Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

egw koritsia ekana to ksesikomo pou leei i ioanna tsampa, den prolaba piga stis 10 k den tin koinwnise o papas!lipithika,ase pou itan k kati gries koutsompoles ekei k akouga pou elegan siga siga tst tsts simerini genia akous ekei efere to mwro stis 10 na koinwnisei!ksenixtane k den mporoyn na ksipnisoun ti kopeles einai autes!! :mad::x milame kratithika k den eipa tpt ! nai kyra katina pou pas k stin ekklisia k eisai me to kalo to logo sto stoma. argisa giati mexri na taisw kseskatisw 3 fores tin mikri me ti diaroia perase i wra!!! xaxaxa tespa mou eipan na paw tin triti pou tha exei leitoyrgia giati tha einai tou ag.dimitrioy!

re koritsia 5h mera simera pou einai etsi i mikri, mipws prepei na anisixisw?

kala natalia otan egrapses sto face oti kaneis gala tou mikrou giati twra ksipnise logw ksenixtiou, patisa aposindesi k den prolaba na sou ourliaksw!!! i wra itan 12 ti ennoouses oti koimotan apo to bradi????????tha pidixtw ap'to parathiro pragmatika an peis nai!!!! ahahahah

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τώρα εγώ αν πω οτι ναι ο μικρός κοιμήθηκε στις 11:30 και ξύπνησε 11:30 κινδυνεύουμε να χάσουμε την alpan απο την παρέα μας??????????????????

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

Μωρέ συνήθως κοιμάται 9:00-9:00 αλλά εχθές λόγο της βάπτισης το άλλαξε αλλά το 12ωρο το έχει σίγουρο!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!!!

Το νοσοκομείο τελιλά δεν το γλιτώσαμε αλλά σίγουρα αλλάζουμε παιδίατρο...διαφορετικά θα μας γράψουν οι ειδήσεις.....

Την Παρασκευή το απόγευμα πάλι ανέβαζε για την πλάκα 39 αν την άφηνα πάνω από 4 'ωρες.... γι' αυτο βουρ λέω ούτε που την πήρα ξανά την παιδίατρο.. αυτή χωρίς να το δει μου έλεγε νοσοκομείο.... δεν ήθελα ούτε να την ξαναδω........

Τελικά ολα καλά της έκαναν γενική αίματος και κάτι άλλές για τα λευκάνομίζω..+ θώρακος που βγήκαν όλα καθαρα... φαίνεται ότι περνάει ίωση και με τα αντιπυρετικα θα πέσει που όπως κι έπεσε... από το Σάββατο το πρωί άλλο παιδι... βέβαια φαίνεται καταβεβλημένο το κοριτσάκι μου δεν έχει τόσο όρεξη-μου τα βγάζει ανα την πιέσω και που έχει πετάξει κοκκονίλες ΄σε όλο το σώμα και κεφάλι αλλα μας το είπαν ότι θα είναι πιθανο λόγω αντίδρασης του οργανισμου...

Τουλάχιστον ο πυρετος έπεσε και αναρώνουμε!!!!!!!!

Κορίτσια με φαντάζεστε ???????????? τρελάθηκα όταν έβλεπα να ανεβαίνει και να μην μπορώ να στηριχτώ στην γιατρό μου...

Συμπεθέρα συγνώμη που τελικά δεν τα είπαμε .. αλλά θα σε πάρω τηλ.. η όποτε θες πάρε με μετά τις 4 πάλι στο σπίτι..

Αυτά τα νέα μας... ελπίζω αύριο να είμαστε πολύ πολύ καλύτερα.. γιατί το μωρό μου ταλαιπωρήθηκε.... α στις εξετάσεις αίματος μας ανέβηκε + ο αιματοκρίτης .... ε τοσο σιδηρο παίρνουμε κάθε πρωι.... έλεος λέω.. πάλι καλά..

Φιλάκια στα μπεμπάκια σας!! Καληνύχτα!!!

lX5Hp3.png

Καλησπέρα κορίτσιααααααααααα..

