Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ασε φιλεναδα ο Αλκης πυρετο θελω να παρω το αεροπλανο να πεταξω για Μπαλι μονη χωρις κινητο να μην ακουω τιποτα και κανεναν , να αραξω σε μια ξαπλωστρα και να κοιμαμαι καμια εβδομαδα γινεται????

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Κατερίνα...σε ματιάσαμε βρε κοπέλα μου!!Πωπωπω...ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω...άκου, μήπως να τον κρατούσες σπίτι καμμιά εβδομάδα, να συνέλθετε?? Τί να πώ και εγώ, μπορεί να είναι και χαζομάρα, αλλά..

Ελίτα,περαστικά στα μπεμπουλίνια...

Αχ τί να λέμε τώρα, ο πυρετός είναι άτιμο πράγμα..θυμάστε στις αρχές που τα είχα και τα 2 άρρωστα και είχα κλατάρει??Με καταλαβαίνετε ακόμα περισσότερο τώρα..πωπω δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι..

όσον αφορά το εμβόλιο για τη γρίπη, ας μας πεί και η Κατερίνα, η Cate εννοώ, εγώ στη μπέμπα δεν το κάνω, μου είπε η παιδίατρός μας να το κάνω στον Νικόλα αφού πάει και παιδικό..θα είναι η 1η φορά δεν το έχω ξανακάνει...αν δεν πηγαίνουν παιδικό τα μωράκια, μην τρελαίνεστε...αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα, εννοώ οι 3ήμερες ιωσούλες, δυστυχώς!Εκτός και αν το παιδάκι έχει ιστορικό βρογχιολίτιδων συνεχόμενων, τότε νομίζω είναι απαραίτητο..γνώμη μου πάντα...

Πάω να δώ το just the 2of us...φιλάκια και καλό βράδυ και ιδιαίτερα στον Αλκη και την Χριστιάννα, γρήγορα περαστικά μωρούλια μου!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

οιμμμμμμμμεεεεεεεεεεεεεεεεε που λεει και η ραμον και μου ειπε η παιδιατρος μην κανετε ετσι πρωτη χρονια παιδικο αρρωσταινουν συνεχεια μου ηρθε να της πω τι μην κανω ετσι χριστιανη μου ελα σπιτι μου να δεις πως την βγαζω ενα μηνα τωρα. Και πανω που ειπα οτι η Χριστιανα κοιμαται καλα αποψε και δεν μπουκωνει συνεχεια αντε παλι ο Αλκης φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

perastika kai kouragio katerinaki

i1lzp2.png

αχ, βαφτιστηκαμε και εμεις αλλα δεν ηταν και πολυ καλη εμπειρια τελικα.... η μικρη ισως καταπιε λαδι ή δεν ξερω τι αλλα εκανε 4 φορες εμετο κατα την διαρκεια του μυστηριου... μαλιστα η μια φορα ηταν οταν προσπαθουσα να την ντυσω και την ειχα ξαπλωσει να της βαλω την πανα και παραλιγο να μου πνιγει ασχημα με τον σκατοεμετο.... μου ηρθε να βαλω τα κλαμματα...

ευτυχως δεν την ειχα ταισει πολυ ,ειχε πιει περιπου 100γρ γαλα το πρωι αλλιως δεν ξερω κ εγω τι θα γινοταν....

κατα τ'αλλα περασαμε καλα, μετα που ηρεμησε δηλαδη, η μικρη ηταν πολυ ομορφη.... θα βαλω φωτος αλλη στιγμη, τωρα ειμαι κομματια και παω να την πεσω........

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Γιωτάκι, έλα μωρέ, χαζομάρα αυτό με τον εμετό.....

Εγώ κορίτσια δεν θα του το κάνω της γρίπης. Αφού δεν έρχεται σε επαφή με άλλα παιδάκια δεν βλέπω το λόγο. Αν είχα παιδάκι όμως που να πηγαίνει παιδικό θα το έκανα και στο νήπιο και στο μωρό.

Υπομονή Κατερίνα, ούτε να το σκέφτομαι θέλω τί περνάς. Αχ, περαστικά σε όλα τα μωράκια

καλησπέρα κοριτσια!!!!!

Της έδωσα ψωμάκι!! Καλά τα πήγαμε αν και πνιγηκαμε λιγάκι!!! Της άρεσε πάντως!!!

Ελεονώρα περαστικά σας!!! Οι κοκκινίλες οφειλονται στον πυρετο και εμεις βγάλαμε αλλα μεσα σε 3 μερουλες εξαφανιστηκαν!!!

Ελίτα περαστικά σας!!! Πως ειναι σημερα;

Κατερινάκι εσεις πως τα πάτε;

Ιωάννα η παιδιατρος μου είπε να της δώσω πορτοκάλι εδω και ενα διμηνο, εγω δεν της δίνω!! Σκεφτόμουν να της δώσω οταν γινει 10 μηνών!! Μην γινει καμμια στραβή και καταλήξουμε πάλι στο παίδων!! Το καλαμπόκι πως το κάνεις; με τι το συνδιάζεις; Πηρα σημερα απο την λαϊκη για να της φτιάξω!!

