τον πονανε πολυ..

κατα τα αλλα ολο μαμααααμαμμμααα...μπαμπαμπαμπα... κ τετοια ειναι το ζουζουνακι

ουτε το γιαουρτι του αρεσει..γαλακτοκομικα 0 δηλαδη

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Εν συντομια γιατι εχω την κυρια να κλαιει και να γκρινιαζει γιατι χτες κοιμηθηκε 3 παρακαλω.

1 Γιναμε καλα!!!!!!

2Βρικαμε νυφικο!!!!!Υδροχοακι σευχαριστω , τελικα εγω πηγα στην Μρια Μπαμπαρη Ερμου 18.

3 Βρικαμε και κτημα εδω θα σας πω και τι εψαχνα.http://www.ktima-azalia.gr/ktima.php

4 Χτες ηρθε η πεθερα μου να με βοηθησει.Κθαρισε μπαλκονια, σφουγγαρισε και σιδερωσε δυο πλυντηρια ρουχα και πουκαμισα.Και νιωθω μια ανακουφηση απιστευτη.

5 Πηραμε ξυλακια και ανυπομονω να αναψω το τζακι αλλα σημερα μου φαινεται νοτιας δεν εχει τοσο κρυο.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Για το κτημα.Το καθε ζευγαρι ψαχνει κατι διαφορετικο πιστευω, παρολλο που ειδαμε πολλους χωρους, με πισινες, ιστοριες, περιποιημενους, με πολυ καλα κειτερινγκ.Μεταξυ αυτων προμπονα, νεφελες, κλεοπατρα, ζολωτα, λιαρου.δεν ξερω αν καποια εχει δει καποιο απο αυτα.

εμας μας ικανοποιησε το αζαλεια.

Θελαμε καταρχην ναχει εκκλησακι ολα ειχαν γιατι αποφασισουμε να τα κανουμε ολα εκει για ναχουμε λιγοτερη ταλαιπωρια και επειδη μας λεγαν στις εκκλησιες μονο πρωι.γιατι κατι οτι ειχαν κατι εσπερινους, κατι διαφορα της εκκλησιες.ε και δε θελαμε πρωι.

επειτα μεγαλο προσον εψαχνα ενα χωρο ναχει μεγαλη πιστα βρε αδερφε, κι οχι οτι περρισσεψει για να χορεψουμε.

επειτα θελαμε ναχει καλο κειτερινγκ

επισης δεν μαρεσαν πολυ οι πισινες γιατι φοβαμαι μην παει και πεσει κανα παιδι μεσα.

ε και διαφορα αλλα μην σας ζαλιζω.κοριτσακια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...