Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον δεν σας εχω πει ακομα για την βαφτιση

αν βγαλουμε εξω την ωρα με τους εμετους που πηγα να κοψω αλυσιδα, ολα ηταν πολυ ομορφα... ειχε πολυ καλο καιρο και ευτυχως ολα εγιναν στην ωρα τους και σωστα ... οι μπομπο αρεσαν μου τις εξαφανισαν σχεδον ολες και τα γλυκακια επισης.. ειχα παραγγειλει ατομικες μεριδουλες εκμεκ καταιφι και αρεσε πολυ...

στο μαγαζι ...... ειχα παραγειλει 3 μεζεδες πολυ χορταστικους και σαν κυριως πιατο επιλογη απο 3 πιατα... α και σαλατα του καισαρα... λοιπον ακουστε σχολια.. το κρεας στην σαλατα ηταν κοτοπουλο?.. δεν μου κανει για κοτοπουλο.. ειχε ξυγκι...ρε φιλε μηπως εφαγες το μπεικον και εισαι τοσο γκαου και δεν το καταλαβες??? το ενα μεζεδακι ηταν τυροπιτα τηγανιτη με μελι... αν το μελι ομως ηταν θυμαρισιο θα ηταν καλυτερο...:shock:.. ναι αλλα μελι στο φαγητο? δεν ταιριαζε στην γευση αν το εβαζες στο στομα με την μπριζολα.... η μπριζολα ηταν πολυ μαλακη... βραστη ηταν???? το πιατο με τα μεζεδακια ηταν μεγαλο και επρεπε να ειναι πιο μικρο ... τα λεμονια ηταν κομενα στα 3 και οχι στα 2 που επρεπε....

μπορω να γραφω ωρες σχολια.. και φυσικα να πω πως ολα αυτα και αλλα πολλα ηταν μονο απο δυο τραπεζια.. τα υπολοιπα 14 τραπεζια δεν ειχαν σχολια... μου ειπαν ολα ωραια.. ευχαριστουμε πολυ.. αλλα αυτα τα δυο τραπεζακια με πηραν μεχρι και σημερα και λεγανε.....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

geia sas koritsakia!!!

giota apo tetoia allo tpt o kathenas me to kalo logo!! ti na peis grafikoi tipoi!

koritsia emena i mana mou einai akribws to antitheto se simeio ekneuristiko, les k auti agapaei to paidi pio poli apo emena as poume.! se ola me se ola telika prepei na iparxei ena metro.pantws as min eimai axaristi se aytin xrwstaw polla, alla para polla!!! me exei piasei mia melagxolia xwris logo...

i boubou mou tis teleutaies meres de koimate kala k sernomai den exw kouragio gia tpt.ksipnaei k klaiei kathe 2 wres, tin pairnw agalia k tote iremei. pantws exei polu plaka me exei trelanei olo nazi k kako.

as einai kala ola ta paidakia mas, k ola t'alla pernane!

elpizw oles me tis iwseis na eiste kalitera, atimo prama!!

me exei piasei k to filosofiko mou, lew koita na deis pou lene oti to internet apomakrinei tous anthrwpous tous kanei akoinwnitous k ola ta gnwsta pou kseroume. nai alla tautoxrona se fernei toso ma toso konta .. an den itan auto den tha gnwrizomastan k tha legame tous problimatismous mas... me tis files mou den mporw na lew auto pou leme edw , fantazomai k eseis. e poso na miliseis gia mwra me kapoion pou einai se teleiws alli fasi. tha se barethei... wres wres skeftomai pote tha kanoun k autoi paidia gia na eimaste epitelous sto idio mikos kimatos, den paleuetai !!!

emeis me ton antra mou molis koimate i mikri, as poume stis 9 kserenomaste theloume isixeia na min akoume alla klamata k fasaries k na araksoume, autoi mas erxonte episkepsi na doume k kala dvd stis 10 - 10,30 k feygoun............ as mi pw pote! e pws tha bgalw egw tin nixta k tin epomeni mera i mana!!! gia emena ti sabbato ti deytera einai pleon to idio, ax tha erthei i mera pou tha me katalaboun!

sas epriksa, nomizw exw ksanagrapsei kati tetoio, fantasteite poso mou tin exoun dwsei!! ahahahah

geia sas koritsakia!!!