Καταρχήν Ελεονώρα, περαστικά σας, τί ταλαιπωρία το μωρούλι μας μωρέ..δλδ αλλάζεις και εσύ παιδίατρο ε??

Ναταλία, όχι δεν θα σε σκοτώσουμε, μόνο αν μας πείς το μυστικό!!!!!!!!Βρε κορίτσια, εμένα κοιμάται 9 και ξυπνάει 4!!!Χθές σηκώθηκε ο άντρας μου να την ταίσει και μου λέει τέρμα τα ψέμματα, δεν πρέπει να την ταίζουμε, του λέω συμφωνώ, αλλά για να γίνει αυτό, επειδή σημαίνει ότι μπορεί να πάει και 6 για να κοιμηθεί, πρέπει να ξυπνάμε εναλλάξ ανά βραδιά. Και μου λέει οκ αυτό θα κάνουμε. Οπότε ξεκινάμε από σήμερα και βλέπουμε..εντωμεταξύ η κακομοιρούλα βγάζει και τα πάνω δόντια και έχει σκάσει το ένα αλλά όχι το άλλο και μπορεί και από αυτό να ταλαιπωρείται...τί να πω...

Εφτιαξα και μια μηλοπιτούλα, απο τα αγαπημένα μου γλυκάκια...σας αρέσει????

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Ελεονώρα, πραγματικά ταλαιπωρηθήκατε πολύ αλλά τέλος καλό όλα καλά!! Εννοείται οτι αλλάζεις παιδίατρο!!

Ιωάννα, ψηφίζω δαγκωτό μηλόπιτα!!! Εφτιαξά κι εγώ μια το μεσημέρι και έχουμε φάει ήδη τη μιση...!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

καλησπερα

συμπεθερα περαστικα, ταλαιπωρηθηκε το μωρο γμτ.

ταισε την τωρα full να παρει τα πανω της και μακρια απο αρρωστους!

να της φτιαχνεις τραχανα χωρις αυγο, με το γαλα της να δυναμωσει

εμεις πηγαμε κ τον κοινωνησα 3η φορα το πρωι κ μετα βολτα χαλανδρι

χαμος γινοταν απο τα πιτσιρικια..κατσαμε για καφε και εγινε ο μικρος η μασκωτ του μαγαζιου! ερχοντουσαν ολοι "μωρε μωρε τι γλυκα που ειναι" 2 μου τον πηραν αγκαλια, το μωρο μου γελουσε σε ολους το ψωνιο κ επαιζε κ μαζι τους!

μας χαρισανε κ ενα κομπολοι που βουτηξε απο το διπλανο και τρελαθηκε να το κουναει! μετα γυρισαμε...φαγαμε ξερετε πως...κοντεψα να τον λουσω...ξεχασα κ την γλυκα του κ ολα...με εξαντλησε!

πηρα το νησι το βιβλιο να το διαβασω γιατι δεν ειμαι της αναμονης..ειδα το σηριαλ αλλα εχει ακομα καμια 30αρια επεισοδια κ ηθελα να το τελειωνω...δεν ξετρελαθηκα κιολας...καλα ουτε εκλαψα κ τετοια...μην πω κ ψιλοαδιαφορο μου φανηκε

αυτα

αυριο δουλεια αλλα 3 μερες αυτη τη βδομαδα...πεμπτη αργια κ παρασκευη δεν παω..χιχιχι

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

φακες μου ειπε να μην του δωσω ακομα..πορτοκαλι κ γιαουρτι οκ

καναμε την εξεταση για την αλλεργια στο αγελαδινο γαλα κ δεν εχουμε

οποτε ξεκινησα κ του δινω λιγο γιαουρτακι

σημερα του εβαλα στο κοτοπουλο κ λιγο αβοκαντο

δεν ειδα καμια διαφορα...οπως ετρωγε εφαγε κ σημερα

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Καλέ τι έπαθε ο firefox??????? Ούτε στο parents μπαίνει...

Έκανα στο facebook κλειστή ομάδα για να μιλάμε όλες μαζί online!!!!!!!!!!!

