Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ βρε Ελιτακι παλι?Εγω πάντως αυριο θα παρω το εμβολιο της γριπης και θα τα παω στον παιδιατρο να τους το κανει.Ετσι μου ειπε.Δεν γινεται να ειμαστε συνεχεια αρρωστοι.

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλια μας!

Όλγα σου αρρωσταίνουν συχνά???? εμένα η 1η φορα και φρίκαρα...

lX5Hp3.png

Ελίτα περαστικά σας.... να σου πω ότι εμείς περνάμε την ιωση που:

ανεβάζει απότομα υψηλό πυρετο κρατάει για 3-4 ημέρες και σταματάει το ίδιο απότομα..

καθόλου μυξες ή βήχα... και μετά τον πυρετό βγάζει κοκκινίλες κεφάλι+΄κορμό σώματος.. 3 μέρες αυτό μου είπαν και στο νοσοκομείο... αυτή η ίωση κολλιέται από μεγάλο σε μικρό...

εμείς από εχθές δεν έχουμε πυρετό μην σου πω οτι έχουμε και υποθερμία + 2η ημέρα κοκκινίλες ... από φαγητό λίγα πράγματα... τ'ωρα κοιμήθηκε με 110 μλ γάλα.. αλλά δεν την πιέζω άλλο...

Υπομονή τίποτα άλλο...

είστε σε καλό δρόμο άντε να γίνετε καλά εντελώς

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια θα τρελαθω εκει που ειπα πως ειμαστε λιγο καλυτερα η μικρη δηλαδη, ο Αλκης αποψε πυρετο 38 και μπουκωσε. Αφου μολις ειδα οτι εχει πυρετο αρχισα να γελαω σαν σπαστικο απο τα νευρα μου τι αλλο να κανω ρε γμτ ενα μηνα μια ο ενας μια η αλλη μου ερχεται να αρχισω να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

στο τσμεδε να παρω λεφτά από γιατρούς αι το μεσημέρι έχω οδοντίατρο

τα συνηθισμένα :tongue:

ααααααααααααααααααααααα

Εμάς αύριο θα μας κρατήσει ο μπαμπάς μας γιατι έχει 1 εβδομαδα αδεια...... να δω τι κανει το μωρό μου χχχχχ

lX5Hp3.png

Όλγα σου αρρωσταίνουν συχνά???? εμένα η 1η φορα και φρίκαρα...

κι εμένα τηνπρ'ώτη φορά το σεπτέμβρη μουθ ανέβασε μια μερα 39 κι έκανα λες και είχε δεν ξέρω κι εγώ τι

την προηγούμενη εβδομάδα μόνο μπουκωμα και μύξες

εντάξει μέσα στο πρόγραμμα είναι αλλά ο πυρετός είναι πολύ αγχωτικός την πρώτη φορά

i1lzp2.png

κι εμένα τηνπρ'ώτη φορά το σεπτέμβρη μουθ ανέβασε μια μερα 39 κι έκανα λες και είχε δεν ξέρω κι εγώ τι

την προηγούμενη εβδομάδα μόνο μπουκωμα και μύξες

εντάξει μέσα στο πρόγραμμα είναι αλλά ο πυρετός είναι πολύ αγχωτικός την πρώτη φορά

ναι γιατί ακόμα είναι πολύ μικρά για να σηκώνουν τόσο υψηλό πυρετο.....

με 39 πυρετό το μωρό μου έπεφτε σε κώμα ... αγνώριστη... πώς να μην την τρέξω στο νοσοκομείο????? 3η ημέρα ήταν δεν πήγαινε 'άλλο

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια καληνύχτα πάω να καλοπιστώ γιατί αύριο έχουμε και δουλειά.. μερικές μερικές...

φιλάκια και περαστικά μας!!!!

αντε θέλω να αρχίσουμε τις προετοιμασίες για τα Χριστούγεννννννννννννννννννννννα!!!!!!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

Ελενα μου 1,5 μηνων μου επαθε ο χρηστος βρογχιολιτιδα και πριν λιγο καιρο ο ενας κολλησε τον αλλον.Ευτυχως δεν αρρωσταινουν συνεχεια

πάλι καλά Όλγα μου!!! γιατί δεν παλεύεται να τα βλέπεις να υποφέρουν... τι να πω εντάξει πρέπει να γίνω πιο σκληρή.. αλλά όποιος είναι έξω από τον χορό χορεύει καλύτερα...

lX5Hp3.png

οιμμμμμμμμεεεεεεεεεεεεεεεεε που λεει και η ραμον και μου ειπε η παιδιατρος μην κανετε ετσι πρωτη χρονια παιδικο αρρωσταινουν συνεχεια μου ηρθε να της πω τι μην κανω ετσι χριστιανη μου ελα σπιτι μου να δεις πως την βγαζω ενα μηνα τωρα. Και πανω που ειπα οτι η Χριστιανα κοιμαται καλα αποψε και δεν μπουκωνει συνεχεια αντε παλι ο Αλκης φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...