giota apo tetoia allo tpt o kathenas me to kalo logo!! ti na peis grafikoi tipoi!

koritsia emena i mana mou einai akribws to antitheto se simeio ekneuristiko, les k auti agapaei to paidi pio poli apo emena as poume.! se ola me se ola telika prepei na iparxei ena metro.pantws as min eimai axaristi se aytin xrwstaw polla, alla para polla!!! me exei piasei mia melagxolia xwris logo...

i boubou mou tis teleutaies meres de koimate kala k sernomai den exw kouragio gia tpt.ksipnaei k klaiei kathe 2 wres, tin pairnw agalia k tote iremei. pantws exei polu plaka me exei trelanei olo nazi k kako.

as einai kala ola ta paidakia mas, k ola t'alla pernane!

elpizw oles me tis iwseis na eiste kalitera, atimo prama!!

me exei piasei k to filosofiko mou, lew koita na deis pou lene oti to internet apomakrinei tous anthrwpous tous kanei akoinwnitous k ola ta gnwsta pou kseroume. nai alla tautoxrona se fernei toso ma toso konta .. an den itan auto den tha gnwrizomastan k tha legame tous problimatismous mas... me tis files mou den mporw na lew auto pou leme edw , fantazomai k eseis. e poso na miliseis gia mwra me kapoion pou einai se teleiws alli fasi. tha se barethei... wres wres skeftomai pote tha kanoun k autoi paidia gia na eimaste epitelous sto idio mikos kimatos, den paleuetai !!!

emeis me ton antra mou molis koimate i mikri, as poume stis 9 kserenomaste theloume isixeia na min akoume alla klamata k fasaries k na araksoume, autoi mas erxonte episkepsi na doume k kala dvd stis 10 - 10,30 k feygoun............ as mi pw pote! e pws tha bgalw egw tin nixta k tin epomeni mera i mana!!! gia emena ti sabbato ti deytera einai pleon to idio, ax tha erthei i mera pou tha me katalaboun!

sas epriksa, nomizw exw ksanagrapsei kati tetoio, fantasteite poso mou tin exoun dwsei!! ahahahah

Κατ' αρχήν δεν μας πρήζεις... εδώ ανταλλάσουμε εμπειρίες που μπορουν να βοηθήσουν η μια την άλλη...

και 2ον αυτα με τους φίλους εφόσον δεν τα καταλαβαίνουν από μόνοι τους ότι πλεον εχετε ενα μωρακι + δεν εχετε τα ωραρια που ειχατε .. τους το λετε ευγενικα έως οχι τόσο αν δεν παιρνουν από λόγια!!!!! ειμαι κάθετηηηηηηηηηηηηη

lX5Hp3.png

Μην στεναχωριέσαι είναι φυσικό να νιώθεις κάπως πεσμένη με τα ωαρια που εχετε... κι εμείς δεν έχουμε τις ίδιες αντοχές... και οποιος δεν το καταλαβαίνει ας παρεξηγηθει....

και δεν μπορώ να ακούω Και συμβουλες από άτομα που δεν έχουν + παιδια... μου σηκώνεται η τρίχα....

απλά λέω κάνε παιδί + πράξε όπως νομίζεις εσύ καλύτερα.... για το μωρό σου εισαι ο μόνος υπεύθυνος + δεν θέλω υποέίξεις αούτε από αγνώστους ούτε και από άσχετους.......

αντε τα πήρα πάλι γιατί θυμίθηκα τα δικά μου........

lX5Hp3.png

Καλά σήμερα ο μικρός έχει μια γκρίνια απίστευτη ρε γμτ.. Απο το πρωί πριν λίγο σταμάτησε να κλαίει... Είχα πάει σε ένα μαγαζί να πάρω κάτι φανελάκια για την μικρή και για αυτόν και ξαφνικά ξεκινάει ένα κλάμα, να ουρλιάζει.. Τον κάνω μια βόλτα με το καρότσι λέω θα σταματήσει.. Μπαίνω σε ένα μαγαζί να πάρω κάτι εσώρουχα που ήθελα, να μην σταματάει με τπτ, αναγκάστηκα και έφυγα, μέσα στο αυτοκίνητο τα ίδια, πάω στην μαμά μου τα ίδια, καταφέραμε και τον κοιμίσαμε λίγο, έφαγε και τώρα πάλι στο σπίτι τα ίδια... Τι έχει πάθει δεν μπορώ να καταλάβω...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Καλέ δεν πήρα τίποτα, έφυγα άρον άρον!!!!!! Είχα και την πωλήτρια να μου λέει είναι πολύ επώδυνο για εμάς να το ακούμε να κλαίει!!!!! Μωρό είναι κλαίει τι να κάνουμε?????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Κορίτσιααααααααααα???