Απο κρέμμες δοκιμάσαμε ρυζαλευρο, φαριν λακτε, μπισκοτοκρεμμα και ανθος αραβοσίτου!! Πηραμε διάφορες μάρκες απο την κάθε μια αλλα δεν δέχτηκε καμμια η κορη μου!! Δοκιμάσαμε και κουακερ, οπως επίσης να της φτιάξω δικό μου ρυζάλευρο!! Δοκίμασα με μητρικό γάλα και χωρίς, επισης της έβαλα και λιγο πτι μπερ μέσα μπας και το φαει αλλα ουτε και αυτό πέτυχε!!! Δοκιμάσαμε και πέντε ξένα γάλατα φρισομελ, γκολντ 26, χαμάμα, νοβαλάκ και μιλούπα!! Δεν θέλησε κανένα!! Τωρα θα πάρω το αλμπιρόν μπας και!! Επίσης δοκιμάσαμε και τα γιαουρτάκια!! Ουτε και αυτα τα δεχτήκαμε!!! Μιλάμε σφραγγιζει το στόμα και δεν ανοίγει με τίποτα, μετα αρχίζει να φτύνει!!!!!!

Τι σουπερ φωτογραφία ειναι αυτή!!!!!!! Καλά δεν παίζεστε!!!!!!

Και εμένα μου το εβγαλε αυτο το μηνυμα!! Τωρα καταφερα να ξαναμπω στο φορουμ!!

Ολγα στην κατσαρολα της φτιάχνεις τις φακές ετσι όχι στον ατμομάγειρα; Ποση ωρα τις βράζεις;

Σιλβή ειδικά με την μπανάνα δεν τα πάμε καθόλου μα καθόλου καλα!!!! Για να φάμε φρουτόκρεμμα πρεπει να εχει 3 αχλάδια μεσα,αλλιως δεν τρώμε!!!! Γουαου ειστε πολυ καλές!!!!!! εμεις είμασταν 7500κιλά πριν κανένα δεκαήμερο και 69 πόντους!!!

alpan μην ανησυχείς δεν εισαι η μόνη που το βλαστάρι σου δεν κοιμάται!!! Εμεις κοιμομαστε εδω και ενα διμηνο εξαωρο το βράδι και κάνω πάρτυ!!! Αν εξαιρέσεις φυσικα τις φορές που ξυπνάει στις δυο παρα και θέλει να παίξει μεχρι τις τέσσερις τα ξημερώματα ετσι!!!!!

Γιώτα να σας ζήσει και απο εδω η νεοφώτιστη!! Την στιγμή που τώρα ειναι καλά το παιδί ηρέμησε και εσυ!! Μα γιατι βρε κοριτσια ολα να γινονται πριν ή στην βάπτιση; και εμεις επι 3 μερες πριν την βάπτιση κάναμε τον πρωτο μας πυρετό!!! Το προηγούμενο βράδυ επεσε ο πυρετος και τελικα την βάπτισαμε!! Αγωνία μεχρι την τελευταία στιγμή!! Πως τυχαίνει αυτο συνέχεια σε μωράκια;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

δεν εχω παρει γιατρο γιατι σημερα τωρα το βραδυ εκαναν μεχρι το μεσημερι ηταν και τα δυο μια χαρα.εχουμε 3 μερες που συνηλθαμε απο την προηγουμενη ιωση.αλλα αυτη ξεκινησε υπουλα.κατευθειαν πυρετο.τουλαχιστον να μην κανουν παλι βηχα και μυξες δε θα το αντεξω.κι αυτα θελουν συνεχεια χαδακια και αγκαλιτσες.για την ωρα εχουν διαλυψεις συνερχονται και ξαναπεφτουν σε λιθαργο.τους καθαρησα μυτακια για καλο και για κακο.

εντομεταξυ εμαθα πως ο ιδιωκτητης ακομα να κανει συντηρηση στον καυστηρα.κι εγω κρυωνω.ασε.ολο ειρκοντισιον ανβουμε.αλλα ενδιαμεσα το χωλ και τα μπανια μπρρρρρρ!!!!!ο αντρας μου κυκλοφορει με φανελακια και με κοροιδευει.εγω ομως κρυωνω.

PN8Qp2.png

csXep2.png

παντως να πω την αληθεια επειδη πια δε μου θηλαζουν τοσο.μια φορα και αυτη λιγο ρε γαμωτο, απο τοτε μας εχει θερισει μου φαινεται.καλα τη βγαλαμε περσι.εχω και αλλα νεα.τα υπολοιπα αυριο.παω να κοιμηθω με τα παιδακια μου και τον αντρα μου αγκαλιτσα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

\re gamwto panw pou bghka mia boltitsa phra ligo aera pswnisa kai ena paltoudaki amesws na me sygxisoun

fysika sto tsmede den teleiwsa giati eixa 3exasei mia apodei3h kai 8a 3anapaw thn tetarth alla eytyxws syntonisthkane kai apo ekei pou h8eles 3 wres twra 8eleis mono mish

ypoti8etai oti h mana mou eixe adeia ayth th bdomada kai ths lew na ston ferw stis 2 na paw odontiatro kai mou leei ax syggnwmh den mporw exw ena rantebou kai den mporw kai fysika de mou leei ti rantebou einai kai thn eprh3a kai arxise kati p...s tou styl giati prepei na dexomai kritikh kai diafora alla 3an8opoulitika kai eimai mes sta neyra

telos pantwn 8a ton paw sthn pe8era mou alla mou thn exei dwsei pou de mou leei ti skata einai kamia blakeia 8a nai kai de mou leei giati 8a ta parw akomh perissotero

den 3erw pws nata xeiriizomai ta pragmata me th mana mou kai enkneyrizomai akomh perissotero

mou aresei pou leei 8a pairnei to paid apo to paidiko tou xronou siga mhn analabei tetoia ypoxrewsh ka8e mera ekei 8a ton afhnei mexri tis 4

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...