Είμαστε καλά, εχθές είχαμε πάει σε μια βάπτιση στα Μέγαρα και περάσαμε super!!!!! Η Ματθίλδη έριξε πολύύύύύύύύ χορό!!!!!!! χαχαχαχα!!!!!

Προχθές το βράδυ ήρθε η Ελίτα με τον Χρήστο και τα μωρά!!!!!! Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ είναι πολύ ευχάριστοι και οι δυο και τα μωρά είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

κλαψ!!!!!κοριτσακι καλα ειστε εσεις?γιατι αρρωστησαμε παλι.ρε γαμωτο αφου δεν ειχαμε παει πουθενα απο που αρπαξαμε.κι εγω παλι ο λαιμος μουμε καιει, η μπεμπα εκανε μολις 38 και 7 και ο μπεμπης ειναι ζωηρος αλλα και αυτος 37και 2.

χαθηκαμε γιατι κοιταγαμε κτηματα.και γενικα θα στα πω.αλλαξαμε σχεδια δε θα παμε προφητη ηλια γιατι δε βγαινουν τα μυστηρια τοτε μονο 11μιση πρωι μας ειπε γιατι εχει κατι εσπερινους κατι 9μερα της παναγιας.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα σας!!!

ηρθαμε κι εμείς!!

το πρωί πήγαμε επίσκεψη στη γιαγιά μου, μετά ήρθε σπίτι μια συνάδελφος με τον άντρα της και το μικρό 10 μηνών ο οποίος περπατούσε κανονικά!!! έκανε 4-5 βηματάκια και μετά κουραζόταν και γονάτιζε!! απίστευτος!!

Ήπιαμε καφέ, φάγαμε παίξαν τα μικρά, τέλεια περάσαμε...

μας φέραν δώρο και ένα αυτοκινητάκι στράτα δεν ξέρω πως τα λένε προς το παρόν το παίζουμε μόνο σαν αυτοκινητάκι ή καθόμαστε πάνω

μια που ο δικός μου δε δείχνει κανένα ενδιαφέρον για το περπάτημα

μετά κατέβηκα με φίλους και το μικρό για καφέ στα starbucks, έφαγε την κρέμα του και μετά επιτέθηκε στο cheese cake (μιαμ μιαμ) άρπαξε το κουτάλι τρόπαιο και το έγλυφε...

πτώμα γύρισε και ξεράθηκε...ελπίζω να μου ξυπνήσει νωρίς αύριο γιατί θέλω να κατέβω κέντρο για δουλειές

πάω να κάνω τα λαχανικά του για αύριο για να τα πάρουμε μαζί μας...

ιωάννα αν τα καταφέρεις με τη μικρή πέρνα κι από εδώ...

i1lzp2.png

αχ βρε Ελιτακι παλι?Εγω πάντως αυριο θα παρω το εμβολιο της γριπης και θα τα παω στον παιδιατρο να τους το κανει.Ετσι μου ειπε.Δεν γινεται να ειμαστε συνεχεια αρρωστοι.

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλια μας!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

και τα δυο ρε γαμωτο πανω απο 38.οχι μυξες ουτε βηχα.τι ναναι?

Ελίτα περαστικά σας.... να σου πω ότι εμείς περνάμε την ιωση που:

ανεβάζει απότομα υψηλό πυρετο κρατάει για 3-4 ημέρες και σταματάει το ίδιο απότομα..

καθόλου μυξες ή βήχα... και μετά τον πυρετό βγάζει κοκκινίλες κεφάλι+΄κορμό σώματος.. 3 μέρες αυτό μου είπαν και στο νοσοκομείο... αυτή η ίωση κολλιέται από μεγάλο σε μικρό...

εμείς από εχθές δεν έχουμε πυρετό μην σου πω οτι έχουμε και υποθερμία + 2η ημέρα κοκκινίλες ... από φαγητό λίγα πράγματα... τ'ωρα κοιμήθηκε με 110 μλ γάλα.. αλλά δεν την πιέζω άλλο...

Υπομονή τίποτα άλλο...

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...