Απολαμβ'ανω ιστορικές στιγμές...και ναι, κοιμούνται ταυτόχρονα!Από τις 4:30!!Απίστευτοοοοοοοοοοοοοοοοο....60 ημέρες για τα Χριστούγεννα!!!Πιστέυω λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!αχαχαχαχαχαχαχα...

Ναταλία, τί έγινε καλέ με τον Α-Λ???Αλήθεια πως θα τον φωνάζετε?Α-Λ? Η' Α? Η΄Λ???Αχχχ μην με παρεξηγείτε, είναι από την χαρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οκ συνήλθα...είναι οκ το ζουζουνάκι? Τί είχε τελικά?

Σήμερα έφτιαξα σπανακόπιτα, γιαμ-γιαμ...και επειδή η μηλόπιτα τελείωσε :D αύριο λέω να φτιάξω μια πάστα φλώρα!!

Ο καιρός μας έχει τρελάνει, το πρωί καλοκαίρι το απόγευμα χειμώνας!Γκρρρ....

Φιλάκια σε όλες!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

κοπελες μουυυυυυυυυυυυυυυ τι κανετε διαβαζω αλλα δε προλαβαινω να γραψω!!!! Πολυ στενοχωριεμαι με τα αρρωστουλια του καφε μας!!!!! Περαστικα μεσα απ΄τη καρδια μου!!!!! ξξξξξξξξξξξξξξξξξξουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ επιτελους!!!! κολοιωσεις ξεπαρεου!!!!!!!!!!!!! που λεει και το παιδικο τραγουδακι!!!!!!

εμεις εδω καλα μεγαλωνουμε μια χαρα απο υγεια ευτυχωωως!!!! Δοξα το θεο!!! Με τις ντανταδες τα χουμε!!!!!! αφηστε περιπετειες!!!!!! σε 5 μερες πιανω δουλεια !!!!!

Μη σας τα πολυλεω η προηγουμενη νταντα.................... αχχχχχχχχχχ αφου δε τη ξεμαλλιασα τυχερη ειναι!!!!

Απο χτες ηρθε μια πρωτη ξαδερφη του Χρηστου να τη κρατησει σιγα -σιγα!! δεν εχει εμπειρια σε μωρα κατω των 2 ετων θελει καθοδηγηση αρκετη!! τουλαχιστον ομως την αγαπαει και δε θα τη κακοματαχεριζεται!

αχ κοριτσακια μου τι να σας πω για τη προηγουμενη απορω πως η προηγουμενη απο μενα μανα την αφηνε με το παιδι της !!!

σας φιλω πολυ!!!! και μου λειπετε μη βλεπετε που χανομαι σας σκεφτομαι παντα!!!

Εχω ξεσηκωσει και το σπιτι παντουυυυυυυυυ ομως!!!! κανω γενικη και για να στρωσω μη ταχω μετα μωρε που παω δουλεια! να κανω κανενα γρηγορο καθα ρισματακι να βαλω τα χαλια μας!!!! Σημερα τωρα καθομαι, ειχα και γυναικα το πρωι για τα εξω και τα χοντρα - χοντρα αφηστε!!!!

Αυτα σας αφηνω γιατι ακουω τη ζουζουζουνιτσα μου ξυπνησε το γλυκουλι μου!!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

kale pou eiste pali????????????

ax...ti bl;epete Lazopoulo? i Nisi?Alitheia Cate giati den sou aresei to nisi kaleeeeeeeee????

Kale elate peite kanena neo...stin argia ti tha kanete? Legame na pame sta petherika mou alla bariemai na mazeyv pragmata kai etsi tha meinoume spiti...ayrio tha exw fwto tis baftisis!!!!!!!!!!!thelete na sas balw kammia????;);););)

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...