Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πολυ ησυχια σημερα στο καφε....

ελιτακι περαστικααααααααααα.... ευχομαι το πρωι να ειναι ολα καλα...

ναταλιτσα μην δινεις σημασια... και να μην αφησεις τιποτα να σου χαλασει την χαρα σου...

δεν γραφω αλλα , αν και εχω πολλα να σας πω γιατι ο αρρεν γκρινιαζει για το τικ τικ απο τα πληκτρα... γκρρρρρρρρρρ...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρααααααααααααα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ!!!

Σήμερα έχουμε επέτειο γνωριμίας με τον άνδρα μου, γνωριστήκαμε 26 Οκτωβρίου 2002, 8 συναπτά έτη είμαστε μαζί!!!Να ζήσουμε!!!:D:D:D

Αχ τί μας έκανε η Ναταλία με την ομάδα και με αποπροσανατόλισε από το καφέ μας!!!

Επίσης να σας ανακοινώσω πως...

ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΡΝΑΩ!!ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ 9,5 ΩΡΕΣ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα, περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια. Εμείς μέχρι στιγμής τη γλιτώσαμε από ιώσεις αλλά ο μικρός φαίνεται να υποφέρει απ'τα πρησμένα ούλα, άντε να δούμε!

Για ποια ομάδα στο fb μιλάτε?

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!! Χρονια πολλα σε όσους γιορταζουν!!!!

Και χρονια πολλα στην Ιωαννα και τον Βασίλη της!!! Να ειστε καλα και για παντα μαζι και ερωτευμενοι!!

Ωχ πρεπει να ξεχωρισω τα δωρα μας , τι ειναι για αλλαγη και τι να κρατησω και βαριεμαι....

mYQbp2.png

kalhmera

xronia polla stous eortazontes

katerina na xairesai ton antroulh sou!!

ioanna na ta ekatosthsete!!! pes mas leptomereies kale gia to love story!!

ax shmera niw8w allos an8rwpos

ekane douleia x8es o giatros sto ypoloipo donti kai shmera den ponaw, bebaia x8es ta eida ola giati de mou kane enesh mono mou ri3e mia stagona anais8htiko sth riza

telika ton krathse h pe8era mou to mikro h mana mou oute thlefwno apo x8es ti na pw m ayth th gynaika aporw

ki emeis x8es koimh8hkame poly o mikros 8- 8mish me mono ena 3ypnhma stis 1mish gia faghto ki egw epesa stis 9kai kati

shmera den kanw tipotaaaaaaaaaa mono ligo mosxaraki tou brasa laxanika eixa apo x8es, faghto ekana x8es brady gemista opote shmera exw shkwsei ta podia pshla :-P

natalia se katalabainw poly....my sygxizesai den a3izei

i1lzp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ιωάννα χρόνια πολλά να είστε παντα ευτυχισμένοι!!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!Εμας γιορτάζει ο νονός μας σήμερα..

Σοφία συμπασχω με την μαμά μου αλλα της δικιάς μου το ραντεβού δεν είναι κατι σοβαρό απλά ενα ραντεβού με τις φίλες της για καφε και προς θεού δεν κρατάει ποτε την μπέμπα Τρίτη γιατι φυσικά έχει λαική...!

Οπότε σήμερα δεν έχω μάθημα οδήγησης αύριο παλι..

Ναταλία νομίζω κι εγω το ίδιο ακριβώς θα έκανα θα έβαζα τον παππού μου αν αυτον είχα παντα κοντά μου...

Θα μπω μετα να σας πω για τον γάμο γιατι αυτη θέλει να κοιμηθει

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ιωάννα χρόνια πολλά να είστε παντα ευτυχισμένοι!!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!Εμας γιορτάζει ο νονός μας σήμερα..

Σοφία συμπασχω με την μαμά μου αλλα της δικιάς μου το ραντεβού δεν είναι κατι σοβαρό απλά ενα ραντεβού με τις φίλες της για καφε και προς θεού δεν κρατάει ποτε την μπέμπα Τρίτη γιατι φυσικά έχει λαική...!

Οπότε σήμερα δεν έχω μάθημα οδήγησης αύριο παλι..

Ναταλία νομίζω κι εγω το ίδιο ακριβώς θα έκανα θα έβαζα τον παππού μου αν αυτον είχα παντα κοντά μου...

Θα μπω μετα να σας πω για τον γάμο γιατι αυτη θέλει να κοιμηθει

k esy mhteroplhkth roula mou?? ax ax ax

kale den eixe sobarh douleia tous eixe trapezi enas ypopshfios! agapaei o 8eos ton klefth agapaei kai to noikokyrh omws

to geyma htan sto estiatorio enos filou ekei pou kaname kai th baptish

milame opou gamos kai xara h vasilw prwth ti trabame allo pragma

entwmeta3y perissotero mou thn edwse pou de mou elege ti douleia eixe...

i1lzp2.png

Τι να πω οι μαμάδες μας είναι μοντέρνες γιαγιάδες και θα μας σκάσουν...

Τι ήθελα να σας πω α ναι με έχουν τρελλάνει όλοι με τον γάμο και την βάφτιση και δεν μαφήνουν να κανω τίποτα ρε κορίτσια ανακατεύονται όλοι σε όλα και χωρίς να τους το ζητήσω ..μια χαρά τα οργανώνω μόνη μου τι θέλουν και ανακατεύονται..και το τι βλακείες ακούω δεν λέγεται ..η θεία του άντρα μου 'αχ να έρθεις εδώ να σου διαλέξω εγώ κοστουμι γαμπριάτικο που έχω καλό γούστο...σαν λεει οτι εγω δεν έχω ή πεθερά μου θα μου πει λεει τον ακριβή αριθμό των καλεσμένων 15 Νοεμβρίου ...κι εγω πως θα παραγγείλω μπομπονιέρες και γλυκα;Α και φυσικά θέλουν παλι να μου έρθουν και να μου φορτωθουν 28 Οκτωβρίου και καλά οτι θα έρθουν για ψώνια αλλα της απάντησ ε ο Αλεξ τετοια μερά τα μαγαζιά είναι κλειστα...!

Ε μα κάθε αργία και γιορτη θέλουν να έρχονται εδω εγω να τους κάνω την υπηρέτρια και αυτοι να το απολαμβάνουν αλλα αυτα σας τα έχω ξαναπει..

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...