Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

παντως να πω την αληθεια επειδη πια δε μου θηλαζουν τοσο.μια φορα και αυτη λιγο ρε γαμωτο, απο τοτε μας εχει θερισει μου φαινεται.καλα τη βγαλαμε περσι.εχω και αλλα νεα.τα υπολοιπα αυριο.παω να κοιμηθω με τα παιδακια μου και τον αντρα μου αγκαλιτσα

enta3ei boh8aei k o 8hlasmos alla k emeis pou 8hlazoume pali kati arpa3ame o oktwbrios einai o mhnas twn iwsewn, ama piasoun ta krya 8a hremhsoume elpizw

tou xronou na deis pws 8a maste akomh xeirotera e re glentia

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ μωρε τα μωρουλακια μου που οταν ειναι αρρωστα θελουν αγκαλιες για να κοιμηθουν.ναι χτες καναμε ομαδικο υπνο στο κρεββατι.βεβαια εγω την εκανα μετα γιατι δε χωραγαμε.

καλυτερα ειναι για την ωρα.ανεβασαν μεχρι 38 και 9.τωρα σηκωθηκαν απο τ κρεββατι.αλλα ακουσα καποιο που εκανε διαρροια.θα το ελενξω τωρα.σηκωνονται αλλα μετα ξαναπεφτουν γιατι νυσταζουν.

οταν ηρεμησουμε κοριτσακια θα σας πω και τα υπολοιπα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλησπέρα!!!!

Ξεκίνησα δουλειά και μέχρι να μαζευτώ σπίτι βραδιάζει ρε γμτ!!!

Σας διάβασα όλες! Περαστικά σας κορίτσια!! Ουφ τι είναι αυτό πια με τα μπεμπάκια! Συνέχεια αρρωστούλια...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Σοφία μου!!!!!!!!!!!!!Εδώ είμαι !!!!Αχ ευτυχώς που σε αφήνω στο πόδι μου και είμαι ήσυχη!!!:tongue:

Πηγαμε Ηράκλειο σήμερα, ο Βασίλης σε υπηρεσίες και εμείς με την Νεφέλη για ψώνια και καφέ!Αχ της πήρα ένα μπουφανάκι μωβ φουσκωτό με "μέση" αχ είναι τέλειοοοοοοοοοο..και οικονομικό, 30 ευρώ!! Θα σας το βγάλω φωτό να το δείτε..

Πήρα και εγώ 2 φορεματάκια, πάει το αποφάσισα, φέτος το χειμώνα, θα ντύνομαι πιο θηλυκά..τέλος!!

Η μηλόπιτα σουπερρρρρ, το κακό είναι ότι την...σουπερρρρρρρτρ.ωω μόνη μου!!!μπουχουχου...

Αύριο του Αγ. Δημητρίου, μεγάλη γιορτή, γιορτάζει και η Θεσσαλονίκη μας!!!Χρόνια πολλά σε όλους και όλες που γιορτάζουν!!!

Μαγείρεψα από σήμερα, έφτιαξα φακές και αύριο θα κάνω και μια σπανακόπιτα..πήρα έτοιμο φύλλο χωριάτικο...για πείτε κανένα μυστικό επιτυχίας!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Axxxxx και εγω θέλω να ψωνίσω και δεν βρίσκω τπτ να μου αρέσει εν το μεταξύ πέρσι λόγο του οτι ήμουν φάλαινα της στεριάς δεν είχα πάρει τπτ και δεν έχω καθόλου ρούχα...

Καλά τα έχω πάρει με τον πατέρα μου τρελάάάάάάάάάάάάάάά!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι άφαντος μια ολόκληρη ζωή(τον μικρό δεν τον έχει δει ποτέ) και τον πήρα τηλ να τον ρωτήσω την διεύθυνσή του να στείλω το προσκλητήριο της Βάπτισης και μόλις έμαθε οτι θα βγάλω πεθερό και παππού μου είπε να τον ξεχάσω για πάντα!!!!! χαχαχαχα οχι οτι τον θυμόμουν δλδ αλλά τέλος πάντων! Απο το πουθενά δλδ έχει και απαίτηση να βγάλουμε το ονοματάκι του!

ΠΕΙΤΕ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ????? Αφού για να καταλάβετε στον γάμο με πήγε ο παππούς μου.. Γενικά παρεξηγείτε με το παραμικρό και δεν μας μιλάει για χρόνια, φταίω εγώ λοιπόν??????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

γεια σας κι απο μενα....

πριν λιγο εφυγαν τα παιδακια μου για να πανε δυο μερες στη γιαγια τους.... θελω να κανω καθαριοτητα για να στρωσω τα χαλακια μου μια που ερχεται κρυο και με τα μπουμπουκια μου εδω δεν γινεται.... απλως ειναι πρωτη φορα που αποχωριζομαι την Αγαπη και δεν ξερω αν θα το αντεξω.... ειναι κι ο θηλασμος (εστω και μονο πρωι - βραδυ) που δεν ξερω τι θα γινει.... και τεταρτη δουλευω ολη μερα οποτε δεν γινοταν ετσι κι αλλιως να τους εχω εδω αφου δεν εχουν σχολειο... δυσκολο πραγμα παντως απο τη φασαρια να συνηθισω σ'αυτην την εκνευριστικη ησυχια... πολλες ευχες στη μικρη νεφελιτσα για το ομορφο της ονομα και περαστικα σε ολα τα αρρωστα μωρουλια.... κοριτσια στην αρχη θελει πολυ υπομονη με τις ιωσεις και οχι πανικο. και να θυμαστε πως ο πυρετος ειναι ενδειξη πως λειτουργει το ανοσοποιητικο αρα ειναι καλο σημαδι... ελιτα, τα παιδια που θηλαζουν δεν σημαινει πως δεν κολλανε ιωσεις αλλα πως τις αντιμετωπιζουν καλυτερα... παντως ειναι τραγικο πως ο ενας κολλαει τον αλλο..... εχουμε περασει 4 Πρωτοχρονιες με οικογενειακη γαστρεντεριτιδα (μικροι-μεγαλοι).αφου κοντεψε να γινει παραδοσιακο φαγητο μας ο λαπας..... παντως αν εχετε καποια απορια, εδω..... νοιωθω σαν να 'χω σπουδασει παιδιατρικη μερικες φορες, το ωτοσκοπιο μου λειπει!!!!!

Ναταλακι δεν ξερω τι να σου πω.... ο πατερας μου ειναι το τελειως αντιθετο.... κατα τη γνωμη μου φερσου οπως σου βγαινει και εννοειται πως δεν φταις εσυ που δεν βαζεις το ονομα του!!!! απλα φανταζομαι πως κατα βαθος σε πληγωνει η σταση του.....

Ναταλακι δεν ξερω τι να σου πω.... ο πατερας μου ειναι το τελειως αντιθετο.... κατα τη γνωμη μου φερσου οπως σου βγαινει και εννοειται πως δεν φταις εσυ που δεν βαζεις το ονομα του!!!! απλα φανταζομαι πως κατα βαθος σε πληγωνει η σταση του.....

Σίγουρα, αλλά τα παράλογα δεν τα μπορώ... Έρχεται απο το πουθενά να μου πει οτι αν βγάλω τον παππού μου να τον ξεχάσω, ε ξεχασμένο τον είχα ψέμματα να πω????:confused::confused::confused::confused::confused:

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

ναταλια, τι ωραια η ομαδα στο fb..... για να δουμε τι θα προλαβαινω να διαβαζω... σαν να αρχισα να συνηθιζω την ησυχια, μου φαινεται πως θα μου αρεσει στο τελος..... παντως βρισκομαι μεταξυ σχολειων (δικων μου και των παιδιων) και με εναν τρομερο πονοκεφαλο (μεσα σε μια βδομαδα γνωρισα πανω απο 100 μαθητες και απειρους καθηγητες που μου συστηνονται ολοι λες και μπορω να θυμαμαι τοοοοσα ονοματα)

πηγαμε και τη Αγαπουλα στην γιατρο χθες.... βαρος δεν εβαλε καθολου (7400 ειναι) αλλα ειναι 72 ποντους... αρχιζει να εχει αποκλιση το υψος με το βαρος.... καλα το ειπα πως πηρε απ'το μπαμπα και εγινε ψιλολιγνη (ευτυχως γιατι η μαμα ειναι ακομη ντουλαπιτσα......)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...